בית פורומים עצור כאן חושבים

האי רלוונטיות מהו ואיך הוא האלוקים, (לדעתי כמובן)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2011 18:26 לינק ישיר 

ייתכן כתב:

אין לי שום בעיה שישנו את חוקי התנועה. הם נועדו בסך הכל לסדר את התנועה. במקום שיש כללים מסוימים (רמזור לדוגמא) אם כולם לא ינהגו לפי הכללים התנועה תהיה מסוכנת.

יש שני דרכים לעשות את השינויים בחוקי התנועה, 1, חוקי כפיה 2, לחנך את האדם שלא יצטרך כלל חוקי כפיה,
ואני בוחר בלחנך,

אשמח להבין את כוונת האבן עזרא מדוע בהודו אין צריך חוק וסדר.

האומה ההודית היא אומה ברמה גבוה של חינוך עצמי, הם לא גנבים ולא משקרים, בלי צורך של שוטר ושלטון או מלך,
האם כל הודי כפרט יודע זאת ומחונך מתוך כונה להיות כך ??? או זה בגנים אולי ??

האבן עזרא חושב שכן בהחלט, זה המפה האסטרולוגית של הודו, ולכן רק לעם ישראל אלוקים נתן תורה ולא להודים,

ואני אומר לרבי מורי האבן עזרא, סליחה מכבודו אבל לא מסכים רק חלקית,
אני מאמין שנכון שאיזור בגלובוס משפיעה על התנהגות האדם,
(אפי' פיזית המדע יודע זאת, למשל: הספרדים שכבשו את הפסגות של האינדיאנים  לא הצליחו להוליד ילדים, כל הנשים הספרדיות הפילו את עובריהם, היית יכולת להוליד רק בדרך של התבוללות בין האינדיאנים לספרדים, עד שגילו שהסיבה היא החוסר חמצן שיש בגבהים מעל פני קו המים,
האינדיאנים התרגלו אובוליציוני למצב, והספרדים לא הצליחו להתרגל למצב בדור אחת וכמעט לא שרדו רק בדרך ההתבוללות,)

אבל אפשר לחנך ולכוון את החינוך לפי האיזור הגלובלי, לכן מה שהשכילו חכמי הודו לעשות לחנך דורות לפי המפה הגלובלי שלהם עד כדי כך שזה נהפך כבר לאובולוציה טבעית כמעט,

כולנו מייחלים ליום בו יגור זאב עם כבש. זה לא עונה על השאלה מדוע הנך מתעקש שלא לעדכן את התורה.

ברצוני להתקן אבל בחינוך טוב ולא בכפיה של שלטון וחוק, והבן,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2011 19:05 לינק ישיר 

עד כמה שידוע לי הכפיה היא מצד החרדים.
אולי תענה לי כבר מה הבעיה שלך, כאיש פרטי להחיל את "לעתיד לבא" כאן ועכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2011 23:37 לינק ישיר 

ייתכן כתב:
עד כמה שידוע לי הכפיה היא מצד החרדים. אולי תענה לי כבר מה הבעיה שלך, כאיש פרטי להחיל את "לעתיד לבא" כאן ועכשיו?

איך כפיה בלי שלטון ? כל חרדי הוא חרדי מדעתו, אין מי שיכפה עליו,

אמרתי כבר כאיש פרטי אין לך בעיה לעשות מה שבא לך,
אבל בכל זאת תסגור את דלת ביתך בלילה שמה יבוא גנב,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האי רלוונטיות מהו ואיך הוא האלוקים, (לדעתי כמובן)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.