בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2011 20:58 לינק ישיר 
נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

בס"ד

אז זהו, הגיע הזמן להכיר את עצמנו יותר טוב.

מה זה "עצמנו"? 2 פירושים:

פירוש ראשון:

עצמנו = האנשים הנחמדים המרכיבים את הפורום, וכאן המקום לשאלה הישנה והטובה:

איך בעצם התוודעתם לראשונה לפרחי מיאמי?

(תשובות יתקבלו גם מוותיקי הפורום.)

פירוש שני:

עצמנו = הפורום עצמו...

וכאן יש מקום למיפוי קטן של האשכולות העיקריים בפורום:

- - - כללי הפורום - - -
נא לקרוא ולחתום!

איך עושים את זה
תמיכה טכנית. מומלץ לקרוא!

אשכול_השאלות_הקטנות
אשכול שמיועד לכל השאלות הקטנות שאין צורך לפתוח בשבילן אשכול מיוחד.

שיחה_בפורום 
מיועד לכל הפטפוטים שלא קשורים לפרחי מיאמי, או שלא קשורים לכלום.  

הפרוייקט_של_הפורום 
וויקיפדיה מקסימה לפרחי מיאמי, שנמצאת בשלבי התהוות. כולם מוזמנים לתרום.  

ראיונות וידאו בלעדיים
של פורום פרחי מיאמי החדש!

אשכול_התמונות
אתם מוזמנים להוסיף תמונות העונות לקריטריונים המוזכרים בתחילת אשכול התמונות...

אחד_מי_יודע
משחק הטריוויה שלנו!

סקירות_כלליות
טוב, להסביר אני לא אצליח... תסתכלו, מה שנקרא.

סקירות_אורך
סקירות על סולנים ספציפיים.

אינדקס_הפורום 
כל שאר האשכולות בפורום, ממויינים ומקוטלגים.

-
וחוצמזה, יש כמובן את כל האשכולות האחרים, והמעניינים לא פחות.

אז נעים להכיר, כבר אמרנו?

תוקן על ידי אידי ב- 30/04/2013 23:59:18

תוקן על ידי netson ב- 23/03/2014 21:50:45  (
עודכנו הקישורים)

תוקן על ידי netson ב- 10/08/2015 13:51:59

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2011 22:40 לינק ישיר 

אני אמורה לענות ממתי אני מכירה את פרחי מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 01:44 לינק ישיר 

למה לא...?
אני מתכוונת לענות על השאלה הזאת בהקדם (בתקווה שזה יקרה די מהר... רק לא הלילה ברבע לשתיים!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 20:41 לינק ישיר 

הבטחתי ואקיימה...
כמובן שהכרתי פה ושם שירי מיאמי בילדותי (זכור לי בעיקר "אשר ברא" מ"שיר השמחה"), אבל לא בדיוק היה לי מושג מי אלה או שיש הבדל בינם לבין צליל וזמר ששרו את "שמע בני" (גם את זה אני זוכרת מהתקופה ההיא). באיזשהו שלב יצא לי לראות את "מיאמי בירושלים" אצל חברה - היה נחמד, כן, אבל זה היה בשבילי משהו חד פעמי לגמרי.
ואז הגיע פרסום בעיתון מודעות מקומי על דיסק אוסף של מיאמי לצפייה... החלטתי להתעניין. על זה אמר הכתוב "הציץ ונפגע"... עוד לא ידעתי שמות, לא הכרתי סולנים, אבל השוויתי קצת לתמונות שהיו באיזה 2 קלטות של מיאמי שהיו לנו (stand up ו one by one) - רוברט לווי היה אחד מאלו שהכרתי בצורה הזאת.
אח"כ הגיעו גם שאר הדיסקים לצפייה... ואלבומי השמיעה... וההמשך ידוע!
---
את הפורום פה, אגב, הכרתי הרבה לפני שהצטרפתי אליו בפועל. ב 2005 נודע לי, לגמרי במקרה (בהשגחה פרטית...) על חברה לכיתה שגם היא נתונה חזק בענייני מיאמי. יש פה מישהו מדור המייסדים של הפורום הקודם, שעוד הכיר את צילה (צילה15)? מהבית שלה צפיתי בפעילות הפורום לראשונה לפני 6 שנים.
---
זהו, עד כאן ביוגרפיית מיאמי שלי. בתקווה שלא שעממתי פה מישהו יותר מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 22:04 לינק ישיר 

למה דווקא נחמד,לי קרה אותו דבר גם אני עקבתי הרבה זמן כאן בפורום עד שנרשמתי כחברה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 22:28 לינק ישיר 

טוב אז הנה הסיפור שלי:

אני לא יודעת מה השיר הראשון ששמעתי של מיאמי, אבל מה שבטוח- הדרך שלי להתאהב בהם הייתה-
במילה אחת-"מיאמי בירושליים"(אידי חמוד שגם לך זה היה הראשון)
הייתי אולי בכיתה ד' כשראיתי את הדיסק בפעם הראשונה ומאז פשוט חפרתי עליו- ורק עליו! לא הכרתי אף דיסק אחר שלהם!!
אני זוכרת שאני כל הזמן הסתכלתי על דובי שפירא ואחים שלי דווקא אהבו את דניאל מוצ'ניק, והייתי בודדה במערכה...(עד היום הוא המס' אחד שלי ולא יעזור כלווווווום!!!!!!)
אח"כ כדרכם של דיסקים- (לפחות אצלנו בבית...) הם נשרטים ויוצאים מכלל שימוש ועולים באוב...
מאז אהבתי את פרחי מיאמי אבל לא בקטע של לחפור אלא סתם כשיצא לי לשמוע אותם פה ושם...

את הפורום הזה הכרתי בערך לפני שלוש שנים, אפילו לא זוכרת איך...(כנראה באחד החיפושים של הערך "פרחי מיאמי") ואז הבנתי שלשגעון שלי יש "הכרה רשמית" והתחלתי להכיר את הילדים בשמות ולחפור עליהם...

זהו.. מאז ראיתי את כל ההופעות שלהם מהראשונה ועד האחרונה והם המועדף מס' אחד שלי במוזיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 19:46 לינק ישיר 

את פרחי מיאמי הכרתי בגיל די קטן אולי כיתה א' או ב'. אני אחי ואחיותי היינו עולים לשכנים שהיה להם וידאו ומבין כל הקלטות היה להם את מיאמי הראשונים 1,2 ו3 ומשם גם הכרתי את שמות הסולנים. את מיאמי 4 ו5 כבר ראיתי אצל בני דודים שלי (עד היום כשאנחנו נזכרים איך היינו יושבים ביחד ורואים סרטים אי אפשר שלא לזכור איך היינו רואים מיאמי ומחפשים פשלות, פרצופים (בעיקר מיאמי 4) או סתם למי הילדים דומים...)
 מיאמי בירושלים יצא בסביבות אדר  קרוב לפסח. אבא שלי הבטיח לנו שאם נעזור יפה לפסח הוא יקנה לנו את הדיסק הוא הכן קנה רק תתארו לכם יומיים לפני פסח כולנו יושבים מול המחשב וצופים במיאמי בירושלים זה היה מאוד מיוחד!  (לא משנה שבהתחלה בטעות הוא קנה לשמע אבל ב"ה הכל יסתדר)
את מיאמי 25 ו26 אחד החברים צרב לי (שומו שמיים) אני זוכר שראינו את מיאמי 26 והזדעזנו עמוקות על שמיאמי ירדה רמה. את רווח ויבוא כבר יש לנו פרטי משלנו. (אבל גם את הישנים אחי הצליח להשיג מפה ומשם)
בעקרון את השירים של מיאמי הישנים אני לא מכיר מדיסקים אלא רק מהרדיו (ערוץ 7 אלא מה?) וכן מההופעות.
 ונזכרתי בעוד משהו שפעם גם היה לנו קלטת שמע של ההופעה מיאמי 3 נורא אהבנו אותה עד שיום אחד הסליל החליט להתפצל לשניים ומאז ועד היום הקלטת עומדת כאבן שאין לה הופכין...

איך הגעתי לפורום, פשוט עשיתי חיפוש למידע על מיאמי ישנים ואז הגעתי לחדרי חרדים וכו' וכו' .בערך לפני שנה וחצי. ממתי נרשמתי, אני לא זוכר חכו אני יבדוק בכרטיס האישי......
מאוד אוהב לשמוע אותם וגם לראות אותם אבל לא הייתי אומר שהם מספר אחת.
מספר אחת בשבילי הם ניגוני חב"ד

(אפרופו רוברט לווי אפשר לאמר לי איפה יש לו סולו? עדיף  3 או 4)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 20:24 לינק ישיר 

חיפוש פשלות במיאמי 4 כעסק משפחתי? נשמע לי ממש מוכר
(חידה: למי נפל השפם ב"מסביב לעולם - מקסיקו"...?)
גם אצלנו נבהלו מהפיג'מות ומהבלגן של 26... זה היה הדיסק הראשון שקנינו כשהוא היה חדש. אבל אח"כ התרגלנו ואהבנו. (אפשר אחרת...?)
---
רוברט לווי, אחד ה-סולנים שלי: מיאמי 3 - "מודה אני" במחרוזת טורונטו. מיאמי 4 - בהגדה, בסיום "והיא שעמדה" - הוא שר "מצילנו מידם...", וב we need you יש לו סולו מקסים (מהסולו הזה "נתפסתי" עליו לראשונה).
---
ואתה הצטרפת לפורום ב 2/5/2010 .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 20:51 לינק ישיר 

(תשובה לחידה: לאיצי ספינר) מאוד אהבנו לצחוק על הפרצופים ותנועות מצחיקות (לוי ליפשיץ היה אחד המבוקשים שלנו במיאמי 4...) הפיג'מות לא כל כך הבהילו אותנו כמו הרמה.
אגב פשלות או כל מיני דברים מענינים כגון דיבורים באמצע וכו' יש כמובן גם בחדשים אני אישית מאוד אוהב לחפש אותם (וגם מוצא)
אויש, בקשר לרוברט אולי יש לך תמונה פשוט יש לי רק את חלק א' מהוידיואים הנ"ל.

(נכון עכשיו אני נזכר זה היה בל"ג בעומר או קצת לפני)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 21:08 לינק ישיר 

רוברט כבקשתך!

עם החולצה הצהובה והתלתלים הבהירים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2011 16:39 לינק ישיר 

הי אז אני יודע מי זה והקול שלו באמת יפה, דק ורך. אבל בקושי סולואים יש לו, למה באמת?

(ואם כבר אז איפה עומד אח של נחום סטארק -זאב (אין לו סולו מיוחד נכון? זה מי ששר את חסדי ה' השני במאימי 5? )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 12:38 לינק ישיר 

משיחמשיח במיאמי אקספיריאנס 5 זאב סטארק עומד בשורה האחרונה באמצע בערך ויש לו אכן סולו בחסדי ה׳.ואני לא מאמינה,חשבתי שאנחנו המשפחה המשוגעת היחידה שמחפשת פשלות וופרצופים..אגב,פעם אחת ממש השתגענו וספרנו בסולו של בנימין רבינא אברמוביץ ״אני מאמין״ כמה פעמים הוא עשה את התנועה האופיינית שלו עם היד.(הגענו ל-24 פעמים! -:) )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2011 17:55 לינק ישיר 

אני חושבת שהתגובה האחרונה שלי מתאימה יותר למשהו כמו ״אשכול השטויות״ שהיה בפורום הקודם.רוצים שנפתח גם כאן אשכול כזה? אבל אני חושבת שלמנהלים יהיה הרבה עבודה הם יצטרכו למחוק הרבה תגובות בגלל כל השטויות שנשפוך שם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2011 18:14 לינק ישיר 

בכיף, תפתחי!
אני סומכת על חברי הפורום שלא יחרגו מגבול הטעם הטוב.
(לא זוכרת את אשכול השטויות ההוא... אז נחכה ונראה מה תבשלי לנו כאן...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 18:25 לינק ישיר 

אשאול השטויות מהפורום הקודם חמוד מאוד! למי שיש לו זמן לקרוא... (113 הודעות,8 עמודים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 22:59 לינק ישיר 

הסיפור שלי מתחיל בכיתה ו'.. שהדיסק "ירושלים שמעו לקולינו" יצא לאור.
המחנך קנה לנו אותו.
בהפסקות תמיד השמעתי בטייפ רק את השיר הראשון "ירושלים" כל כך אהבתי אותו
הח'ברה בכיתה תמיד רצו להעביר לעוד שירים והנושא גרם לריבים...
אחרי שבועיים קניתי את הקלטת בגאולה..
אחרי חצי שנה אימי קנתה לי את "בדרך התורה" ו"מן השמים" ומאז העסק התגלגל...

היום את כל הדיסקים יש לי חוץ מסביב למדורה והשניים הראשונים
סרטים את 25 ו 26 ואת ה3 וכמובן את רווח... אה וגם את הביקור בירושלים

הגעתי לפורום שנה וחצי בערך לפני שיצא האלבום "רווח"
"נהוראי28" למי שזוכר... ועוד לפני זה היה לי עוד משתמש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext