|
|
| נשלח ב-11/4/2019 17:57 |
|
| |
הגענו למסקנה שהאלבום הכי יפה הוא של 'בני והתורה קידס' זה יפה שירחמיאל מרכיב להקות בתוך המקהלה כמו זה יברכך, מיאמי חופה, לא בשמים, לכה דודי...על תקופה אפשר להתווכח אם היינו אוהבות רק תקופה אחת לא היינו יכולות לומר שאנחנו אוהבות פרחי מיאמי. אבל בכל זאת התקופה שדוויד פרלמן היה במקהלה. הוא מדהים!
תוקן על ידי 2BE ב- 11/04/2019 16:09:41
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2019 12:20 |
|
| |
שלום לכולם! הפורום הזה ממש מעניין ומחזיר אותי 17 שנים אחורה בערך.... אז הייתי משוגעת על מיאמי!!! היום אני נשואה בת 31!!!!!!!! (עוד 3 ימים אני חוגגת....) ועדיין אוהבת מאוד את מיאמי!!!! בשנים האחרונות אני פחות מעורבת בנשמה שלהם.... פה ושם שומעת שירים שלהם..... מחוברת חזק לשונותיהם הראשונות..... תקופת נחום סטארק וארי גולדוואג וכו'.... הייתי רוצה לצפות שוב בהופעות הישנות שלהם..... איך אני יכולה להשיג אותם?? אני חסומה.... ביי בינתיים.... (כיום אני שרה במקהלת נשים חרדיות ולומדת פיתוח קול ומקהלה מזה 3 שנים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2019 20:39 |
|
| |
ברוכה הבאה! את נחום וארי אפשר לראות במיאמי אקספריאנס 1 ו2, ואת ארי גם ב3. לקנייה בחנויות המוזיקה... מעבר לזה, אני לא חושבת שיש לנו הופעות שלהם. חברי פורום פעילים מקבלים הסרטות מהופעות עכשוויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2019 22:13 |
|
| |
גל פז מוכרים את ההופעות כקובץ לפלאפון/דיסק און קי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2019 17:10 |
|
| |
שלום פורום נכבד ומשתמשים יקרים, כפי שמתבקש באשכול אני אציג את עצמי ואת הקשר שלי למקהלה הנערצת ששמה 'פרחי מיאמי'. עוד בימי ילדותי הושמע בביתנו שירים הנפלאים שירחמיאל יקירינו הלחין. מאז ועד היום אני קונה את הדיסקים היפים שמשמרים את איכות המוזיקה יהודית-חרדית.
את הפורום הנכבד גיליתי בעת שגלשתי באתר 'בחדרי', קראתי מעט מהחומר והתרשמתי מאוד, עד אז לא ידעתי שיש כזה דבר ביקום..
אז ערב טוב, מקווה שאתרום פה מידיעותיי (הלא רבות אפשר לומר..) תרגימה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2019 17:48 |
|
| |
ברוכה הבאה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2019 21:06 |
|
| |
ברוכה הבאההה!!נחמד לראות שיש עוד אנשים שמצטרפים לפורום:):) מחכים לראותך באשכולותתת
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 19:09 |
|
| |
שלום לחברי וחברות הפורום היקרים. הסיפור שלי מתחיל לפני שבע שנים בערך שאז יצא הסרטון "הנה מה טוב" הבוגרים. ראיתי אותו הרבה מאד פעמים בלי שדעתי מי הם ומה הם. לפני בערך שלוש שנים בפסח סוף סוף הורידו לי את הסרטון ומאז לא הפסקתי לחפור עליו. התפנית הייתה בבת מצווה שלי, לפני שחגגו לי את הבת מצווה ההורים שלי קראו לי ואמרו שהם חפשו דיסק של פרחי מיאמי (כי הם ראו שפשוט נדלקתי על פרחי מיאמי...) שיש בו הרבה שירים שראיתי יוטיוב. ומצאו את האלבום "הגדולים של פרחי מיאמי" שני החלקים. את הפורום גיליתי לפני שנה בערך כשרציתי לבדוק תמונה של רוברט לווי זה הכניס אותי לפורום אפילו בלי לדעת שאני נמצאת בפורום. מאז כל דבר קטן שרציתי ואני רוצה לדעת על פרחי מיאמי אני מחפשת או בפורום או בוויקי.
.... נ.ב - קצת אחרי שהתחלתי לראות את הסרטון " הנה מה טוב" הבוגרים אמא שלי אמרה לי שכשהיא הייתה ילדה היא גם הייתה רואה את פרחי מיאמי.
ערב טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 23:58 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | שלום לחברי וחברות הפורום היקרים. הסיפור שלי מתחיל לפני שבע שנים בערך שאז יצא הסרטון "הנה מה טוב" הבוגרים. ראיתי אותו הרבה מאד פעמים בלי שדעתי מי הם ומה הם. לפני בערך שלוש שנים בפסח סוף סוף הורידו לי את הסרטון ומאז לא הפסקתי לחפור עליו. התפנית הייתה בבת מצווה שלי, לפני שחגגו לי את הבת מצווה ההורים שלי קראו לי ואמרו שהם חפשו דיסק של פרחי מיאמי (כי הם ראו שפשוט נדלקתי על פרחי מיאמי...) שיש בו הרבה שירים שראיתי יוטיוב. ומצאו את האלבום "הגדולים של פרחי מיאמי" שני החלקים. את הפורום גיליתי לפני שנה בערך כשרציתי לבדוק תמונה של רוברט לווי זה הכניס אותי לפורום אפילו בלי לדעת שאני נמצאת בפורום. מאז כל דבר קטן שרציתי ואני רוצה לדעת על פרחי מיאמי אני מחפשת או בפורום או בוויקי.
.... נ.ב - קצת אחרי שהתחלתי לראות את הסרטון " הנה מה טוב" הבוגרים אמא שלי אמרה לי שכשהיא הייתה ילדה היא גם הייתה רואה את פרחי מיאמי.
ערב טוב. |
|
ברוכה הבאה! גם לי הוויקי והפורום הוסיפו הרבה מאוד ידע בנושא פרחי מיאמי. נשמח לראות אותך פעילה בפורום!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2022 16:39 |
|
| |
שלום לכולם/ן! אני רואה שההודעה האחרונה בת למעלה משנה, אז מקווה להפיח רוח חיים באשכול הזה... סיפור הכרותי עם פרחי מיאמי מתחיל בשיעורי אנגלית בבית הספר היסודי אי שם בתקופת "יבוא". היתה לי מורה אמריקאית לאנגלית שהראתה לנו פעמים רבות את קטעי הופעות ובינהן גם מיאמי. היא לימדה אותנו גם המון שירים באנגלית מהשפע של מיאמי, וכך, בערך בכיתה ג', הכרתי אותם לראשונה. שנה לאחר מכן ההורים שלי קנו את האוסף המרובע- יבוא, משיח, רווח ומסביב למדורה. כבר אז התחלתי לשמוע ב'לופים' את השירים, להסתכל בעטיפה ובתמונות ולנסות לזהות את הסולנים. מאז אני מעריצה בלתי נלאית. במיוחד של שאול אלסן... יותר מאוחר גם קנינו את ההופעה של "שירו לו", וכך התחלתי להתעניין גם באקספיריאנס. בקיצור מאז יש לי חולשה לפרחי מיאמי, אני חושבת שר' ירחמיאל הוא גאון מוזיקלי והתואר הזה אפילו קטן עליו... את הפורום גיליתי השנה ואני מבלה בו יותר משתכננתי 2; כולי תקווה שאתקבל בברכה למרות שכבר 2022 ואני לא יודעת אם החברים, ותיקים כחדשים, פעילים כקדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2022 03:04 |
|
| |
איזה כיף שהפורום מתרחב! ברוכה הבאה, נשמח להחיות יותר את הפורום!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2022 17:57 |
|
| |
| מילי90 כתבה: |  | שלום לכולם/ן! אני רואה שההודעה האחרונה בת למעלה משנה, אז מקווה להפיח רוח חיים באשכול הזה... סיפור הכרותי עם פרחי מיאמי מתחיל בשיעורי אנגלית בבית הספר היסודי אי שם בתקופת "יבוא". היתה לי מורה אמריקאית לאנגלית שהראתה לנו פעמים רבות את קטעי הופעות ובינהן גם מיאמי. היא לימדה אותנו גם המון שירים באנגלית מהשפע של מיאמי, וכך, בערך בכיתה ג', הכרתי אותם לראשונה. שנה לאחר מכן ההורים שלי קנו את האוסף המרובע- יבוא, משיח, רווח ומסביב למדורה. כבר אז התחלתי לשמוע ב'לופים' את השירים, להסתכל בעטיפה ובתמונות ולנסות לזהות את הסולנים. מאז אני מעריצה בלתי נלאית. במיוחד של שאול אלסן... יותר מאוחר גם קנינו את ההופעה של "שירו לו", וכך התחלתי להתעניין גם באקספיריאנס. בקיצור מאז יש לי חולשה לפרחי מיאמי, אני חושבת שר' ירחמיאל הוא גאון מוזיקלי והתואר הזה אפילו קטן עליו... את הפורום גיליתי השנה ואני מבלה בו יותר משתכננתי 2; כולי תקווה שאתקבל בברכה למרות שכבר 2022 ואני לא יודעת אם החברים, ותיקים כחדשים, פעילים כקדם... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 00:08 |
|
| |
ובכן לגבי הכרותי איתם ..מילדותי הכרתי אותם אבל לא שמעתי שירים שלהם רשמית גדלתי יותר על שוואקי..עד לפני כשלוש שנים אז גיליתי את הישיבה בויס.. חרשתי עליהם ועדיין הם הכי אהובים עלי..עשיתי מלא פלייבקים מושקעים לשירים שלהם... לאחרונה (בלי קשר לטיקטוק..אלא לפני) החלטתי לבדוק שירים של מיאמי..כדי לקצת לגוון.. השיר הראשון שתפס אותי היה "גלה" שממש אהבתי.. (אפילו הקלטתי משהו נחמד באורגן עם הוואקל של המקהלה...https://drive.google.com/file/d/1nA8-AyrTTGgIk74eeVUIeEsbgng8xJgP/view?usp=sharing ) אחרי זה גיליתי את יבוא שהוא אחד האהובים עלי.. מרגש ברמות! ואז את ירושלים.. בהתחלה לא הכי התחברתי אבל לאט לאט ואוו שיר מטורף!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 00:41 |
|
| |
אחד השירים הראשונים שאני שמעתי של מיאמי הוא גם כן גלה, ועד היום כשאני רואה את הסרטון את ההתחלה שלו או שומעת את השיר יש לי הרגשה מיוחדת כזאת......
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 02:59 |
|
| |
גיליתם את מיאמי עם גלה 
|
|
|
|