| נשלח ב-9/3/2011 18:59 |
|
| |
| גל מעצרים בישיבת תפרח • "ראש הישיבה כמעט התעלף" • פרסום ראשון | | ארבעה ימים לאחר שרכבו של יצחק אריאל עלה בלהבות, עצרה משטרת אופקים שלושה בחורים מישיבת תפרח • בחור בישיבה: "אלה בחורים שלומדים 24 שעות. יצחק אריאל הצית לעצמו את הרכב" • אריאל: "רק בתפרח מסוגלים לשתות לך את הדם, ולהגיד שאתה זה ששותה אותו" | יקי אדמקר, בחדרי חרדים 16:18 09/03/2011
לאחר שעל ביתו הושלכו אבנים, חלונות ביתו נופצו ורכבו עלה בלהבות, התראיין יצחק אריאל בכלי התקשורת, והזהיר: זה ייגמר ברצח.
המשטרה, שנמנעה עד כה מלהתערב במחלוקת האלימה ביישוב - שפרצה לאחר שאריאל הציג את מועמדותו להתמודדות בבחירות לוועד היישוב, בניגוד לדעת ראשי הישיבה המקומית - נכנסה בעקבות הפירסומים ליישוב, ומנסה לעשות סדר בכאוס המוחלט.
הבוקר (ד') זימנה משטרת אופקים לחקירה שלושה בחורים, תלמידים בישיבת 'תושיה' בתפרח, בחשד שהם אלה שהציתו את רכבו של אריאל לפני ארבעה ימים.
בסיום החקירה שוחררו שני בחורים למעצר בית. השלישי נותר במעצר.
במהלך החקירה, עלו מספר ראיות מרשיעות נגד שלושת הבחורים.
ממידע שהגיע לאתר 'בחדרי חרדים' עולה, כי נגד אחד מהבחורים ישנן די ראיות בכדי להשאירו במעצר. נגד שני האחרים לא הצליחה המשטרה לגבש די ראיות, והם שוחררו למעצר בית.
בישיבת תפרח קיבלו בהלם מוחלט את הידיעה על מעצר הבחורים. אחד הבחורים בישיבה, ששוחח עם 'בחדרי חרדים', אומר: "מדובר בבחורים שידוע עליהם בישיבה שהם לומדים 24 שעות ביממה. כשראש הישיבה, הגר"א פילץ, שמע אודות מעצרם הוא כמעט התעלף.
"יצחק אריאל רוצה כסף מהביטוח והוא החליט להעליל על הבחורים האלו את האשמה שח שריפת הרכב. כל בר דעת יבין שזאת עלילת שווא.
"אריאל טוען שיש הקלטה של הבחורים שורפים את הרכב. אם יש הקלטה כזאת אז שיוציא אותה. למה הוא לא מראה את ההקלטה?"
יצחק אריאל אומר בשיחה עם 'בחדרי חרדים': "נראה לי שהפעם המשטרה לא לוקחת חבל נכון. הבחורים האלו הם לא המבצעים של ההצתה, אלא אולי חלק מאלו שעומדים מאחורי הסיפור..."
באשר לטענות כי הוא זה שהצית את רכבו, אומר אריאל: "רק בחלם ובתפרח מסוגלים לשפוך לך את הדם, ולהגיד שאתה עשית את זה לעצמך. לפני ארבעה ימים הוצאתי את הרכב מהמוסך ושילמתי עליו 50 אלף שקל תיקון... אז שישפוט הציבור מי עשה למי, ומי הצית את הרכב".
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 19:10 |
|
| |
אז כנראה שהתקשורת עוזרת. ורק בזכותה המשטרה התחילה לקחת את העניין ברצינות. ואפילו הבאבא אלעזר לא אפקטיבי כשיש תקשורת בשטח.
|
| נשלח ב-9/3/2011 20:42 |
|
| |
זוזובסקי עם הבנת שזה יצחק בעצמו כתב זאת אז זה אומר שהוא לא יצליח שנחשוב שזה מישהו אחר כתב את ז
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 21:52 |
|
| |
מה קורה בתפרח? הסיפור המלאהיישוב הקטן תפרח עומד בעין סערה בימים האחרונים. מה קורה ביישוב ואיך הגיעו שם להצתות רכבים? כוכב הסיפור מדבר לראשונה בראיון למנחם טוקר * "היו איומים ברצח כבר לפני חודשיים. אילולא התעוררנו בזמן - ייתכן שהייתם מדווחים חלילה על לוויות". האזינו לראיון הסוער ב. ניסני ג' באדר ב' תשע"א 19:55 09.03.11 כיכר השבת
יצחק אריאל, שעומד בליבה של פרשה סוערת ונתון להצקות בלתי פוסקות ביישוב תפרח שבו הוא מתגורר, מגולל בראיון גלוי לב את מה שמתרחש סביבו בחודשים האחרונים. אתמול הוא דיבר בתוכניתו של מנחם טוקר ברדיו גלי ישראל. "יש עליי עליהום כבר חודשיים שלושה", הוא מספר. "בעיניי חלק מהתושבים, החלק הדומיננטי, שמתנהלים תחת תלמידי הישיבה של המקום - אני לא מוצא חן".
בעיני אריאל, הישיבה היא אורחת ביישוב - וההתפתחות המהירה של תלמידי הישיבה באה על חשבונם של התושבים. אריאל מספר כי ברגע שהחליט להגיש מועמדות לוועד המקומי, הוא עורר את זעמם של תלמידי הישיבה. "מחודש טבת, פשוט החלה מלחמת ג´יאהד. אני לא רץ, אין בחירות כי אין מתמודד. איגדתי את המאבק של התושבים נגד הנהלת הישיבה, וזה לגיטימי. דרשנו בזמנו לשאול את הרב אלישיב". אריאל מציין כי הישוב תפרח יכול היה לשמש פתרון למצוקת הדיור, אבל הנוכחות של תלמידי הישיבה במקום וההתנהלות הנוכחית מונעת מיישום הפתרון. בשיא המאבק, הוצת רכבו של אריאל. "היו איומים ברצח כבר לפני חודשיים. אילולא התעוררנו בזמן - ייתכן שהייתם מדווחים חלילה על לוויות", הוא אומר. מי אחראי לגל ההתנכלויות? לפי אריאל, איש מתלמידי הישיבה לא מוכן להתייצב בגלוי ולהודות במעורבות. "אם תשאל אותם היום, הם יגידו שאני הצתתי את האוטו". לדבריו, "רעולי פנים פרצו לבית שלי. זו ממש התנהלות של מאפיה". אריאל טוען כי שלוש משפחות התאגדו יחד והן אלה שמנהלות את המלחמה נגדו. הוא נקט בשמותם, והביע תקווה שסוף-סוף מישהו יתבע אותו דיבה ויתעמת איתו פנים אל פנים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 00:46 |
|
| |
"אני לא מכיר את התוכניות, אני גם לא יודע בדיוק מי אתם ומה אתם, אבל לצערי במצב של פיקוח נפש אני חייב ע"פ הוראתו של מורה הוראה, להשיב בימים שקרובים לארוע, לראיונות ,בשביל לנסות להגן על חיי. כן, זה הקדמה" סוף ציטוט. יצחק, גם התשדירים הראשונים בערוץ 2 לא ידעת מי הם ומה הם? וגם אז זה היה ע"פ מורה הוראה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 00:47 |
|
| |
"רק זה לא כבוד לא לי ולא למשפחתי, וגם לא למושב שאני גר בו וזה חבל שכל הארוע הזה קורה" סוף ציטוט.
יצחק, ערוץ 2 זה יותר כבוד? "בחדרי " זה כמו פראק עבורך? [היעלה על הדעת ראש כולל בלי פראק?]
פשוט לשמוע ולצחוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 00:51 |
|
| |
"אך טבעי שחמי ביקש ממני גם לתרום בעניין קצת ,לנסות לעזור פה ושם" סוף ציטוט. "אציין שדעתו של חמי אינה קשורה לעניין כלל וכלל" סוף ציטוט ממכתב הנאצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 00:56 |
|
| |
הוא שכחת לציין שהוא איים על בינעט שהוא יפתח מעון מתחרה והוא יפיל אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 01:02 |
|
| |
למה הוא לא מזכיר את המכתב המחוצף?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 01:52 |
|
| |
אתם יודעים מה חזק בקטע של אריאל? הוא מתחנן שיענו לו, שיתיחסו אליו, אבל ?!? קול דממה דקה. אתה לא שווה בכלל בתור בר פלוגתא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 07:47 |
|
| |
| זוזובסקי כתב: |  | אתם יודעים מה חזק בקטע של אריאל? הוא מתחנן שיענו לו, שיתיחסו אליו, אבל ?!? קול דממה דקה. אתה לא שווה בכלל בתור בר פלוגתא. |
|
שלום ידיד הרב זוזובסקי!! מאז שממר נכנס אני פשוט מתגעגע לתגובות שלך , טענתי עלך שאתה לעט לעט מדרדר את הויכוח לגן חובה...מתנצל!!! לא ידעתי שמי שיחליף אותך יתחיל את הויכוח מתינוקיה...מרוב בכיותיו לא הבנתי מה הוא רוצה ומה אני יכול לעזור לו.... חוץ מזה ,היה באמת ניכר בין ריסי עינך שיש לך בזה מידה גדושה של לשם שמיים .... זה לא עושה "דיקטאטורה כוחנית "למותרת לטעמי, אבל בהחלט לפחות מכבדת את המעמד כמעמד ויכוח בין בני תורה הכל נמדד בהשוואה .... ועוד , זה מאוד יעזור לי אם אתה תאמין לי (ואני מתחייב לך שזה אכן כך),שבין כל המגיבים בכל הפורומים למיניהם אין ניק אחד ששייך לר' יצחק אישי
|
| נשלח ב-10/3/2011 09:04 |
|
| |
עדכון מחדרי המשטרה בהסרטה נראה הבחור המדליק נמלט לנפשו עם בקבוק חומר תבערה... תוך כדי הריצה נדלק לו הבקבוק והוא זורק אותו לכוון הבית ושם מתרחש הפיצוץ.. ממש ליד בלוני גז... ר' יצחק חייב לברך הגומל...(אולי מוקדם , כי הוא צריך לחכות לסיום הטרור?) הסיפור מצמרר!!!!
|
| נשלח ב-10/3/2011 11:49 |
|
| |
לאברך היקר. תודה על העדכון. אבקשך לא להגיב לנערים הטיפשים. גם כי הם לא יבינו. וגם כי אין צורך כי תגובתם מעידה כאלף עדים את נכונות הטענות נגדם ומחזקת את המאמרים הקודמים שפרסמתי בנושא.
עצוב וכואב.
תוקן על ידי אור_הבהיר ב- 10/03/2011 11:50:31
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 20:49 |
|
| |
עוד לא הסברת לנו איך עושים כתב ציבעוני ????? אתה הולך לנצח ואין לנו איך לענות לך???? אנחנו בחורים רוצחים ושפלים שמיתחפשים לחרדים .\ אבל בתור אחד שרק רוצה לעזור. תעזור גם לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה
|
|
|
|
|