|
|
| נשלח ב-5/5/2011 16:09 |
|
| |
אמתואמונה
חזק ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 18:17 |
|
| |
אמת ואמונה אשרייך שהבאת את התזכורת הזו!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 21:23 |
|
| |
יש התייחסות של הרב לתפישת בן לאדן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 21:26 |
|
| |
צופה כעת.
אם הכל ילך כשורה מחר בבוקר אני מצטרף לחבר וקופץ לתלמים לתפילה ולשיעור שאחריו. בעיקר להתייעצות עם הרב.
|
| נשלח ב-5/5/2011 21:37 |
|
| |
המייחל בהצלחה
הגיע הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 21:56 |
|
| |
אין מילים ! אין מילים ! אני את דעתי על המייחל כבר אמרתי. . .יותר מפעם אחת ואין טעם לקבל נזיפות  חוזרות ונשנות מהמייחל על דעתי בעניינו. כמו כן חייב אני להודות הפורום הזה כמו "אחרית הימים " לא מפסיקים להפתיע ובמקוריות .אשריך המייחל ! נ.ב רק להזכירך .. באחת מהתגובות אמרת שתשמח לחבק ולנשק את הרב בן ארצי כשתראה אותו . .. ברית כרותה לשפתיים. . .אז לא לשכוח ולא לנסות לערבב אותנו  - יא חביבי יא חלאוולאו.- צריך להיות מפגש מרתק ובעזרת ה' תודיענו דבר
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 22:58 |
|
| |
אם אחד מהשומעים נתקל בבעיה באתר של תאיר נרי הנה כתובת חליפית טובה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 02:32 |
|
| |
בשיעור במושב מבטחים הרב התייחס לצורת הגאולה ונראה מדבריו שהגאולה תהיה בכמה שלבים.
הדבר אינו חידוש בשבילי , כי לפי זה הבנתי איך הגאולה תהיה ברחמים .
בשלב הראשון יגאלו אילו שיהיו מוכנים ברגע הגילוי , ושאר העם יראה את המצב והא גם ירצה , ועל זה הרב אמר שיחכו בתור.
מה שאני מבין הוא שבאותו רגע יתחיל תהליך של תשובה גם לרחוקים ולאלה שאינם מאמינם בגאולה עכשיו , ובאותו הזמן תשובתם תהיה חזקה , וכל אחד לפי חוזקו יכנס לגאולה.
האמת שבדומה לדברים אילו אמר האדמו"ר יחזקאל שרגא הלברשטאם בנו של הדברי חיים .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 13:08 |
|
| |
הרב הדגיש שחודש ניסן היה רחמים גדולים ולכן העולם היה שקט ,ועכשיו יתחילו הבעיות. שיעור שני שהרב אומר "אומרים שזה הוא מי יודע?"
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 06/05/2011 13:40:24
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 15:33 |
|
| |
חוששים מעוד אסון: יפן תסגור 3 תחנות גרעיניות במרכז המדינה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 16:22 |
|
| |
לכל השואלים והמתעיינים
יצאנו מוקדם בבוקר אני ועוד חבר מתוך תקווה להיות בין ה-20 הראשונים להם מובטח להיפגש עם הרב מיד לאחר השיעור, כמופיע בראש דף הבית שלהם.
הגענו למקום בסביבות 05:30 ומה מאוד הופתענו לראות חבורת אנשים לא קטנה יושבת בכניסה וממתינה כמו כולם כאשר ברקע נשמעת בת הצחוק של הרשימה שעל הקיר שמזמן כבר עברה את רף ה-20 מלגלגת עלינו.. מה שאומר שאפשר לשכוח מפגישה עם כבוד הרב בתחום הזמן הסביר של ערב שבת קודש. זאת ועוד החבר שהסיע אותנו התחרט והחליט שהוא חוזר מיד הביתה ומשאיר אותנו לאנחות להסתדר בכוחות עצמנו לחזור הביתה לפני השבת, ונוסף גם זה על שונאינו שהייתי צריך להתייצב בעבודה שכן אני עובד ביום שישי.. בקיצור לא חשבנו הרבה וחזרנו כלעומת שבאנו מבואסים מכף רגל ועד ראש..
"לא נורא, פעם אחרת" ניחמנו את עצמנו...
המעוניינים בהמשך הסיפור המותח יוכלו להשיג את הספר בחנויות הספרים המובחרות במחיר מבצע החל מל"ג בעומר ואילך לרגל שבוע הסַפַּר
|
| נשלח ב-8/5/2011 00:09 |
|
| |
המייחל, איזה בעסה.
קיויתי שנפגשת עם הרב.
כמו שאומרים, הכל משמים.
איפה אתה גר? האם היית בכנס באיזור מקום מגורייך?
בכל אופן, הצלחה בהמשך.
|
| נשלח ב-8/5/2011 09:46 |
|
| |
כמו שאמרה אמתואמונה הכל משמים. כנראה שעדיין לא הגיע זמנך להפגש עם הרב בן ארצי. לא להתיאש, תמיד יש פעם אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 10:10 |
|
| |
אכן היה כנס של הרב בעירנו (אשדוד) לפני כמה חודשים אבל זה היה לפני שזכיתי לעמוד על טיבו וטובו. ההכרה בו הגיעה כמה חודשים לאחר מכן.
בתקווה לכנס נוסף בזמן הקרוב אמן.
|
|