בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

חצי חיוך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2011 21:20 לינק ישיר 
חצי חיוך

אז הנה האשכול נפתח. ולמי שלא מבין את המשמעות זה אשכול הקשקושים והשטויות שלא הייתם כותבים בכל אשכול אחר פה בפורום. קדימה,תהנו אך בבקשה בואו ונשתדל כולנו שלא לחרוג מגבול הטעם הטוב,ושלא נטריח את המנהלים הנכבדים שלנו למחוק תגובות שאינן מתאימות. תודה.

תוקן על ידי אידי ב- 21/03/2011 00:54:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2011 21:36 לינק ישיר 

תשמעו משהו נחמד: שבוע שעבר בראש חודש אדר ב׳ אחת הילדות הביאה לכיתה את הדיסק ״יבא״ לשמיעה (המקורי ולא צרוב-אל תדאגו!) כל הילדות הצטופפו מסביב לחוברת המצורפת לדיסק ועברו ילד ילד ואמרו: זה מכוער,זה חמוד.וכל פעם שילד אחר שר סולו הם שאלו אותי ״מי זה? מי שר עכשיו?״ ואני עונה:דיויד,יושי,יאיר וכו׳ היה מאד כיף והם ביקשו שגם אני אביא פעם דיסקים של פרחי מיאמי. אגב,הייתי המומה שהשירים של פרחי מיאמי כל כך מפורסמים וכבר שמעתי שעשו בתלמודי תורה בבני ברק מסיבות גמר עם השיר ״יבא״. והמון חברות שלי מכירות שירים שלהם למרות שהם מבתים יותר ״דוסים״ ואין להם דיסקים שלהם לשמיעה ולראיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2011 22:56 לינק ישיר 

יום אחד אני רואה שתי ילדות בכיתה ו׳ רצות בבית ספר אחת אחרי השניה.תנחשו למה?אני לא האמנתי:הילדה הבורחת אמרה לילדה השניה שהיא דומה לשאול(אלסון כמובן) וקראה לה שאול.בעיניי הילדה השניה זה מאד לא מצא חן (היא לא מחסידיו,בלשון המעטה)והיא רדפה אחרי חברתה כדי לנקום בה על הכינוי ה״מעליב״.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2011 15:15 לינק ישיר 

חה!
זה היה חזק...
לי קרה משהו אחר: ישבתי עם ידידה שלי (השגחה פרטית - בדיוק היום היא מתחתנת...) וקיבלתי הודעה בפלאפון - הצליל שלי הוא "עזרי מעם ה'" של דייויד. לתדהמתי כי רבה, אותה אחת - שבמוצהר לא יודעת אנגלית ובכלל לא נראית כמו מישהו שמתעניין באיזשהו סוג של מוזיקה - ממשיכה לשיר את ההמשך (אחרי שהצלצול נגמר), באנגלית צחה ועם התנועות המתאימות! מסתבר שהיא מכירה את כל הפרחים ואת כל השירים ישר והפוך! היא ממש התרגשה לשמוע ממני שלאיילים יש עוד אח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2011 16:36 לינק ישיר 

יום אחד בשיעור גיאוגרפיה המורה לימדה אותנו כיצד היו בונים את המושבות(כך קראו לערים פעם) באמריקה,בצורה שאת כל מושבה מקיף יער ואז היא סיפרה לנו סיפור,שלפני למעלה מ10 שנים היתה ילדה יהודיה חרדית שיצאה עם כיתתה לטיול באחד מן היערות הללו,הילדה נאבדה ביער הסבוך ובמשך יומיים שלמים חיפשו אותה עד שביום השלישי מצאו אותה במצב טוב ב״ה,נו מוכר כאן הסיפור למישהו? למי שיש את מיאמי אקספיריאנס 5 בטח יודע על מה אני מדברת.יש שם קטע שנקרא:״Lost In The Forest" ושם יש קריינים שמספרים על ילדה שנעלמה ומראים את החיפושים אחריה ומה הקשר למיאמי תשאלו? ובכן כנראה שהסיפור נגע לליבו של ירחמיאל והוא הלחין שיר לכבוד ה״מאורע״ השיר נקרא ״חסדי ה׳״. אבל את הסיפור שמעתי קודם מהמורה שלי ובסוף היא אמרה לנו:״נו,לפרחי מיאמי יש שיר על זה.״ וכל הילדות צחקו... אם לא דייקתי בפרטי הסיפור אשמח שיתקנו אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 18:13 לינק ישיר 

נראה לי שצריך לקרוא לאשכול- אשכול הסיפורים.
נכון אולי לא הייתם כותבים את זה באשכולות אחרים אבל מצד שני אלו עדיין לא שטויות, בכל אופן עוד לא בדרגא של הפורום סבבה כאן.

(אהבתי ת'סיפור עם שתי הילדות שרצות אחת אחרי השניה...     לא חשבתי שאנשים עד כדי כך יורדים רמה)

את כל הקטע שדיויד שר זה הצליל להודעה זה לא ארוך מדי ? בטח אף פעם לא שומעים עד הסוף את הקטע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 20:36 לינק ישיר 

1. סבבה כאן - כבודו במקומו מונח, ורק שם.

2. "אנשים"? משיחמשיח, מתי לאחרונה היית בכיתה ו...?

3. זה לא כל הקטע של we turn to you - הצליל שלי מורכב מ 3 המילים "עזרי מעם ה'" בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 21:39 לינק ישיר 

בהמשך למה שמשיחמשיח אמר, גולש נוסף העיר את תשומת ליבי לכך ששם האשכול ממש לא לעניין.
אז אתם מוזמנים לחשוב על שם אחר, ואני אעדכן.
מה דעתכם על 'סיפורים מהחיים' או משהו דומה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 13:51 לינק ישיר 

"סיפורים מהחיים" נשמע כמו ספר של חיים ולדר. (פסנתר, אתה מוזמן בזאת להתחרות בתחרות "הסופר הבא".  )
אז אם השם "אשכול השטויות" צריך להתחלף, לא כדאי להביא משהו בקונוטצייה דומה - בבדיחותא, חצי חיוך, משהו כזה?
?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2011 14:25 לינק ישיר 

אולי "סיפורי אלף לילה ולילה" מכירים את המושג הזה? אחיות שלי משתמשות בזה הרבה כשהם רוצות להגיד על מישהו שיש לו סיפורי סבתא או מליון וחצי תירוצים וכו' וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2011 01:24 לינק ישיר 

אידי כתב:
"סיפורים מהחיים" נשמע כמו ספר של חיים ולדר. (פסנתר, אתה מוזמן בזאת להתחרות בתחרות "הסופר הבא".  )
אז אם השם "אשכול השטויות" צריך להתחלף, לא כדאי להביא משהו בקונוטצייה דומה - בבדיחותא, חצי חיוך, משהו כזה?
?

אם כבר - אוהדי מיאמי מספרים על עצמם.....

תקראי לזה איך שאת רוצה, את מנהלת פה את העניינים, ואני סומך עלייך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2011 00:56 לינק ישיר 

טוב, אז כמו שאתם רואים, שיניתי את שם האשכול ל"חצי חיוך".
ערעורים יתקבלו עד סוף השנה האזרחית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 13:38 לינק ישיר 

סוף השנה האזרחית?!....
אתם יודעים שכשמיאמי היו כאן ב2007 הם נסעו לכותל, ומעדויות שקבלתי הם עצרו ברובע היהודי וצלמו (וידיאו) את הילדים שרים ורוקדים...
כנראה שבמקור ירחמיאל כן תכנן להוציא דיוידי למשיח...
או שלפחות רצה להנות בעצמו מההסרטות. כי יש לו המון קטעים שתעד ומעולם לא הוציא לאור, אני אישית הייתי ששה לבקר לו בארכיון!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 13:49 לינק ישיר 

קדימה.אני מתכננת פלישה באקדחים שלופים לארכיון הסודי של ירחמיאל בשבוע הבא,תביאו כמה שיותר נשק!
כי נראה לי שיהיו לנו מתנגדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2011 13:08 לינק ישיר 

מי בדיוק יתנגד?
ירחמיאל אדם טוב, הוא רק לא חושב שזה מענין אותנו...
אבל למען האמת לראות אותם מקליטים באולפן או מתאמנים סתם זה הרבה יותר יפה מהופעה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2011 18:12 לינק ישיר 

כן,אני בעד להתקין להם מצלמה נסתרת באולפנים ובמקומות שהם מתאמנים.
ושאלת למה שיתנגדו? אם אני הייתי נכנסת לביתך ביום בהיר אחד ופולשת על ארון הספרים שלכם במטרה לקחת כמה ספרים לביתי כדי לקרוא-לא היית מתנגדת?
וחוץ מזה הדברים נאמרו בצחוק  אז למה לקחת ללב ולהתייחס לזה ברצינות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > חצי חיוך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext