|
|
| נשלח ב-9/3/2011 14:34 |
|
| |
[מסתבר]
|
| נשלח ב-9/3/2011 14:34 |
|
| |
גם אני התפלאתי כשראיתי תגובות לטרול שאני בטוחה שזה הטרול שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 14:48 |
|
| |
אני מצטער מאוד על זה שאני לא מובן כראוי, כנראה שאם לא חיים בתוך המקרה ההזוי, זה באמת נשמע הזוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:04 |
|
| |
אםשלום זו רק בדיחה. בל כוונות אחרות.
לבית דין של מעלה מגיע יהודי, במאזן של הזכויות והחובות נמצאה - כי לא עשה בחייו שום עבירה. הדבר הרי לא רגיל ומקובל, שאדם יחיה בלי עבירות- זה הרי לא בן אדם? לגו העדן הוא לכן לא יכול להכנס, -יעצו לו- נחזיר אותך ארצה- ותעבור עבירה אחת- ולאחר מכן פתןחה הדרך הלגן העדן. אמרו ועשו- היהודי מוצא עצמו בפרברים המרוחקים של העיר, אובד עצות- מבלי לדעת מה לעשות.- כעברה לידו אשה מבוגרת- והוא מבלי לחשוב קפץ עליה, וביצע בה מעשי זמרי- כשקם ללכת- אמרה לו האשה- תדע לך ר' יהודי כי מצווה גדולה כזו מזמן לא עשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:29 |
|
| |
אני מתגלגל מצחוק.
תשמע, תפוס את האלמנה הזאת ותכניס לה לראש שמסטוצים וכל חניכה דלהון, היא לא תיגאל לעולם מאלמנותה. שתחפש לה חבר לחיים ותתחיל לחיות מחדש.
ואתה עצמך תממש את פוטנציאל החסד הגלום בך לבסס יותר את חיי משפחתך האישיים. ולהטיב עם אלמנות ושאר בני אדם בדרכים יותר בונות מבססות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:37 |
|
| |
ירוחם האם לדעתך יש צדק בדבריה של האישה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:40 |
|
| |
| ja_mubarak כתב: |  |
תשמע, תפוס את האלמנה הזאת ותכניס לה לראש שמסטוצים וכל חניכה דלהון, היא לא תיגאל לעולם מאלמנותה. שתחפש לה חבר לחיים ותתחיל לחיות מחדש.
ואתה עצמך תממש את פוטנציאל החסד הגלום בך לבסס יותר את חיי משפחתך האישיים. ולהטיב עם אלמנות ושאר בני אדם בדרכים יותר בונות מבססות.
|
|
התגובה הכי קולעת למצב!
אם מישהו יכול להדריך אותי איך אני מוריד אותה ממני בעדינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:48 |
|
| |
אומר לך כך- ודאי שיש צדק בדבריה. אין לאדם דבר קשה יותר בחייו מבדידות- הגמרא מספרת על חוני המעגל שאמר או חברותא או מיתותא, אבל השאלה היא אם בדאגה לרגשותיה של האלמנה- אתה יודע כי אתה פוגע ברגשוחיה של אשתך, וזה בכלל לא משנה אם היא לא יודעת. . הפגיעה הגדולה היא שאתה יודע- שאתה פוגע. בסופו של דבר גם היא תדע, אבל כאמור הפגיעה הגדולה היא שאתה יודע שאתה פוגע בה, ואתה יכול להמשיך להסתכל בראי בבוקר כשאתה מתגלח או מצחצח שינים. ואחר כך להמשיך בחייך אם אשתך כאילו כלום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:53 |
|
| |
לירוחם ומובארק
יש אימרה ידועה :אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה.
לי יש מדד יותר מדויק: אמור לי אילו בדיחות מצחיקות אותך ואומר לך מי אתה.
למנהלי המשנה :
???Dormez-vous
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 15:58 |
|
| |
ירוחם, מובארק, רדף, מואדיב, אמשלום, וכל השאר. קיבלתי. אני לא יכול לעשות זאת לאישתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 16:10 |
|
| |
צענע
למען ההגינות את הרי לא יודעת אם הבדיחה הצחיקה אותי, אני מספר בדיחות מבלי לצחוק.
לשיטתך- אול תספרי גם את בדיחה לשם שינוי- ואז נדע מי את?
ולמען היושר- וחוק שוויון ההזדמנויות- הרי את הבדיחה אפשר לספר גם הפוך? במקום אונס אלים- פיתוי רך-
תוקן על ידי ירוחםשמ ב- 09/03/2011 16:16:12
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 16:34 |
|
| |
לירוחם
לא הבנתי למה אתה מביא בדיחה שלא מצחיקה אפילו אותך.
וכדי לדעת מי אני-אין לי צורך לספר בדיחה. מספיק שתדע שאותי הבדיחה לא הצחיקה.(בלשון המעטה).
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 16:45 |
|
| |
ירוחם
גם אויל מחריש לחכם יחשב רק כל הבעיה כשהוא פותח את הפה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 19:18 |
|
| |
תוקן על ידי ירוחםשמ ב- 09/03/2011 19:44:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 20:51 |
|
| |
[גם אותי לא הצחיקה הבדיחה שהביא ירוחם (ולזכותו ייאמר שהוא בהחלט צפה זאת). למרות זאת, חשוב לי לחזור כאן על מה שכתבתי באופן כלשהו באשכול של קולמו על המכשלות המובנות בפורום - אם בדיחה זו היתה הודעתו הראשונה של מישהו בפורום הזה לא הייתי חוסכת ממנו את שבט מקלדתי וכועסת עליו מכל הלב. לא כך הדבר במקרה זה, בו הכותב מוכר לי ואת דעותיו, מחשבותיו ורגשותיו קראתי בעניינים רבים ובנושאים מגוונים. דמותו היא סך כל ההודעות שהוא כתב ורובן (לטעמי) מכובדות ויוצרות תמונת אדם שאינו גס רוח כלל וכלל. לכן, במקרה זה, אני מתייחסת לזה כאל "פליטת קולמוס" ומניחה לעצמי להתעלם...]
|
|
|
|
|