ידידי המלומדים,
א. לפני למעלה מחודשיים (!?) אני אישית פניתי לגורם בכיר בעירייה.
ב. אותו גורם בדק את הנושא, ומסר לי בשם אגף שפע ואגף הנדסה, כי הרס הקיר נעשה ע"י קבלן פרטי שהוזמן לבצע עבודה בשביל עיריית בית שמש, וברח באמצע העבודה, ולכן הקבלן צריך לתקן את הקיר.
ג. שאלתי אותו, אם מדובר בקבלן שביצע עבודה עבור העירייה, האם העירייה לא צריכה לתקן את המעוות, ואם היא רוצה שתתבע את הקבלן בנפרד?
ד. תגובתו של הגורם הנ"ל הייתה - שאני אכן צודק אלא שנמסר לו כי לעירייה יש דברים חשובים יותר לעשות בעיר...
ה. במקביל פניתי אין ספור פעמים למוקד 103.
קצת מצחיק אותי לקרוא את הודעת דובר העירייה בפייסבוק כי היא איננה יכולה להתייחס לגורם אנונימי ('מכורים או ממורמרים' ציטוט).
שמי מוכר לרבים בפורום, ואני מצפה מעיריית בית שמש שכפי הידוע לי, משיחות ומתגובות של בכירים בה יודעים על הבעיה שלא יגלגלו עיניים לשמיים ולאחר חודשים רבים של זלזול בתושבים, יגידו כי הם לא יכולים להתייחס להודעה אנונימית.
ולסיום תרשו לי לפנות בנימה קצת אישית לדובר העירייה - מר מתי רוזנצוייג:
מר מתי רוזנצוייג הנכבד,
שלום רב,
אני מבין מתגובתך בפייסבוק כי אתה קצת מתקשה להבין מה הבעיה?
ואף שאני הקטן לא כל כך מבין איזה קטע בהודעתי בפורום לא מובן לכבודו? מה לא ברור בהודעה שמסרתי בפורום? הרי אדוני הוא דובר שאומנות הלשון צריכה להיות כלי עבודה אצלך... האם ייתכן כי לוקה אתה בהבנת הנקרא?
אבל מכיוון שאני במצב רוח טוב וסבלני, אני אחזור בקצרה על הבעיה:
1. לפני כארבעה חודשים (!?) קילף קבלן בשליחות העירייה קיר בצומת רחובות אורייה ושורק והשאירה ללא האבן הירושלמית שציפתה את הקיר..
2. במשך 3 חודשים השברים היו מוטלים על המדרכה תוך שהן מסכנים את העוברים ושבים שנאלצו לרדת לכביש כדי לא להיתקל בשברים.
3. לפני כחודש פונו השברים אך הקיר לא תוקן עדיין ועומד מכוער ומבוייש ללא ציפוי.
ולסיום (והפעם אני באמת מסיים) תרשו לי לשאול שאלה פשוטה:
משה (אבוטבול ומונטג), כמה זמן צריך כדי שתתעשתו?
מספיק עם הזילזול בתושבים!
תוקן על ידי machshavot ב- 29/05/2011 16:36:35