|
|
| נשלח ב-21/2/2011 03:21 |
|
| |
| ja_mubarak כתב: |  |
נדמה לי שאם לא רוצים שהפורום הזה יהפוך לספריה, שכל זמזום סלולארי מקפיץ לכולם את הפיוזים. או לבית מרקחת שכל גרגר אבק מוברש פעמיים בשעה. לא צריך להגזים בהפיכת הפורום לסטרילי ושטח צבאי סגור. אם שמתם לב הרבה אשכולות איכותיים נפתחים על ידי כאלו שאם יזדקקו לעבור מסלול בידוק אישור, הם פשוט יחפשו מקום ידידותי יותר. וחבל מאוד עליהם ועלינו.
אותם טרולים מציקים, הרי ידועים ומזוהים על נקל. ואותם יש לסלק ולסקל מן הכרם.
לא ייתכן שפורום עצכ"ח יחבור לגרועים שבאויביינו, ויתנהג כטריפולי או טהרן. מה יאמר עלינו מחר אובמה, אם הוא ישמע על חסימת הרשת כאן.
|
|
אהבתי אהבתי, תודה צדיק
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 05:52 |
|
| |
| Kolmogorov כתב: |  | לדעתי זהו ממש רעיון גרוע. צריך לגרש באופן נקודתי את בעלי האובססיות ואם הם מחליפים ניק, ניתן לחיות עם איזה הטרדה מפעם לפעם. באופן אישי, אני לא רוצה להשתתף בפורום למורשים בלבד. |
|
[אני מצטרפת לכל מילה.]
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 09:19 |
|
| |
וכשהדברים יוצאים מפי כהן גדול בקדושה וטהרה, מי אנחנו, יתמי דיתמי, שלא נענה אבתריה אמן. אם מוברק עצמו חושש שניעשה לטהרן או קהיר או טריפולי, ראויים הדברים למי שאמרם. אם כל אחד מאיתנו ינהג מנהג יפה ופשוט יתעלם מטרדנים כאלה, והם ידועים, לא יקרה מאומה. כל הודעה שהיא פרובוקטיבית, גם אם המנהלים לא מוחקים אותה, יכולה להיוותר ללא תגובה. זה הכל. הבעייה היא שכולם מייד מוחים, או מגיבים וכדו', ואז יש טעם לכל הסוטים להמשיך לכתוב. הדרך הטובה ביותר היא: פעמים שאתה מתעלם. על כן, גם אני הק' מצטרף להאמור מעלה, ע"י הגאונים הרבנים (והרבניות) הנ"ל. אף ידי תיכון עמם, לגדוע זרועות רשע. ולהשומע ינעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 09:32 |
|
| |
יא, צו ברעכן!
.
בעד לבצע חסימה של כל המציקים, ובא לציון גואל.
לענ"ד, חסימות כאלו ייתרו את הצורך בנעילת הפורום כולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 09:38 |
|
| |
רק להבהיר. אין סתירה בין עמדתי לזו של מואדיב. אם יש טרדן ידוע (יש כאלה) בהחלט ראוי לחסום אותו, עד כמה שזה אפשרי. אבל זה לא אומר שיש לפתוח את הפורום רק למורשים. ברירת המחדל היא פתיחה אלא אם יש סיבה לחסום. ההצעה של האשכול היא שברירת המחדל תהיה סגירה אלא אם יש סיבה לפתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 10:23 |
|
| |
אם בהברות עסקינן- הצעתי לא היתה לסגור את הפורום הזה ואפילו את ידידנו סוס לא היתי חוסם- רק מעדן, ככלל לכל אחד מאתנו יש את הטרול שלו הפרטי שאותו הוא שונא, לכל אחד יש בעל הניק שכותב לא לרוחו. אז מה יהיה? מי יחיה ומ ייחסם מי בהתחלה ומי בקיצו. הרעיון של עצכ"ח 2 בא בעצם לענות על צרכיהם של הפיינשמקרים שבתוכנו. מידע אישי באישי- כתבו לי מספר משתתפים- בעייני חשובים חכמים ומשכילים- כי הם פורשים כי הגלישה בפורום הפכה בעייניהם לגלישה לא מבוקרת, גם לפיינשמקרים מגיע פורום בה יביעו את הגיגיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 10:37 |
|
| |
ירוחם
אם הם מרשים, התוכל לפרט שמות? וחבל שלא כתבו לי אישית.
הרושם שלי הוא כדבריך וכדברי מיכי (ואמשלום ואחרים). אפשר להתעלם מן ההפרעות. יוצא דופן יחיד שמאד מפריע לי הוא ניפוח אשכולות שיש בהם דיון חי או ויכוח ממש. "דחיפות" של הערות צדדיות אכן מפריעות לעקוב אחרי הרצף. לפחות לי.
אולי באמת ראוי לפתוח "עצכח ב" למחוננים. אם זה יחזיר חלק מאותם כותבים הביתה, זה כבר כדאי. עוד שניתן לעשות הוא לסכם שם אשכולות מכאן. (גם כאן ניתן לעשות זאת אבל אז יהיה צורך לנעול את האשכול המסכם).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 10:45 |
|
| |
הרעיון של עצכ"ח 2 הוא מוזר.
הרי תמיד יהיה פיין שמקר אחד שיהיה עוד יותר פיין מהשני ואז יקימו את עצכ"ח 3 והדרך ל4 ו5 תהיה מסלול הגלישה הבטוח הבא.
כל מי שגולש כאן מבין שמנהלי המשנה(עם כל ההערכה למאמצים ) נרדמים בשמירה (או שכולם נמצאים במשמרת אחת) .
לדוגמא הטרול הקבוע(לדעתי אין יותר מאחד! אגב יש לו לפחות שני ניקים פעילים) פתח אשכול על התרנגול והביצה שהיה צריך להמחק הרבה לפני שסוף סוף ננעל..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 13:24 |
|
| |
כמדומני שחברי הפורום הקבועים (על כמותם ואיכותם) אין דעתם נוחה עם השינוי הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 13:43 |
|
| |
ירוחם בוא נעשה הסכם קיזוז, אתה הטרול השנוא שלי ואני שלך. אא"כ יש לך טרול יותר שנוא ממני. אני עכ"פ בחרתי בך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 14:49 |
|
| |
| מיימוני כתב: |  | ירוחם
הרושם שלי הוא כדבריך וכדברי מיכי (ואמשלום ואחרים). אפשר להתעלם מן ההפרעות. יוצא דופן יחיד שמאד מפריע לי הוא ניפוח אשכולות שיש בהם דיון חי או ויכוח ממש. "דחיפות" של הערות צדדיות אכן מפריעות לעקוב אחרי הרצף. לפחות לי.
אולי באמת ראוי לפתוח "עצכח ב" למחוננים. אם זה יחזיר חלק מאותם כותבים הביתה, זה כבר כדאי. עוד שניתן לעשות הוא לסכם שם אשכולות מכאן. (גם כאן ניתן לעשות זאת אבל אז יהיה צורך לנעול את האשכול המסכם). |
|
[מיימוני,
אני באמת מתפלאה עליך. יש לך ותק גדול משלי בפורומים אינטרנטיים ובכ"ז נדמה לי שעדיין אינך מבין אותם...
אם איני טועה, בעבר הצעת לפתוח אשכולות ובהם שיחה של שניים בלבד, כדי שיקל לקרוא ולהבין את העמדות השונות. כתבתי לך באשכול ההוא ואכתוב גם כאן - זה רעיון נפלא לבלוג, אבל אינו מתאים לפורום. כל טיבו של פורום הוא עֵרוּת השיחה. נכון, יש לזה מגבלות וברור שיש בזה הרבה קושי, ובכ"ז - מתקיימת שיחה. השיחה בפורום הזה (למרות מגבלותיה ולמרות הקושי) היא ערה וחיונית (במובן של "מלאת חיים"). היא מעניינת, רוב הזמן, בעיקר בגלל ריבוי המשתתפים בה. נכון שלא כולם סיימו דוקטורט בהבעה ולא לכולם יש ידע אדיר או כישורי כתיבה מופלאים, ובכ"ז, אנשים מצליחים לשוחח ביניהם והקוראים מצליחים להתעניין ואפילו ליהנות. אתה מוזמן לנסות לפתוח עצכח 2 (וגם 3 ו-4, כי אני נוטה להסכים עם צענע בעניין הפיינשמקריות), ולדעתי תנחל כישלון חרוץ - בלוגים יש הרבה, ואין שום סיבה לקרוא דווקא את שלך. בפורום, העיקרון המושך הוא המפגש (אינטלקטואלי וגם - בשקט, שסיינפלד לא ישמע - חברתי). ככל שתגביל את המפגש כך יוגבל הפורום שלך. אף אחד לא בא לכאן כדי לקרוא מאמרים ארוכים. את זה אפשר לעשות במיליון אתרים ברשת. לכאן באים כדי להביע דעה, לשמוע דעה אחרת וגם להתווכח וללמוד האחד מהשני. ככל שהפורום מצומצם יותר, גם הלמידה מוגבלת יותר.]
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 14:56 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | ירוחם
אולי באמת ראוי לפתוח "עצכח ב" למחוננים. אם זה יחזיר חלק מאותם כותבים הביתה, זה כבר כדאי. עוד שניתן לעשות הוא לסכם שם אשכולות מכאן. (גם כאן ניתן לעשות זאת אבל אז יהיה צורך לנעול את האשכול המסכם).
[מיימוני,
אני באמת מתפלאה עליך. יש לך ותק גדול משלי בפורומים אינטרנטיים ובכ"ז נדמה לי שעדיין אינך מבין אותם...
אם איני טועה, בעבר הצעת לפתוח אשכולות ובהם שיחה של שניים בלבד, כדי שיקל לקרוא ולהבין את העמדות השונות. כתבתי לך באשכול ההוא ואכתוב גם כאן - זה רעיון נפלא לבלוג, אבל אינו מתאים לפורום. כל טיבו של פורום הוא עֵרוּת השיחה. נכון, יש לזה מגבלות וברור שיש בזה הרבה קושי, ובכ"ז - מתקיימת שיחה. השיחה בפורום הזה (למרות מגבלותיה ולמרות הקושי) היא ערה וחיונית (במובן של "מלאת חיים"). היא מעניינת, רוב הזמן, בעיקר בגלל ריבוי המשתתפים בה. נכון שלא כולם סיימו דוקטורט בהבעה ולא לכולם יש ידע אדיר או כישורי כתיבה מופלאים, ובכ"ז, אנשים מצליחים לשוחח ביניהם והקוראים מצליחים להתעניין ואפילו ליהנות. אתה מוזמן לנסות לפתוח עצכח 2 (וגם 3 ו-4, כי אני נוטה להסכים עם צענע בעניין הפיינשמקריות), ולדעתי תנחל כישלון חרוץ - בלוגים יש הרבה, ואין שום סיבה לקרוא דווקא את שלך. בפורום, העיקרון המושך הוא המפגש (אינטלקטואלי וגם - בשקט, שסיינפלד לא ישמע - חברתי). ככל שתגביל את המפגש כך יוגבל הפורום שלך. אף אחד לא בא לכאן כדי לקרוא מאמרים ארוכים. את זה אפשר לעשות במיליון אתרים ברשת. לכאן באים כדי להביע דעה, לשמוע דעה אחרת וגם להתווכח וללמוד האחד מהשני. ככל שהפורום מצומצם יותר, גם הלמידה מוגבלת יותר.]
|
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 15:13 |
|
| |
שגעת אותנו נדמה לי כי טעות בידך בקשר לשנאתי אליך- איני שונא אותך ואת לא טרול בעייני- כל מה שהיה ויש לי אליך. כי לא את הכותבת את התגובות שלך בפורום, את מצטטת, וכל חפצי הוא להתעדכן ולהתעשר בידע עצמי של אנשים חכמים, שחיים ומעודכנים בהויה העכשוית ובבעיות עכשויות, הרי בשביל לדעת מה אמר הרמב"ם או חכם אחר. אני הרי לא צריך אותך שתביאי לי את הציטטה, חשוב לכן שסוס ימשיך לכתוב כאו-כמובן בצורה מעודנת יותר-כי הוא מעשיר מאתגר ומתסיס, זה חשוב לפורום מהרבה הבלים כתובים יפה. אגב לתשומת ליבך עייני בתקנון הפורום ותגלי כי הבאת ציטטות ארוכות אסורות. ולכן הרגעי אין בליבי כל שנאה כלפי אף אחד, אל תסמכי על השנאה שלי אליך- הסתפקי בשלך אלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 16:31 |
|
| |
למיטב זכרוני נכחתי פעם בניסיון להעתיק חלקים מפורום מסוים לפורום סגור (שאת שמו לא נגלה כאן ;-) ), זה לא המריא לשום מקום ואחרי זמן לא רב דומני שהדיונים בו נדלדלו פלאים ממילא גם אני פסקתי מלבקר בו ודומני שלא הייתי היחיד, ונדמה לי שזה היה סופו של הניסיון ההוא, אבל אני לא לגמרי בטוח ו/או זוכר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 22:52 |
|
| |
ירוחם אני שמחה לשמוע את הדברים מפיך. באמת התפלאתי שהזכרת שנאה, זה העלה לי טעם מר . הבנתי אותך, אשתדל. אפילו שהציטוטים שהבאתי היו ממש לתועל הדיונים כאן. בוא נראה את הענין בינינו כסגור.
|
|
|
|
|