בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

חצי חיוך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2011 21:04 לינק ישיר 

אם הוא לא היה חושב שזה מעניין אותנו הוא לא היה מוציא שום דבר בכלל...
חכו, כבר אמרתי שלרגל חגיגות המאה (ב 2077) הוא ישחרר לנו עוד כמה קטעים מ 97' , ואולי תנוח עליו רוח נדיבה לשחרר עוד כמה קטעים מעניינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2011 23:42 לינק ישיר 

תמי281 כתב:
כן,אני בעד להתקין להם מצלמה נסתרת באולפנים ובמקומות שהם מתאמנים.
ושאלת למה שיתנגדו? אם אני הייתי נכנסת לביתך ביום בהיר אחד ופולשת על ארון הספרים שלכם במטרה לקחת כמה ספרים לביתי כדי לקרוא-לא היית מתנגדת?
וחוץ מזה הדברים נאמרו בצחוק  אז למה לקחת ללב ולהתייחס לזה ברצינות?

הכל בצחוק גם!
וירחמיאל לא יודע שקטעים מהאולפן ומאחורי הקלעים כמעט תמיד יותר יפים ומענינים, לפחות את הקהל הישראלי שחי רחוק מהם!
(באחד מהסרטים  משנות התשעים יש קטע של נחום סטארק מתאמן על הבמה, לפני ההופעה. קטע קצר של שניה שאני חולמת לראות את ההמשך... ואני משוכנעת שבארכיון של ירחמיאל קים המשך, וקימת ההסרטה ההסטורית משנות התשעים המוקדמות!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 20:49 לינק ישיר 

העברתי לחברה שלי סקירה קצרה על המכביטס והראיתי לה את העטיפה של הדיסק - שכידוע כתוב עליה ליד כל אחד מהסולנים את סוג הקול שלו. תוך כדי כך עשיתי תנועה לא זהירה וכמעט לכלכתי את העטיפה. לפני שהספקתי לנזוף בעצמי על חוסר הזהירות, היא מסתכלת עלי במבט מזועזע ואומרת - היי! כמעט לכלכת טנור שני!
:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2011 22:45 לינק ישיר 

יש הבדל בין הטנורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 13:33 לינק ישיר 

למיטב ידיעתי, ככל שהמספר עולה הוא מסמל קול גבוה יותר. (אני מנסה להזכר איזה קול אוהד אמר שיש לו ולא מצליחה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 14:45 לינק ישיר 

ראיתי בויקפדיה שיש לטנורים שמות מסוימים שהם מסמלים את סוג הקול (הגבוה) ולא לפי ראשון שני  וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 15:02 לינק ישיר 

דו סופרן וכאלה,לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 17:05 לינק ישיר 

תמי, סופרן לגברים? אוי ואבוי....
הסתכלתי בוויקיפדיה, הערכים שם לא הכי ממצים - ואני כבר מזמן שכחתי את כל לימודי המוזיקה שלי. (אפילו מה סוג הקול שלי הספקתי לשכוח...)
בכל אופן, הסיווג הפנימי בין הטנורים שם הוא יותר לפי איכויות קול מאשר לפי הבדלי גובה מקסימלי במנעד.
גם מבחינה מעשית, כמו שאני שומעת בקולות של סולני המכביטס הנ"ל - הטנורים השניים עולים גבוה יותר.
מי כאן מוזיקאי שיעשה לנו סדר בבלגן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 19:35 לינק ישיר 

אולי זה מה שהתכוונת שהקול של אוהד מושקוביץ (העתקתי מויקפדיה)

סופרניסט

סופרניסט הינו המקבילה הגברית לסופרן מבחינת מנעד, "מעברים" וטכניקה. זהו קול נדיר ביותר, אף יותר מקונטרה-טנורים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2011 19:40 לינק ישיר 

אידי,אני נראת לך אחת שמבינה במוזיקה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 12:47 לינק ישיר 

תמי - תעמדי רגע בפרופיל, אולי ככה אני אצליח לראות יותר טוב אם את מבינה במוזיקה.

ומשיחמשיח - אוהד לא סופרניסט, כי -

א. הוא אמר בראיון עם טוקר, אי פעם כשיצא "מה שהיה" כסינגל, שיש לו טנור - ומה ששכחתי זה איזה טנור.

ב. אין מצב שהוא סופרניסט - נסה לדמיין את אוהד מגיע לגבהים כמו "הקדוש ברוך הוא" שבסיום "כי אתה הוא", או שר את הפזמון של "שיר השמחה" בטונים המקוריים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 14:40 לינק ישיר 

נסעתי פעם אחת לקרית ספר והיה נער אחד באוטובוס שצלצל לו הפלאפון עם שיר של מיאמי שזה השיר האחרון שהייתי חושב שמישהו ישים אותו כצלצול.
הצלצול התחיל עם הסולו של ארי בפזמון בשיר when מהאלבום מן השמיים כנראה שהבחור אהב את השיר וערך בתוכנה ועשה מזה צלצול
בכל מקרה זה היה מאוד מענין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2011 14:54 לינק ישיר 

דווקא when שזה שיר שקט ופחות מוכר? מעניין.מילא מעם ה׳.

תוקן על ידי תמי281 ב- 22/04/2011 14:56:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 22:39 לינק ישיר 

למה לא? אם הייתי יכולה הייתי גם שמה את זה. זה השיר שאני הכי אוהבת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 22:55 לינק ישיר 

We ask when, w-h-e-n... זה מדי א-י-ט-י בשביל צלצול לפלאפון, את לא חושבת? אפילו שזה שיר אהוב עליך...

תוקן על ידי תמי281 ב- 28/04/2011 23:00:16

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > חצי חיוך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.