בית פורומים בית שמש

חלמאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2011 13:20 לינק ישיר 

הנה חלף לו עוד שבוע ושום דבר לא השתנה.

משה (אבוטבול ומונטג), כמה זמן צריך כדי שתתעשתו?

נ.ב אולי כדאי שלפחות תקחו מהמקום את השלט שמודיע בחגיגיות על העבודות בצומת ומבקשות את סליחת התושבים על "אי הנוחות", נו באמת אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2011 17:54 לינק ישיר 

חבל על הזמן שלך מר מחשבות אני חושב שמן הראוי להעלות נושאים כואבים כאלו למרנן ורבנן כשעולים עליהם ברגל הקרוב אולי הם יעשו משהו כמפי שחתמו על החלמאות הזו לא לאפשר לילדי ישראל ללמוד הלכות שבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 16:04 לינק ישיר 

הנה חלף לו עוד שבוע ושום דבר לא השתנה. את האטום המציאו יותר מהר...

מספיק עם הזילזול בתושבים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 12:16 לינק ישיר 

הנה חלפו להם עוד 3 שבועות ויש שינוי!!!

בשעה טובה ומוצלחת התעשתה העירייה ובכוחות משותפים של אגף שפ"ע ושאר כוחותינו בעירייה, פינו את האבנים שהיו זרועות על המדרכה וסיכנו את התושבים למעלה מחודשיים. 

אבל משום מה הקיר שמשה (אבוטבול ומונטג) הרס/ו עדיין נשאר קירח ומכוער, והשלט של משה (אבוטבול ומונטג) שמודיע על פיתוח הצומת נשאר זרוק בצידי המדרכה...

חשבתי שכנראה זה פרוייקט גדול מידי על כוחותינו בעירייה אבל לאחר שראיתי שלט מאיר עיניים בדבר פארק חדש שבונה לנו משה (אבוטבול ומונטג) ליד האיזור המסחרי, חשבתי שלא יהיה זה מוגזם לבקש ממשה (אבוטבול ומונטג) שקודם יתקן/נו את מה שהם הרסו.

תוקן על ידי machshavot ב- 01/05/2011 12:18:44

תוקן על ידי machshavot ב- 01/05/2011 12:20:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 18:20 לינק ישיר 

אל תצפה לא תתאכזב
ציפיות יש רק בכריות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2011 23:28 לינק ישיר 

אתה לא יודע שזה עלילה?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
סתם רשמו בפארק שזה הם אבל כל התקציב בא ממשרד השכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2011 09:34 לינק ישיר 

בלבעת כתב:

.

סתם רשמו בפארק שזה הם אבל כל התקציב בא ממשרד השכון

לא שיש לי בעיה לפרגן לעיריית בית שמש,

אבל במקרה הזה מגוחך לגמרי איך העיריה מנכסת לעצמה הקמת 2 פארקים ברחוב נחל עין גדי

כשבפועל הפארקים הוקמו ע"י משרד השיכון כחלק מסיכום עיסקה עם הקבלן  שבנה את עין גדי החדשה ומשרד השיכון.. 

נו נו אבל לפחות על אנשים ברחוב זה עושה רושם יפה.. אז למה לא בעצם?! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2011 09:44 לינק ישיר 

טוב שלא ניכסו את זה לממונה על פירסום עצמי חרדי גם כן
מעניין איך הוא נתן לנכס את זה למתחרה שלו ולראש העיר ובלעדיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2011 11:45 לינק ישיר 

קול,
אין שום בעיה שנבחר ציבור מפרסם את פעילותו, כך עושה שמוליק וכך עושים שאר הנבחרים, לפחות מנסיון אני יודע שכשצריך עזרה שמוליק ועוזרו יוסי גולדהירש.

הבעיה עם משה (אבוטבול ומונטג) שהם מפרסמים בשלט מאיר עיניים על פיתוח צומת בנחל אוריה, לאחר מכן הורסים את גדר, משארים את הפסולת על המדרכה ומסכנים את הולכי הרגלבמשך חודשים, מכערים את הרחוב, ולבסוף משליכים את השלט בצידי הרחוב.
על "פעילות שכזו" נאמר "יפה שתיקה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 09:36 לינק ישיר 

מחשבות יקירי
לצערי אינך אלא טועה הממונה על פירסום עצמי כפי שאני מכנה אותו ואתה בוחר לקרא לו בשמו הינו אחד המבזבז כספי ציבור על פירסום ולא על עשיה והרבה אנשים יכולים להעיד על כך זאת ועוד למרות פניות חוזרות ונישנות אליו בהרבה מאד דברים הנמצאים תחת אחריותו כמו מוסדות חניוך לכלל התושבים החרדים ובעיות למשפחות שעד היום (כן אנחנו כבר מסיימים שנת לימודים) עדיין לא במוסד חינוכי מתחילת השמנה ואותו אחד ועוזרו הנאמן לא נקפו אצבע . 
כמו כן גם הדברים שהוא מארגן אינם במימונו זה יכול לארגן אדם היושב על משכורת נמוכה בהרבה והרבה יותר יעיל יפה ומעניין .לדברים  שחשוב לתת להם הוא לא נותן בשל מלחמות פוליטיות שונות עם משכנות יעקב וכד'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2011 10:07 לינק ישיר 

קול ידידי המלומד,

יכול להיות שאתה צודק.
אני דיברתי מנסיוני שכשהייתי צריך עזרה (לא בשבילי) בנושאים שונים מצאתי אוזן קשבת אצל שמוליק ויוסי.
בכל מקרה לא הייתי רוצה להפוך את האשכול הנוכחי ככלי ניגוח בשמוליק שנראה שיש לך חשבון (בצדק או שלא בצדק) ארוך איתו.
מטרת האשכול היא למחות על הזלזול של נבחרי הציבור בבוחרים שהצביעו עבורם, תושבי רחובות נחל אוריה ושורק.
שעד עכשיו מאז הבחירות לא נעשה דבר וחצי דבר לאיכות חייהם. המדרכות עדיין שבורות, העצים גדומים , והזבל חוגג. וכמו שאמרתי שלה "אין אונות" של משה (אבוטובול) כבר התרגלתי, אבל למשה ה"בולדוזר" (מונטג)שמזיק את התושבים, הרס גדר מסכן את ההולכים ושבים ולא לוקח אחריות, אינני מוכן להסכים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2011 09:58 לינק ישיר 

מחשבות

הענין טרם טופל אני במקומך הייתי הופך לראש העיר או לסגניו השונים את הראש לפחות משהו אחד שיעשו למען התושב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2011 16:54 לינק ישיר 

האם מישהו פנה בצורה רישמית ומכובדת לאגף ההנדסה או מונטג או מי שזה לא יהיה? או שאתם סומכים על כך שהם ילמדו על הנושא דרך הפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2011 11:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2011 16:33 לינק ישיר 

ידידי המלומדים,
א. לפני למעלה מחודשיים (!?) אני אישית פניתי לגורם בכיר בעירייה.
ב. אותו גורם בדק את הנושא, ומסר לי בשם אגף שפע ואגף הנדסה, כי הרס הקיר נעשה ע"י קבלן פרטי שהוזמן לבצע עבודה בשביל עיריית בית שמש, וברח באמצע העבודה, ולכן הקבלן צריך לתקן את הקיר.
ג. שאלתי אותו, אם מדובר בקבלן שביצע עבודה עבור העירייה, האם העירייה לא צריכה לתקן את המעוות, ואם היא רוצה שתתבע את הקבלן בנפרד?
ד. תגובתו של הגורם הנ"ל הייתה -  שאני אכן צודק אלא שנמסר לו כי לעירייה יש דברים חשובים יותר לעשות בעיר...
ה. במקביל פניתי אין ספור פעמים למוקד 103.

קצת מצחיק אותי לקרוא את הודעת דובר העירייה  בפייסבוק כי היא איננה יכולה להתייחס לגורם אנונימי ('מכורים או ממורמרים' ציטוט).

שמי מוכר לרבים בפורום, ואני מצפה מעיריית בית שמש שכפי הידוע לי, משיחות ומתגובות של בכירים בה יודעים על הבעיה שלא יגלגלו עיניים לשמיים ולאחר חודשים רבים של זלזול בתושבים, יגידו כי הם לא יכולים להתייחס להודעה אנונימית.

ולסיום תרשו לי לפנות בנימה קצת אישית לדובר העירייה - מר מתי רוזנצוייג:

מר מתי רוזנצוייג הנכבד,

שלום רב,

אני מבין מתגובתך בפייסבוק כי אתה קצת מתקשה להבין מה הבעיה?

ואף שאני הקטן לא כל כך מבין איזה קטע בהודעתי בפורום לא מובן לכבודו? מה לא ברור בהודעה שמסרתי בפורום? הרי אדוני הוא דובר שאומנות הלשון צריכה להיות כלי עבודה אצלך... האם ייתכן כי לוקה אתה בהבנת הנקרא?

אבל מכיוון שאני במצב רוח טוב וסבלני, אני אחזור בקצרה על הבעיה: 

1.      לפני כארבעה חודשים (!?) קילף קבלן בשליחות העירייה  קיר בצומת רחובות אורייה ושורק והשאירה ללא האבן הירושלמית שציפתה את הקיר..

2.      במשך 3 חודשים השברים היו מוטלים על המדרכה תוך שהן מסכנים את העוברים ושבים שנאלצו לרדת לכביש כדי לא להיתקל בשברים.

3.      לפני כחודש פונו השברים אך הקיר לא תוקן עדיין ועומד מכוער ומבוייש ללא ציפוי.

ולסיום (והפעם אני באמת מסיים) תרשו לי לשאול שאלה פשוטה:

תוקן על ידי machshavot ב- 29/05/2011 16:36:35

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > חלמאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext