|
|
| נשלח ב-16/8/2011 22:15 |
|
| |
לראשונה שמעתי אותם בבי"ס יסודי, את "שיר המעלות" מהאלבום שבת ירושלים. התחלתי להכיר אותם לעומק ב-1994 כששמעתי את כל האלבום it's מן השמיים. זה האלבום שאני הכי אוהב, ומיד אחריו תורה היום, בסיעתא דשמיא, ושבת ירושלים כמובן. ראיתי לראשונה את המופע בקלטת וידאו (נראה לי שכבר חלק מהחברים לא יודע מה זה :) ) ב-1996, את מופע "שירו לו". מאז אני רוכש בהתלהבות כל אלבום שלהם, ברוך ה' זכיתי להגשים חלום קטן ונפגשתי עם ירחמיאל וחלק מהילדים וכמובן הצטלמתי איתם (רק מה, ירחמיאל לא מוכן שזה יתפרסם באינטרנט). זה היה בשתי ההופעות בישראל ב-2007. לפורום הגעתי לראשונה ב2005, מיד אחרי שיצא האלבום "רווח". אחרי תקופת מה גם הייתי מנהל משנה שלו. עד שדי איבדתי עניין והיו לי עיסוקים קצת יותר חשובים (מה לעשות אני כבר לא ילד) ו"הודחתי" מה"ניהול".
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 00:26 |
|
| |
את מיאמי אני מכירה בערך מאז שאני זוכרת את עצמי.. 2 האלבומים שהכי זכורים לי מאז זה- "שיר השמחה", "מן השמים" ו- One By One (שעד היום הוא אחד האהובים עלי..).. ומשם הכל המשיך.. אח"כ הגעתי לפורום - הכרתי אותו מהיום שנפתח אך הצטרפתי אליו רק כשנה לאחר מכן ב-2006. אחרי תקופת מה נהייתי בו מנהלת משנה, ובשונה מהדובר - שרדתי בו עד היום..  זהו פחות או יותר.. אני מניחה שרוב חברי הפורום כבר הספיקו להכיר אותי עד היום, ומי שלא - לא הפסיד הרבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 02:21 |
|
| |
הפסיד הפסיד! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 02:43 |
|
| |
ברוכה הבאה / שבה, ריבי!
לפחות ההופעה הועילה במשהו ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 07:41 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:55 |
|
| |
מעניין שאפעם לא שמתי לב לאשכול הזה... טוב אני הכרתי את מיאמי בערך כשהייתי בכיתה ז' ,המחנך שלנו ערך מסיבת פורים ועלי הוטל התפקיד לדאוג לחלק המוסיקלי...אני מודה שבאותה תקופה לא שמעתי על מיאמי...זה היה כזה מעורפל אצלי למרות שדווקא אחיי הגדולים היו קצת בעיניין.וקרוב שלי היה פעם במיאמי (מנדל פוקס למי שזוכר)..בכל אופן נברתי ברשימת הדיסקים וכך גילתי את הדיסק-י'טס מין השמים ...(המעבר לאנגלית לא עובד.משום מה..) לא יודע למה,אבל התחלתי להתלהב ואז קניתי את הדיסקים מיאמי25,26 עברתי לרווח (בעיקר מרווח זה התחזק,אהבתי מאוד את הדיסק) עד ליבוא וכיו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 17:40 |
|
| |
אתה צודק הרב התחילו לשים יותר דגש על מיאמי אחרי שראו את רווח (שאול כיכב שם) שהיה הדיסק שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם אני לא טועה ירחמיאל אמר באחד מהראיונים שנערכו לו שזה אחד הדיסקים הטובים ביותר שיצאו לו אי פעם!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 13:53 |
|
| |
אני הכרתי את מיאמי ע"י שצפיתי אצל בני הדודים שלי ב-DVD רווח קצת לפני חנוכה
בחנוכה נכנסתי לגרינטק בבני ברק וקניתי את הדיסקים: מופע מיאמי 2, מופע מיאמי 4 ו-LIGHT UP THE NIGHTS
ומזה הכרתי את פרחי מיאמי
אז תענו לשאלתי באשכול "שאלה" בבקשה 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:07 |
|
| |
אני הכרתי לראשונה את פרחי מיאמי כשהייתי ילדה קטנה, בהתחלה זה היה דרך ה"קלטות" אם מישהו זוכר... היה אז את שיר שמחה, ובסיעתא דשמיא, תורה היום... וכ"ו, בקיצור בבית היו לנו את כל האלבומים של פרחי מיאמי וכל פעם שהיה חדש אמא שלי קנתה ואפילו אני זוכרת שהייתי בהופעה אין לי מושג מתי אבל הייתי מאד קטנה... בשלב מסויים הייתי גם רואה את ההופעות שלהם בdvd אצל חברה שהיה לה מחשב..... זו היתה הופעה עם עודד קריטי וכל האלה של פעם... עם החולצות הצהובות והכחולות וכל התחפושות- לא ראיתי את זה שנים... אף פעם לא הייתי "מעריצה"... אבל תמיד התעניינתי- עד היום זה מאוד מענין אותי ואני מאוד אוהבת את השירים של פרחי מיאמי ואני חושבת שירחמיאל עושה עבודה נפלאה! כבר שנים שהוא מצליח לשמר את הענין במקהלה שלו שנים שהוא משנה ומשתדרג וזה מקסים בעיני, חוץ מזה שהילדים חמודים מאוד ושרים בצורה מיומנת ויפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 14:50 |
|
| |
אני חדשה פה בפורום. אני נשואה עם ילדים, אבל ממש נדלקתי על הפורום. כי אני מגיל 8 כשלראשונה הביאו לי את דיסק פרחי מיאמי "שירו לו" נדלקתי, ולא עזבתי עד עצם היום הזה.. אפשר לאמר התבגרתי עם הילדים הללו, ואז התחילו התסבוכים על הסולנים.. למי שמכיר:נחום סטארק, עודד (לא יודעת את שם המשפחה) ועוד ילד אחד שמופיע באזור הדיסקים של שירו לו, דובי קוראים לו הוא גבוה כזה עם שיער שחור עומד ממש באמצע בשורה הראשונה (בוא נאמר שכמעט שלחתי לו הצעת נישואין - בגיל 13) ואח"כ דובי שפירא, מרדכי שפירא.. זהו מפה כבר אין תיסבוכים כי התיסבוך הבא היה בעלי.. ואח"כ סתם נהנתי לראות את הילדים "אלסון" הסולן ברווח - קצת שוויצר. והגבוה הבלונדיני הזה לא יודעת איך קוראים לו. במשיח עם אחיו הצעיר, זהו פחות או יותר. ואני שמחה לשמוע שיש עוד משוגעות כמוני שאת שנות נעוריהם העבירו מול הילדים המזמרים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 21:37 |
|
| |
ברוכה הבאה!  (באיזה שם את רוצה שנפנה אלייך?) אגב, אם מעניינים אותך השמות של הסולנים, את יכולה לשאול כאן_בקישור ובעז"ה גם לקבל תשובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 02:09 |
|
| |
ברוכה הבאה לanette ממש לא האמנתי כמה היא תהיה active בפורום אבל אני שמח חלראות שהיא כותבת פה הרבה ומוסיפה לפורום!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 13:14 |
|
| |
למה לא האמנת??? 
|
|
|
|