בית פורומים שידוכי חרדים

תקראו בבקשה 3 פעמים ותגיבו...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2011 01:33 לינק ישיר 

מה הדרמה. 
בסך הכל שתי אנשים  שלא מתאימים זה  לזה נפגשו.

תוקן על ידי מזדקן ב- 27/02/2011 01:39:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2011 23:14 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
אני לא נוהגת להגיב כאן, אבל הפעם חרגתי כי זה פשוט בער לי..במילה אחת: שטויות!ובכמה מילים: או שזה סתם גיבובי שטויות או שהיא טיפשה.. הרי להגיע לדרגה של קשר שכלכך קשה לה להתנתק ממנו, צריך הרבה.. ואיך זה הגיע לכזו רמה אם היא לא בדקה לפני את ההקשפות והדעות וכל הבלה בלה בלה שהיא מרחה שם? אז או שהיא טיפשה ונתנה לבחור ערמומי לקנות אותה בקלות, (אבל זה לא מסתדר עם הסוף, מאיפה פתאום כן צנח השכל??) או שסתם שיעמם למישהו הוא החליט למרוח אתכם בעוד אשכול ואתם הטיפשים שקניתם את זה..

תוקן על ידי פווווווווו ב- 25/02/2011 01:06:24

כן כן חמודה! למה היא כתבה את זה אני לא יודעת... אני מדברת על עצמי עכשיו-
השכל צנח בעקבות ערמומיות של הבחור...
בחור ערמומי זה המילה. ולא. אני לא טפשה...
מצטערת לנפץ לך את הבלון הורוד... אבל יש גם כאלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 00:17 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
הוא אשר אמרתי,
הן טיפשות שנותנות לגבר מתוחכם לקנות את ליבן ולא בוחנות את הדברים קודם בשכל..

את צריכה לעבוד על "לדון לכף זכות" בדחיפות.

בקשר לכותבת האשכול- ואו, המכתב הזה מאוד ריגש אותי, והאמת בגלל שגם אני כתבתי מכתב כזה.
למעשה בחורות שמתחילות קשר עם בחורים ש"לא ברמה הדתית" שלהם, זה מגיע מכל מיני סיבות, בין מוצדקות ובין שלא... אבל זה קורה. אני אעיד על עצמי שנכנסתי לקשר עמוק עם בחור גם, וניתקתי את הקשר הזה לפני חודש בדיוק.

המכתב הזה טומן בחובו כ"כ הרבה דברים שאנשים לא רואים.

היא לא היתה עיוורת כשהתחילה את הקשר, היא פשוט מצאה את האדם הנכון מבחינת התכונות המנטאליות והתיקשורתיות. ולא תמיד המפגש בין 2 הדמויות הוא על רקע בעייתי או לא צנוע.
ואני אעיד על כך.. אז באמת תדונו לכף זכות ותתפללו...

כל הכבוד לך=] את הפירות את תקטפי בעז"ה ברננה...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 03:21 לינק ישיר 

אחת_מעל מיטל,
נגעתן בנקודה רגישה כאן להרבה בנות ותרשינה לי לפתוח אותה קצת.

הרי זה לא סוד שהאינטרנט פרוץ לכל מי שרוצה וכל הרוצה ליפול, יבוא ויטול ואין דין ואין דיין,
מבחינת הכרות עם גבר שונה, זה נחמד ומעניין ואני לא שוללת את זה, זה יכול להעשיר אופקים, לתת ביטוי לצדדים מעניינים ועוד הרבה דברים טובים יכולים לצאת מזה.
(ואתן יכולות לראות את דעתי האישית בנושא כאן)

אבל, וה'אבל' כאן משמעותי ורציני, מה המטרה האמיתית שלך בכזה קשר, האם זה הרחבת האינטלקטואל או חוויה רגשית, לכאורה, התשובה הראשונית היא: הרחבת אינטלקטואל, הרי מי רוצה להכניס את עצמה למסלול ידוע מראש של כאב לב? 
וכמו שאמרת, מיטל: היא פשוט מצאה את האדם הנכון מבחינת התכונות המנטאליות והתיקשורתיות 

אז אם היא אכן בחורה חכמה, היא יודעת למצות כזה קשר במסגרת שכלית נטו ואז ממילא היא לא נסחפת אחרי רגשות ובסופו של דבר צריכה לכתוב מכתבים קורעי לב, כי היא ממילא לא מגיעה לרמות רגשיות וחוסר התאמה שמוביל לפרוד, כי מלכתחילה לא היה מקום להתאמה.

אבל אם היא טיפשה ולא יודעת להפריד בין מה שצריך להיות לבין מה שמתחשק לה והיא נותנת את ליבה לכל בחור קל דעת, אז שתאכל אותה ותמשיך לכתוב מכתבי אהבה נכזבת...

תוקן על ידי פווווווווו ב- 28/02/2011 03:26:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2011 19:02 לינק ישיר 

פווו חמודה...
יש לנו בעיה בתקשורת...
אני מדברת על בחור רגיל. בהכרות כשרה דרך שדכנית.
היה וורט.
לא משנה מה ומי. התגלו כמה דברים.
וזהו.
אז מה ציער אותי בסיפור הזה? שהשכל שלי ברח! כן. זה יכול לקרא!!!
ואני בד"כ בחורה שכלית. מיושבת ולא מתלהבת מכל דבר. וגם אז לא התלהבתי בכלל. הלהיבו אותי... (לא אצליח להסביר לכם. ואני גם לא רוצה... אז קבלו את זה ככה...)
אז זהו... יש גם כאלו מקרים.
הבנת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 20:27 לינק ישיר 

אויש, אני מצטערת..

אבל במקרים כאלו נשאר רק כעס על הבחור ולא רגשות אהבה לא פתורים, יש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2011 21:29 לינק ישיר 

יש גם וגם.
יש תחושה של כעס.
ויש את התחושה- היה משהו שאהבת. (בעבר) ושהוא אהב אותך.
ויש את התחושה- "לאיפה ברח השכל???" והמכתב הזה גרם לי לחזור לתקופה בה הייתי מתחבטת בשאלה הזו.
שימי לב. שבכל מה שכתבתי לא כתבתי שאני עדיין קשורה אליו. שאני אוהבת אותו או משהו אחר.
רק חזרו אלי המחשבות בשבועות שאחרי ששברנו- "איך אהבת אותו??? איך??? לאן נעלם לך השכל??? לאן???"
וזה שבר אותי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 21:53 לינק ישיר 

שימי לב שעל מה שאת מדברת, בכלל לא התכוונה אותה כותבת מכתב, היא כתבה שם דברים אחרים לחלוטין..
ואת המקום שלך, שהוא באמת כואב ומתסכל, אפשר בהחלט להבין..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2011 22:29 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
שימי לב שעל מה שאת מדברת, בכלל לא התכוונה אותה כותבת מכתב, היא כתבה שם דברים אחרים לחלוטין..
ואת המקום שלך, שהוא באמת כואב ומתסכל, אפשר בהחלט להבין..

בשבועות הראשונים עד שהתפכחתי לחלוטין- זה באמת היה ככה.
והמכתב שלי דומה להפליא למכתב הזה.
רק לא כתבתי "חותמת בלא מעט אהבה" למרות שהרגשתי שאני אוהבת אותו. לא רציתי לכתוב את זה.
לעומת זאת. יש לי יומן. שם כתבתי את כל הרגשות, התחושות, המהלך... הכל. ושם- נתתי ללב לדבר. אבל היום- אני מסתכלת על זה במבט אחר ולא מבינה איזה שד נכנס בי שכתבתי את זה.

היום המצב שונה. התפכחתי, והכעסים והתסכול ניקה את הלב לגמרי מהאהבה שחשתי אליו.
לכן- אני מבינה אותה. ויודעת מה התחושה...
ואני בטוחה שבעוד כמה חודשים גם היא תבין. שלא כל אהבה סופה להיות קשר חזק לנישואין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 23:44 לינק ישיר 

אני חייב לציין כמה דברים שהם לדעתי בלבד. (אני לא מיחס קשר למכתב שקראתי " 3" פעמים)

א. אנשים לא משתנים לעולם זה באופי, לא ברוחניות! אם בבחור ישיבה עסקינן ככל הנראה שהוא רוצה להתעלות ר' עקיבא לא שינה אופי הוא שינה ברוחניות!

ב. לפעמים צד א' מצפה מצד ב' להיות במקום מסוים וכשהוא לא שם צד א' אומר הוא לא צדיק באותו זמן שצד א' לא הרבה יותר...

ג. ושכשזה לא מתאים לאחר מחקר ובדיקה,  זה הצעד הכי יפה ביקום לעשותו, ממש קידוש ה'! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 20:47 לינק ישיר 

הקפצתי...
למדתי מפוווו...
וזאת בגלל שאני מכירה את המקרה די מקרוב..
מדובר בשידוך לחלוטין! בחור שיודע לדבר, לנאום על השקפות וכל הקשר בין שיחותיו מקרי לחלוטין!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2011 17:06 לינק ישיר 

על זה נאמר כל הכבוד..כל הכבוד... כל הבוד לרווק מושלם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תקראו בבקשה 3 פעמים ותגיבו...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.