נמסר לי ע"י אברך1980 בפרטי: התגובות הכפולות עקב תקלה.
נשלח ב-3/3/2011 17:39
נמסר לי ע"י אברך1980 בפרטי:
התגובות הכפולות עקב תקלה.
נשלח ב-3/3/2011 19:26
ממגר כתב:
נמסר לי ע"י אברך1980 בפרטי:
התגובות הכפולות עקב
יפה שאתה שולח מייל לעצמך...
יפה שאתה איש חכם ונבון בעינך..... רק טש כוחי לענות לשטויות והבלים..
מקווה שאתה מוחל לי..........
ניק אברך 1980 שייך לבנימין נתניהו.........או למלך פרדיננד השלישי...
הכל כרצונך.....
נשלח ב-3/3/2011 20:41
התנהגות הבחורים מזעזעת!!
נשלח ב-3/3/2011 20:46
אני מתנצל על מריחה של שלוש הודעות בגלל התקלה בדפדפן....הייתי בטוח כי ההודאות התעוותו (חוץ מהשגיאות כתיב שלי הנוראות, שגם קצת הגזמתי) וסתם מרחתי בניסיון לתקן ,ועד שאור בהיר לא הסביר לי לא ידעתי למחוק.. מתנצל.....
נשלח ב-5/3/2011 20:46
מסלימים את המאבק • כך נלחמים בתפרח • מזעזע
המאבק נגד יצחק אריאל ש'העיז' להציג מועמדות לוועד היישוב - מסלים • בוידאו בלעדי שהגיע לידי 'בחדרי חרדים' נראה תושב היישוב מנפץ את חלונות ביתו • צפו
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 19:56 05/03/2011
חודשים ארוכים סובל יצחק אריאל, תושב היישוב 'תפרח', מנחת זרועם של בחורי הישיבה וחלק תושבי היישוב.
הסיבה המרכזית להצקות הבלתי נגמרות: מועמדותו של אריאל לוועד היישוב, נגד החלטתו של ראש ישיבת 'תושיה' – הגר"א פילץ
רכבו וקירות ביתו של אריאל רוססו, צמיגיו נוקבו, והוא ספג קיתונות של בוז מבחורי הישיבה.
לאחרונה, כתב הגר"ח קנייבסקי מכתב לבני היישוב, כי למרות המחלוקות, אין שום היתר לפגוע בבני משפחתו של אריאל, אך זה לא מנע מקברניטי היישוב, להשעות את רעייתו מתפקידה כמורה בבית הספר 'בית יעקב' המקומי.
בקטע וידאו בלעדי שהגיע ל'בחדרי חרדים' נראה אחד מתושבי היישוב מגיע בשעת לילה מאוחרת אל ביתו של אריאל, זורק אבן לכיוון חלון ביתו, ובורח לאחר שהחלון מתפוצץ.
הפעם אני לא רק המום, אני מתקשה להאמין למה שראו עיני........ טליבן אנשי תרבות לעומת תפרח לשרוף רכב ע"י בלוני גז ע"י בית שגרים..... לא להאמין....... וכל זה בשם בורא+אקשן? בוז!!!!!!!בוז!!!!!!!!!בוז!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-6/3/2011 12:39
מ ז ע ז ע ! ! !
אש בתפרח • מכוניתו של אריאל הוצתה ונשרפה • תיעוד מחריד
הטרור ביישוב תפרח עולה שלב: בשעה שלוש לפנות בוקר התעוררה משפחת אריאל בבהלה ולא האמינה למראה עיניה: רכב המשפחה עלה בלהבות • יצחק אריאל: "הבחורים והאנשים הללו איבדו צלם אנוש. יש להם דם בעיניים. האסון הבא זה רק עניין של זמן" • תמונות
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 11:28 06/03/2011
הטרור בתפרח עולה שלב: בשעה שלוש לפנות בוקר (א) התעוררה משפחת אריאל מהיישוב תפרח בבהלה, כאשר ההורים והילדים אינם מאמינים למראה עיניהם: רכב המשפחה עולה בלהבות.
הצתת הרכב הינה שיא חדש במלחמה שמנהלים בחורי הישיבה המקומית וחלק מתושבי היישוב - כולם משפחות ואנשים חרדים - נגד יצחק אריאל, תושב היישוב. הסיבה: הוא העז להגיש מועמדות בבחירות לוועד היישוב, למרות התנגדותו של ראש ישיבת 'תושיה' המקומית, הגר"א פילץ.
המשטרה וכוחות כיבוי האש שהוזעקו אל בית משפחת אריאל נדהמו אף הם אל מול הרכב העולה באש.
אריאל הגיש תלונה במשטרה שפתחה בחקירה.
בתגובה הוא אומר ל'בחדרי חרדים': "מדובר בסכנת נפשות אמיתית. הבחורים והאנשים הללו איבדו צלם אנוש. יש להם דם בעיניים והאסון הבא זה רק עניין של זמן. אני מקים קול זעקה ומחאה ומי ששומע אותי שיבוא לעזרתי".
יצוין, כי בהתנכלויות קודמות למשפחתו של אריאל, נוקבו, בין היתר, הצמיגים של רכבו, רוססו דלתות הרכב בכתובות נאצה וחלק מהחלונות נשברו.
תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 06/03/2011 12:41:49
נשלח ב-6/3/2011 13:12
פשוט רוצחים!
נשלח ב-6/3/2011 13:16
כשאני קורא את התגובות של חסידי האדמו"ר ר' אביעזר פילץ כדוגמת: הוא שרף את הרכב לעצמו כדי להיראות מסכן. אני מבין שמדובר בחלאת המין האנושי. כמה מעוות וחולני צריך להיות כדי לחשוב שאדם ישרוף לעצמו את הרכב ליד בלוני הגז של הבניין ויפסיד עשרות אלפי שקלים ויסכן את חייו וחיי משפחתו ושאר הדיירים..
כיצד בני תורה מדרדרים למצב שפל שכזה???
והיכן הנהלת הישיבה? שהיא היחידה בעולם שיכולה למנוע זאת כידוע.
כואב כואב כואב
כואב על הישיבה כואב על "הנהלת הישיבה" כואב על ה"קומץ" מ"ועד הפעולה" כואב על הישוב המפוחד והמבוהל כואב על משפחת אריאל הסובלת ועל כולם כואב על צער השכינה.....
נשלח ב-6/3/2011 13:16
גילוי נאות: הוידיאו של הזריקה הוא מלפני חודש. ורעש הניפוץ הוא מהעריכה...
נשלח ב-6/3/2011 14:01
גילוי נאות פשוט על הצבע אין כיסוי של הביטוח אז הוא שרף או דאג שמישהו ישרוף כי אם לא יש מצלמות ואפשר לעצור את מי שעשה ולכל הפחות להראות את ההסרטה "כמו אם החלון" רק שלא יחכה חודש
נשלח ב-6/3/2011 14:15
יצחק_אריאל כתב:
גילוי נאות: הוידיאו של הזריקה הוא מלפני חודש. ורעש הניפוץ הוא מהעריכה...
נכון ,ואפילו כתוב תאריך....ר' יענקב בקש לא לפרסם תקופה ,כי הוא הבטיח לכבות את השרפה...... ולפני חודש זה לא ונדליזם?????