לזכרו של הרה"ג ברוך שמעון סלומון ז"ל יתקיים שבת חזנות בשבת "ויקרא" ו' אדר ב' תשע"א בהשתתפות :
החזן משה שולהוף בליווי מקהלת "נעימות ייתנו" בניצוחו של יותם סגל
חזן אורח :דוד סלומון
קבלת שבת : 17,20 , שחרית :7,30
נשלח ב-3/3/2011 14:34
המודעה:
נשלח ב-3/3/2011 16:31
מיהו דוד סלומון ?
נשלח ב-9/3/2011 14:55
נשלח ב-9/3/2011 16:52
בהצלחה! נקווה שמזג האוויר יאפשר לי לבוא לשם
נשלח ב-10/3/2011 20:48
בס"ד דוד סלומון הינו אחיין של הרב הראשי לשעבר הרב ברוך שמעון. הוא הבן של הרב משה יעקב סלומון שהיה מנכ"ל משרד הדתות מטעם המפד"ל. למד אצל נפתלי הרשטיק
נשלח ב-11/3/2011 12:52
למדתי עם דודי סלומון לפני יותר מעשור במכון ת"א לחזנות. עדיין זכור לי היטב, איך שביצע יצירות יפות ומורכבות כמו רזא דשבת של פינצ'יק, ברכת החודש של דוד קוסביצקי, זכור רחמיך של משה קוסביצקי ועוד ועוד יצירות יפות ומורכבות... נעים להיזכר!
נשלח ב-12/3/2011 21:36
בס"ד שבוע טוב וחודש מבורך לכ החברים / קוראים למרות מזג האויר שלא נראה כמיטיב עם הולכי הדרכים בית הכנסת רמב"ם הציע השבת לחובבי החזנות חוויה מיוחדת במינה. ליל שבת: שמעה - אייזנשטאט ביצוע של 2 החזנים משה שולהוף ודודי סלומון לכה דודי במוטיבים משירי פורים וקטעי מודז'יץ. ה' מלך בלחנו הידוע של יעקב קוסוביצקי בביצוע משה שולהוף רזא דשבת -פינציק - ביצוע דודי סלומון. אדון עולם - ספיירו - 2 החזנים שבת בבוקר נכחתי רק בשחרית החל משמע ישראל, ועד תחילת קריאת התורה. לאחר מכן נאלצתי להמשיך את סדר יומי הקבוע בשבתות. רם ונשא התחלה של יוסלה ומעבר לנוסח. ממקומך - שייע וידר בביצוע משה שולהוף. בריך שמיה -יוסלה - שולהוף וסלומון. אב הרחמים - מכטנברג ברודי - שולהוף וסלומון. מסרו ליה שהפינאלה במוסף היה אין כאלוקינו בלחנו של גנטשוף. זה באשר לפרטים הטכניים באשר לחזנים: שיתוף פעולה יוצא מהכלל, התאמת הקטעים ליכולות הווקליות של המבצעים. קבלנו תפילה משתפכת של בעל תפילה מעולה עם קרעכצען במקומות הנכונים. מקהלה מצוינת. שמואל יהלומי אמר לי שחסרו להם השבת 3חברים מהם 2 טנרוים ואם המקהלה ביחד עם המנצח החביב יותם סגל עבדה כך בחוסר, נשמח לשמוע אותם בעוד שבועיים בע"ה בליל שבת שמיני בחן הצפון בהרכב מלא. נכחו חובבי חזנות רבים מכפר אברהם והסביבה ואף ממרכז העיר. גם מתפללים קבועים משונה הלכות. ידידנו יהלומי, אברהם שהינו אחד מחובבי החזנות הגדולים שאני מכיר, איך אמרו לי מהמתפללים באנו להינות מתפילה איכותית עם קטעי חזנות לא מקונצרט וזה מה שקבלנו. תודה מיוחדת לראש העיר מר איציק אוחיון, לת"ת בראשות מר בני דרשן, לשמואל זלצר שהגיע אף הוא לביהכ"נ למנצח המקהלה יותם סגל, לשמואל יהלומי לחברי המקהלה ולחזנים. בשורות טובות