|
|
| נשלח ב-6/3/2011 14:41 |
|
| |
| אירי7 כתב: |  | גילוי נאות פשוט על הצבע אין כיסוי של הביטוח אז הוא שרף או דאג שמישהו ישרוף כי אם לא יש מצלמות ואפשר לעצור את מי שעשה ולכל הפחות להראות את ההסרטה "כמו אם החלון" רק שלא יחכה חודש |
|
להצית רכב במרחק של שתי מטר לשני בלוני גז גדולים ושלוש וחצי לעוד שתיים של שכנים(הנראים בתמונה) ולסכן בזה עוללים קטנים בבית וכל עובר ושב נפש , יכולים רק אנשי דעת תורה רעולי פנים המיומנים , אנשי כת טליבן-תושיה חסרי דעת ודת....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 15:24 |
|
| |
זה מצמרר , הם עוד מתפארים בזה "כי מגיע לו" , לא פלא שלא נבנה בית המקדש....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 16:18 |
|
| |
מעניין למה הוא לא בודק במצלמה מי שרף..... מסתמא יתברר שהיתה תקלה טכנית, וגם בזה הוא יאשים את היראים. מה שבטוח שלשרוף רכב כדי להרויח שתי דברים, גם לקבל מהביטוח וגם כדי להכפיש את היראים , זה תפור עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 17:05 |
|
| |
חה חה חה זוזובסקי ואמאמרעיבה השתכנעתי. ומחר בעז"ה אבקש מתומכי אריאל שישיבו לכם "טובה" ויעלו את הבית שלכם באש. כדי שתוכלו להרוויח שתי דברים, גם כסף מהביטוח וגם להכפיש את הצד הנרדף.....
אוי כמה שאתם פתטים.
תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 06/03/2011 17:10:52
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 20:33 |
|
| |
| זוזובסקי כתב: |  | מעניין למה הוא לא בודק במצלמה מי שרף..... מסתמא יתברר שהיתה תקלה טכנית, וגם בזה הוא יאשים את היראים. מה שבטוח שלשרוף רכב כדי להרויח שתי דברים, גם לקבל מהביטוח וגם כדי להכפיש את היראים , זה תפור עליו. |
|
בודק ועוד איך....רואים שם שני בחורים חמודים ,רעולי פנים עם בקבוק נפט ,שמשתדלים לא להתלכלך מהטיפות המטפטפות(גדלות האדם) ,שופכים מתחת למכונית מדליקים ובורחים ... הנושא בטיפול משטרתי ..... רוצחים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 21:53 |
|
| |
גם ההקלטה אם בקשתו כבר אצל הביטוח
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 22:29 |
|
| |
| אירי7 כתב: |  | גם ההקלטה אם בקשתו כבר אצל הביטוח |
|
אני כותב תגובה ולא מצליח להבין , מה קרה לי שירדתי רמה לענות לתגובה שמריח ממנה תפרח? רק בתפרח יכולים להרוס לבן אדם את החיים ולהגיד "הוא עשה את זה בעצמו" , זה עוצמה של קטנות המעורב עם קשות לב... חבר שלי ביקשו ממנו להגדיר תפרח מה היא? ויען בסיפור שהיה : גברת ביקשה משכנה לשמור על תינוק קטן, עד עשר בלילה.... השכנה הסכימה , רק הגברת לא בא עד שתיים עשרה וחצי והתינוק בכה ומיען להירגע.... תוך שהשכנה נאלצת לנדנד אותו... כשחזרה הגברת לא בקשה סליחה , רק סיננה בין שיניה כי את עוד תתגאי שנדנדת תלמיד חכם...... זהו הסיפור המהווה הגדרה הכי קולעת...... הרצחתם וגם ירשתם?????!!!!!! לכו לגן ילדים , אני לא אדון בטענות של חסרי צורה סליחה על סיגנון ,אבל זה נאמר לא ברמה אישית ,כי אותך אני לא מכיר ,אלא מול טענתך האכזרית.......
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 14:05 |
|
| |
מי שמכיר מקרוב יודע שאריאל משוגע כמעט כמו קדאפי וכל הפורום פה ממומן על ידו לכן הוא לטובתו .וכל הרבנים נגדו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 14:37 |
|
| |
| נתי55 כתב: |  | מי שמכיר מקרוב יודע שאריאל משוגע כמעט כמו קדאפי וכל הפורום פה ממומן על ידו לכן הוא לטובתו .וכל הרבנים נגדו |
|
לשם זה טרחת לפתוח ניק חדש? אתה באמת חושב שכולם השתוקקו לשמוע את דברי "החכמה" המופלאים הללו? הציבור לא חי מפרי עטך, וגם לא מפרי שאר העטים בפורום כולל אני, הציבור רואה את המכלול וחושב (כן יש הרבה אנשים חושבים!) ורואה את התמונות ושומע את הדיווחים ומתרשם.....
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 15:21 |
|
| |
| נתי55 כתב: |  | מי שמכיר מקרוב יודע שאריאל משוגע כמעט כמו קדאפי וכל הפורום פה ממומן על ידו לכן הוא לטובתו .וכל הרבנים נגדו |
|
כמה יש לי סיכוי לקבל לפי שעה? קונספירטור תפרחאי לא יוצלח שכמותך ! לבחורים אסור לגלוש באינטר-חטא... מטוקבקים רואים אותכם שקוף וקשה לכם להסתתר מאחרי השמות ,אתם קבועים בסיגנונכם..... קצת מושחתים , הרבה מפגרים ואכזריים ככל ילדים... והעיקר נודף מכם ריח פחמים שרופים וידיכם מלאים דם..........
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 15:51 |
|
| |
היש להדגיש שזה בכלל לא כל הבחורים ,שרובם יושבים ולומדים ,אבל זה ועד הפעולה של הנהלת הישיבה וזה פרצופם עתק מטוקבק:
 | אריאל שרף לעצמו את המכונית הבן אדם רב עם עצמו ומחפש צומי בכל צורה צבי גנוט 12:26 06/03/2011 איש צר ואויב אריאל הרע הזה | 21 | | |  |  | ""איש צר ואויב אריאל הרע הזה" אוי לאותו רשע שמוציא דיבה על ת"ח (ל''ת) גנוט יקותיאל 12:28 06/03/2011 | 22 | | |  |  |  | מה זו המגננה המוחלטת על אריאל? וכי אין צד שני? הוא לא איים עם עבריינים כשאשתו כמעט סולקה מביה"ס? קצת חשבתי 13:17 06/03/2011 די לשטויות האלו... הוא יחיד שהולך ראש בקיר נגד רב מושב ו'ראש ישיבה' למה ציפיתם ? יש לו מזל גדול שעומד מולו איש עם ערכים ומצפון. אני מאמין שאחרת הוא היה מסיים גרוע ברבה מזה. | 34 | | |  |  | עכשיו הוא לא יקבל כסף אחד מהביטוח 13:20 06/03/2011 מכיוון שעל זה שצבעו את הרכב אין ביטוח אז שרף את האוטו בשביל לקבל כסף מהביטוח
| 35 | | |  |  | ל29 גם אני אם אותה התחושה 13:22 06/03/2011 בלילה חושבים איך להסית ובבוקר מסיתים בבחדרי
כל המסיתים נגד המושב והישיבה הם אותם אנשים הייתי לא מזמן בישוב רגוע שם לחלוטין האיש רב עם עצמו אין שום הסתה נגדו הבחירות הסתיימו ממזמן והוא מנסה לא לרדת מהכותרות | |
| | |  |  | מגיע לו עוד כהנה וכהנה על חוצפתו. (ל''ת) אוהב 14:20 06/03/2011 | 58 |
|
 | מחקירת המשטרה ממצלמה ניסתרת ששמו. ניראה אריאל בעצמו מצית את האוטו שוטר 17:01 06/03/2011 לאחר שלישיבת תפרח נימאס כבר מכל השטויות שאריאל עושה ואח"כ אומר שבחורים מהישיבה עשו פנו הישיבה לחוקר פרטי שיתקין מצלמה ליד הבית של אריאל והכן היום לאחר המיקרה הם ניגשו למישטרה והראו את הסרט . תובעים אותו עכשיו שישלם את הכיבוי אש . מה לא עושים לתפוס כותרות מיסכן רחמנות עליו | 68 | | |  |  | למה אריאל הזה נישאר בתפרח עושים לו צרות והוא ממשיך להיתגרות ברבנים ולקלל ולגדף זה אומר רק על טיפשות יתר צא מתפרח או שאתה מחפש סוג של היתאבדות אתה ממ (ל''ת) יוסי 17:05 06/03/2011 | |
|
 | אריאל הזה כולו נזק כמו לבן הארמי אובד אבי אבל הוא ניזוק בעצמו ובמשפחתו וזה הלקח לכל בעלי המחלוקת שרוצים להתנשאות וטוענים על המנהיג הנבחר מדוע תתנשאו (ל''ת) אבישי קורח 10:56 07/03/2011 | 91 | | |  |  | לאחר שמרן הגראי''ל ומרן הגר''ח ובד''צ שע''י גרוס הורו להנהלת החינוך העצמאי לזרוק את אשתו מבית הספר איציק פנה לערכאו ת בבית משפט לעיני עבודה ......? (ל''ת) 11:52 07/03/2011 | 92 | |
דפוס תגובתם קבוע , באים שתיים שתיים , בשמות משונים או שמות ידידי אריאל ,כותבים שקרים ,גידופים ושטויות זה רמתם וזה אמונתם הם כפרות ישיבתם , הבחורים הללו ילכו ל"כפורות" והנהלת הישיבה תלך לחיים ארוכים.... |
תוקן על ידי אברך1980 ב- 07/03/2011 15:55:57
תוקן על ידי אברך1980 ב- 07/03/2011 15:58:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 22:36 |
|
| |
חחחחחחחחחחחה
|
| נשלח ב-7/3/2011 23:16 |
|
| |
יצחק!!!!!!! אשריך על הקידוש ה שעשית הלילה בחדשות 2!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 00:48 |
|
| |

| יצחק אריאל: "אני חי בפחד מוות אני לא יודע אם אקום בבוקר" • צפו והזדזעו | | "כדאי לך לרדת מהארץ, למה החברה פה מחוממים. הולכת להיות פה אש" • המאבק האלים נגד יצחק אריאלי מהיישוב הדרומי תפרח עולה מדרגה • בראיון לערוץ 2 הוא מספר על האימה והפחד השוררים ביישוב והאיומים המפורשים על חייו • וגם: הההקלטות המצמררות של בני הישיבה המקומית • צפו | יקי אדמקר, בחדרי חרדים 23:57 07/03/2011
"אני חי היום בפחד מוות", כך אומר היום (ב') יצחק אריאל מהיישוב תפרח, לערוץ 2.
כפי שנחשף ב'בחדרי חרדים', נערך מסע אלים וחסר עכבות נגד אריאלי משום שהציג את מועמדותו לוועד היישוב תפרח בניגוד לדעת ראש הישיבה המקומית הגר"א פילץ.
לפני יומיים הגיעה האלימות נגדו לשיאה כאשר אלמונים הגיעו אל ביתו, התגנבו לחצר ביתו והציתו את רכבו, וזרקו בקבוק תבערה לכיוון ביתו.
למרות החשש הגדול, החליט אריאל לחשוף את סיפורו למצלמות ערוץ 2. זאת לטענתו, כדי להגן בכך על חייו ולהפסיק את האלימות הקשה המופעלת נגדו.
"אני חי בפחד מוות", אומר אריאל, "אחרי שמאיימים ומבצעים, אתה נמצא פה כל לילה ואתה לא יודע אם אתה קם בבוקר".
במהלך הכתבה נשמעו הקלטות בהם אנשי הישיבה לפי החשד, מאיימים על אריאל: "פעם אחת, פעם אחת שהמשפחה שלך מתקרבת לישיבת תפרח, למושב תפרח בכלל ולישיבה בפרט, דמו שלך, ושל המשפחה שלך בראשם".
"זה לא חרדים", קובע אריאל. "זה מחופש לחרדים. זה גם לא אנשים, אלו חיות טרף".
אחד מתלמידי הישיבה התראיין אף הוא והסביר מדוע לדעתו מוצדקת האלימות הבוטה נגד האיש: "הבן אדם הלך ומרד כאן ברבנים, וזה דבר שלא קרה כאן מאז ומעולם. בוא נגיד, ראש הישיבה שלנו אמר שיש איסור מהתורה לדבר איתו סתם".
הקלטה נוספת ומצמררת של איומים מצד אלמונים, הובאה בכתבה: "כדאי לך לרדת מהארץ", אומר האלמוני בקלטת, "למה החברה פה מחוממים. הולכת להיות פה אש. אני אומר לך כלה באוטו וכלה בחנויות. אני אומר לך, איציק, חבל באמת חבל".
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 00:51 |
|
| |
אחד מתלמידי הישיבה התראיין אף הוא והסביר מדוע לדעתו מוצדקת האלימות הבוטה נגד האיש: "הבן אדם הלך ומרד כאן ברבנים, וזה דבר שלא קרה כאן מאז ומעולם. בוא נגיד, ראש הישיבה שלנו אמר שיש איסור מהתורה לדבר איתו סתם". [/quote] |
|
|