בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2018 17:34 לינק ישיר 

את פשוט מזכירה לי את עצמיי!! חבל על הזמן! אני גם נדלקתי בגלל יבא ו... בעיקר על יהודה גורקין ויאיר קעניג! אין עליהם בעולםם!! ואני מסכימה עם כל מילה שאמרת עליהם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2018 20:46 לינק ישיר 

jerusalam כתב:
היי כולם! תודה על קבלת הפנים :)
טוב אז לבקשתך משיחמיד, הסיפור שלי עם מיאמי הוא כזה: עוד מקטנות מיאמי היה מתנגן אצלנו בבית.
למשל, בתור ילדים ממש קטנים אחים שלי ואני היינו מתאימים סולן לכל אחד וכל אחד היה עושה את הסולואים "שלו"...
מלבד הצפייה בהופעה, היינו מחפשים פשלות, דמיון בין הילדים לאנשים אחרים, מדביקים כינויים לילדים (לא הכרנו שמות), ועוד...

ממש גדלנו על המקהלה המדהימה הזאת.
בתקופה מסוימת כבר לא צפינו במיאמי ושכחתי מהם לגמרי, עד שלאחר כמה שנים צפיתי בהופעה של יבא ופשוט נדלקתי! במיוחד על יהודה גורקין העדין והמדהים עם הקול המתוק והטהור! ויאיר קניג ששר עם המון רגש. אהבתי את השירים, הכוריאוגרפיה, התלבושות, ובקיצור הכל!!!
חברות שלי בכלל לא התלהבו מהסולנים שהזכרתי והרגשתי מוזרה שרק אני אהבתי אותם, אבל כשהכרתי את הפורום הזה ראיתי שדווקא הם, הם חביבי הפורום.

נ.ב. ze_lama זו אני, החלפתי שם כי זה שם שמזוהה עם דמות מסוימת (חשבתי על זה עוד לפני התגובה שלך, משיחמיד ;) ) , וגם cuz I love my city.
נ.ב.2 משום מה ההודעה נמחקה (תקלה באתר?), לכן שלחתי שוב (מזל ששמרתי את ההודעה)

תוקן על ידי jerusalam ב- 10/05/2018 22:32:29

אני חושבת שרבים מחברי הפורום הפעילים כרגע הם בעלי סיפור שמזכיר את זה שלך, יום אחד נחשפו ליבא בדרך כל שהיא-ומשם הכל הסטוריה.
אבל בעוד שזו הנקודה הכמעט יחידה המשותפת שלך עם האחרים-מעניין שאיתי הסיפור חולק נקודות רבות נוספות!
מהעובדה שמיאמי מקטנות היוו חלק מההויה הפעילה בבית (כולל כל תיאורי האחים חח), עובר דרך התקופה שהם כמעט נשכחו, ונגמר כמובן בראיית יבא ובאהדה הלא מוסברת לצמד הסולנים הבלתי נשכחים שמתנוססים לי בתמונת הפרופיל.

שמחים לראות אותך, ומחכים לראות עוד:)

(נ.ב שמתי לב לעובדה מעניינת: הרבה מהאוהדים של יהודה גורקין הם חבדניקים, גם את נכללת בכלל הלא רשמי הזה?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2018 12:31 לינק ישיר 

jerusalam כתבה:

היי כולם! תודה על קבלת הפנים :)
טוב אז לבקשתך משיחמיד, הסיפור שלי עם מיאמי הוא כזה: עוד מקטנות מיאמי היה מתנגן אצלנו בבית.
למשל, בתור ילדים ממש קטנים אחים שלי ואני היינו מתאימים סולן לכל אחד וכל אחד היה עושה את הסולואים "שלו"...
מלבד הצפייה בהופעה, היינו מחפשים פשלות, דמיון בין הילדים לאנשים אחרים, מדביקים כינויים לילדים (לא הכרנו שמות), ועוד...

ממש גדלנו על המקהלה המדהימה הזאת.
בתקופה מסוימת כבר לא צפינו במיאמי ושכחתי מהם לגמרי, עד שלאחר כמה שנים צפיתי בהופעה של יבא ופשוט נדלקתי! במיוחד על יהודה גורקין העדין והמדהים עם הקול המתוק והטהור! ויאיר קניג ששר עם המון רגש. אהבתי את השירים, הכוריאוגרפיה, התלבושות, ובקיצור הכל!!!
חברות שלי בכלל לא התלהבו מהסולנים שהזכרתי והרגשתי מוזרה שרק אני אהבתי אותם, אבל כשהכרתי את הפורום הזה ראיתי שדווקא הם, הם חביבי הפורום.

נ.ב. ze_lama זו אני, החלפתי שם כי זה שם שמזוהה עם דמות מסוימת (חשבתי על זה עוד לפני התגובה שלך, משיחמיד ;) ) , וגם cuz I love my city.
נ.ב.2 משום מה ההודעה נמחקה (תקלה באתר?), לכן שלחתי שוב (מזל ששמרתי את ההודעה)

תוקן על ידי jerusalam ב- 10/05/2018 22:32:29

מצחיק שהסיפור שלך ממש מזכיר גם את שלי:)
מקווים לראותך פעילה בפורום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 08:48 לינק ישיר 

היי לכולם אני חברה חדשה בפורום!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 09:09 לינק ישיר 

הי ברוכה הבאה!!
אפשר לשמוע על הקשר המיאמי שלך?

וכמובן- נשמח לראותך פעילה:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 12:35 לינק ישיר 

ברוכה הבאה אמביסיפוראבר!
מאחלת לך בהנאה!
איזו הצפה של ניקים חדשים...:)

נשמח לשמוע קצת על קשר שלך עם מיאמי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2018 12:42 לינק ישיר 

היי תודה רבה!! אז ככה בערך לפני שנה וחצי נחשפתי להופעה של יבא וממש נדלקתי על מיאמי             ומשם זה עבר גם להופעות אחרות כמו מי לה' אלי, אט אט ובהופעות האלו ממש אהבתי את פרלמן ואז זה המשיך להופעות ישנות יותר... וכך מיאמי הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי... ועכשיו אחרי יציאת האלבום החדש חשבתי שזה הזמן להצטרף רשמית לפורום. (ד"א גם לפני זה הייתי עוקבת אחרי מה שנכתב בפורום).

<*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2018 13:06 לינק ישיר 

סיפור קלאסי. אני חושבת שכמעט (אם לא) כל הניקים החדשים-אהבו את יבא באיזו שהיא צורה ומשם הכל הסטוריה.

שמחים שהצטרפת!
אם הצטרפת בגלל האלבום-אז אולי יש סיכוי שנראה ממך סיקור? בטוח יש לך מה לומר עליו.
ואנחנו פה כדי לשמוע ולחלוק דעות (ולפעמים גם לחלוק על דעות)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2018 18:56 לינק ישיר 

mbcforever ברוכה הבאה!! בשעה טובה נכנסת! ממש חכיתי לך בהצלחה רבהה! מחכים לראות אותך פעילה באשכולות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2018 02:22 לינק ישיר 

mbcforever כתב:

היי תודה רבה!! אז ככה בערך לפני שנה וחצי נחשפתי להופעה של יבא וממש נדלקתי על מיאמי             ומשם זה עבר גם להופעות אחרות כמו מי לה' אלי, אט אט ובהופעות האלו ממש אהבתי את פרלמן ואז זה המשיך להופעות ישנות יותר... וכך מיאמי הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי... ועכשיו אחרי יציאת האלבום החדש חשבתי שזה הזמן להצטרף רשמית לפורום. (ד"א גם לפני זה הייתי עוקבת אחרי מה שנכתב בפורום).

<*>**><*>**>

היי mbcforever, ברוכה הבאה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2018 07:24 לינק ישיר 

תודה רבה על קבלת הפנים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2018 17:33 לינק ישיר 

גדלתי בחו"ל, וממילא המוזיקה ששמענו בבית זה היה רק מדיסקים שההורים שלי קנו (לא מהרדיו וכו') אז ככה שגדלתי על מוזיקה של הדור הקודם במילים אחרות - רק פריד מבד ומיאמי. 'השילוש הקדוש' של המוזיקה החסידית וכן, גם אני חסיד חב''ד למי שהתעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2018 20:45 לינק ישיר 

ברוך הבא!

הרבה מחברי הפורום ציינו שהם גדלו על המוזיקה הזאת, זה כנראה מאפיין חלק נרחב מאוהדי מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2019 00:38 לינק ישיר 

אז נציג את עצמנו.
אנחנו זוג אחיות שאוהבות לשמוע פרחי מיאמי.

בילדות ראינו את מיאמי 26, מיאמי בירושלים, רווח וכו'. אבל כמו אצל רבים פה זה עבר ליד האוזן למרות שזה חמוד למדי. כשהתבגרנו שתינו גילנו את פרחי מיאמי באותו גיל (בהפרש של כמה שנים). התחלנו לשמוע שירים של פרחי מיאמי והם מדהימים! גם התחלנו לרצות לשמוע עוד שירים ועוד על המקהלה ומצאנו את המידע פה בפורום בראינות וסיקורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2019 21:59 לינק ישיר 

אז אתן 2 ב1...
איזה יופי, עוד לא היה לנו כזה ניק ייחודי.
ברוכות הבאות!
מוזמנות לשתף לאיזו תקופה התחברתן ואיזה אלבומים אתן אוהבות ולהגיב באשכולות בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.