בית פורומים עצור כאן חושבים

ושוב: על הרעיון לסגור את הפורום למורשי כתיבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2011 18:10 לינק ישיר 

במקום לדבר סביב הפורום,
אולי כדאי שנתחיל לפתוח אשכולות\דיונים מעניינים,
 משום מה כבר מזמן הוותיקים לא פתחו אשכולות,
אני פונה לכל הוותקים (ובמיוחד לוותיקות) בבקשה אנא תפתחו נושאים\דיונים מעניינים, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 20:46 לינק ישיר 

אני פתחתי היום בבוקר אשכול על הצביעות האנושית שמתגלה במלוא כיעורה
בימים האלה לנוכח השתיקה הרועמת מול הטבח בלוב
אבל משום מה צינזרו לי אותו בטענה שזה לא מעניין את הפורום.
לדעתי יש הרבה מה לדסקס בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 20:53 לינק ישיר 

שבח ורדף

אין לי אלא למחזר מה שכתבתי לעיל:

פתרון אפשרי הוא להפוך את הפורום למורשי כתיבה, ולאשר אכן את כל מי שכתב בו אי פעם, ואז להתחיל לחסום את מי שקיבלו כרטיסים אדומים של ירוחם.

אבל מה יעשו כותבים חדשים ותמימי דרך שאוזרים עוז לכתוב ומגלים שעליהם לקבל אישור? גם אם זה יגיע מייד (ומייד לא יהיה לפני 24 שעות בדרך כלל)?

שנית, יש כאן בעיה לא פשוטה. איך מאתרים את כל מספרי הכותבים שהיו כאן אי פעם כדי לאשרם? אם המערכת מסוגלת לעשות זאת, ניחא. אבל בלי זה, מי ישב לאשר מאות ניקים? היכן יימצאו כל המספרים?

איני רוצה לאבד את הטובים שכתבו כאן בגלל שיש גם הודעות סרק ואשכולות סרק. אני כן סבור שניתן להפוך אשכול סרק לאשכול מעניין, ואני סבור שעשיתי כן בעבר בימים הראשונים של הפורום (ואם היה צורך בכך, סבורני שאפשר לעשות זאת גם היום).

איני רוצה גם לאבד את הייחוד שלנו שאנו פתוחים לכל אחד. אני עצמי מוכן לשלם את המחיר של כתיבה של כותבים שאולי אינם שותפים למתודולוגיה שלי, או שאינם יודעים מהי מתודולוגיה בכלל. אבל האם זה אומר שיעזבו אחרים שהדרישות האינטלקטואליות שלהם גבוהות יותר?

הפתרון של מקסמן נראה לי ביותר. פתיחת אשכולות טובים בידי הותיקים או/ו המוכשרים. שנים שלושה אשכולות כאלו לשבוע יגרמו לכל מתעניין לבקר כדי לראות מה קורה. קחו לדוגמא את האשכול של צורע ומיכי על אחד ועוד אחד הם שנים. (לצערי לא היה לי זמן להגיב).

דייר

[[ אם אתה סבור שהנושא ראוי לאשכול, נסח בבקשה הצעה לאשכול ושלח לי לאישור. אל תפרסם בלי אישורי, בבקשה. אני הוא גם שמחקתי את האשכול שפתחת.]]

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 22:26 לינק ישיר 

מיימוני, הינך דואג לכותבים התמימים בראשית דרכם בפורום, לא נראה לי שזו בעיה בעלת משקל. אם יש למישהו להגיד משהו והוא עדיין לא מאושר, יוכל לפנות לכל ניק בסביבה, ויבקש ממנו שיעלה את דבריו בשם אומרו.

ובאשר לאישור הכותבים הישנים, בהעדר פתרון אחר מדוע לא יוכל הדבר להיעשות קימעה קימעה בזמן הפנוי? הלוא אלו ניקים רדומים, וכן לא מדובר מכמות בלתי מוגבלת של ניקים. מלבד זאת, כל מי שירצה לעורר את ניקו הישן, יוכל לפנות אל המנהלים שיאשרוהו, כדרך שיעשו החדשים.

שלא כדבריך (אם הבנתי נכונה את כוונתם) - בפתרון שאני הצעתי איני רואה איבוד הייחודיות של הפורום כפתוח לכול. הפורום יישאר פתוח לכל אחד, אלא שיצטרך לעבור פרוצודורה קלה.

בפתרון של מקסמן לא מצויה התשובה לכל הבעיות שנערמו. לדוגמה המקרה שקרה היום (איני יודע אם היית נוכח בכך) שגחמה של רשע מרושע אחד להקפיץ עשרות אשכולות הדריכה את שלות רוחנו, ה' ינקום דמינו.

כפי שמשוכנעים רבים, ברור שיש לפעול שעה אחת קודם. המקרה הנ"ל גרם אף לכמה מהמתנגדים לסגירת הפורום לשקול שוב את דעתם. עצם העובדה שכל טרול בלתי קרוא יכול לעולל כזאת בכל רגע נתון - מעורר חלחלה בקרב המשתתפים. מה יהלוך ממנו לחזור על כך שוב מחר, ומחרתיים, וחסל סדר הפורום?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 22:48 לינק ישיר 

שבח

לדעתי אין אתה בקי בטיבם של אנשים. אני, למשל, לעולם אבל לעולם, לא אנסה להכנס למקום שיש לו שומר בפתח שצריך לבקש ממנו רשות כניסה (אמנם יתכן שזו סיבה טובה דוקא בעד המדיניות הזו).  נראה לי שגם שנרב אמר משהו דומה על עצמו. מסיבה זו אני ממש מרוצה שבבחדרי חרדים יש צורך בבקשת אישור. פעם לפני 7 שנים או יותר ניסיתי לכתוב שם הודעה ולא עלתה בידי ומאז לא ניסיתי שוב. השם הטוב לבדו יודע איזה נזק מוחי היה נגרם לי אילו ח"ו הייתי נשאב לתוך הפורום הנ"ל.  

תוקן על ידי Kolmogorov ב- 22/02/2011 22:51:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 22:54 לינק ישיר 

Kolmogorov כתב:
לדעתי אין אתה בקי בטיבם של אנשים. אני, למשל, לעולם אבל לעולם, לא אנסה להכנס למקום שיש לו שומר בפתח שצריך לבקש ממנו רשות כניסה (אמנם יתכן שזו סיבה טובה דוקא בעד המדיניות הזו).  

הלל הזקן כמעט קפא למוות בגלל שומר מנוול כזה.

גם אני נגד שינוי בסדרי הפורום (אבל אני בעד גיבוש אשכולות זוגיים ואכמ"ל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 23:03 לינק ישיר 

בלי לפגוע באף אחד, להתרשמותי הפורום הפך ממקום לדיונים, למכון טיפולי....ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 23:22 לינק ישיר 

קולמוגרוב, אפשר להמתיק גלולה זו על ידי נעיצת "ברוך הבא" חם ולבבי בראש האשכולות, ובו יובהר שזרועות הפורום פתוחות לקבל כל הבא מבלי לבדוק בציציותיו, ובטון מרגיע להכריז שם שהאיש בעל המבט המאיים העומד בשער אינו אלא שומר קישואים דחליל חביב שאינו מזיק לאיש, ויפורט מה תפקידו הזוטר ובשביל מה בא לעולם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 23:28 לינק ישיר 

נו נו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 01:19 לינק ישיר 

ואם כבר אז כבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 15:14 לינק ישיר 

סוס
לא היית והפורום רעש- והפעם לא בגינך- אתה יודע כי על חמת גדר יש כמה דעות

זה פתחו של הגהנום- בטח הרגשת את הריח החריף של החומצה הגופריתנית- זה מהגהנום,
המעין נשאר מדור המבול- להזכיר לנו את חטאינו ושניזהר. מה היה ומה יכול להיות.

בכל מקרה בשני המקרים אדם היה חייב לתת את דעתו לעשות תשובה, ואתה כלום- אתה חוזר וממשיך במרייך, ופוגע בכולנו-  בכך שאתה פוגע במנהלנו מרא דאתרא של הפורום.
כתבתי בצחוק- אבל אני מתכוון ברצינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 20:18 לינק ישיר 

סוס
כפי שלך יש דעה בנושא  והיא לגיטימית ,כך גם דעתם של אחרים. ואפילו אם היא שונה מדעתך ודעתי. 

אפתיע אותך בגילוי מרעיש- גם לרב מיימוני יש דעה והיא גם לגיטימית לפחות כמו שלי ושלך, כפי שלא דברו במישור האישי עליך ועלי- מגיע  לו אותו יחס
כולנו מכירים וירטואלית את הניק הטרול- אי אפשר לחסום אותו. כי יש לו יותר ניקים מאשר שמות ליתרו, נדמה לי כי הוא מתפרנס ממחב"ת של אנשים. וחורה לו שלא קיבל את המקום המגיע לו.
ככלל יש לי דעה בענין ניהול הפורום- אבל את הנסיון האמיתי יש לרב מיימוני- הוא יודע יותר טוב- כי הוא עוסק בכך. בהצלחה לא מבוטלת. למרות העליות והמורדות שקיימים מדרך הטבע, אבל על עובדות אי אפשר להתוכח,
הוא ביקש מאתו עצה דעה ומחשבה. לא מגיע לו יחס של חוסר כבוד- אלא כל הכבוד. זה שאנו נפגשנו ומדברים ביננו, בזכותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 20:59 לינק ישיר 

בעיני הבעייה היא שהתגובות החושבות הפכו למיעוט ורוב התגובות מטומטמות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 21:21 לינק ישיר 

תוקן על ידי maxmen ב- 23/02/2011 21:22:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 21:48 לינק ישיר 

מה שיפה זה לראות איך כל אחד כאן מכה על חזהו של השני... הסוס מאשים את המתחזה, והחמור את מקפיץ האשכולות, זה את המחב"ת וזה את הנימפומן. בראבו, עצכ"ח, בראבו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ושוב: על הרעיון לסגור את הפורום למורשי כתיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.