|
|
| נשלח ב-2/5/2011 15:46 |
|
| |
במיייחל
תמיד חשוב לומר דברים ברורים אפילו שמובנים מאליהם , כי תמיד יש את הבודדים השונים.
לגבי הסיגריות היו ששאלו היות והם רואים את הסיגריות כתאוה , ואני אינני רואה זאת כתאוה , יתכן ואמרו זאת כהתרסה , אבל ה' יראה ללבב. ולכן עלה בליבי חשש בכל זאת אולי זאת תאוה שתפריע לי.
אני הייתי רגיל לענות ומי אומר לכם שמשיח לא יתגלה עם סיגרי-ה ביד?
המיייחל יש הרבה יותר שוטים ממה שאתה משער .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2011 16:30 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | "אני שמח שדעתי כדעתו, אני שמח שאני חושב כמוהו"
דורש, בינינו. . פשיטא, מאי קמ"ל.
אפ'חד לא חשב שאתה אוהב אותו בגלל זקנו הנוצץ ומתחבר אליו בגלל עיניו התכולות.
ברור שאימצת אותו לחיקך החם בגלל קו המחשבה הדומה, שלא לומר הזהה.
בעיניך הוא מודל לחיקוי המייצג (אולי) את האמת הצרופה,טוב, אשריך, בעיניי לא.
בעיניי הוא מייצג רמה מסויימת לסוג אנשים מסויים ותו לא. האמת הכללית הרבה יותר מקיפה ועמוקה בעיניי.
ומי שחושב שנתתי לה ביטוי בדיבוריי הרבים כאן בפורום אינו אלא טועה. בקושי התחלתי לדבר.
ד"א
תגיד, באמת היו שוטים כאלה שהעירו לך על העישון ותמהו איך תקבל את הגאולה בשעה שאתה מעשן??
לא יאומן... _________________
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/05/2011 15:16:48
|
|
האמת הרבה יותר עמוקה ומקיפה?
בשביל לקבל את הגאולה לא צריך פיפולים ולא עומקים, ולא חידושים. צריך תיקון המידות והצמדות לתורה,
בצורה הכי פשוטה. (מרוב פילפולים, שכחנו להיות בני אדם), וזה מה שהרב עושה, מכין אנשים לגאולה!
אם חשבת שהרב נתן ביטוי מלא לאמת, לעומקים שלה, ולידע שלו, אתה טועה. יש לו ידע עמוק, תאמין לי. רק המטרה שלו
זה לא להראות את הידע, אלא לומר את המינימום הנדרש בכדי להכין את האנשים (גם את האנשים הכי פשוטים!) לגאולה.
|
| נשלח ב-2/5/2011 16:39 |
|
| |
אמתואמונה
הדברים של הרב אינם פשוטים כלל אלא כל אחד רואה את הרב בעולם שהוא נמצא בו.
הרב מדבר מעולם האצילות ועד העשיה , כל אחד קורא את הרב בעולם שהוא נמצא בו. אמרתי יותר מידי אבל אין ברירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 04:39 |
|
| |
זה הזמן להזכיר שהרב אמר באחד השיעורים ,שישראל תקבל אישור לתקוף את אירן ולאחר התקיפה יתחילו לעוף טילים על ישראל ואז יהיו ניסים גדולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 10:10 |
|
| |
כן הבנו שאתה קושר בין חיסול בן-לאדן לבין מתן אישור אמריקני לתקוף באיראן.
אני לא רואה קשר בין השניים.
דעתי על הסלמה בטחונית בקרוב? נו, על זה יש אשכול שלם והודעות אין ספור.
|
| נשלח ב-4/5/2011 16:54 |
|
| |
אני שמעתי ממקובל שאת שמו אני לא רוצה לחשוף שתקיפה באיראן תוביל לגוג ומגוג
|
| נשלח ב-4/5/2011 16:58 |
|
| |
תודה ראובני.
ואני שמעתי ממקובל שאת שמו אני לא רוצה לפרסם (כי הוא לא באמת קיים..) שאין להאמין לכל מה שמפרסמים בשמו..
מבולבלים? אין דבר, עד החתונה (שבועות) זה יעבור.
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 18:03 |
|
| |
המייחל למה אתה שם פנים שהמשמעות של הצורה היא ignoryou מותר יותר לכבד את דעתו של הזולת גם אם לא מסכימים לה.
אני חושב שעוד אף אחד לא זלזל בך בפורום בצורה כזאת.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 04/05/2011 18:04:35
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 18:51 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | המייחל
למה אתה שם פנים שהמשמעות של הצורה היא ignoryou
מותר יותר לכבד את דעתו של הזולת גם אם לא מסכימים לה.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 04/05/2011 18:04:35 |
|
נראה לי שההתעסקות בתורת הנסתר הביאךלמסקנות חפוזות !! עד כמה שאני מכיר את המייחל הוא עוסק בתורה הנגלה והוא אחרון שיחשוש מלומר בפרוש מה הוא חושב..!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 21:28 |
|
| |
מסר מהרב ניר בן ארצי שליט"א – לפרשת אמור תשע"א
מלך מלכי המלכים הקב"ה, עשה ניסים גדולים לעם ישראל לפני פסח ובמשך כל הפסח. לא נתן לאף מדינה או אויב להפריע לעם ישראל. עד שבועיים לפני פסח היו עשרות פצמ"רים בדרום. עשרה ימים לפני פסח היה שקט ושלווה, שבע"ה ימשיך כך לתמיד. כל זה ניסים גלויים שעשה הקב"ה כדי שעם ישראל יבין שריבונו של עולם מנהיג את העולם.
כל הרבנים בארץ צריכים להתאחד, להתלכד ולהתפלל בתפילות המוניות או בתפילות בבתי כנסת וקריאת תהילים, כדי לבטל גזרות קשות שלא יבואו על עם ישראל. כי השקט הזה שיש בעזה ובלבנון, בסוריה ובאירן הוא שקט זמני - התוכניות שלהם זדוניות ורעות לפגוע בעם ישראל. קריאת מזמורי תהילים בבתי כנסת במניין מבטלת גזרות קשות.
יהודים יקרים, אל תתמהמהו - עזבו את החומר, את המכוניות והבתים - מכרו אותם, עלו לארץ ישראל דחוף. לא תהיה לכם תקומה באף מקום בעולם. זכרו היטב יהודים יקרים - בניו של הקב"ה - כל מקום שישבו בו יהודים ולא יבינו - הקב"ה יפרק את המקום הזה לגמרי. האויבים יבינו ויגרשו אתכם בלא כלום. איתני הטבע, שיטפונות, רוחות עזות וקשות, שמכים באמריקה פעם אחר פעם. פעם הקב"ה פועל בעולם דרך רוחות עזות ופעם דרך שיטפונות וצונאמי או הרי געש ורעידות אדמה.
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 21:35 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | המייחל למה אתה שם פנים שהמשמעות של הצורה היא ignoryou מותר יותר לכבד את דעתו של הזולת גם אם לא מסכימים לה.
|
|
דורש...שתהיה לי בריא מתוק שלי.. איזה זלזול מה זלזול..מאיפה הוצאת ת'תגובה הזאת..השד יודע..
דבר ראשון, לא יודע מאיפה הוצאת את ה"שם" של הסמייל, בחרתי בו כסמייל שנראה לי מתאים לבטא בילבול, זה הכל. דבר שני, לא זילזלתי בראובני או בדבריו פשוט ראיתי בדבריו הזדמנות פז לחמוד לצון ולהביא אותה בקונטרה כמו שאני אוהב וכמו שכולם מכירים אותי מן הסתם. לא צריך לעשות מזבוב פיל. לפעמים חוסר חוש ההומר נהיה לרועץ.
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/05/2011 21:38:02
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 12:43 |
|
| |
כהמשך לדבריו המפליאים של הרב ...
אוצר טבעי התגלה בחולות תמנע פרסום ראשון: עשרות מיליוני טונות של פסולת חולית ממכרות תמנע התגלו כראויים לשימוש עודפי הכרייה שנחשבו בלתי ראויים לשימוש ינוקו ויוכלו לשמש את ענף הבנייה למשך עשרות שנים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 15:09 |
|
| |
יפה מאוד... כעת יוכלו הקבלנים וטייקוני ההון להתעשר עוד יותר! ב"ה. לא אלמן ישראל.
ואילו אצלנו.. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
|
| נשלח ב-5/5/2011 15:56 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | יפה מאוד...
כעת יוכלו הקבלנים וטייקוני ההון להתעשר עוד יותר! ב"ה. לא אלמן ישראל.
ואילו אצלנו.. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
פת במלח תאכל, ומים במשורה תשתה, ועל הארץ תישן, וחיי צער תחיה, ובתורה אתה עמל. ואם אתה עושה כן אשריך וטוב לך. אשריך בעולם הזה, וטוב לך לעולם הבא.
|
|