|
|
| נשלח ב-20/2/2011 21:59 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | "העליונות האינטלקטואלית של היהודים מוכחת במספרים. אלו עובדות נכונות 157 מקבלי פרס נובל מאז נתינתה היו יהודים. ערבים אולי 3. וזה נכון. אבל השאלה היא הראם זה בגלל הגזע? רבי עקיבא גדול התנאים היה בן גרים. רבי מאיר החכם מכל התנאים היה בן גרים, האם באמת הכל ענין של גזע? חציו של המלך דוד היה עמוני?! איך הדבר מסתדר עם הגזע? אם הינו מקפידים על הגיורים- כרצון כמה אנשים גזענים וחסרי חוש וראיה היסטורית- כל מלכות בית דוד לא היתה קמה. אם הינו מקפידים על הגיורים חלק גדול מחכמי בית שני מיסדי התורה שבעל פה - לא היו. וכנראה שכל העסק היה הולך. |
|
זה מסתדר מאד כי לפי שיטתו הגזע הלבן נעלה יותר מהשחור ולכן הוא רשאי לבוא בקהל הגזע השחור נחות ולכן צריך להקשות עליו את הקבלה לעם היהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:26 |
|
| |
קולמוגורוב ובטח יצטרף אליך מואדיב עוד מעט. כבר דנתי אתכם באריכות. ואין לי מה להוסיף על ההודעות הרבות שכתבתי בנושא של תכונות אופי וגנטיקה. מי שירצה לקרוא יכול ללחוץ על שם המשתמש שלי. הטענה שגנטיקה אינה קשורה לאינטליגנציה, או שאינטליגנציה אינה משהו שניתן למדוד בדיוק גבוה, היא טענה תמהונית ויש לסווג אותה יחד עם בדותות אנטי מדעיות אחרות כמו הומאופתיה או הכחשת האיידס. בחוגים של החוקרים שמתעסקים בנושא טענות כאלו מקבלות מקום דומה. אין זה מפתיע שמבחן אינטליגנציה, הפסיכומטרי, תופס מקום מכריע בחיים האקדמיים בארץ ובעולם.
למיימוני, מורשת ישראל היא גזענית לחלוטין. ואין זה מפתיע שהחרדים הם הציבור הגזעני ביותר בארץ. האשכנזים שבהם מלגלגים על הספרדים, והספרדים שונאים ערבים. הרמב״ם שעל שמו אתה קרוי אמר שהכושים הם למטה מדרגת אדם ולמעלה מדרגת הקוף.
(תיקון פן אובן לא נכון: אני לא חושב שהיגד זה נכון בזמננו ואדם בן זמננו שיאמר אותו ראוי לגינוי חריף)
האמונה שאם רואים אי שוויון צריך להמציא לו תירוצים והסברים שיסבירו למה בפוטנציה יש שוויון היא המצאה חדשה לגמרי שהתחילה אחרי מלחמת העולם השנייה. היא מנוגדת לכל הגיון רציונלי ואינה ראויה לשכון
במוחו של אדם רציונלי יותר מאשר הספירות השמיימיות של ספר הזוהר
תוקן על ידי אור_הלבנה ב- 20/02/2011 22:34:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:37 |
|
| |
אור הלבנה
כאז כן עתה אינך חזק במיוחד בהבנת הנקרא או בלוגיקה. לא טענתי שלאינטליגנציה "אין קשר" עם גנטיקה. טענתי נגד גישתך התמהונית שהביולוגיה היא הגורם האחד ויחיד שבו צריך לתלות את כל ההבדלים. או נגד האקסיומה שהביולוגיה מגבילה באופן סופי ודטרמיניסטי את יכולותיהם של אנשים. טענתי נגד גישתך הפסאודו מדעית שממציאה אקסיומות ללא כל ביסוס . טענתי נגד השרלטנות שלך לטעון שאתה (או פסיכולוגים נבערים שהיו נכשלים בכל מבחן בהסתברות וסטטיסטיקה שדורש חשיבה ולא רק יישום מתכונים) יודע מה תלוי בביולוגיה ומה לא.
אכן טוב שאתה מזכיר את הויכוח הנ"ל. אפנה במיוחד לנקודה שבה ברחת מהדיון ללא תשובה של ממש עם טיעוני דחליל אויליים כמו שאתה מנסה עכשיו. הטענה שמבחני איי קיו אינם אמינים לצרכי השוואה בין אוכלוסיות היא טענה מוכחת ואף חוקרי אינטליגנציה נחשבים מכירים בה. שוב אתה משתמש בטיעון דחליל אווילי שכאילו אני טוען שאיי קיו הוא מדד חסר משמעות. אינני טוען שהוא מדד חסר משמעות, אלא שבאופן מוכח וידוע משהו משתבש כאשר מנסים להשתמש בה בכדי להשוות בין קבוצות, לכן לא ניתן להסתמך עליה בהקשר כזה.
אתן לקורא הנבון להתרשם
http://www.hydepark.co.il/topic.asp?whichpage=12&topic_id=2726083&forum_id=1364
תוקן על ידי Kolmogorov ב- 20/02/2011 22:39:46
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:37 |
|
| |
דייר אני לא מבין מאיפה גרדדת את הגזע השחור לדיון על הגיור? אמנם הרמב"ם משוה את השחורים לדרגה אחת מעל הקופים, אבל מה קישרת את זה לגיורים האקטואלים של העליה מרוסיה? ולמה הצמדת את זאת כאילו תשובה להודעתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:39 |
|
| |
לירוחמשמ, אני לא נגד גרים באופן כללי. אבל בסיטואציה הנוכחית של מדינת ישראל הקלות בדיני הגיור יפתחו פתח להגעת אוכלוסיית עולם שלישי שגנים של חשיבה מופשטת גבוהה אינם נפוצים בקרבה. אם העם הדני יחליט להתגייר בהמוניו - אחינו אתם! (רק אל תביאו את מוסלמיכם)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:41 |
|
| |
אגב מנין ההנחה שאתה מייצג מישהו כשאתה מדבר על האיטנרסים "שלנו"? אני באופן אישי מעדיף פועלים זרים סיניים על פני אלף דבילים מדושני עונג ומלאי שביעות רצון עצמית מסוגך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:42 |
|
| |
אתה הזכרת גרים את דוד המלך ואת רבי מאיר ועוד ואני טוען שהגרים האלו באו מהגזע הלבן ולכן לא הייתה בעיה לקבל אותם כמו שאור הלבנה טוען שיש להקל על הגויים מרוסיה כי הם מועילים ואינטיליגנטים לעומת זאת על המסתננים מאפריקה שהם מהגזע השחור צריך להקשות כי אם נחותים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:53 |
|
| |
קולמוגורוב, מצטער. לא מתחשק לי להשיב לך, לאור הסגנון שאתה משתמש בו.
למיימוני, הקשר בין אקלים של אזור לבין האיי קיו של מי שמוצאו ממנו הוא אחד המתאמים החזקים ביותר בפסיכולוגיה. כמה שמוצאך מאזור חם יותר, כך אתה יותר טיפש. זו כמדומני תיאוריה עתיקה שנמצאת בכתבי חכמינו מימי הביניים, אבל היום ההצדקה שלה היא חדשה ומתבססת על כך שהאבולוציה הייתה הרבה יותר תובענית באזורים קרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:56 |
|
| |
אור הלבנה, אני מניח שאתה גר בסהרה
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 22:57 |
|
| |
ואגב, גם אני בעד סינים. הם מאוד חכמים וזה היה ידוע מאז ומתמיד, לא רק בזמן האחרון בארצות הברית.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 23:00 |
|
| |
דייר תודה על ההבהרה, לא ידעתי או שמעתי כי המסתננים רוצים להתגייר.- והיתה בעיה בגיורם. אז לא נשאר אם כן רק האמירה הגזענית אני באמת לא מבין את מנהלי המשנה ואת המנהל- להגיד את הדברים הללו הם עבירה במדינת ישראל, חוץ מהיותם היום, גם מכוערים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 23:01 |
|
| |
חלק מהמגיבים פה צריכים להסתכל על עצמם. הם בזים לדבקות שבה חבריהם החרדים אוחזים בכל מיני אמונות משונות, אבל ברגע שמתקיפים את האמונות שמהוות את גרעין השקפת העולם שלהם עצמם, הם מתנהגים בצורה מאוד דומה, תוקפנית, גסה וצרת מוחין.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 23:04 |
|
| |
אני איני מדבר איתך שכן אתה מעורר בי תיעוב וסלידה של ממש. אינני פונה אליך אל הקהל. אני מנסה לשבר לאזני אנשים אחרים באופן רציונלי את הכשלים הלוגיים והמדעיים שבדבריך, שלא יחשבו שמדובר סתם בעניין של פי.סי. אלא שבאמת דבריך הם ביטוי לחשיבה רפה ולא ביקורתית. אילו היתה בידך תשובה לעניין היית עושה אותו דבר ולא מתחמק בתואנה זו או אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 23:05 |
|
| |
ירוחםשמ, לא הדרדרנו עד כדי כך שהבעת דעה אקדמית אסורה על פי חוקי המדינה. לידיעתך, הדעה הזו הוזכרה באין ספור מאמרים מדעיים ובידי החוקרים הנחשבים ביותר בתחום. לעומת זאת, את סטיבן ג'יי גולד שהביע את הדעה ההפוכה, לא מעריכים במיוחד בעולם המדעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 23:06 |
|
| |
אני מניח שאם מישהו היה בא לאור הלבנה ואומר לו שבאופן מדעי הוכח שהוא טמבל והנ"ל היה חוזר על כך שוב ושוב הוא היה מגיב בשוויון נפש...הנה, אני עושה את זה והוא לא חושב שזה מצחיק והוא אפילו מעמיד פני נעלב. אולי לא הדגשתי מספיק שכל מה שאני אומר הוא לא רגשי אלא מבוסס על מדע צרוף?
תוקן על ידי Kolmogorov ב- 20/02/2011 23:08:42
|
|
|
|
|