|
|
| נשלח ב-10/7/2014 00:08 |
|
| |
אוייש איזה מבאס:( מה זה נקרא משתמש פעיל? נשתדל לעמוד בקצב הנדרש למרות שחיי בנויים מלימודים ועבודה עמוסים ומייגעים....:(:(
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 13:52 |
|
| |
בהחלט:) אל תדאגי, זה עובר בסוף... וכשנכנסים פשוט מפצים אותך על כל ההמתנה עם כל הדברים היפים שיש שם! תתחילי לענות במרץ...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 00:21 |
|
| |
ערב טוב, נטסון שלח אותי לפה ...
אז ככה...
אני גרה בבלגיה וכדי להיות בעניינים ולדעת מה קורה בארץ אני נכנסת מידי כמה פעמים לבחדרי כדי להתעדכן וכך גיליתי את הפורום הזה. האמת, שלא כל כך הבנתי בהתחלה מה כולם מתלהבים מפרחי מיאמי עד שבהשראת הפורום הזה קניתי לילדי את הדי וי די של רווח.[ נהנינו מאד לצפות בזה כשהיינו בהרי הארדנים בחופש] ומה אומר לכם. התחלתי להבין אתכם.. גם ילדי מאד אוהבים את ההופעות שלהם. אגב, ההופעה האחרונה שלהם באנטוורפן היתה משהו לא רגיל.[אם מותר לי להעיר.. חבל שלא הייתה הפרדה כהלכה] וזהו....
אז לילה טוב לכולכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 19:30 |
|
| |
ברוכה הבאה, שריונה!  כיף לשמוע שבזכותנו אנשים מתחילים לאהוב את המקהלה... עד היום חשבתי שהסדר הוא הפוך, אבל מסתבר שהכל אפשרי  נשמח לשמוע מכם תובנות והגיגים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 21:01 |
|
| |
נחמד לך שאת גרה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 11:13 |
|
| |
ברוכה הבאה!! באמת מעניין שאוהבים אותם בזכותינו אבל בשמחה ניקח את האשמה עלינו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 23:18 |
|
| |
הועבר מ"שיחה בפורום"
|
הכרתי את מיאמי בגיל קטן אך הכרתיאותם כמו כל מקלת ילדים. יצא לי לקבל את אסק 25 ששם מיאמי שרים שמע ישראל והתלהבתי, גם חבר שלי היה משגע אותי אין כמו מיאמי (כיום אני יודע שהוא צודק בגדול) דאגתי לעצמי הופעות של מיאמי שהם רווח מיאמי ירושלים מיאמי 25 ומיאמי5 ועוד שני דיסקים לצפיה ששמם באנגלית (אחד יצא בשנת 2009 שהוא כולל הרבה שנים השני יצא בשנת 2013 שהוא כולל שלושה שנים [מ2010 עד 2012] כולל שיר אחד של מיאמי מזרח) כיום אני לא מפסיק לצפות בהופעות של מיאמי (במה שיש לי) שמות אני יודע לא של כולם רק ממיאמי ירושלים ומהסולנים של רווח.
| | |
**>
תוקן על ידי netson ב- 20/01/2015 23:17:58
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 23:19 |
|
| |
ברוך הבא מיאמישר!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2015 23:16 |
|
| |
הפעם הראשונה בה נקרה לי להכיר את "פרחי מיאמי", היה בשנת תשס"ו - לאחר מ''מפגן ענק ביד אליהו", אז התפרסם המופע בחוברות, בארץ ובעולם.
הייתי אז בגיל 7 , והדבר לא אמר לי כלום ( היום אני מצטער מאוד על כך).
6 שנים מאוחר יותר, בחיפוש אחר סירטוני מוזיקה חסידיים, - צפיתי ב''מיאמי שרים משיח" (מהמופע הנ"ל), הפעם התלהבתי מהסגנון, האיכות, השירים, והקול של הלהקה המדהימה הזו. חיפשתי בגוגל ממצאים על "פרחי מיאמי". התוצאה העלובה דיכאה אותי ! אותם סולנים של פעם במאה שנה, הוחלפו בילדים פשוטים מכל הבחינות (בלי להעליב) . עוד כמה ימים בחיפוש (שהעלה חרס...) אחר וידאו מהסולנים המוצלחים הנ"ל - וגנזתי את העניין.
3 שנים מאוחר יותר...
- במצב רוח ירוד ( בד"כ אני תמיד ככה), אני מחפש סירטוני הופעות של זמרים חסידיים ( אגב, חוץ מיעקב שוואקי, כל הזמרים האחרים אין להם מה להציע, כ"ש בחינם. ולכן, בעצם, הוא הוא כמעט היחיד שאני מאזין לו),
בפיזור נפש אני לחוץ על וידאו "מיאמי רווח", ואז בהפתעה גמורה אני מקבל פצצה של דיסק שכמעט יכול להשתוות ל"שיר לחיילים" של שוואקי!! רק מאוחר יותר אני קולט ש"נפלתי" על אותם חבר'ה מלפני 9 שנים. קיצער, למרות הכל, אני ממשיך להאזין ולצפות בדיסקים הישנים (לפעמים בחדשים). ואלו שאני הכי אוהב (ושתמיד אהבתי) בפרחי מיאמי הם: ג'ורדן אודינסקי (במיוחד); ארי רוזנר; ושאול אלסון. ואם יש למישהו תמונות, או שיכול להפנות אותי למקום שיש - תודתי העמוקה תהיה נתונה לו.
בתקווה שנהנתם מה'מגילה' שרשמתי עבורכם
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2015 08:39 |
|
| |
נהנינו:-) ברוך הבא קולמוסון!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2015 13:15 |
|
| |
| קולמוסון כתב: |  |
|
|
הפעם הראשונה בה נקרה לי להכיר את "פרחי מיאמי", היה בשנת תשס"ו - לאחר מ''מפגן ענק ביד אליהו", אז התפרסם המופע בחוברות, בארץ ובעולם. התפרסם? למה לא שמעתי על זה? (לא על המופע, על הפרסום, דא...) אפשר פירוט?הייתי אז בגיל 7 , והדבר לא אמר לי כלום ( היום אני מצטער מאוד על כך). 6 שנים מאוחר יותר, בחיפוש אחר סירטוני מוזיקה חסידיים, - צפיתי ב''מיאמי שרים משיח" (מהמופע הנ"ל), הפעם התלהבתי מהסגנון, האיכות, השירים, והקול של הלהקה המדהימה הזו. חיפשתי בגוגל ממצאים על "פרחי מיאמי". התוצאה העלובה דיכאה אותי ! אותם סולנים של פעם במאה שנה, הוחלפו בילדים פשוטים מכל הבחינות (בלי להעליב) . עוד כמה ימים בחיפוש (שהעלה חרס...) אחר וידאו מהסולנים המוצלחים הנ"ל - וגנזתי את העניין. 3 שנים מאוחר יותר... - במצב רוח ירוד ( בד"כ אני תמיד ככה) תמיד במצב רוח ירוד או תמיד מחפש בזמן מצב רוח ירוד?! אני מחפש סירטוני הופעות של זמרים חסידיים ( אגב, חוץ מיעקב שוואקי, כל הזמרים האחרים אין להם מה להציע, כ"ש בחינם. ולכן, בעצם, הוא הוא כמעט היחיד שאני מאזין לו), בפיזור נפש אני לחוץ על וידאו "מיאמי רווח", ואז בהפתעה גמורה אני מקבל פצצה של דיסק שכמעט יכול להשתוות ל"שיר לחיילים" של שוואקי!! רק מאוחר יותר אני קולט ש"נפלתי" על אותם חבר'ה מלפני 9 שנים. קיצער, למרות הכל, אני ממשיך להאזין ולצפות בדיסקים הישנים (לפעמים בחדשים). ואלו שאני הכי אוהב (ושתמיד אהבתי) בפרחי מיאמי הם: ג'ורדן אודינסקי (במיוחד); ארי רוזנר; ושאול אלסון. ואם יש למישהו תמונות, או שיכול להפנות אותי למקום שיש - תודתי העמוקה תהיה נתונה לו. נסה פה ב"אשכול התמונות" הסמוך. בעז"ה כשתצבור ותק תקבל גם גישה למייל המשותף שלנו שבו יש תמונות נוספות וכו' (את הפירוט והקישור יעשו נטסון או מיאמוש. תודה נטסון ומיאמוש :-))בתקווה שנהנתם מה'מגילה' שרשמתי עבורכם תודה על השיתוף. ברוך הבא-על-מנת-להישאר :-)נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2015 20:52 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | קולמוסון כתב: |  |
|
|
הפעם הראשונה בה נקרה לי להכיר את "פרחי מיאמי", היה בשנת תשס"ו - לאחר מ''מפגן ענק ביד אליהו", אז התפרסם המופע בחוברות, בארץ ובעולם. התפרסם? למה לא שמעתי על זה? (לא על המופע, על הפרסום, דא...) אפשר פירוט? תשובה: 'מטה משיח' פרסם בתפוצת ענק חוברות, כפי שכבר כתבתי, שכללו תמונות רבות והתרשמות מן האירוע (ניתן לבדוק את הדבר בגוגל) ד"א, אני זוכר שבקראון הייטס לא היה שטיבל שלא היו בו לפחות עשרים חוברות מזה הייתי אז בגיל 7 , והדבר לא אמר לי כלום ( היום אני מצטער מאוד על כך). 6 שנים מאוחר יותר, בחיפוש אחר סירטוני מוזיקה חסידיים, - צפיתי ב''מיאמי שרים משיח" (מהמופע הנ"ל), הפעם התלהבתי מהסגנון, האיכות, השירים, והקול של הלהקה המדהימה הזו. חיפשתי בגוגל ממצאים על "פרחי מיאמי". התוצאה העלובה דיכאה אותי ! אותם סולנים של פעם במאה שנה, הוחלפו בילדים פשוטים מכל הבחינות (בלי להעליב) . עוד כמה ימים בחיפוש (שהעלה חרס...) אחר וידאו מהסולנים המוצלחים הנ"ל - וגנזתי את העניין. 3 שנים מאוחר יותר... - במצב רוח ירוד ( בד"כ אני תמיד ככה) תמיד במצב רוח ירוד או תמיד מחפש בזמן מצב רוח ירוד?! תשובה: הערה נכונה (פאשלות יש כמעט בכל רשומה, אבל דוקא על "סירטונים" במקום סרטונים, הייתי אמור ל"קבל על הראש") אני מחפש סירטוני הופעות של זמרים חסידיים ( אגב, חוץ מיעקב שוואקי, כל הזמרים האחרים אין להם מה להציע, כ"ש בחינם. ולכן, בעצם, הוא הוא כמעט היחיד שאני מאזין לו), בפיזור נפש אני לחוץ על וידאו "מיאמי רווח", ואז בהפתעה גמורה אני מקבל פצצה של דיסק שכמעט יכול להשתוות ל"שיר לחיילים" של שוואקי!! רק מאוחר יותר אני קולט ש"נפלתי" על אותם חבר'ה מלפני 9 שנים. קיצער, למרות הכל, אני ממשיך להאזין ולצפות בדיסקים הישנים (לפעמים בחדשים). ואלו שאני הכי אוהב (ושתמיד אהבתי) בפרחי מיאמי הם: ג'ורדן אודינסקי (במיוחד); ארי רוזנר; ושאול אלסון. ואם יש למישהו תמונות, או שיכול להפנות אותי למקום שיש - תודתי העמוקה תהיה נתונה לו. נסה פה ב"אשכול התמונות" הסמוך. בעז"ה כשתצבור ותק תקבל גם גישה למייל המשותף שלנו שבו יש תמונות נוספות וכו' (את הפירוט והקישור יעשו נטסון או מיאמוש. תודה נטסון ומיאמוש :-))בתקווה שנהנתם מה'מגילה' שרשמתי עבורכם תודה על השיתוף. ברוך הבא-על-מנת-להישאר :-) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2015 23:55 |
|
| |
קולמוסון ברוך הבא! יש כאן בפורום הרבה חב"דניקים! עוד תכיר אותם . אתה מכיר מקרוב את יהודה גורקין? הוא צריך להיות משהו כמו 3 כיתות מעליך, לא?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2015 20:15 |
|
| |
[quote]קולמוסון ברוך הבא! יש כאן בפורום הרבה חב"דניקים! עוד תכיר אותם . אתה מכיר מקרוב את יהודה גורקין? הוא צריך להיות משהו כמו 3 כיתות מעליך, לא? תשובה: לא יודע, לא שמעתי עליו עד לרגע זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2015 21:08 |
|
| |
אם אתה מארהב וחבדניק אז יכול להיות שהיית מכיר אותו.. כי הוא חבדניק מהמקהלה וגר בקראון הייטס.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|