|
|
| נשלח ב-7/3/2011 22:08 |
|
| |
| דייר כתב: |  |
רק בישראל חילוני מחזיק פורום של חרדים שגולש בו גם דרוזי שמציע שירותי גוי של שבת ומצטט חז"ל ופסוקים.
|
|
Like
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 23:14 |
|
| |
שנינתו המפעימה של המרן המהלך-שכה ישרה בעיניו עד שחיפש לו אשכולות אחרים בהם הגבתי כדי שיוכל לחזור עליה גם שם- הזכירה לי נשכחות. לפני שנים רבות היה היה פורום בהיידפארק בשם עצור כאן ילדים חושבים. מה עם הפורום ההוא? הוא עוד קיים? ואם כן האם הועתק לבח"ח או הושאר בהיידפארק? נראה לי שזה יכול להיות רעיון מצויין לפשרה טריטוריאלית הוגנת על בסיס אנחנו כאן והם שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 23:15 |
|
| |
האם מישהו יודע אם אפשר לקבל עותק של הפורום, (בתשלום כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 23:44 |
|
| |
סוסרטי
אינך היחיד שחושד באפשרות נוראה כזו. צריך לחשוב מה נעשה ביום פקודה אם יבוא.
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 00:07 |
|
| |
אני מציע להודיע שבמקרה כזה יועברו הודעות על מקום התכנסות חדש דרך אתר עצכ"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 10:22 |
|
| |
אחות לנו קטנה ושדיים אין לה- מה יעשה לאחותנו ביום שיודבר בה? מה אתם דואגים- אחותנו תתבגר ויהיו לה שדיים,
מה הבעיה רבנו מימוני? אזור כגבר חלציך- ופתח פורום חדש עצכ"ח 2 שכבוד משכנו יהיה רק בהייד פארק, לפי מה שאני מבין אין כל בעיה טכנית או כספית בכך, קול קורא מי למימוני אליו-!!! אומר ועושה מדבר ומקיים אחד- שכל דבריו אמת- וראה נפלאות, כמה וכמה. מה שיחסר אולי רק האשכולות הישנים- ולאו מילתא זוטרא היא- אז נבנה עולם חדש מבלי שאת הישן נחריבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2011 11:18 |
|
| |
אתמול או שלשום בווינט. תמונה סמי פורנוגרפית כאילוסטרציה לכתבה "ביקורתית" על החפצת הנשים בתקשורת. נזכרתי בזה עכשיו משום מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 14:05 |
|
| |
אני מתפלל לאלקים שמישהו בחדרי חרדים יכנס לכאן ויראה את ההטפה לנצרות שהולכת פה, ויסלק את הפורום לכל הרוחות !!! נראה לי שזאת היתה כוונת סוסרטי מלכתחילה !!!!
תוקן על ידי אנטיסוסרטי ב- 14/03/2011 14:10:31
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 23:34 |
|
| |
הוי אנטיסוסרטי/ארתחששתא/ארתחזוטא/סןסרטי (וסליחה משאר הזהויות ששכחתי) המחזיק בשיא גינס למספר האישיויות המרובות;
!!!GET A LIFE
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 23:37 |
|
| |
מה זה GET A LIFE ?!
|
| נשלח ב-14/3/2011 23:50 |
|
| |
על גוגל שמעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 23:57 |
|
| |
אם הייתי יודע לקרוא אנגלית לא הייתי יודע מה זה ?! פרזנט אתה חבר של סוסרטי המסיונר הנוצרי ?! ככה אני התרשמתי עד היום !!
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 09:14 |
|
| |
וכעת לא נותר לנו אלא לחכות לסינסורסטי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 10:13 |
|
| |
אנטי סוס
כמדומה שהביטוי קורא לאדם שמבזבז זמן על דברים לא חשובים ולא טובים למצוא לו תעסוקה בריאה. בהקשר שלנו, נראה לי שטוענים כלפיך שחבל לבזבז את יכולתך בכתיבה נגד סוסרטי שלנו. וכמדומה שהם צודקים...
ולכולם
האם אי ידיעה היא עבירה? האם מי שמודה ולא בוש שאינו יודע ראוי לביקורת או לסיוע ותירגום?
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 10:20 |
|
| |
הרב מימוני האנטיסוס הזה הוא הפרוטוטיף מובהק לטרול- שאחת רצונו. לסרס ולבלבל את הפורום ואת חבריו, הוא בניקו זה חבר יום אחד, וכבר מתקן תקנות מאיים בסגירה. מלעיג ומבזה. מסית ומדיח. מי הוא הרי כולם יודעים- וכבר התגלה קלונו ברבים- וזה לא בדיוק חוסר ידיעתו באנגלית.
|
|
|
|
|