|
|
| נשלח ב-12/12/2016 19:07 |
|
| |
ממ..הבנתי;) אז שיתאפשר לך מתישהו לקנות,ממש מומלץ! במיוחד השיר 'בואי כלה', סגנון מיאמיסטי נוסטלגי;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/12/2016 12:46 |
|
| |
| האמסס כתב: |  |
שלום, הקשר שלי למיאמי מתחיל מגיל 0 אנחנו משפחה מאוד מוסיקלית מרקע חוצניק והיינו שומעים כל היום את כל הפרחי למיניהם (בעיקר לונדון מיאמי צליל וזמר עמודי שש וכו') ואין ספק שמיאמי זוהי מקהלה ברמה אחרת משאר המקהלות היום |
|
ברוך הבא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2016 12:47 |
|
| |
| הגבירה_רנה כתב: |  | ההיכרות שלי התחילה בעצם כמו כולם... שמיעת שירים של פרחי מיאמי מכל הזמנים, הקולות המתוקים וכו וכו ההיכרות העמוקה שלי התחילה כשגרינטק מכרו דיסקים לצפייה 3 ב100 וגם 4 ב100 ואז קניתי את: אקספיריאנס [2 חלקים] רווח ועוד משהו אחר לא של מיאמי. |
|
ברוכה הבאה!הגברת רינה : זה בשבילך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2017 20:49 |
|
| |
צודקת, יאיר ויהודה סולנים מדהימים והDVD עצמו מרשים מאוד.
והמגילה הזו לא כ"כ ארוכה...
יופי, ברוכה הבאה, מוזמנת להמשיך ולהגיב בשאר האשכולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2017 20:59 |
|
| |
טוב לדעת שאננחנו כמעט כפילות,מיאמוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 19:28 |
|
| |
|
| נשלח ב-5/3/2017 18:53 |
|
| |
עכשיו היה לי קצת זמן לפשפש בעבר של האשכול הזה-וגילתי שדיברו פה על יהודה גורקין-אין סיכוי שאני לא יגיב על כך-אז כן כמו שאמרו כולם-לדעתי הוא הילד הכי מפוספס במקהלה אי פעם -ואני מכירה את רוב זמני המקהלה! ועם דיברו על פגישות ב770 -בתשרי הזה הלכה כל המשלחת הנכבדת של חמשת אחי הגדולים להתקשקש עם יהודה גורקין ומשה יעקוב ברון(בנפרד)-אל תשאלו אותי איך הם השיגו אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2017 00:51 |
|
| |
לא הצלחתי להבין מהם למה הם לא צילמו והסריטו אותם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 13:26 |
|
| |
מה?! באמת, למה הם לא הסריטו? לפחות שיגידו מה הם אמרו להם.. ואגב,משה יעקב בראון הוא לא חבדניק.. הם היו בהופעה? משיחמיד- בואי לשיחה בforum כי זה לא האשכול לדון פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2017 00:18 |
|
| |
טוב אז כך, שלום אני מיאמית1992 ההתחלה שלי עם מיאמי התחילה מגיל קטן. אמא שלי אהבה אותם והיו לנו פעם קלטות שלהם, מה שאני זוכרת שראיתי זה כל ישראל עם דדי וגם מיאמי 2. איך התחילה ההיכרות? לפני כמה שנים בתקופה של יבוא נחשפתי לדיסק של ההופעה וצפינו בו,אחותי מאוד התלהבה על יאיר קניג ואני הרמתי גבה.(באותו זמן לא כזה התחברתי אתיהם..) אחותי הפכה לאוהדת מושבעת של מיאמי וכל מה שקשור אליהם ואני הייתי ה'נורמאלית' שבחבורה.. התפנית החדה הייתה לפני בערך שנתיים וחצי שעשיתי סדר במגירת הדיסקים וראיתי שם את סידרת האקספרניסים לקחתי אחד,נדמה לי שזה היה 4 וצפיתי..ישר נדלקתי על עודד קאריטי הסולן של כל הזמנים!!, ותמיד ששמעתי אותו הייתי באורות!!בלי הגזמה!חרשתי את הדיסקים לצפייה העברתי את כל השירים לנגן ולפאלפון ושמעתי בעיקר אותם! איך הגעתי לפורום? הכרתי בכללי את בחדרי חרדים ושגיליתי את הפורום נכנסתי לפה הרבה ובעיקר קראתי בפורום הישן..זה אוצר ענק מה שיש שם וכאן.. לאחר שקראתי רציתי להוסיף משלי והחלטתי החלטה שגם אני רוצה להיות בפורום של מיאמי משהו שאני כל כך מתחברת ואוהבת.. שם הניק שלי מסמל על מיאמי-בלב ובנפש. והשנים1992-1995-הזמן המושלם שהיה למיאמי!! מקווה שיהיה נחמד במקום הזה, ובהצלחה לכולם!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2017 10:41 |
|
| |
ברוכה הבאה! שנות ה-90 אכן היו תור הזהב של המקהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2017 10:57 |
|
| |
|
|