בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2013 23:24 לינק ישיר 

אילו אי הבנות? הא????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2013 15:46 לינק ישיר 

מהשיחה בפורום שאת חשבת שהתנצלתי על משהו אחד ואני על משהו אחר-ובסוף התברר שבכלל לא קראת את תגובתי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 22:15 לינק ישיר 
זה ארוך, אז אתם לא חייבים לקרוא את הכל :-)

שנים נמנעתי לכתוב כאן מכל מיני סיבות...

עכ"פ אכתוב את "סיפורי".

אתחיל מהעובדות: גדלתי בבית בו לא היו כלל דיסקים של פרחי מיאמי. במשך השנים היה יוצא לי לשמוע מידי פעם ברדיו (במצעד החסידי וכדו') את השירים שלהם(בלי לדעת אפי' שהשרים הם שלהם) או בחנות בה הייתי קונה, שם היו מקרינים- בתור פרסומת לדיסק- את ההופעה האחרונה באותם תקופות. לכן כמעט ולא יצא לי לשמוע אותם.

בין השירים הראשונים שיצא לי להאזין היו השירים, "כל מי" "נקדש" ועוד כמה שירים ישנים ונוגים באנגלית. לאחמ"כ כשגדלתי מעט, היו אלו השירים "וידעתם" "הנה מה טוב" "ירושלים".

בהיותי בישיבה שמעתי קלטת שלהם כמה פעמים (איני זוכר את שמה , אך השיר "שלום...גוד בייי" נמצא בה).
כלומר, שהתהליך של התחבבות שירי מיאמי עלי, לקח שנים ארוכות, וכמעט שלא חשתי בזה. היו מידי פעם מחשבות במשך השנים ליסוע להופעותיהם בארץ אך אף פעם הם לא יצאו לפועל... 

עד אותו היום בו הפציע בעולם דיסק חדש ושמו נקרא "רווח"(שם כל לחן, לחן!). מאוד התחברתי באותה תקופה לדיסק הזה. ואח"כ יצא הדיסק משיח. בשלבים אלו כבר התבשלה אצלי ההחלטה לקום ולעשות מעשה! ליסוע להופעה שלהם...וזה יצא בזמן טוב, כשהייתי בחו"ל!
כן לא הופעה בארץ, בה מופיעים מקסימום 10 -11 ילדים... אלא הופעה בהרכב מלא!
כל השמות הגדולים היו על בימה אחת משאול אלסון, ארי רוזנר, יוסי שיק, ועקיבא אברמוביץ ,דרך שמחה קאץ', שמולי ברוין, ועד יאיר קעניג, ויושי בנדר.(בשעת ההופעה אפי' לא ידעתי את שמותם ).

משם כבר מצאתי את הדרך להגיע לפורום והשאר היסטוריה...

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2058058&forum_id=13473

תוקן על ידי netson ב- 05/12/2013 22:16:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 23:18 לינק ישיר 

מקסים!!!
ולדיסק (שלום.. גוד ביי) קוראים שיר השמחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2013 00:57 לינק ישיר 

אני גם זוכרת את הדיסק הז, יש לנו הסרטה בבית שדלוק השיר תהילת ה' וכולנו רוקדים לקצבו, אח היו ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 18:54 לינק ישיר 

נטסון - איזה סיפור...! 
(לא יודעת איך פספסתי את זה עד עכשיו...)
אחרי כל התהליך, הגעת לפורום הישן או לחדש? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 19:57 לינק ישיר 

זה סיפור בפני עצמו. כיון שלא הייתי חבר בפורום אז לא ידעתי שנפתח פורום חדש. "לקח" לי זמן למצוא אותו... ומזל שהוא נפתח בתקופת חיפושיי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 20:43 לינק ישיר 

מצחיק שאני הגעתי לפורום הישן פשוט כי לא ידעתי איך לחפש בבחדרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2013 18:04 לינק ישיר 

נטסון - באמת מזל! 
שירו - שתפי אותנו בחוויות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 01:08 לינק ישיר 

אהבתי אותו מאוד, והיה חבל לי לגלות שרובם לא המשיכו בפורום החדש בעיקר ריבי10 שהיתה שם פילפלית מתוקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 17:36 לינק ישיר 

הסיפורים והחוויות מרתקים מאוד, והמשותף להם שכמעט כולם אותו סיפור
גם הסיפור שלי לא שונה, והוא ממש מפליא מאוד דומה לשל משיחמשיח. הזכרונות מאוד משותפים: העליה לשכנים, הדיסק מיאמי בירושלים בערב פסח, וההתאכזבות ממיאמי 26 שהוריד לכולנו את המורל ועוד ועוד. איך זה חזר? קודם כל זה תמיד היה חבוי אי שם וקליפות מערימות עליו. ואז לאחר כמה שנים טובות אחי משיחמשיח הוא זה שהחזיר לי זאת ע"י רווח לצפיה ומשם הכל היה חלק יותר.
הגעתי לפורום: ידעתי תמיד שאחי נמצא פה, אבל לא ממש היה לי מוטיבציה להסתכל פה, חשבתי שמשעמם ומוזר לחלוק את הגיגינו בנוגע למיאמי, תקופה קצרה ממש לפני שעזב (לא ידעתי אז שיעזוב) התחלתי להסתכל מידי פעם וראיתי שהוא דווקא פורום איכותי ונקי, ורק כמה חודשים לאחר שעזב התחברתי, אולי הרגשתי בתוכי שצריך ממלא מקום?? :)
סתם בצחוק- הרגשתי שבעצם פה אני יכולה לפרוק את עינייני מיאמי (ואז זה טוב, מתחלק ביניכם ובין בעלי..)

משיחמשיח כתב:
את פרחי מיאמי הכרתי בגיל די קטן אולי כיתה א' או ב'. אני אחי ואחיותי היינו עולים לשכנים שהיה להם וידאו ומבין כל הקלטות היה להם את מיאמי הראשונים 1,2 ו3 ומשם גם הכרתי את שמות הסולנים. את מיאמי 4 ו5 כבר ראיתי אצל בני דודים שלי (עד היום כשאנחנו נזכרים איך היינו יושבים ביחד ורואים סרטים אי אפשר שלא לזכור איך היינו רואים מיאמי ומחפשים פשלות, פרצופים (בעיקר מיאמי 4) או סתם למי הילדים דומים...)
 מיאמי בירושלים יצא בסביבות אדר  קרוב לפסח. אבא שלי הבטיח לנו שאם נעזור יפה לפסח הוא יקנה לנו את הדיסק הוא הכן קנה רק תתארו לכם יומיים לפני פסח כולנו יושבים מול המחשב וצופים במיאמי בירושלים זה היה מאוד מיוחד!  (לא משנה שבהתחלה בטעות הוא קנה לשמע אבל ב"ה הכל יסתדר)
את מיאמי 25 ו26 אחד החברים צרב לי (שומו שמיים) אני זוכר שראינו את מיאמי 26 והזדעזנו עמוקות על שמיאמי ירדה רמה. את רווח ויבוא כבר יש לנו פרטי משלנו. (אבל גם את הישנים אחי הצליח להשיג מפה ומשם)
בעקרון את השירים של מיאמי הישנים אני לא מכיר מדיסקים אלא רק מהרדיו (ערוץ 7 אלא מה?) וכן מההופעות.
 ונזכרתי בעוד משהו שפעם גם היה לנו קלטת שמע של ההופעה מיאמי 3 נורא אהבנו אותה עד שיום אחד הסליל החליט להתפצל לשניים ומאז ועד היום הקלטת עומדת כאבן שאין לה הופכין...

איך הגעתי לפורום, פשוט עשיתי חיפוש למידע על מיאמי ישנים ואז הגעתי לחדרי חרדים וכו' וכו' .בערך לפני שנה וחצי. ממתי נרשמתי, אני לא זוכר חכו אני יבדוק בכרטיס האישי......
מאוד אוהב לשמוע אותם וגם לראות אותם אבל לא הייתי אומר שהם מספר אחת.
מספר אחת בשבילי הם ניגוני חב"ד

(אפרופו רוברט לווי אפשר לאמר לי איפה יש לו סולו? עדיף  3 או 4)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 20:02 לינק ישיר 

פרעל- אשמח שתהיי פה. את מוסיפה בפורום המון עניין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 21:13 לינק ישיר 

netson כתב:
פרעל- אשמח שתהיי פה. את מוסיפה בפורום המון עניין!

תודה נטסון, אבל לא הלכתי לשום מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 23:19 לינק ישיר 

פרעל כתב:
הסיפורים והחוויות מרתקים מאוד, והמשותף להם שכמעט כולם אותו סיפור

כן, אני לא חושבת שיש דרך אחרת להכיר ולהתחבר.. זה חייב להיות (לדעתי) זכרון בייתי. כל דבר של בית גורם לנו לכיף!! ואם אהבנו, הכרנו והתחברנו למשהו כשהיינו ילדים קטנים, אין ספק שעדדין יש רשימו
קשה להתחבר חזק למשהו שלא גדלנו עליו!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2013 23:58 לינק ישיר 

פרעל - מתוק!!! אהבתי:) נחמד לקרוא פתאום "עלינו עם אחי ואחיותי לשכנים" ופתאום לקשר לאחותו... חמוד כזה:)
חי'ה בהחלט!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.