|
|
| נשלח ב-9/4/2011 21:04 |
|
| |
אם הוא לא היה חושב שזה מעניין אותנו הוא לא היה מוציא שום דבר בכלל... חכו, כבר אמרתי שלרגל חגיגות המאה (ב 2077) הוא ישחרר לנו עוד כמה קטעים מ 97' , ואולי תנוח עליו רוח נדיבה לשחרר עוד כמה קטעים מעניינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2011 23:42 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | כן,אני בעד להתקין להם מצלמה נסתרת באולפנים ובמקומות שהם מתאמנים.
ושאלת למה שיתנגדו? אם אני הייתי נכנסת לביתך ביום בהיר אחד ופולשת על ארון הספרים שלכם במטרה לקחת כמה ספרים לביתי כדי לקרוא-לא היית מתנגדת?
וחוץ מזה הדברים נאמרו בצחוק  אז למה לקחת ללב ולהתייחס לזה ברצינות? |
|
הכל בצחוק גם!
וירחמיאל לא יודע שקטעים מהאולפן ומאחורי הקלעים כמעט תמיד יותר יפים ומענינים, לפחות את הקהל הישראלי שחי רחוק מהם!
(באחד מהסרטים משנות התשעים יש קטע של נחום סטארק מתאמן על הבמה, לפני ההופעה. קטע קצר של שניה שאני חולמת לראות את ההמשך... ואני משוכנעת שבארכיון של ירחמיאל קים המשך, וקימת ההסרטה ההסטורית משנות התשעים המוקדמות!)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 20:49 |
|
| |
העברתי לחברה שלי סקירה קצרה על המכביטס והראיתי לה את העטיפה של הדיסק - שכידוע כתוב עליה ליד כל אחד מהסולנים את סוג הקול שלו. תוך כדי כך עשיתי תנועה לא זהירה וכמעט לכלכתי את העטיפה. לפני שהספקתי לנזוף בעצמי על חוסר הזהירות, היא מסתכלת עלי במבט מזועזע ואומרת - היי! כמעט לכלכת טנור שני! :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 22:45 |
|
| |
 יש הבדל בין הטנורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 13:33 |
|
| |
למיטב ידיעתי, ככל שהמספר עולה הוא מסמל קול גבוה יותר. (אני מנסה להזכר איזה קול אוהד אמר שיש לו ולא מצליחה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:45 |
|
| |
ראיתי בויקפדיה שיש לטנורים שמות מסוימים שהם מסמלים את סוג הקול (הגבוה) ולא לפי ראשון שני וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 15:02 |
|
| |
דו סופרן וכאלה,לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 17:05 |
|
| |
תמי, סופרן לגברים? אוי ואבוי.... הסתכלתי בוויקיפדיה, הערכים שם לא הכי ממצים - ואני כבר מזמן שכחתי את כל לימודי המוזיקה שלי. (אפילו מה סוג הקול שלי הספקתי לשכוח...) בכל אופן, הסיווג הפנימי בין הטנורים שם הוא יותר לפי איכויות קול מאשר לפי הבדלי גובה מקסימלי במנעד. גם מבחינה מעשית, כמו שאני שומעת בקולות של סולני המכביטס הנ"ל - הטנורים השניים עולים גבוה יותר. מי כאן מוזיקאי שיעשה לנו סדר בבלגן?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 19:35 |
|
| |
אולי זה מה שהתכוונת שהקול של אוהד מושקוביץ (העתקתי מויקפדיה)
סופרניסט סופרניסט הינו המקבילה הגברית לסופרן מבחינת מנעד, "מעברים" וטכניקה. זהו קול נדיר ביותר, אף יותר מקונטרה-טנורים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 19:40 |
|
| |
אידי,אני נראת לך אחת שמבינה במוזיקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 12:47 |
|
| |
תמי - תעמדי רגע בפרופיל, אולי ככה אני אצליח לראות יותר טוב אם את מבינה במוזיקה.
ומשיחמשיח - אוהד לא סופרניסט, כי -
א. הוא אמר בראיון עם טוקר, אי פעם כשיצא "מה שהיה" כסינגל, שיש לו טנור - ומה ששכחתי זה איזה טנור.
ב. אין מצב שהוא סופרניסט - נסה לדמיין את אוהד מגיע לגבהים כמו "הקדוש ברוך הוא" שבסיום "כי אתה הוא", או שר את הפזמון של "שיר השמחה" בטונים המקוריים...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 14:40 |
|
| |
נסעתי פעם אחת לקרית ספר והיה נער אחד באוטובוס שצלצל לו הפלאפון עם שיר של מיאמי שזה השיר האחרון שהייתי חושב שמישהו ישים אותו כצלצול. הצלצול התחיל עם הסולו של ארי בפזמון בשיר when מהאלבום מן השמיים כנראה שהבחור אהב את השיר וערך בתוכנה ועשה מזה צלצול בכל מקרה זה היה מאוד מענין 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 14:54 |
|
| |
דווקא when שזה שיר שקט ופחות מוכר? מעניין.מילא מעם ה׳.
תוקן על ידי תמי281 ב- 22/04/2011 14:56:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 22:39 |
|
| |
למה לא? אם הייתי יכולה הייתי גם שמה את זה. זה השיר שאני הכי אוהבת!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 22:55 |
|
| |
We ask when, w-h-e-n... זה מדי א-י-ט-י בשביל צלצול לפלאפון, את לא חושבת? אפילו שזה שיר אהוב עליך...
תוקן על ידי תמי281 ב- 28/04/2011 23:00:16
|
|
|
|
|