יישר כח! הכל הרבה יותר מאורגן ומסודר יפה ככה. אבל היה מוזר לי קצת לראות שהכנסת את דיויד בקטגוריית הבוגרים-למרות שאת צודקת.כי כנראה עוד לא התרגלתי לרעיון שהוא יצא כבר מהמקהלה,בשבילי הוא עדיין אחד מחברי המקהלה. בשבילי בוגרים זה:איצי ספינר,ארי גולדוואג,מנחם קליין,אפילו חנינה וכאלה.
נשלח ב-17/3/2011 02:55
אידי! משקיענית שכמותך!
נשלח ב-17/3/2011 18:03
פשש איזה חריצות
(רגע מה ההבדל בין האשכול הזה לבין האשכול "נעים להכיר זה אנחנו"? יש שם גם קישורים לכל מיני דברים)
נשלח ב-17/3/2011 20:41
תודה לכולכם על הפרגון
(משיחמשיח, ההבדל הוא ששם מוזכרים האשכולות העיקריים בלבד - אלו שהיה כדאי שמצטרפים חדשים יכירו כדי שלא יילך כאן בלגן - וכאן המקום של כל האשכולות לדורותיהם. הגיוני, לא...?)
תוקן על ידי אידי ב- 17/03/2011 20:44:17
נשלח ב-18/3/2011 09:12
וואו איזה יופי אפשר למצוא צ'יק צ'ק מה שרוצים.
אז שאני יבין, בתוכנית זה לעדכן עם הזמן ?
נשלח ב-18/3/2011 13:42
א-הא! בעז"ה. הנה, עכשיו עדכנתי את האשכול החדש.
נשלח ב-10/6/2011 12:23
שאלה?
האם שייך לעדכן את האשכול ולהכניס דברים שהיו בפורום הישן או שהם לא מעודכנים ("עבר זמנו בטל קורבנו") וא"כ אולי אפשר לעדכן אותם(עכ"פ חלק מהם, מה שאפשר)?
לדוגמא:
ואייתי - בתוך האשכול "נעים להכיר", שהוא אכן אשכול קבוע, יש קישור לאשכולות עיקריים בפורום - וביניהם גם לאשכול הזה.
נשלח ב-16/6/2011 23:26
אידי- התכוונתי לאינדקס הישן, לא נמחקה שום אות. אני משום מה לא הצלחתי להעתיק את הקישור לגוף התגובה ולכם העתקתי דוגמית. בכל אופן זה לא נפתח. כך או כך האם שייך לחדש את הקישורים האלו או לעשות קישורים חדשים ?
נשלח ב-17/6/2011 00:40
אם יש לך כוח וזמן - אתה מוזמן...
נשלח ב-17/6/2011 00:51
אילו ידעתי, הייתי עושה. אבל לא היום אלא כבר מזמן!!!
נשלח ב-17/6/2011 12:33
נסטון, לא הבנתי מה אתה לא יודע...
בכל אופן, כשאני בונה אינדקס אני עושה ככה:
1. פותחת את הפורום בעמוד שבו רואים את כל האשכולות.
2. לוחצת לחיצה ימנית על האשכול המבוקש ובוחרת ב"העתק קיצור דרך".
3. פותחת כרטיסייה נוספת שבה אני פותחת הודעה, ומדביקה בה את קיצור הדרך.
4. משחירה את הקישור וכותבת לאן הוא מקשר - בלי רווח בין האותיות אלא עם קו תחתי. (באקספלורר אפשר לעשות את זה ככה, באחרים - נראה לי שלא.)
והכי חשוב - לפני שליחת ההודעה צריך לעשות CTRL A (=בחר הכל) ו CTRL C (העתק). ככה גם אם בחדרי עושה קונצים ומתנתק, החומר לא הולך לאיבוד ואתה פשוט פותח הודעה חדשה ועושה "הדבק".