|
|
| נשלח ב-27/10/2022 00:04 |
|
| |
שלום ושלום כולם. שמח להצטרף. אני לא הייתי חסיד מיוחד של מקהלות, אבל כן נדלקתי כמוך על ישיבה בויס. והדבקתי את הבן שלי. לפני כמה חודשים, תוך כדי צפיה בסרטונים שלהם, נתקלנו בקליפ 'אשמח בה'' של פרחי מיאמי- יפה, מקסים, חמוד- עברנו הלאה. אחרי כמה ימים הבן שלי נזכר וביקש לראות אותו שוב.... ואז זה קרה.... נדבקנו. ונדלקנו. קניתי כבר ששה דיסקים שלהם, ואני לא מתחרט על אף אחד מהם (יש אפשרות כזו בכלל?!), וכמובן שקניתי את הדיסק 'לעולם ועד'.. שהוא מעיף בפני עצמו. אגב- כדי לא לעשות פה בלגן- אפה אני יכול לדבר על הדיסק הזה בלי לעשות בלגן? והאם יש פה שרשור על דמיון של שירי מיאמי לשירים אחרים? יש לי כמה הברקות לכתוב בנושא... לילה טוב לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 04:57 |
|
| |
למי שרוצה לעקוב ומעוניין אני מכין פלייבקים לשירים של פרחי מיאמי
| קודי כתב: |  | שלום ושלום כולם. שמח להצטרף. אני לא הייתי חסיד מיוחד של מקהלות, אבל כן נדלקתי כמוך על ישיבה בויס. והדבקתי את הבן שלי. לפני כמה חודשים, תוך כדי צפיה בסרטונים שלהם, נתקלנו בקליפ 'אשמח בה'' של פרחי מיאמי- יפה, מקסים, חמוד- עברנו הלאה. אחרי כמה ימים הבן שלי נזכר וביקש לראות אותו שוב.... ואז זה קרה.... נדבקנו. ונדלקנו. קניתי כבר ששה דיסקים שלהם, ואני לא מתחרט על אף אחד מהם (יש אפשרות כזו בכלל?!), וכמובן שקניתי את הדיסק 'לעולם ועד'.. שהוא מעיף בפני עצמו. אגב- כדי לא לעשות פה בלגן- אפה אני יכול לדבר על הדיסק הזה בלי לעשות בלגן? והאם יש פה שרשור על דמיון של שירי מיאמי לשירים אחרים? יש לי כמה הברקות לכתוב בנושא... לילה טוב לכם. |
|
ברוך הבא!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 10:27 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | | אגב, אשמח לדעת אלו דיסקים קנית? |
|
דיסק שמע של אקספריאנס תשנ"ד- שירו לו, רווח, מסביב למדורה, יבא, מזרח ולעולם ועד. מקוה להשיג את שבת ירושלים ועוד כמה שאנלא זוכר את כולם כרגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 16:47 |
|
| |
אלבומים שווים!! (האוסף המרובע) אפשר להשיג בגל פז את שבת ירושלים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 18:29 |
|
| |
| קודי כתב: |  | אגב, אשמח לדעת אלו דיסקים קנית? דיסק שמע של אקספריאנס תשנ"ד- שירו לו, רווח, מסביב למדורה, יבא, מזרח ולעולם ועד. מקוה להשיג את שבת ירושלים ועוד כמה שאנלא זוכר את כולם כרגע. |
|
יש הכל באופן רשמי ביוטיוב ובספוטיפיי. אלא אם כן אין לך גישה אליהם ואז זה סיפור אחר...
יש אפליקציה ואתר Jewish music.fm גם שם אמור להיות הכל ולכאורה עובד גם במכשירים מוגנים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 08:40 |
|
| |
קודי
| אפרים1 כתב: |  | אגב, אשמח לדעת אלו דיסקים קנית? דיסק שמע של אקספריאנס תשנ"ד- שירו לו, רווח, מסביב למדורה, יבא, מזרח ולעולם ועד. מקוה להשיג את שבת ירושלים ועוד כמה שאנלא זוכר את כולם כרגע. יש הכל באופן רשמי ביוטיוב ובספוטיפיי. אלא אם כן אין לך גישה אליהם ואז זה סיפור אחר...
יש אפליקציה ואתר Jewish music.fm גם שם אמור להיות הכל ולכאורה עובד גם במכשירים מוגנים |
|
אכן אין לי גישה לאייטונס, וספוטיפי. ביוטיוב ו- Jewish music.fm אין את הכל, והדבר העיקרי שאין שם, זה חוברות הדיסקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 08:43 |
|
| |
| קודי כתב: |  | אגב, אשמח לדעת אלו דיסקים קנית? דיסק שמע של אקספריאנס תשנ"ד- שירו לו, רווח, מסביב למדורה, יבא, מזרח ולעולם ועד. מקוה להשיג את שבת ירושלים ועוד כמה שאנלא זוכר את כולם כרגע. יש הכל באופן רשמי ביוטיוב ובספוטיפיי. אלא אם כן אין לך גישה אליהם ואז זה סיפור אחר...
יש אפליקציה ואתר Jewish music.fm גם שם אמור להיות הכל ולכאורה עובד גם במכשירים מוגנים
אכן אין לי גישה לאייטונס, וספוטיפי. ביוטיוב ו- Jewish music.fm אין את הכל, והדבר העיקרי שאין שם, זה חוברות הדיסקים... |
|
שולח קישור לתקיית גוגל דרייב עם החוברות. וכמובן שיש את הויקי של הפורום עם רשימות הסולנים
תוקן על ידי אפרים1 ב- 01/11/2022 08:46:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 12:00 |
|
| |
קודי
| אפרים1 כתב: |  | | שולח קישור לתקיית גוגל דרייב עם החוברות. וכמובן שיש את הויקי של הפורום עם רשימות הסולנים |
|
אתה שולח?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2023 23:46 |
|
| |
היי נעים להכיר שמי אלי אוהב המון מוסיקה ומאוהב במיאמי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2023 04:41 |
|
| |
שלום! אני ג'ט ואני מאוד חדש כאן. אני מכיר את פרחי מיאמי כבר כמה שנים, אבל רק לאחרונה ממש נכנסתי למוזיקה ולהופעות שלהם בעקבות הקליפ הויראלי הירושלמי. אני לומד בבית ספר בניו יורק ואני מאוד נלהב מווידאו ואומנויות. מפגש נהדר עם כולם!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2023 02:52 |
|
| |
| jfinch כתב: |  | שלום! אני ג'ט ואני מאוד חדש כאן. אני מכיר את פרחי מיאמי כבר כמה שנים, אבל רק לאחרונה ממש נכנסתי למוזיקה ולהופעות שלהם בעקבות הקליפ הויראלי הירושלמי. אני לומד בבית ספר בניו יורק ואני מאוד נלהב מווידאו ואומנויות. מפגש נהדר עם כולם! |
|
ברוך הבא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 15:56 |
|
| |
| jfinch כתב: |  | שלום! אני ג'ט ואני מאוד חדש כאן. אני מכיר את פרחי מיאמי כבר כמה שנים, אבל רק לאחרונה ממש נכנסתי למוזיקה ולהופעות שלהם בעקבות הקליפ הויראלי הירושלמי. אני לומד בבית ספר בניו יורק ואני מאוד נלהב מווידאו ואומנויות. מפגש נהדר עם כולם! |
|
שמח להכיר! בעצם אתה כותב באנגלית ומתרגם בגוגל או שיש לך עברית בסדר גמור?
|
|
|
|
|