בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2016 17:14 לינק ישיר 

מיאמוש - לבקשתך...

איך הכל התחיל?

זה התחיל משיחה תמימה עם חברה, שסיפרה לי שאתמול הם ישבו כל המשפחה וראו את אחד מה-DVD של מיאמי. פתחתי עליה זוג עיניים – מה יש לראות בילדים שרים?!

בתגובה היא הביאה לי את "מיאמי 26" להתרשמות. כן כן, החצי מופע עם החולצות המוזרות... באתי הביתה וחשבתי שמה כבר יכול להיות אם אני אראה את זה, שמתי וכל מי שעבר שאל "זה באמת מעניין אותך?" ואז ראיתי את זה עוד פעם, ועוד פעם ומצאתי את עצמי הולכת במטרה לרכוש דיסק של מיאמי.

עד היום שמורה לי פינה למיאמי 26, למרות שהוא לא פאר היצירה המיאמית, בכל זאת יש לו זכות ראשונים. אה, וזה גם אומר שמרדכי שפירא הוא אחד הפייבורטים שלי.

אח"כ חיפשתי סרטונים של מיאמי, ובטעות ראיתי את "כל המתפלל" של ישיבה בויס, הזדעזעתי וחזרתי למיאמי.

ואז הגיעה התקופה של 'יבא' עם הסולן המדהים יהודה גורקין. יכולתי לשמוע את הסולואים המועטים באלבום במשך שעות, וציפיתי לאלבום הבא, הייתי בטוחה שיהיה בו הרבה סולואים מושלמים. והיו סולואים מושלמים אבל כ"כ מעט שרק השאירו טעם של עוד ואכזבה...

מרוב אכזבה אפשר לומר שדי הפסקתי לשמוע את מיאמי, כלומר הייתי שומעת אבל לא כמו בעבר.

וכאן הפורום נכנס לפעולה, עם כמה ראיונות שממש החזירו לי את הרצון לשמוע את הדיסק החדש של מיאמי. ואחרי הראיון עם יהודה בראון הלכתי וקניתי... נראה לי שצריך לבקש מירחמיאל אחוזים, לא?

זו בקצרה ההיסטוריה המיאמית שלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2016 20:32 לינק ישיר 

מזדהה עם כל מילה:))
אגב, ממי שמעת על הפורום שלנו? או שמצאת אותו בעצמך?
אני ממש שמחה לשמוע בקשר לראיונות!. מרגישה כי 'יש שכר לפעולתינו':-)
(וזה בהחלט לא היה כ"כ פשוט.. מי שהיה מאחורי הקלעים-יודע:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2016 22:30 לינק ישיר 

את הפורום אני מכירה ממזמן... אחרי ההופעה בארץ בע"ב, רציתי הסרטות מההופעה, כי הייתי ולא הסרטתי.
חיפוש קצר העלה את ההסרטות שהעלו חברי הפורום (אולי בהזדמנות נכתוב כמה נקודות מההופעה ההיא), במשך תקופה עקבתי אחרי הפעילות בפורום, אבל אז יהודה גורקין עזב את המקהלה ואיתו התקווה לסולואים המהפנטים שלו (יש הסבר לדבר הזה, קול מושלם, מתוק, עדין וצלול ומלא טוהר וכל סולו יותר מדהים מהשני ובכל זאת כזו כמות מועטה של סולואים?!) ואז כבר הפסקתי לעקוב אחרי הפורום ומיאמי בכלל. 
יום אחד נכנסתי, סתם, כדי לראות מה חדש. והיה את הראיון עם יהודה בראון למעלה, והוא היה כזה חמוד ולא מתנשא (אהבתי את המסר שלו), אז בדקתי אם יש עוד ראיונות וראיתי את הראיון עם שלמה גרוס והחיוך הכובש, דוד יונתן והביישנות ודני גרובר הבוגר וכולם היו כאלה מתוקים וענו בכזו נחמדות, והסולואים בכלל...
אז כמו שכתבתי קניתי את האלבום, ואחד הסולנים שתפסו אותי היה צבי שמחון, יש לו משהו מהפנט בקול. וכשעלה הראיון איתו, לא היתה לי ברירה אלא להגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2016 10:05 לינק ישיר 

את מתכוונת בתשע"א:)
גם אני הייתי ולא ממש הסרטתי. (כל מה שניסיתי להסריט יצא מטושטש ולא ברור. ככה זה שמצלמים מהיציע, גם אם זה בשורה ראשונה שם..)
אין הסבר. הוא אחד המפוספסים! ילד עם קול טהור, והוא עצמו כ"כ עדין..רואים שהוא 'חסיד' אמיתי .(אגב, ניורק דיבר איתו בתשרי השנה וצילם אותו ב770 לומד..:)
 ראית בוודאי את הראיון בקול חי, שהוא די כיכב שם יחד עם דוד פרלמן, כי רק שניהם מסוגלים להעפיל לטונים גבוהים בצורה מדהימה.
אגב, היית בהופעה בישראל בתשע"ד?

-ממש גרמת לי לחייך חיוך רחב בקשר לראיונות... כ"כ שמחה לשמוע!
זו הייתה חוויה, מלחיצה ומנגד גם כיפית. היה די מלחיץ לראיין אותם כשאני לא ממש יודעת אנגלית, והם לא תמיד הבינו אותי. היה צריך אומץ.. לבד לא חושבת שהייתי מצליחה, אבל בגלל שאסתרק ובתשכה גם היו איתי, זה אחרת.
 מאוד מאוד שמחים שהצטרפת אלינו!

תוקן על ידי מיאמוש ב- 17/06/2016 10:09:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2016 11:32 לינק ישיר 

כן... שנים זה לא הצד החזק שלי.

בטח שמעתי, חרשתי על זה, מהסיבה האמורה לעיל... וזה רק מגדיל את התמיהה, כי שמעו בפירוש שירחמיאל מעריך את יהודה.

השיר 'טוב ה' לכל' נחשב בעיני לשיר מעולה כי הוא כמו שיר סולו של יהודה. תמיד בתפילה הוא מתנגן לי. חייבת לציין שגם שהקול שלו התחיל להתחלף נשארה בו העוצמתיות. גם השובבות שלו (הראשון שעלה על הכסא, היה הוא), איך הוא מצליח גם להיות שובב ולרקוד בשיא המרץ וגם לשמור על העדינות?
טוב, נראה לי שהבנתם שאני ממש אוהבת את הקול שלו ומעריכה את האופי המדהים שלו.

בהופעה בתשע"ד לא הייתי, תקופת השפל המיאמי שלי...

הראיונות - בכיף, מגיע לכן! יישר כח! מחכה לראיונות הבאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2016 13:02 לינק ישיר 

שוב ברוכה הבאה למשפחת מיאמי
יש לך קשר חזק למיאמי. ועכשיו גם לפורום בעז"ה:)
מקווים שתחלקי ותשתפי אותנו בדעותייך על כל הנושאים! בהצלחה רבה!

נ.ב אני גם מאוד אהבתי את יהודה גורקין וכל מחשבותי ודיבוריי עליו כתובים הלא הם במקומות שונים ברחבי הפורום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2016 08:23 לינק ישיר 

שלום, הקשר שלי למיאמי מתחיל מגיל 0
אנחנו משפחה מאוד מוסיקלית מרקע חוצניק והיינו שומעים כל היום את כל הפרחי למיניהם 
(בעיקר לונדון מיאמי צליל וזמר עמודי שש וכו')
ואין ספק שמיאמי זוהי מקהלה ברמה אחרת משאר המקהלות היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2016 18:09 לינק ישיר 

[quote]

שלום, הקשר שלי למיאמי מתחיל מגיל 0 כנ"ל:)
אנחנו משפחה מאוד מוסיקלית מרקע חוצניק והיינו שומעים כל היום את כל הפרחי למיניהם 
(בעיקר לונדון מיאמי צליל וזמר עמודי שש וכו') יפה!
ואין ספק שמיאמי זוהי מקהלה ברמה אחרת משאר המקהלות היום מוכן לפרט מדוע? באשכול -[http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2886821&forum_id=21217/quote]
ברוך הבא לפורומינו!!
מקווים לראותך פעיל:))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:37 לינק ישיר 

ההיכרות שלי התחילה בעצם כמו כולם...
שמיעת שירים של פרחי מיאמי מכל הזמנים, הקולות המתוקים וכו וכו
ההיכרות העמוקה שלי התחילה כשגרינטק מכרו דיסקים לצפייה 3 ב100
וגם 4 ב100 ואז קניתי את: אקספיריאנס [2 חלקים] רווח ועוד משהו אחר לא של מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2016 20:39 לינק ישיר 

יפה!! אז בעצם את מכירה את השירים הישנים יותר;)
יצא לך לשמוע את 'אט אט' (שיצא לפני שנה וחצי)?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2016 13:57 לינק ישיר 

מיאמוש התכוונת לשאול אותי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2016 14:01 לינק ישיר 

כן,.התכוונתי לשניכם;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2016 14:22 לינק ישיר 

אני זכר...
את אט אט נראה לי שלא שמעתי בכלל, ואת הדיסק שלפני זה (מי לה' אלי?) שמעתי קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2016 14:28 לינק ישיר 

אני יודעת..;)
חבל, אט אט הוא מאוד יפה, כנ"ל מי לה' אלי:) ממליצה בחום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2016 18:38 לינק ישיר 

קודם כל אין לי כ"כ כסף להשקיע בקניית דיסקים, אבל הסיבה העיקרית היא שאני, בפרט במוזיקה, מאנשי הדור הישן...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.