בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2016 19:07 לינק ישיר 

ממ..הבנתי;)
אז שיתאפשר לך מתישהו לקנות,ממש מומלץ!
במיוחד השיר 'בואי כלה', סגנון מיאמיסטי נוסטלגי;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2016 12:46 לינק ישיר 

האמסס כתב:

שלום, הקשר שלי למיאמי מתחיל מגיל 0
אנחנו משפחה מאוד מוסיקלית מרקע חוצניק והיינו שומעים כל היום את כל הפרחי למיניהם 
(בעיקר לונדון מיאמי צליל וזמר עמודי שש וכו')
ואין ספק שמיאמי זוהי מקהלה ברמה אחרת משאר המקהלות היום

ברוך הבא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2016 12:47 לינק ישיר 

הגבירה_רנה כתב:
ההיכרות שלי התחילה בעצם כמו כולם...
שמיעת שירים של פרחי מיאמי מכל הזמנים, הקולות המתוקים וכו וכו
ההיכרות העמוקה שלי התחילה כשגרינטק מכרו דיסקים לצפייה 3 ב100
וגם 4 ב100 ואז קניתי את: אקספיריאנס [2 חלקים] רווח ועוד משהו אחר לא של מיאמי.

ברוכה הבאה!הגברת רינה : זה בשבילך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2017 18:51 לינק ישיר 

הי לכולם.רק היום נרשמתי לפורום והסיפור שלי ושל מיאמי הוא כזה:מאז שאני זוכרת את עצמי(גיל2 בערך)           אני זוכרת את מיאמי-הם היו חלק בלתי נפרד מהמשפחה שלי ומההווי שבו גדלתי.אך לא תמיד חיבבתי אותם...      בגילאי 5-11 אפשר לומר ששנאתי אותם-בגגל האחים שלי שלה הפסיקו לחפור עליהם.אך כאן הגיע תפנית עצומה:לאחר תקופה רגועה מצד אחיי בנוגע למיאמי,צפיתי בדי.וי.די של יבא -ונדלקתי!!!(בעיקר על יאיר ק ויהודה ג-האלופים!)-מאז ועד היום השלמתי פערים וכעת אני המאסטרית של מיאמי בבית-יותר מכל האחים לפני!                כלהחברות שלי יודעות על התיסבוך שלי עם מיאמי-ונאלצות להשלים עימו. מיותר לציין שאני קוראתהמוון את הפורום המדהיים הזה!-וזהו-אני מקווה שלא התשתי אף אחד עם המגילה הזאת... עמכם הסליחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2017 20:49 לינק ישיר 

צודקת, יאיר ויהודה סולנים מדהימים והDVD  עצמו מרשים מאוד.

והמגילה הזו לא כ"כ ארוכה...

יופי, ברוכה הבאה, מוזמנת להמשיך ולהגיב בשאר האשכולות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2017 07:06 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
הי לכולם.רק היום נרשמתי לפורום והסיפור שלי ושל מיאמי הוא כזה:מאז שאני זוכרת את עצמי(גיל2 בערך)           אני זוכרת את מיאמי-הם היו חלק בלתי נפרד מהמשפחה שלי ומההווי שבו גדלתי.אך לא תמיד חיבבתי אותם...   כנ  אני:)   בגילאי 5-11 אפשר לומר ששנאתי אותם-בגגל האחים שלי שלה הפסיקו לחפור עליהם.אך כאן הגיע תפנית עצומה:לאחר תקופה רגועה מצד אחיי בנוגע למיאמי,צפיתי בדי.וי.די של יבא -ונדלקתי!!!(בעיקר על יאיר ק ויהודה ג-האלופים!)-מאז ועד היום השלמתי פערים וכעת אני המאסטרית של מיאמי בבית-יותר מכל האחים לפני!   חחח כנ"ל אני
            כלהחברות שלי יודעות על התיסבוך שלי עם מיאמי-ונאלצות להשלים עימו.  חחח עם זה אני הכי מסכימה איתך.. באיזשהו שלב, הם חשבו שאם אהבתי אותם מכיתה ז' זה ייפסק מתישהו.. מה שלא קרה כלל וכלל.
מיותר לציין שאני קוראתהמוון את הפורום המדהיים הזה!-וזהו-אני מקווה שלא התשתי אף אחד עם המגילה הזאת... עמכם הסליחה זה כלל לא מגילה.. תפתחי אשכול סיקורי הופעות, ושם יש באמת מגילות..:)

חייבת לציין, שאת ממש מזכירה לי את עצמי.. בגיל הזה. התחלתי ממש לאהוב אותם לאחר שצפיתי בדיודי של יבוא, והפייבוריט שלי היה יאיר קניג.(אפשר לראות בפרופיל שלי:) וכל זה קרה לי בסביבות גיל 12.5-13, אז זה ממש מוכר:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2017 20:59 לינק ישיר 

טוב לדעת שאננחנו כמעט כפילות,מיאמוש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2017 19:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2017 18:53 לינק ישיר 

עכשיו היה לי קצת זמן לפשפש בעבר של האשכול הזה-וגילתי שדיברו פה על יהודה גורקין-אין סיכוי שאני לא יגיב על כך-אז כן כמו שאמרו כולם-לדעתי הוא הילד הכי מפוספס במקהלה אי פעם-ואני מכירה את רוב זמני המקהלה! ועם דיברו על פגישות ב770 -בתשרי הזה הלכה כל המשלחת הנכבדת של חמשת אחי הגדולים להתקשקש עם יהודה גורקין ומשה יעקוב ברון(בנפרד)-אל תשאלו אותי איך הם השיגו אותם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2017 00:51 לינק ישיר 

לא הצלחתי להבין מהם למה הם לא צילמו והסריטו אותם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/3/2017 13:26 לינק ישיר 

מה?! באמת, למה הם לא הסריטו? לפחות שיגידו מה הם אמרו להם..
ואגב,משה יעקב בראון הוא לא חבדניק..
הם היו בהופעה?
משיחמיד- בואי לשיחה בforum כי זה לא האשכול לדון פה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2017 00:18 לינק ישיר 

טוב אז כך, שלום אני מיאמית1992 ההתחלה שלי עם מיאמי התחילה מגיל קטן. אמא  שלי אהבה אותם והיו לנו פעם קלטות שלהם, מה שאני זוכרת שראיתי זה כל ישראל עם דדי וגם מיאמי 2.
איך התחילה ההיכרות?
לפני כמה שנים בתקופה של יבוא נחשפתי לדיסק של ההופעה וצפינו בו,אחותי מאוד התלהבה על יאיר קניג ואני הרמתי גבה.(באותו זמן לא כזה התחברתי אתיהם..) אחותי הפכה לאוהדת מושבעת של מיאמי וכל מה שקשור אליהם ואני הייתי ה'נורמאלית' שבחבורה..
התפנית החדה הייתה לפני בערך שנתיים וחצי שעשיתי סדר במגירת הדיסקים וראיתי שם את סידרת האקספרניסים לקחתי אחד,נדמה לי שזה היה 4 וצפיתי..ישר נדלקתי על עודד קאריטי הסולן של כל הזמנים!!, ותמיד ששמעתי אותו הייתי באורות!!בלי הגזמה!חרשתי את הדיסקים לצפייה העברתי את כל השירים לנגן ולפאלפון ושמעתי בעיקר אותם!
איך הגעתי לפורום?
הכרתי בכללי את בחדרי חרדים ושגיליתי את הפורום נכנסתי לפה הרבה ובעיקר קראתי בפורום הישן..זה אוצר ענק מה שיש שם וכאן.. לאחר שקראתי רציתי להוסיף משלי והחלטתי החלטה שגם אני רוצה להיות בפורום של מיאמי משהו שאני כל כך מתחברת ואוהבת..
שם הניק שלי מסמל על מיאמי-בלב ובנפש.
והשנים1992-1995-הזמן המושלם שהיה למיאמי!!
מקווה שיהיה נחמד במקום הזה, ובהצלחה לכולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2017 10:41 לינק ישיר 

ברוכה הבאה! שנות ה-90 אכן היו תור הזהב של המקהלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2017 10:57 לינק ישיר 

ברןכה הבאה לפורומינו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2017 18:55 לינק ישיר 

ברוכה הבאה! אם את,כמו שאת מתארת,אוהבת מיאמי-מובטח לך שתהני בפורום בעז''ה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.