בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2023 19:07 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
שלום! אני ג'ט ואני מאוד חדש כאן. אני מכיר את פרחי מיאמי כבר כמה שנים, אבל רק לאחרונה ממש נכנסתי למוזיקה ולהופעות שלהם בעקבות הקליפ הויראלי הירושלמי. אני לומד בבית ספר בניו יורק ואני מאוד נלהב מווידאו ואומנויות. מפגש נהדר עם כולם!

שמח להכיר!
בעצם אתה כותב באנגלית ומתרגם בגוגל או שיש לך עברית בסדר גמור?
אני כותב ומדבר באנגלית בדרך כלל כי אני גר בניו יורק ורוב האנשים כאן מדברים צרפתית ואנגלית, ואני יודע רק קצת עברית. אף אחת מהן אינה השפה הראשונה שלי. קצת קשה לי לדבר בטבעיות עם כולם כאן, אבל אני מנסה כמיטב יכולתי! אני צריך לתרגם הרבה עם גוגל, אבל המאמץ שווה את זה! אני זוכה לפגוש את כולכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2023 22:42 לינק ישיר 

jfinch כתבה:

שלום! אני ג'ט ואני מאוד חדש כאן. אני מכיר את פרחי מיאמי כבר כמה שנים, אבל רק לאחרונה ממש נכנסתי למוזיקה ולהופעות שלהם בעקבות הקליפ הויראלי הירושלמי. אני לומד בבית ספר בניו יורק ואני מאוד נלהב מווידאו ואומנויות. מפגש נהדר עם כולם!

ברוכה הבאה!!
איזה כיף לראות חברים חדשים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2024 08:28 לינק ישיר 

שלום! אני חדשה, הפורום עדיין פעילה? או שכולם עזבו? 4; אני אשמח מאד לדבר על כל עניני פרחי מיאמי עם כולכם, וסליחה על העברית שלי, כי אני מנסה אבל אני לא ישראלית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2024 13:14 לינק ישיר 
ayalambc

רחללל כתב:
שלום! אני חדשה, הפורום עדיין פעילה? או שכולם עזבו? 4; אני אשמח מאד לדבר על כל עניני פרחי מיאמי עם כולכם, וסליחה על העברית שלי, כי אני מנסה אבל אני לא ישראלית...

כמו שאת רואה, הפורום לא פעיל כמעט...יש קבוצת ווטסאפ של החברים הפעילים שהיו בקבוצה(וגם לכאלה שהצטרפו אחר כך), מוזמנת להצטרף!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2025 00:15 לינק ישיר 

איך מצטרפים להווטסאפ? תודה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2025 16:16 לינק ישיר 

רחללל כתב:
איך מצטרפים להווטסאפ? תודה!!

עניתי לך בפרטי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2025 21:53 לינק ישיר 

שלום ,
אני חדשה כאן.
האם הפורום עדיין פעיל???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2025 18:22 לינק ישיר 

לאי כתב:
שלום ,
אני חדשה כאן.
האם הפורום עדיין פעיל???
הפורום כבר לא פעיל. יש קבוצת ווטסאפ. אם תרצי שלחי לי הודעה פרטית עם המספר ונצרף אותך בעז״ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2025 16:33 לינק ישיר 

אילה האם את המכונה אילה 10 מפרוג???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2025 23:02 לינק ישיר 

לאי כתב:
שלום ,
אני חדשה כאן.
האם הפורום עדיין פעיל???

רוב חברי הפורום מתכתבים בקבוצת וואצאפ. עדיין יש חשיבות גדולה להשאיר את הפורום פעיל מ2 סיבות:
1. דרך למצוא אותנו ולהיכנס לקבוצת הוואצאפ.
2. פה הכל מתועד ונשמר באשכולות מסודרים.

אישית מעדיף לחזור לכאן, אולי קצת מסורבל אבל חשוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2026 09:55 לינק ישיר 

יש מספר חיילים המתגוררים בביתר עלית, משרתים בתל אביב, אין קו אוטובוס ישיר לתל אביב בבוקר, החיילים צריכים לנסוע שעתים וחצי מכוון שהם נאלצים לנסוע לירושלים ומשם לתל אביב, זה סיוט !!!! בקבוצת הווצאפ של ביתר עלית יש עוד תושבים הזקוקים לקו אוטובוס לתל אביב , מבקשים שיהיה קו מביתר לתל אביב ולפחות לאוניברסיטה ישיר , כמו שיש מביתר לקרית גת בשעה 06:00 בבוקר וקו ישיר חזור בשעה 18:00, יש גורמים בעירית ביתר עלית המתנגדים לזה , מסיבות לא מובנות, נא עזרתכם הדחופה, אחרת הם יפנו לצהל ו צהל יתן להם בתים בתל אביב , בבית החייל שזה מקום ללא שמירת שבת בכלל !!! מי יתן את הדין על חייל חרדי שנאלץ לגור בבית החייל בתל אביב בגלל שאין לו תחבורה לביתר עלית !!! איך הוא יכול לשמור שם על היהדות שלו - באחריותך ראש העיר מאיר רובנשטיין - שים לב כמה אחריות יש לך !!!! חייל חרדי שהולך לגור בבית החייל, איך הוא ישמור על יהדותו ??? קום תעשה מעשה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נעים להכיר! זה אנחנו (חברים חדשים מתבקשים לקרוא!)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 20 21 22 סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.