בית פורומים חדשות נייעס

פרשת תפרח: ישיבת "תושיה" בראשות ר"א פילץ – יצחק אריאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2011 16:37 לינק ישיר 

לאברך ואור הבהיר=יצחק אריאל
אני מאד מבין את צערך שלך ושל משפחתך 
אבל כתוב שאסור לרחם על השוטיים
ואתה ברוב טיפשותך בחרת לעשות זאת לעצמך !!!!!!
אז בבקשה תלך לפסיכולוג שיטפל בך
 ושתחזור להיות שפוי נעזור לך ולמשפחתך להישתקם מהבור שנכנסתם אליו
                                                                             חבר לשעבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 22:52 לינק ישיר 

ממגר כתב:
                                                                             חבר לשעבר

אני רואה שר' יצחק התברך ב"חברים לשעבר"....סתם מעניין , מה עבר עלך שעברת לעבר?
מצד שני תמיד סיגנון אחיד של טענות סרק  מחשיד...... שמה ממח אחד יצא הבילבול מח....... 
(אני עיקרונית מאוד נגד התקפות חסרי ריסון באינטר-חטא,מחמת חוסר בצורת האדם אבל "עם עיקש ..")
ולתגובתך הלא עינינית ולא מנומקת בהנמקה קצרה ופשוטה:
זה בדיוק מה שאמרו אומות העולם על השמדת היהודים בשועה
ואני מבין שיותר קל לצעוק על נרדף מאשר לקרוא לגזלן מרושע בשמו
ותזהר , אתה קראת להנהלת הישיבה הק' בור!!!!!!
אם מחר ישרפו לך את הבית, לא נעזור לך!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 23:38 לינק ישיר 

ממגר כתב:
                                                                             חבר לשעבר

מזכיר את ה"מכתב אזהרה" ששלחתם לחמיו של אריאל שפורסם כאן. כנראה גם הוא היה מ"חברים לשעבר".

לגבי יצחק אריאל כאדם, כאישיות ייחודית, כנשמה שירדה מכסא הכבוד, כיהודי חם, כת"ח עילוי וחד תפיסה, נצר לענקי התורה והמוסר.

כמה מילים ברשותכם.

למרות שבדרך כלל מצוי ואולי אף רצוי שרוב מניין ובניין האנשים הם כפי ה"נורמה", רוצה לומר שנטמעים בסביבתם שעיקר הוויתם היא "הקהילה", בלא סטיות, ללא גוונים אחרים, ללא צבעוניות מיותרת.
אך אבוי לנו אם נפש כל חי היו כך, לא היינו זוכים למקוריות של החזו"א, ולא לשיטת ה"לומדעס" מבית מדרשו של הגר"ח מבריסק, ולא היינו יונקים ממשנתו המוסרית של הגר"י סלנטר ותלמידיו, ועוד ועוד.
תמיד יהיו כאלו שנועדו על ידי ההשגחה, להיות אלו שמחתים בגחלים, ומציגים את האמת ללא פשרות, מזווית אחרת שלא התרגלנו לראותה, ולעיתים גם מקוממת ומרגיזה, אנשים אלו העולם צריך להם יותר ממה שנדמה לו, ואילולי אלו מצבינו היה הרבה פחות מזהיר משההמון חושבים. ועל כן צריך לכבד ולהעריך אנשים אמיצים אלו, שמציגים לנו את האמת בפנינו גם אם היא כואבת.

מעבר לדברים אלו, בסכסוך כה רווי יצרים אלימים הנושא אופי ברברי ואכזרי, תמיד הקריאה הנכונה וההגיונית ביותר לשני הצדדים גם יחד, להתייחס לגופם של דברים, ולא לגופם של הדוברים, לטענות עצמם ולא לטועני הטענות, רק בצורה זו נבוא להתנהגות שקולה ועניינית התואמת ומתנהלת על פי ההלכה היהודית.

תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 28/02/2011 23:40:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2011 10:18 לינק ישיר 

הסיפור התפרחאי השבועי : רעולי פנים ביקרו בלילה בביתה של משפחה ,פרצן הביתה (בפקודת אחד מהנה"י) ערכו חיפוש, הפכו ילדות במיטותן.... זהו בית השלישי (אחרי מש' אריאל) בתפרח שנפגע מאותו דפוס פעולה הבני תורנית....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2011 20:24 לינק ישיר 

משפחת עמר היקרה מתפרח. חיזקו ואימצו! ואל תחתו מפני הפורעים הברברים. ה' עימכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 13:20 לינק ישיר 

סערת תפרח • אשת המתמודד הוצאה לחופשה בכפייה
הגר"ח קניבסקי כתב כי אין להציק למשפחת אריאל? חלק מתושבי היישוב נותנים פרשנות משלהם • אריאל מקים מטה מאבק: "נרעיש את העולם. מדובר בקניבלים"
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 19:40 01/03/2011

המאבק בתפרח לא תם. 

למרות מכתבו של הגר"ח קניבסקי בו כתב כי אין להציק לאשתו וילדיו של יצחק אריאל, שהתמודד על ועד הישוב, נראה כי בחורי הישיבה ותושבי היישוב לא עוצרים באדום ויוצאים על דעת עצמם לסיבוב שני נגד אריאל. 

בית הספר 'הדסים', בו מלמדת אשתו של אריאל במשך כמה שנים, נאלץ לפני מספר שבועות להשיבה אל כותלי בית הספר לאחר שנזרקה משם בבושת פנים על רקע האירועים ביישוב. 

בימים האחרונים החליטה הנהלת בית הספר להוציא את אשתו של אריאל לחופשה בתשלום בכפייה, זאת למרות התנגדותה הנחרצת. 

נראה כי המאבק נגדו אישית, נמשך אף הוא במלוא העוז. "הם ממשיכים להזיק לי ולהציק בכל דרך אפשרית", הוא אומר ל'בחדרי חרדים'. "ניסינו להנמיך את הלהבות, אבל כנראה שהם לא שותפים לניסיונות הללו". 

אריאל מספר כי המכתב עליו חתם הגר"ח לפני מספר ימים, התקבל בקרב בני היישוב בפרשנויות שונות. חלקם טענו כי הגר"ח ביקש לפרסם בשמו כי הוא לא התערב במאבק עצמו המתנהל ביישוב אלא כתב במישור ההלכתי של העניין ולכן אין לפרסם את הדברים בשמו. 

עוד טוען אריאל כי בידיו הוכחות לכך שהבנות בבית הספר ירקו על אשתו. בידיו גם תיעוד חמור מהחודשים האחרונים ובו נראים בחורים מהישיבה תוקפים את רכושו הפרטי ועושים מעשים שלא ייעשו. 

אריאל אומר כי הוא "ירעיש את העולם על הרדיפה וההשפלה. מדובר בקניבלים אוכלי נשים וילדים ללא חתימה של אף גורם תורני. אני קורא לכל מי שמוכן ליטול חלק במטה המאבק, ליצור עימי קשר".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 13:41 לינק ישיר 
עדכונים

חסידיו השוטים של ר"א פילץ העלו סרטונים ליוטיוב מלאים בהשמצות זולות כנגד יצחק אריאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 14:12 לינק ישיר 

מפגרים....הוא מראה נזקים וסרטונים על רעולי פנים כמו בעזה....
הם כנגד מראים פשקוויל מלא שקרים שהם בעצמם כתבו "בהוראת הרבנים" ללא חתימת שם......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 19:04 לינק ישיר 

שאלה
למה אתה לא בורח מהמקום?
הרי רע לך ולמישפחתך?
עוד כמה שנים שילדך יגדלו וישאלו אותך אבא מה עשינו לך רע שככה הרסת אותנו ?????????
למה אתה לא חושב גם על הילדים שלך מה שהם עוברים ביום יום ???? איזה אכזריות !!!!!!!!!!!!!!
איזה מיסכן שאתה שאתה מסכים להרוס את כל חייך בשביל כמה כותרות?!
תן לנו פעם אחת הסבר למה מיד שראית שמציקים לך לא ברחת מהמקום
במקום כל יום כותרת מה עשו לך.. תן לנו הסבר אחד מה חשבת שתרויח בכל הסיפור הזה
הרי הפיצה שלך בכלל באופקים וגם שאישתך עובדת בתפרח הרי גם מאופקים אפשר להגיע
אז מה רצית בכל הסיפור הזה?
סתם ללכלך שם של ישיבה שמוציא תלמידי חכמים ולא מוכרי פיצה?????.
תאמין לי שאני מבין שזה לא כיף ששורפים לך תבית ושוברים רכוש 
אבל מי ביקש ממך לגור שם ולהתחיל איתם???
הרי זה לא שהם באו והתחילו איתך 
אתה נילחמת ברב שלהם  
אז הם עשו לך בדיוק מה שאתה עשית בפונוביז בתור בחור למי שהתחיל עם הצד שלך .....
אבל מה שבעיקר מפריע לי זה למה לא ברחת בהתחלה שראית שהם מכסחים אותך????
נכון רב אביעזר שתלטן
אבל לו יש כח. לך אין. למה לא תפסת תרגלים וברחת????????????
תן לנו פעם אחת להבין למה אדם נותן שיהרסו לו את כל רכשו והוא לו מקבל שום טובת הנאה ?

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 08:42 לינק ישיר 

ממגר, דבריך דברי שטנה ואתה ראוי לכל החרמות והנידויים, וחבל שאליאור חן לא טיפל בך בילדותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 10:55 לינק ישיר 

ממגר כתב:
שאלה
למה אתה לא בורח מהמקום?
הרי רע לך ולמישפחתך?
עוד כמה שנים שילדך יגדלו וישאלו אותך אבא מה עשינו לך רע שככה הרסת אותנו ?????????
למה אתה לא חושב גם על הילדים שלך מה שהם עוברים ביום יום ???? איזה אכזריות !!!!!!!!!!!!!!
אתה נילחמת ברב שלהם  
נכון רב אביעזר שתלטן
תן לנו פעם אחת להבין למה אדם נותן שיהרסו לו את כל רכשו והוא לו מקבל שום טובת הנאה ?

שוב , אינני ר' יצחק ,רק ידידו ואולי לא היה ראוי לענות לך מחמת הסגנון , אבל מחמת שיש בדברך קצת ממין הטענה אנסה לענות על טענותך שהן כמעט טענה אחת בלבד......
אינני מרגיש כתובת נכונה לענות , כי אני בעצמי קמתי וברחתי , כי אינני בא לתקן את העולם ואני איש חלש אופי (לא ממליץ לאף אחד לרדת לי מידי לחיים,יש גבול גם לסבלנותי),  אבל כנראה שיש אנשים שדרכם לא להיכנע לאלימות...הם רואים בזה ערך דתי ויהודי להיכנע רק לה' יתברך לבדו והם משקיעים ברצינות אך ורק במנייה הזאת (ומרדכי לא כורע ולא משתחווה)
ובכל הדורות זה הרגיז את אלו שדרשו כניעה מוחלטת וכן את כל שאר העם ששונאה בלגן הזה "שישתחווה כבר וזהו
מה יקרה אם דניאל ישתחווה לפסל? זה הרי לא ע"ז , רק הכרה בכוח שלטון חוץ מה' יתברך.....
דווקא אני אוחז מאילמולי נגדוה לחנניה מישאל ועזריה היו משתחווים לצלמה..... אבל גם כבשן האש (מלבים פני חברו ,זה קשה)
זה הנימוק האמתי!!!!!!!! איש בעל מוסר ובעל אמונה יוצא דופן (עיין לב שלום שהוא כתב וזקנך ויאמרו לך)
אנו רגילים שאנשי מוסר מקיימים בעצמם "תהיה ירא ה' בגלוי" אך ר' יצחק רואה את אהבתו לה' רגש פנימי ונעלה , שלא ניתן להיות כלף מסחר מול החברה..... אני קרוב ויודע!!!!!

אגב עצם הגישה לראות בה' יתברך מקור בלעדי להשקעה מדבקת ומעמידה לו תלמידים הרבה

כמו כן הוא כמו יעקוב אבינו חס על ממונו כי הוא לא פושט ידו בגזל ובצדקה
כי אין הוא מעוניין לפנות בבקשות רק אליו יתברך לבדו ,  וזה כמובן נותן לחסרי צורה כמוך לקרוא לו בעל הפיצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 10:57 לינק ישיר 

ממגר כתב:
שאלה
למה אתה לא בורח מהמקום?
הרי רע לך ולמישפחתך?
אתה נילחמת ברב שלהם  
נכון רב אביעזר שתלטן

שוב , אינני ר' יצחק ,רק ידידו ואולי לא היה ראוי לענות לך מחמת הסגנון , אבל מחמת שיש בדברך קצת ממין הטענה אנסה לענות על טענותך שהם כמעט טענה אחת בלבד......
אינני כתובת נכונה לענות כי אני בעצמי קמתי וברחתי , כי אינני בא לתקן את העולם ואני איש חלש אופי (לא ממליץ לאף אחד לרדת לי מידי לחיים,יש גבול גם לסבלנותי),  אבל כנראה שיש אנשים שדרכם לא להיכנע לאלימות...הם רואים בזה ערך דתי ויהודי להיכנע רק לה' יתברך לבדו והם משקיעים ברצינות אך ורק במנייה הזאת (ומרדכי לא כורע ולא משתחווה)
ובכל הדורות זה הרגיז את אלו שדרשו כניעה מוחלטת וכן את כל שאר העם ששונאה בלגן הזה "שישתחווה כבר וזהו
מה יקרה אם דניאל ישתחווה לפסל? זה הרי לא ע"ז , רק הכרה בכוח שלטון חוץ מה' יתברך.....
דווקא אני אוחז מאילמולי נגדוה לחנניה מישאל ועזריה היו משתחווים לצלמה..... אבל גם כבשן האש (מלבים פני חברו ,זה קשה)
זה הנימוק האמתי!!!!!!!! איש בעל מוסר ובעל אמונה יוצא דופן (עיין לב שלום שהוא כתב וזקנך ויאמרו לך)
אנו רגילים שאנשי מוסר מקיימים בעצמם "תהיה ירא ה' בגלוי" אך ר' יצחק רואה את אהבתו לה' רגש פנימי ונעלה , שלא ניתן להיות כלף מסחר מול החברה..... אני קרוב ויודע!!!!!

כי אין הוא מעוניין לפנות בבקשות רק אליו יתברך לבדו ,  וזה כמובן נותן לחסרי צורה כמוך לקרוא לו בעל הפיצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 11:00 לינק ישיר 

ממגר כתב:
שאלה
למה אתה לא בורח מהמקום?
הרי רע לך ולמישפחתך?
אתה נילחמת ברב שלהם  
נכון רב אביעזר שתלטן

שוב , אינני ר' יצחק ,רק ידידו ואולי לא היה ראוי לענות לך מחמת הסגנון , אבל מחמת שיש בדברך קצת ממין הטענה אנסה לענות על טענותך שהם כמעט טענה אחת בלבד......
אינני כתובת נכונה לענות כי אני בעצמי קמתי וברחתי , כי אינני בא לתקן את העולם ואני איש חלש אופי (לא ממליץ לאף אחד לרדת לי מידי לחיים,יש גבול גם לסבלנותי),  אבל כנראה שיש אנשים שדרכם לא להיכנע לאלימות...הם רואים בזה ערך דתי ויהודי להיכנע רק לה' יתברך לבדו והם משקיעים ברצינות אך ורק במנייה הזאת (ומרדכי לא כורע ולא משתחווה)
זה הנימוק האמתי!!!!!!!! איש בעל מוסר ובעל אמונה יוצא דופן(עיין לב שלום שהוא כתב וזקנך ויאמרו לך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 11:01 לינק ישיר 

לא הצלחתי לענות ,אתכם הסליחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 12:17 לינק ישיר 

תוקן על ידי אברך1980 ב- 03/03/2011 12:21:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות נייעס > פרשת תפרח: ישיבת "תושיה" בראשות ר"א פילץ – יצחק אריאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.