|
|
| נשלח ב-24/3/2011 23:40 |
|
| |
אז תגיד שזה אתה! ברוך השב!  (לך לדרג את דניאל מצ'ניק במקום הראשון  )
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 22:18 |
|
| |
ברוך הבא! ספר לנו מה גרם לך לחזור אלינו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 21:52 |
|
| |
זה לא כזה מסובך.... הייתי בערך בת 9, את השירים שמעתי מאז שנולדתי אבל בגיל 9 אחותי 'גנבה' מסבתה שלי דיסק לצפיה, מיאמי 2. ראיתי את זה אולי 10 פעמים, בפעם אח'כ זה היה מיאמי בירושלים. כאן בעצם התחילה אובסיסיה עצומה למיאמי בויס, ולשפירוס' בכלל. מכאן הדרך קלה כל דיסק שיצא, וכל דיסק לצפיה - למדנו בע'פ. כתבנו בגוגל, ומצאנו המון ידיעות וזה בעצם הוביל לפורום. זה לא כזה מסובך, ונראה לי שהספורים לרוב מאד דומים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 22:04 |
|
| |
הסיפור שלי די דומה לשלך,לסבתא שלי היה את מיאמי בירושלים ובתור ילדות קטנות ראינו את זה אצלה.אחרי כמה שנים חברה הביאה לנו את זה שוב ומאז התחלנו לאהוב אותם ולקנות דיסקים שלהם.גם אנחנו חיפשנו על פרחי מיאמי בגוגל והגענו לפורום המקסים של פרחי מיאמי הישן.עקבתי אחריו כמה זמן עד שהוא נסגר והתחלתי לעקוב אחרי הפורום הזה החדש שהוא לא פחות מקסים מהקודם.וכך בסוף נרשמתי והצטרפתי לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2011 13:30 |
|
| |
אז כך.... מאז ומתמיד הייתי אוהדת מיאמי ההתקלות הראשונה שלי במקהלה התרחשה עם (איך לא?) מיאמי בירושלים מאז עשיתי אחורה פנה אל הדיסקים היותר ישנים וב"ה נשארתי מעודכנת עם הרשימה.... כמורה לאנגלית אני אוהבת להשתמש באוסף שירים באנגלית שהמקהלה מציע. עם הפורום עצמו ערכתי היכרות לפני כמה שנים בצורה אקראית ומאז הייתי לקוראת נלהבת... התרשמתי עמוקות מכמות החומר שהפורום מציע ו...עד להצטרפותי המלאה כחברה בפורום זה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2011 13:42 |
|
| |
ברוכה הבאה! מעניין שלכולם יש כמעט את אותו סיפור...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2011 14:05 |
|
| |
תודה רבה! אז זהו כנראה שהחוט המיאמי לא במהרה ינתק....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 14:25 |
|
| |
שמתם לב שמיאמי בירושלים הוא ההתחלה והמפנה שהתרחש אצל אוהדי מיאמי. יש דברים בגו, מה נראה לכם גרם לזה? העובדה שזה הסרט בארץ ובמקומות בחוץ שלא כמו האקספיאנס שהכל הופעות?! או העובדה שנמצאים שם כ"כ הרבה ילדים חמודים, שדובי שפירו בכיכובם?! או העובדה שרובנו ילידי שנות התשעים, ותחילת האלפים זה הגיל שבו גילינו את העולם והמוזיקה, וזה היה הדיסק המככב הנוכחי, וילידי שנות האלפים יתחילו את דרכם ב'יבוא'?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 18:24 |
|
| |
אני חושבת שהדבר השני יותר נכון... לא כולם דלוקים כמוך על התקופה ההיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 16:37 |
|
| |
אצלי זה דווקא לא התחיל מ"ירושלים", ואני גם לא כל כך מתלהבת ממנו יחסית לדיסקים והופעות אחרות.
לפי מה שאני זוכרת, הכרתי את פרחי מיאמי רק כמה חודשים אחרי ש"רווח" יצא. (בדיסק לשמיעה, כלומר אני קניתי ב..קלטת...) הייתי אז בתחילת הסמינר, ושמעתי שם את השיר רווח, ואז שמעתי בקלטת של חברה את השירים האחרים והחלטתי יחד עם אח שלי לקנות גם. כמובן שמאד אהבתי את השירים, ובהמשך יום אחד הזדמן לי לראות את הDVD של רווח שחברה אחרת הביאה וההתלהבות כמובן עלתה לשיאה!!! אחר כך השגתי אצלה את ההופעה ואז חיפשתי עוד הופעות ודיסקים שלהם, והיום יש לי ממש את הרוב. ככה התחלתי להכיר סולנים ולשמחתי היו עוד כמה בנות בכיתה שלי שהתענינו בילדים, בעיקר בסולנים של רווח או בעודד קריטי וכד'. אל הפורום הגעתי עוד בימי הפורום הישן, כשחיפשתי באינטרנט מידע על המופע שהיה בארץ לפני כמה שנים. אחרי שהתחלתי יותר לקרוא פה הצטרפתי גם, וכשיש לי זמן אני מאד אוהבת להשתתף כאן או לפחות לקרוא וכמובן לראות שוב ושוב את ההופעות של מיאמי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 18:36 |
|
| |
אצלך זה לא התחיל מירושלים, כי לפי מה שהבנתי החשיפה שלך אליהם היא בסביבות 2004. שכמובן מ2001-4 יצאו עוד אלבומים מעולים. שבכיכובם עומד רווח... רובם פה מדברים על חשיפות מוקדמות מאד בגילאים קטנים... וגם אני ואחותי כשקנינו את הצפיה של רווח מיד כשיצא (ובקשנו משכנים לראות אצלהם כי המחשב שלנו התקלקל ולא יכלנו להתאפק...) הסתחררנו, ועד היום זה הצפיה הכמעט הכי נצפת!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 01:06 |
|
| |
אני גדלתי על מיאמי..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 16:14 |
|
| |
אז נשמח שתצטרפי לפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2011 11:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2011 22:04 |
|
| |
היי! הכותרת של האשכול לא כ"כ משקפת את תכנו.... ואני מקווה ששאנשים ימשיכו לעדכן!!! דברים מענינים שנתקלו בהם בעבר עם פרחי מיאמי.....
|
|
|
|
|