|
|
| נשלח ב-20/11/2013 13:27 |
|
| |
שלום חברים! אני חדשה כאן... תמיד הסתכלתי בלי להגיב והיום החלטתי לפתוח ניק בשביל להפוך להיות חברה פעילה! מקווה להנות כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 13:40 |
|
| |
ברוכה הבאה יושיוש, אני בטוחה שתהני!! את רוצה לספר לנו את הקשר שלך לפרחי מיאמי? ממתי את שומעת אותם? שנכיר אותך קצת 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 14:00 |
|
| |
ובכן... אנחנו שומעים בבית הרבה מיאמי, אולי באופן מוגזם:) יש לי גם שתי אחיות שאוהדות מיאמי בצורה מטורפת מעט... יש לנו את כל ההופעות שלהם, וכשאנחנו רואים אותם ביחד כל האחים, אנחנו נהנים לרדת עליהם ולכנות כל אחד בכינוי מעניין... כי לא מיד ידענו מה השם של כל אחד אז היינו חייבים להצמיד להם כינויים יוצא שיש לנו הרבה בדיחות משפחתיות בנושא... אני לא אוהדת כמותם אבל נהנית בהחלט להכנס לפורום מדי פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 14:16 |
|
| |
שלום יושיוש ברוכה הבאה!!! את מוזמנת להביע דעות בכל האשכולות ואולי גם לפתוח כמה בהמשך:) למי לדוגמא קראתם שמות? ואיזה? נשמע לי מוכר מאצלינו...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 17:15 |
|
| |
תודה רבה על קבלת הפנים החמה!!
לענייננו, תמרור, אני אתן לך כמה דוגמאות: ליאיר קניג קראנו "הזמר" בגלל הסולואים הרבים שלו... למשה יעקב בראון קראנו "אח של הזמר" כי הוא היה נראה ממש דומה ליאיר... כשנודע לנו שהם לא אחים החלפנו ל"האח החורג של הזמר"...
קטע מצחיק אחד: בימי מיאמי 26 היינו כל המשפחה בלונה פארק ויש שם מתקן בשם "בלרינה", ומשום מה היה נראה לנו שהאחראי שם ממש דומה לחנינא אברמוביץ:) מאז, כל משפחת אברמוביץ הם ה"בלרינות"- חנינה הוא הבלרינה הגדול, עקיבא הוא הבלרינה הקטן, רבינא בלרינה וחייא... עוד לא ממש הכרנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 17:16 |
|
| |
ברוכה הבאה, יושיוש! נקווה שתשתלבי איתנו מהר, נהנה ביחד וגם נחכים!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 20:20 |
|
| |
יושיוש ברוכה הבאה, אכן נהנתי מהכינויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 12:29 |
|
| |
יושיוש יש לי שאלה-שם המשתמש שלך-(יושיוש)זה בגלל שאת אוהדת של יושי בנדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 17:09 |
|
| |
הי בתשכה, מצחיק איך עלית על זה... אחותי הקטנה (בת 9) ממש משוגעת עליו, והתייעצתי איתה לגבי השם... זה הצעה שלה:) אני אישית לא כזה מעריצה שלו, הוא שר קצת מהאף...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 19:50 |
|
| |
יושיוש הצחקת אותי בעיקר עם הבלרינות... חחח אהבתי!! אנחנו גם הינו ממציאים שמות...יותר אני:) ואהבתי גם את השם שלך... ושקראת לעצמך בשם שלא ממש התחברת אליו... שמות זה כנראה סיפור משפחתי אצלכם...אה?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 19:07 |
|
| |
תמרור.. לגמרי!! ושבוע טוב לכולם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 21:08 |
|
| |
שבוע טוב:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 20:01 |
|
| |
| יושיוש כתב: |  | הי בתשכה, מצחיק איך עלית על זה... אחותי הקטנה (בת 9) ממש משוגעת עליו, והתייעצתי איתה לגבי השם... זה הצעה שלה:) אני אישית לא כזה מעריצה שלו, הוא שר קצת מהאף... |
|
יושיוש- את מי את כן אוהדת? גם אם את "לא כזה מעריצה" בטוח יש פרחים שהתחברת אליהם יותר!
|
|
|
|
|