הפארק, כך נראה, אמנם חזר לעבוד אך "עצור כאן חושבים" נעלם מרשימת הפורומים שלהם.
האמנם ננטש הפורום בידי הפארק ואוּמץ סופית אל המשפחה הבלתי-מתפקדת של "בחדרי חרדים"?
האם נגזר גורלנו להשתייך בעל כרחנו (לפחות בעל כרחי...) לגועל הזה?
אם איזה אח/ות גדול/ה אי-שם במרומי ההנהלה מקשיב/ה, אני מרימה קול זעקה למען ביטול הגזירה הזו.
לא רק בגלל חששותיו של קולמו (http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2879375&whichpage=6&forum_id=1364) ולא רק בגלל הפורמט הבעייתי (האם רק ממני מבקש בח"ח להירשם מדי כמה דקות?) אלא גם בגלל שה"משפחה" הוירטואלית הזו מאוד לא מוצאת חן בעיני ובאמת שאין לי כוחות נפשיים להתמודד בכל פעם עם הפאשקווילים המטופשים המציצים מראש הדף (סליחה, אני חושבת שבבח"ח קוראים לזה "חדשות").
מי יצילנו?
נשלח ב-3/3/2011 13:28
אני מניח שה"פאשקווילים המטופשים המציצים בראש הדף" עדיפים על פרסומת ל"מימוש" פנטזיות מיניות, שמופיע בהייד פארק
נשלח ב-3/3/2011 13:37
[כנר,
אצלי אין שום פרסומות בהיידפארק. הן נחסמות אוטומטית ע"י הדפדפן (אולי כדאי לך להחליך את שלך?), מה שאי אפשר לומר על הפאשקווילים.]
נשלח ב-3/3/2011 13:39
אםשלום דעתי כדעתך- אבל אם יהיה רק אוטובוס מהדרין, לשרותך, לא תסעי בו? כמובן בספסלים האחורוים.
האמת כשנכנסתי דרך הייד פארק- נתקלתי בפרסומות די לא צנועות בלשון המעטה, לי זה לא מפריע- אבל יש בין חברנו אנשים שזה מאד מאד הפריע להם. ואני צריך אותם כאן- ונדמה לי כי גם את. סתם מתוך סקרנות- את לא אוכלת אוכל בהכשר הבד"ץ??
נשלח ב-3/3/2011 13:44
דוקא אני מעדיף את האכסניה הזו על הקודמת. ממה שלא מוצא חן בעיני אני מצליח להתעלם כאן כפי שהתעלמתי שם ובינתיים ביתר קלות ב"ה.
נשלח ב-3/3/2011 14:28
לאמשלום
אצלי אין בעיה עם ההרשמה-נרשמתי פעם אחת לפני מספר ימים ומאז לא נדרשתי להרשם-אולי זה תלוי בדפדפן.
לגבי הפאשקווילים-מאז שהעברתי למועדפים את העמוד הראשון של עצכ"ח הרי מכל הפאשקוילים נותרו רק מעט בראש העמוד ואפשר בקלות להתעלם מהם ולגולל את העכבר ישר לרשימת האשכולות.
הבעיה העיקרית (אצלי בכל אופן) היא האיטיות המעצבנת שלעיתים מזכירה לי את האיטיות של אתר אגד במוצאי שבתות כשיש התנפלות של המונים לבקשת מידע על זמני נסיעות.
נראה לי שבערבי שבתות ובמוצאי שבתות כשהחרדים הגולשים ירצו לקרוא את הנאייעס הבעיה תחמיר והאיטיות תהיה בלתי נסבלת.
אולי כל ההפסקה בפעילות של הייד פארק למספר ימים נועדה כדי לבצע את ההצמדות של עצכ"ח לחרדים .
כנראה שאין מה לעשות.
נשלח ב-3/3/2011 15:06
אני לא מבין למה לא משכללים את הפורמט של הפורומים (טוב, אני מבין למה לא עושים את זה: כסף ומשאבים, אבל עדיין אפרוק את תסכולי). כדי לדעת מי עונה למי צריך לצטט אותו או לציין את שמו וזה ממש מקשה על התייחסות רלוונטית. היה נחמד אם היה משהו בדומה למה שיש באתר "כיפה", "תפוז" או "פרש".
נשלח ב-3/3/2011 15:16
תשמעו,
גורל הפורום הזה, הוא אך ורק בידי המגיבים. לא בידי המפעילים.
אם תהיה פה אוירה ענינית והוגנת. הוא יצליח. אם לא, הוא יכשל. בלא שום קשר לשום דבר אחר.
נשלח ב-3/3/2011 15:49
אמשלום
?!?!?!?!?!
כל כך לא מתאימה לך ההודעה הזו!
מתאימה לחרדים החושבים שמיקומם בציר הדתיות הוא בעל עדיפות והכרחיות אבסולוטית, כאשר מי שמשמאל לו = חזער כוייפער שלא השכיל לחזות באור האמונה העצכחית, ומי שמימין לו = דוס בני ברקי חניוק פגאני פרימיטיבי וטיפש... (אלא שמיקום האומר על הציר משתנה מאדם לאדם ומתקופת חיים למשנתה)
אבל שאת תכתבי דבר כזה? מוזר. בדקתי בהודעות משתמש - וזו אמשלום אורגינל. ממש מוזר.
נשלח ב-3/3/2011 16:01
[ירוחם,
לשאלותיך - א. לא. ב. לא.
ולכל האחרים כאן - צר לי שאינכם שותפים לתחושות הגועל שלי מן האכסניה הזו. אני מקוה שתשמחו במשפחתכם החדשה (לפחות עד לרגע בו היא תחליט שבנוסף לסנקציה שלא להזכיר את שם הפורום הזה, כדאי גם לצנזר את הכתוב בו או למנוע מכל מי שאינו עונה לדרישות מינימליות של זקן וכובע לכתוב בו).]
נשלח ב-3/3/2011 16:08
אםשלום יהודי נפל ממגרד שחקים- כשעבר בקומה 70 לכיון למטה, שאל אותו מהחלון יהודי אחר- מה קורה? ענה- בינתיים הכל בסדר. אםשלום בינתים הכל בסדר. אני מבטיח לך הבטחה אישית- את תקבלי פטור מזקן וכובע. ההבטחה על דעת מימוני
נשלח ב-3/3/2011 16:32
מה מום מצאת בפאשקוויל: 'בצער רב וביגון קודר'?
נשלח ב-3/3/2011 16:47
בנוגע לענין הטכני, גם כאן מצאתי שיפור במעבר, באשר קודם כרום התריע כל הזמן על סכנת גלישה באתר, וכעת אין לי התראות כאלו למיטב זכרוני. (כרגע אני משתמש במחשב ובדפדפן אחר כך שיכול להיות שאני פשוט לא זוכר נכון...)
נשלח ב-3/3/2011 16:57
גם אצלי יש בעיות של התחברות כל הזמן מאז הפלטפורמה החדשה.
ואני שותף לבקשת אמשלום לגאול אותנו הן מתמונות לא צנועות והן מהכותרות המבחילות נוסח יתד נאמן. לפחות תנו לנו פינת אלוקים שקטה אחת של דת נקייה מגועל הנפש הזה .