| נשלח ב-1/3/2011 10:09 |
|
| |
חלמאות
התרגלתי כבר שרמב"ש מלוכלכת ומטונפת, התרגלתי למדרכות השבורות, התרגלתי לעצים שאינם (נחל שורק, נחל מיכה), הבנתי שלעירייה אין מספיק כסף כדי לתת לי שירות...
עד, לפני כחודש וחצי... אז קרה משהו מדהים, הגיע פועל עם קונגו והתחיל להזיז עינינים...
ובכן... מדובר בגדר אבנים ברחוב נחל שורק פינת נחל אורייה שם (כך כנראה החליטו בעירייה) יש לעשות מעגל תנועה.
הגיע הפועל המדובר הרס את גדר האבנים, השאיר את האבנים השבורות על המדרכה, ועזב...
חשבתי, טוב יום יומיים יגיעו פועלים אחרים יעשו מעגל תנועה יפה ושלום על ישראל. אבל מאז כאמור עברו למעלה מחודש וחצי, אולי נגמר הכסף?
ואני הקטן שואל, למה? מה עשינו רע שמגיע לנו עירייה חלמאית שכזו? למה? למה? למה?
ולכל שונאים החרדים אומר, זה לא חייב להיות כך, יכולה להיות הנהגה חרדית שתפעל בחריצות בהגיון ביושר, ותיתן לתושב את השירות שמגיע לו. לכל הספקנים אני מציע לבקר בעיר ביתר עלית, שם משלמים פחות ארנונה ומקבלים שירות לעילא ולעילא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 11:00 |
|
| |
מי שהתלונן, זכה לתשובה שמדובר בשטח פרטי שאינו באחריות העירי'ה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 11:12 |
|
| |
פיינרך, ועל זה נאמר אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 11:12 |
|
| |
תוקן על ידי machshavot ב- 01/03/2011 11:14:10
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 11:18 |
|
| |
באמת מצחיק...
בשביל להרוס עם הקונגו זה שטח של העיריה בשביל לתקן את ההרס זה שטח פרטי...
|
| נשלח ב-5/3/2011 21:46 |
|
| |
בבית שמש אפשר לדבר רק אם הקירות והאבנים.
הנציגים בעירייה לא מעניין אותם כלום חוץ מהכסא.
אולי לפני הבחירות הקרבות הם יזכרו שצריך גם לטפטף לתושבים קצת פירורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2011 22:03 |
|
| |
משהוא מוכן להסביר לי למה צריך את הכיכרות האלה?
ואם תשכנעו אותי שצריך למה תכנון ערבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 10:22 |
|
| |
עבר עוד שבוע והעירייה ממשיכה לנהוג בחלמאות ובזלזול כלפי התושבים.
אני יודע שזה מאוד מסובך לצפות גדר (שהרסתם) באבן ירושלמית, אבל דחילקום תסיימו את הסאגה הזאת!
ודרך אגב, התפרסמה ידיעה ותגובת אגף שפ"ע (???...), בשבוע שעבר ב(עיתון?!) חדש, כאילו "אלמונים באישון ליל הרסו את הקיר וכו '(מעניין אני ראיתי את הפועל עובד בעיצומו של יום). מה ששכחו לציין בידיעה כי באותה הזדמנות חגיגית, אותם אלמונים פירקו על המדרכה גם ציוד בשווי עשרות אלפי שקלים, (בלוקים, שפות מדרכה וכו'...).
ובכן, מה אני אגיד... אני מקפיד מידי שבת אחה"צ לעבור על הכותרות ב (עיתון?!) חדש, כן אני יודע שזה לא פשוט הלכתית לקרוא עיתון בשבת, אבל אני לא יכול לוותר על העונג שבת הצחוקים והשמחה ש(העיתון?!) חדש גורם לי...
אבל הפעם פשוט גלגלתם אותי....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 13:17 |
|
| |
להבא, צריך לתעד עם מצלמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 15:02 |
|
| |
הנה חלף לו עוד שבוע ושום דבר לא השתנה.
נמסר לי בשם אחד מעובדי העירייה הבכירים שמדובר בקבלן שהיה אמור לבנות שם כיכר, ומשום מה הפסיק את עבודתו באמצע, מה שמביא אותי לכתוב את הדברים הבאים:
ר' משה (אבוטבול) היקר,
תרשה לי לפנות אליך בנימה קצת אישית, הרי אנחנו ידידים.
ובכן, אולי תעשה כבר משהו בנידון?
אני יודע שיש לך עוד הרבה דברים דחופים לעסוק בהם, אבל יש כלל פשוט שאומר "שברת שילמת", העירייה שברה בבקשה שתתקן.
אני יכול רק לשער מה היה קורה אילו אני הייתי שובר קיר ציבורי, משאיר את השברים על המדרכה ותופס חצי מדרכה שנייה באבני רחוב... הרי על חנייה בכיוון הפוך אתם קונסים...
אז יאללה תנחות כבר בארץ, ותורה למי מעובדיך שיגמור את הסאגה הזאת.
בברכת ויתמו חטאים מן הארץ,
מחשבות
נ.ב אני מתכווין להציק לך בנידון מידי שבוע עד שהדבר יתוקן.
תוקן על ידי machshavot ב- 15/03/2011 15:03:14
תוקן על ידי machshavot ב- 15/03/2011 15:06:44
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 15:52 |
|
| |
machshavot, אשרי המאמין.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 22:12 |
|
| |
לעיריה קשה לתפקד בשכונת רמת בית שמש א' עם 4000 יח"ד. כשיהיה פה 30000 (שלושים אלף) יח"ד יהיה פה צונאמי חברתי
|
| נשלח ב-16/3/2011 13:58 |
|
| |
בואו נקווה שעד אז יהיה לנו הנהגה יותר רצינית.
נ.ב באשכול הנוכחי אני בא בתלונות בעיקר לראש העיר, וזאת מכיוון שאני רואה בו אחראי לכל התנהלות בעירייה. אבל יהיה זה לא נכון שלא לתת את ה"קרדיט" המפוקפק לחלמאות לזלזול ולפיאסקו ממי שלכאורה (כך גם עלה מבירורים שערכתי) אחראי ישיר לנושא, ואני מתכויין ל"בולדוזר" משה מונטג. שכנראה שכח את אילו שבחרו בו לתפקיד ומרשה לעצמו לזלזל בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 15:59 |
|
| |
| באמונתו כתב: |  | לעיריה קשה לתפקד בשכונת רמת בית שמש א' עם 4000 יח"ד. כשיהיה פה 30000 (שלושים אלף) יח"ד יהיה פה צונאמי חברתי _________________
|
|
ס"ד
או במילים של אבוטבול. יהיה כאן ב"ב...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 19:42 |
|
| |
אין מה לצפות מההנהגה הזו זה כבר ענין ידוע ומפורסם
דיברתי לאחרונה עם השר אריאל אטיאס והוא לא איש בשורה לכלל ישראל אבל דוקא לתושבי בית שמש זה מעולה רק 2100 יחידות נוספות נמצאות בהליך של תיכנון מתוך 25000 כך שיש סיכוי שלא נקבל את הצונמי האמור
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 12:56 |
|
| |
הנה חלף לו עוד שבוע ושום דבר לא השתנה.
משה (אבוטבול ומונטג), כמה זמן צריך כדי שתתעשתו?
|
|
|
|
|