בית פורומים חדשות נייעס

פרשת תפרח: ישיבת "תושיה" בראשות ר"א פילץ – יצחק אריאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/3/2011 02:03 לינק ישיר 

לכל מאן דבעי קישור להורדת הכתבה http://www.f2h.co.il/i9xy8jirf2ak

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 03:06 לינק ישיר 

12 בקול החרדי: תפרח יוצאת מכלל שליטה: 24 שעות לאחר שרכבו הוצת. יצחק אריאל בראיון סוער:חלק מרבני המקום התירו את דמי! אני ומשפחתי תחת איום לרצח ממשי! הם רודפים אותי בכל מקום. רבים מהמשפחות תומכים בי אך מפחדים להיחשף. לא אעזוב למרות הכל! להאזנה חייגו 1900502424 שלוחה 4

תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 08/03/2011 03:10:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 06:33 לינק ישיר 

ממגר כתב:
יצחק!!!!!!!
אשריך על הקידוש ה שעשית הלילה בחדשות 2!!!!!!!!!!

שלום וברכה
ברוך שובך

לענ"ד, יצא לי בסוגיה החמורה וכן בררתי אצל ת"ח מופלגים ,שחילול ה' זה להיות מושחת ולא לפרסם שחיתות, שהרואה מן הצד שואל: אלו למדו תורה?!? וזה כלפי כל אחד מאתנו הרואה מעשיהם..... ולאו דוקא חילונים..... 
וכן מי שמתנהג כמושחת ,הוא כביכול לא משגיח על קיום ה' ומתריס כלפי מעלה ח"ו
ולכן עצם קיום הדברים הוא חילול ה' נורא ואיום!!!!!
והפרסום היא רק שאלה של נוחות פעולה עבור הפושעים , הם תמיד אוהבים שקט תעשיתי......
 ועוד
חילול ה' הגרוע מזה ,שהם רוקדים על הגגות משמחה, נוזל להם ריר רק מזכר אכילת יהודי (עזה???)
תסתכל בתגובתם (58 לדוגמה) זהו חילול שם שמים ברבים!!!!!!
את מי הם גידלו? מונסטרים מיודנרייט?
מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוקן על ידי אברך1980 ב- 08/03/2011 06:37:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 08:43 לינק ישיר 

השותה דם לצמאו מברך : ברוכה תפרח שהרגילני לשחיתות המידות , ואין אני מרגיש בצער של השני....
הנה תגובות חדשות מבחורים עם חינוך מעולה ,שהנהלת הישיבה מקריבה את חייהם למטרות קדושות.....

הוא שרף בעצמו כדי להתגולל זה דרכו מאז אני מכיר אותו גם אח שלו בקרית ספר עושה צרות גדולות לעם ישראל  (ל''ת)
סופו כמו המן 07:48 08/03/2011
  51 
הוא חייב לעזוב את המקום הנפלא הזה תפרח, ואם לא יעזוב לבד סופו כמו כל הצוררים שעשו צרות לעם ישראל (ל''ת)
משה יעקבזון 07:50 08/03/2011
  52 
הכל שקר מתחילה ועד סוף אני גר בשכנותו והתעלולים שלו הם כ"כ מתוסבכים שאדם ישר לא יבין זאת (ל''ת)
יחזקאל 07:51 08/03/2011
  53 
הלך הזרזיר אצל העורב מפני שהוא מינו (ל''ת)
אהרון דוד פינקלשטיין 07:52 08/03/2011
  54 
מסכנים משפחת פינקלשטיין איזה בושות עושה להם ומה תרצה אשמה בתעלולי בעלה (ל''ת)
אדלר 07:53 08/03/2011
  דפוס תגובתם קבוע , באים שתיים שתיים , בשמות משונים או שמות ידידי אריאל ,כותבים שקרים ,גידופים ושטויות
זה רמתם וזה אמונתם הם כפרות ישיבתם , הבחורים  הללו ילכו ל"כפורות" והנהלת הישיבה תלך לחיים ארוכים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 11:24 לינק ישיר 

רחשי לב תגובה לריבקי 
אסתי מקרית ספר 01:30 08/03/2011

גם אם את באמצע פגישות תעזבי ותברחי יש לי שני אחיות שנשואות לתפרחניקים והם אומרות לי שהבעלים רק מחייכים כלפי חוץ ומאוד אכזריים בכל דבר פנימי והכל בשם הקדושה. והם אומרים שאם לאשה קשה שתלמד מהרבנית אפרת כמה שהיא מקריבה למען בעלה שאפילו העבירה 13 שנה את המיטה שלה ליד אמא שלה בקומה למטה כידוע.

תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 08/03/2011 11:27:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 11:30 לינק ישיר 

אברך תעשה לי טובה אל תביא את כל הטוקבקים המכוערים האלו לפורום, זה לא פח אשפה כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 12:34 לינק ישיר 

סליחה שפגעתי ברגשות הציבור............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 14:12 לינק ישיר 

"פרשת תפרח – הרוע"

אחד המפתחות להבנת התעלומה ששמה "פרשת תפרח" הוא לראות בה תהליך היווצרות רוע. את הריקבון המוסרי כאבי הרוע. הנערים הצעירים הללו נושאי זרע הרוע עדיין רק בתחילת דרכם ואחריתם מי ישורנה... (הדברים נכתבים בין השאר על רקע השמועות כי גם ילדים ונערים רכים מתושבי המקום נטלו חלק במעשי הזוועה).

אם נעלה את סוגיית האחריות על "פרשת תפרח" סביר להניח כי האלימות הברברית שראינו היא תוצר של השחתת נפשם של הנערים בעלי פני המלאך על ידי החינוך הקפדני שקיבלו. כלומר, הם פרחי הרוע שצמחו מהפקעות הרעילות שהטמינו בידיעתם ולא בידיעתם האבות הרוחניים והמחנכים של הנערים הללו. הנסיבות שייצרו את הקטסטרופה, הם עולם של ריקבון מוסרי, הנערים האלה הם תוצר של חינוך סגפני ודכאני, ואוטוריטה רוחנית-דתית שלמרות השאיפה שלה לחנך לטוהר מוחלט היא צבועה וחסרת רגישות, ההופכת את דבר היות המקום הזה זדוני וברוטאלי.

החינוך הדכאני והקיצוני וצביעת העולם בצבעי שחור לבן לאמור זה רע מוחלט וזה טוב מוחלט, הם-הם הקווים המנחים של החינוך הדתי בתפרח והרוע שחינוך סגפני זה הצמיח היה בלתי נמנע. מאוד ברור כי ביום בהיר כשמשהו ישחרר את כל האנרגיות המרוסנות של הנעורים, ומפלצת תשתחרר. תהיה לזה עוצמה כבירה ודורסנית. אשמת המחנכים גדולה מאשמתם של הנערים!

רק בפרשה זו ניצבים שלל אירועים מוזרים ואכזריים מבחינה חינוכית-דתית. בפרשה זו ראינו כיצד כל הדרכים כשרות כדי למנוע הצגת מועמדות ובחירות חופשיות בישוב. בפרשה זו ראינו חינוך בנוסח "פוקד עוון אבות על בנים" מבחינת החינוך בתפרח אם יש טענות על אב המשפחה גם אשתו והטף נידונים לכלייה ח"ו. גם לא ראינו נטילת אחריות על מעשי האלימות הברברים כי מבחינת החינוך בתפרח אי אפשר להאמין נערים משלנו עשו כדברים האלה ועצם החשד הוא עלבון, בקיצור התנערות והתעלמות מוחלטת מכל אחריות לנעשה.
אין פלא כי חינוך זה יוצר הוויה של עריצות אכזרית וסאדיסטית.

"פרשת תפרח" צריכה לעורר חלחלה בקרב כל המחנכים בעולם החרדי, ולחקור את שורשי החינוך שגרם לאירועים המזעזעים ולעיוותים האנושיים, החברתיים, התרבותיים, והדתיים בישוב, וללמוד כיצד להימנע בחכמה מסטיות מהסוג המפלצתי שכולנו ראינו והזדעזנו.

תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 08/03/2011 14:16:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 14:34 לינק ישיר 

זה לא בחור מהישיבה 
מזהה את השורף 01:38 08/03/2011

לפי דעתי זה לפחות אחד משני הבנים של משפחת ק. שגרים על שטח ציבורי ומהם יצא השמועה של הותר ממונו והותר נפשו רואים לפי הריצה המסורבלת של המדליק אני מכיר את ההליכה שלהם זה די ברור

........זהו סקופ לא קטן בכלל.
.......עכ"פ אריאל כרגע בדרך למשטרה לברר את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 17:56 לינק ישיר 

מתוך 107 תגובות
102 של אור בהיר ואברך 1980
וזה גם מסודר פעם אור בהיר פעם אברך1980
כניראה שיצחק [אחרי שפיטרו אותה] ואישתו עושים תחרות מי כותב יותר מהר.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 19:08 לינק ישיר 

ממגר כתב:
מתוך 107 תגובות
102 של אור בהיר ואברך 1980
וזה גם מסודר פעם אור בהיר פעם אברך1980
כניראה שיצחק [אחרי שפיטרו אותה] ואישתו עושים תחרות מי כותב יותר מהר.....

מה נעשה שלאחר כל מעשי ו
נדליזם שלכם , לא נשאר 
שום הסבר שפוי על מעשיכם...
ומה שנשאר לכם זה רק לספור את התגובות שלנו.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 22:27 לינק ישיר 

אתה מה זה עסוק ...........סליחה שאנו מפרעים לך.
.באיזה שעה שאני יכתוב תגובה .דקה אחרי זה אתה כבר מגיב

תגיד איך עושים מכתב שהכתב יהיה עם צבע?
זה מזה מרשים אנשים שעושים את זה עם צבע
ואנחנו מרגישים שבגלל שאתה עושה מכתבים עם צבע .וכותב [בצבע אדום גדול ]שאנחנו רוצחים
!!!!!!!. ושולח את זה לכל פורומים. אתה הולך לנצח בדעת קהל .

אז אולהי ילמדנו רבינו איך עושים זאת.????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 22:30 לינק ישיר 

נווווווו
לא היתכונו לעליב
בבקשה תענה לנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 23:06 לינק ישיר 

בס"ד      היום גם אני ביקרתי בתפרח....

שעה חמש בערב, מכוניתו של אריאל השכורה מפלסת לה דרכה במושב העוין , מושב שהוא גר בו כבר מעל שתים עשרה שנה , מושב שיסדו הורי אשתו , תרמו את מבני החידר המקומיים ודאגו למושב שנים רבות, משפחתו הביאו לכאן את הישיבה ,סבלו מרורים של התנגדות החילונית ,אבנים ואף שרפת ביתו של חמיו, עתה הם נזרקו ביד ברזל לשולי החיים ,חמיו הוכרז כזקן מפגר, שלא יודע להיזרק לאשפה בכבוד, מחוסר עניין לציבור בו, על משפ' אריאל אף נגזר גירוש מביתם , החלטה שרירותית שאין לערער אותה בתחנוני לב ובכי ...

עכשיו אריאל מתקרב לקבוצת בחורים העומדים בצידי הכביש תוך שהם נשענים על מעקה , הם עסוקים בשיחה עיתית מושבית הטיפוסית , שהיא חברה נאמנה לכל שעמום וחוסר מעש . לפתע אורו עיניהם ,הנה הוא בא ברכב שכור , מצווה הבא לידך אל תחמיצנו והם נשפכים בצחוק גס מתגלגל , צחוק מאולץ שיותר דומה לנביחת צבוע העומד על הפגר , מאשר לצחוקם של בני אנוש , כך הם מביעים שביעות רצונם מטרגדיה של מוצ"ש....

אריאל מגיע לביתו ,חונה את רכבו השכור ליד שלד דומם וחרוך ,שמזכיר מכונית רק מרחוק ..ליד הבית מאחרי הקיר מחכה לו ידיד מתושבי המושב תוך שהוא מנסה להיבלע מאחרי הצללים של הבית , הוא איש טוב , אך גם לו יש משפחה והוא לא מעוניין שאחד מהשכנים יראה אותו וידווח ל......

שמעת? לוחש הוא כאילו שאפילו כאן , ממש ליד ביתו של ר' יצחק מאן דהוא מאיים יכול לשמוע , הם טוענים שזה אתה ששרפת... ר' יצחק מנסה לחייך ,רק יוצא לו חיוב מידי עצוב ועייף ,חיוך מר שאין בו ממוסג שקוראים לו חיוך ולא כלום... שמעתי מסנן הוא לבסוף .... מה אני אעשה ? רק במקום המושחת הזה דברים הללו יכולים להיאמר ברצינות , אם הם יהרגוני , הם גם יגידו שעשיתי זה לעצמי ... כך ,שאל תשים לב...

ועוד ,ממתיק סודו האורח , הם טוענים שגנוט נתן שוחד למפקד המשטרה דרך אנשי באבא אלעזר מבאר שבע ולכן המשטרה לא תחקור את האירוע!!!!

ר' יצחק שותק , גם הוא יודע שכבר עברו יומיים מהאירוע והמשטרה אפילו לא לקחה ממנו את ההסרטה של המצלמות שרואים בהם בבירור את כל הנעשה ולטענת רבים יש אפשרות סבירה שאפשר לזהות את הפורעים...

העורך דין רק עכשיו צלצל אליו מתחנת משטרה והודיע לו שההליך לא זז עכב שבמשטרה כועסים על ר' יצחק שבתקופה של שלוש שבועות מתחילת הפרעות הוא לא נתן להם את כל הפרטים הידועים לו , מחמת שרצה להתנצל מול הנהלת הישיבה ולגמור את הפרשיה העגומה הזאת  ברוח קצת יותר יהודית... הוא לא יכל אפילו לדמיין אז ,לאיפה הדברים יכולים להגיע....

ר' יצחק נפרד מחברו תוך לחיצת יד קלה ועולה לביתו ...הנה שוב מצלצל טלפון הטרדן...הלו ....עונה ר' יצחק, תוך שהוא מנסה למלאות את מלא הריאות באוויר...  אחיו מיד עובר לפליטת החדשות האחרונות בשטף מהיר...

דיברתי עם הצד השני ...

הם טוענים שילכו עד הסוף....

..כן, הם אמרו שהם בדרך להלשין עליך לרשויות מס...

נכון, אמרתי להם שאצלך הכל לבן ,הם לא מאמינים,טוענים שיש להם מידע אחרת,

אגב ,הם הבטיחו שאם אתה לא מסתלק אנו ....(פה אני מצנזר בכדי לא לתת ראיון לחמי מח)....

כן ,אמרתי להם שאתה לא מפחד ולא נכנע לוונדליזם,

הם אמרו שיציקו לילדך עד שתצטרך לעזוב...

ברור שצעקתי עליהם ,אמרתי להם שמבחינתך זה יהיה חצית קו האחרונה ואם הם יגעו בילדך אתה תגיב בחריפות...

כן ,הם גם מבינים שאתה יודע שמכתב של הגר"ח קניבסקי עוצר אותם מלטפל קשוח בילדך, כי הם יתלכלכו ציבורית... אבל זה לא מונע איומים....

ועוד הם אמרו שהם מפעילים הקשרים שלהם אצל באבא אלעזר בכדי לשלוח אלך מפיה..כן גם אני צחקתי ואמרתי שאם הייתם יכולים מזמן הייתם שולחים.....

(כאן לאנוכי הקטן ,העומד מן הצד נדמה שעומס השנאה ואכזריות שאני שומע מסחררות אותי ואני מתרחק בכדי לא לשמוע את השיחה)

השיחה נגמרה, ר' יצחק מניח את השפופרת ונשאר לעמוד בדומיה...הוא כאילו מנסה לעכל את מה שהוא שמע...

לפתע הוא ניעור ופונה אלי .... מה אתה חושב הם יעשו ....... או לא? אני טענתי בהתחלה שלא... זה יותר מיד (הוא מנסה לעשות תנוע עם היד שאמורה להביע הגזמה).... אבל אשתי טוענת שגם על שישרפו מכונית התבדחתי ולא האמנתי ברצינות.... והנה....

אני נפרד מר' יצחק בדומיה .... אני מרגיש כאילו שבעוזבי לביתי אני משאיר אותו לבד, לבד מול מציאות אכזרית ,שלא יודעת פשרה ורחמים מה הם....

תוקן על ידי אברך1980 ב- 08/03/2011 23:14:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 23:40 לינק ישיר 

כשרון כתיבה מדהים ,יש לציין, הלוואי וירבו כותבים מוכשרים כמוך בישראל!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות נייעס > פרשת תפרח: ישיבת "תושיה" בראשות ר"א פילץ – יצחק אריאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.