|
|
| נשלח ב-4/3/2011 00:20 |
|
| |
אמשלום. למרות שאני מבין את סירובך לנסוע בתחבורה הנתונה לשיקולים כפייתים של מגזר . אולם איני מבין את ההבדל בין לנסוע בקווי מהדרין לבין גלישה בהיידפארק. שניהם כפופים לשיקולים מסחריים שמנוצלים על ידי כאלו שמניחים שבני המין הגברי חושבים רק על נשים...
|
| נשלח ב-4/3/2011 06:40 |
|
| |
[פיה,
מפאת שיקולים טכניים (כמו למשל העובדה שאיני חיה על אי בודד) אני נאלצת לעשות בחיי היומיום מיני פשרות בין האידיאלים המוסריים שלי ובין המציאות. ככל אדם הגון גם אני משתדלת שפשרות אלה לא יפגעו באופן הרסני במה שבעיני הם כללים מוסריים חשובים. כשאני משתתפת בעצכ"ח דרך היידפארק, אין לי שותפות בכל הזוועות האיומות המתרחשות במרחבי הפלטפורמה הזו (אני בכלל לא בטוחה שיש כאלה, אבל לצורך העניין אלך עם הטיעון שלך). כשאני משתתפת בעצכח באמצעות בח"ח נכפית עלי שותפות (בכל דף ודף) עם בִּיצת הסחי הצהוב הירוּדה והדוחה של בח"ח. אין לי עניין בזה, ואני חשה כי זה פוגע בי וגם פוגע בפורום.]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 07:33 |
|
| |
את יודעת מה לי הם כותבים כשאני מנסה להכנס בניק הזה, פיילד פור דה ניק ניימ 'שרון ארון'(ואני אין לי עמדה פוליטית') סה"כ נכנסתי בניק soldier
את בטח מבינה כמה פוליטיקה מסריחה יש בפורום הזה.
כמה גועל נפש הפורום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 09:18 |
|
| |
נדמה לי שבחדרי חרדים נפרד באופן סופי מהייד-פארק (גם הכרטיסיה "בחדרי חרדים" בהייד-פארק הפכה לקישור בלבד). כידוע כבר היה בעבר דין ודברים בין המנהלים. אם כך הדבר, לא יעזור כאן שום קול-קורא. תוכלו לכל היותר לשפוך חמתכם על העצים ועל האבנים.
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 11:29 |
|
| |
שלחתי את המכתב לקמן ל"מערכת".
אם יהיו עידכונים, ואני מקוה שיהיו, אדווח.
מכתב
שלום וברכה
אני פונה אליכם פניה רשמית.
יש מספר בעיות הטעונות תיקון. אני מבין שהפארק עובר עידכונים ושידרוגים, ואני ואחרים, שנהנים משירותיכם חינם אין כסף, מודים על העבר ומלאים הכרת הטוב. אבל גם רוצים שלא יהיה לנו פחות מבעבר.
ראשית, אי אפשר להגיע אל הפורום עצור כאן חושבים דרך הייד פארק! רק דרך הפלטפורמה של בח"ח. מדוע? אנו מבקשים לסדר את הדבר. (בבדיקה שלי, אפשר להיכנס לפורום "חרדים באמת" שבו אני חבר והוא לא בפלטפורמה של בח"ח, אבל לעצור כאן חושבים לא).
שנית, יש חדשות בח"ח בעצכ"ח שמופיע בח"ח. זאת בניגוד להסכם המקובל שכובד זמן רב מאד. פניתי אליכם בעבר אך לא נעניתי כלל.
אני מבין שיש שיקולים של כדאיות מסחרית, והרי על הפארק לממן את עצמו איכשהו. אולם כמדומה שהפורום עצכח לא רק נהנה מהשירות הנפלא שלכם, אלא גם תורם. מדובר בפורום ייחודי שמושך מאות (אני משער. לא הייתי מתחייב לטעון שיש אלפים אם כי הייתי נהנה לחשוב שהתפרסמנו כדי כך). אבל מאות ודאי יש כן, וזה אחד הפורומים הגדולים.
לפיכך, ואני חוזר על הבקשות:
ראשית, להחזיר גישה לפורום עצכח דרך הייד פארק הרגיל.
שנית, לבטל את החדשות שיש בעצכח של בח"ח. לתשומת ליבכם, יש חברים יקרים שאיימו כי יעזבו בגלל זה. זכאי אדם שיכבדו את רגישויותיו, ובוודאי שאין לאף אחד מחברינו ענין בחדשות המגזר החרדי כפי שהן מוצגות שם. (גם לי לא). מי שמתענין, ימצא את דרכו לבח"ח. הרי יש שמבקרים פה ופה, כך שאין רווח בפירסום הזה. ורק צער.
תודה מראש
מיימוני הכותב וחותם בשם עצכח
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 13:06 |
|
| |
מי יכול לעזור? לא די שניתקו אותנו גם לארכיון של הפורום הם לא מאפשרים להגיע!!
מה עושים?
הרב מימוני- כל הכבוד על המכתב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:03 |
|
| |
חבר'ה אולי אני כאאוטסיידר במובן מסוים לא מבין את כל הניואנסים, אבל בשבילי הכותרות של בחדרי חרדים המופיעות למעלה (נכנסתי תמיד דרך בחדרי חרדים כי הייד פארק עושה לי בעיות עם שליחת הודעות) מספקות בידור נפלא. כעת למשל מופיעה שם הכותרת הבאה: "ראש הישיבה לבחורים: אני לא קדאפי. אם אתם רוצים שאני אלך - אני אלך" (תחשבו על השילוב של 'אמא פולניה', ילדותיות וניסיון להציג את עצמך כמעורה בעולם הרחב, שבמשפט הזה - ותקרעו מצחוק.) אתמול הייתה כותרת: "צבי התנגש במכונית של משפחה חרדית" (לאחר כל העמודים והקירות שהתנגשו)
שנו את נקודת המבט וקחו את הדברים בפרופורציה. מובטחת לכם הנאה
אמשלום זה מדהים איך אדם יכול לקרוא מאות הודעות שלך ולקבל תמונה הפוכה לגמרי מהאמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:06 |
|
| |
ולפני יומיים היתה תמונה של ילד עם מברג שתקוע לו בראש. יש אנשים שזה לא בדיוק מבדר אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:24 |
|
| |
אבל מה שאמת אמת, הידיעה על ראש הישיבה היא אחת הידיעות היותר מבדרות שראיתי בחודשים האחרונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:31 |
|
| |
"אמשלום זה מדהים איך אדם יכול לקרוא מאות הודעות שלך ולקבל תמונה הפוכה לגמרי מהאמת" אולי תשתף אותנו מהי האמת שאתה מתכוון אליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:32 |
|
| |
ואני בכלל לא מבין איך ראש ישיבה יודע מה קורה בלוב, ובכלל מי זה קדאפי. ייתכן ופנו אליו בקשר ליהדותו של קדאפי.
מה שעוד הפתיע אותי, שראש ישיבה יודע מה זה רדיו. כנראה שמותה של נתיבה בן יהודה הקפיץ למישהו, נוסטלגיה ונשכחות מהעבר. וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 15:50 |
|
| |
צענערענע (לפעמים אני מקבל מהודעותייך את התחושה שאת מתקילה אותי. אני מקווה שזה לא נכון)
מקריאת הודעותיה של אמשלום עד היום קיבלתי את ההתרשמות שמדובר באשה רחבת אופקים מספיק כדי לקבל שיש אנשים המתנהגים/חושבים אחרת ממנה, כולל דברים שמנקודת מבטה יכולים להראות כבלתי רציונליים, פרימיטיביים וילדותיים. בקיצור, נקודת מבט של אנשים משכילים שהצליחו לצאת מנקודת המבט האגוצנטרית שלהם הפוסלת כחזער כויפער כל מי שמימין להם על ציר הדתיות וכדוס-בני-ברקי-יאכנע-פרימיטיבי את כל מי שמשמאל להם, יהיה מקומם על ציר הדתיות אשר יהיה. אולי זה סגנון החשיבה המוכר לך כאשה אורתודוכסית (והמחלוקות בין אנשים/מגזרים/עדות היא על המיקום ה'נכון' על אותו ציר) אבל בכפר הגלובלי שלנו, כאשר אנשים מכירים ששום דבר אינו מובן מאליו וכמעט ב 100% אם היו נולדים לחברה אחרת היו מתנהגים וחושבים בדיוק כמוה, סגנון החשיבה הזה פאסה מזמן. מה גם שהתרשמתי שהיא נוטה לפוסט-מודרניזם (ועם זה אני כבר אני לא מזדהה).
לעומת האשכול הזה המאופיין בחוסר קבלה עד שנאה ותיעוב של האחר. מהכרותי עם אנשים חילוניים מודרניים (וכזו גם גישתי שלי) הם אולי ילעגו לפרימיטיביות של כותבי החדשות של בחדרי חרדים באיזה טוקבק בynet (כאשר האנשים המתקדמים יותר ילעגו בינם לבין עצמם ולא יוציאו את זה החוצה) אבל לא ינסחו בשיא הרצינות אשכול המסביר ב'אקדמית' את התיעוב שלהם. כפי שכתבתי, הגישה המתעבת אנשים מצד ימין (כחובה דתית) ומצד שמאל (למען ההרגשה של 'כמה אני מתקדם') מבחינה 'לוגית' כביכול היא גישה אגוצנטרית האופיינית לפונדמנטליסטים - חזונאישיניקים, גושניקים, חרדלניקים, עצכחניקים או כל קבוצה פונדמנטליסטית אחרת הטוענת לבעלות על אמת כלשהי - ועד עכשיו לא התרשמתי שאמשלום משתייכת לאחת הקטגוריות האלו.
שבת שלום
תוקן על ידי thepresent ב- 04/03/2011 16:01:43
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 16:20 |
|
| |
לשי
אם בקשה להבהרת תשובה היא תקלה בעיניך אז ברור שהבעיה היא אצלך.
אם משהו אחר-אודה לך מאד אם תתן דוגמא.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 16:21 |
|
| |
[מיימוני,
תודה על מכתבך. אני מקוה שזה יעזור.
פרזנט,
יש לי מספיק אחריות בחיים ואני מסרבת לקבל אחריות גם על מה שאתה (או אחרים) חושבים עלי.]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2011 16:52 |
|
| |
כל זה בא עלינו משום שלא קיבלנו מספיק בסבר פנים יפות את סוסרטי
|
|
|
|