|
|
| נשלח ב-23/3/2011 09:45 |
|
| |
אני ממש מתפעלת מהעובדה שהבנאדם מדבר יותר משעה עם עיניים עצומות בלי לעפעף אפילו פעם אחת מה זו התופעה הזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 09:55 |
|
| |
בדקה 68-69 הוא זרק איזה משפט שלענ"ד יש בו כדי להסביר את העניין.
כשבאו למחוא כפיים הוא עצר אותם ואמר "עד שמשכתי את הדיבור מחדש לאחר העצירה הקודמת..לא חבל לעצור עוד פעם?"
אז כמו שאמרנו בדף הקודם, הסיבה היא ריכוז, בקלות רבה הוא מאבד את הפוקוס ועצימת העיניים נועדה לאפשר לו להתרכז במסר אותו הוא מנסה להעביר.
אבל שמחתי לראות שיש לו חוש הומור והוא לוקח הכל בשמחה וזורם בקלות. אחלה.
|
| נשלח ב-23/3/2011 10:06 |
|
| |
היה שיעור יפה מצחיק ומחזק. נהנתי מאוד. ממליץ לראות למי שעדיין לא עשה זאת.
|
| נשלח ב-23/3/2011 17:05 |
|
| |
יש מסר חדש של פרשת שמיני מהרב ניר בן ארצי.
המסרים הם שונים קצת מהדיבורים , שווה להעיף מבט.
לא הבאתי את המסר כי אין אותו כרגע בטקסט רגיל רק ב PDF.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 17:23 |
|
| |
מסר איפה? למה לא הבאת לינק?
|
| נשלח ב-23/3/2011 17:50 |
|
| |
תגובה אנושית מצערת וגם מצמררת
היום, כפי שפורסם באשכול ואתר הרב בן ארצי, התקיימו תפילות לביטול גזרות קשות מעל עם ישראל משעה 08:00 עד 14:00
בשעה 15:15 התפוצץ מטען וגרם להרוגה אחת וכ-30 פצועים.
יש קשר בין שני האירועים ?
לקבוע בנחרצות אני לא יכול.
בהחלט אני מביע פליאה על עצם התפילה ותזמונה (בדיעבד) לעומת הזמן בו התרחש הפיגוע, ויחסית, ושוב אומר בצער, "יחסית", מספר נמוך של נפגעים, ביחס למטען של 2 ק"ג של חומר נפץ עם חומר רסס, במקום הומה אדם. כן הטינופת מוסיפים ברגים ומסמרים כחומר רסס לגרימת מספר רב ככול האפשר של נפגעים
מחילה מכבוד ה"טינופת" שהזכרתי אותה בנשימה אחת עם העמלקים, הישמעאלים ושאר שונאי ישראל שר"י
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 18:48 |
|
| |
המסר נמצא באתר של תאיר נרי
הנה הלינק
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 18:54 |
|
| |
שתהיה לי בריא..
אין שום דבר חדש במסר שלא נאמר בשיעור האחרון שלו.
הוא כל הזמן חוזר על אותם דברים כך שברגע ששמעת אותו פעם אחת כמעט שאין טעם לשמוע אותו פעם נוספת כל זמן שלא התחדש משהו רציני בשטח.
|
| נשלח ב-23/3/2011 19:52 |
|
| |
לי בכל זאת נראה שהדברים במסר ברורים יותר ולא צריך לתעמק בהבנת התהליכים לעומת השיעןרים שהדברים פחות ברורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 21:36 |
|
| |
דורש.. שאלה לי אליך..
האם תסכים איתי שכבוד הרב מתכוון על עצמו כשהוא מדבר על המשיח ואומר "המשיח כבר פה ורק מחכה להתגלות" "המשיח מתפלל על עם ישראל המשיח מבטל גזירות מעל עם ישראל" "המשיח זה לא אדם שיורד משמיים אלא אדם רגיל בשר ודם וכו' "
לדידי, אם הוא היה גדול בתורה הייתי בהחלט בוחן את האפשרות שהוא אכן המשיח אך לא די שהוא אינו מספיק גדול בתורה הוא גם אומר לפעמים דברים לא נכונים ותפסתי אותו לא פעם בחוסר דיוק במקרה הטוב ואפילו בדברים הפוכים מהכתוב בספרים כמה פעמים.
|
| נשלח ב-23/3/2011 23:32 |
|
| |
עוד זה מדבר וזה בא
סין מגנה את ישראל בשל ההתקפות על אזרחי עזה דוברת משרד החוץ הסיני הודיעה היום שסין מגנה את ההתקפות שמבצעת ישראל נגד אזרחי עזה ואת פעילות ההתנחלות של ישראל. היא חזרה על המחויבות הסינית לסייע לעניין הפלשתיני ודרשה מישראל לעשות צעדים שיקדמו את השלום.
הרי רק השבוע הבטיח כבוד הרב רעידה גדולה בסין בסגנון קורח ועדתו והנה כבר ממהרים הסינים החרוצים לדלפק החברא-קדישא למלא טופס זכאות..
"למה רק ליפנים מגיע?! גם אנחנו רוצים!" זועקים המפגינים הסינים מחוץ לבניין זק"א שבשנחאי.
בקרוב ממש אמן.
|
| נשלח ב-24/3/2011 01:29 |
|
| |
יכול להיות שפשוט כבוד הרב מאוד עייף.. בהרצאה האחרונה הוא אמר שהוא ישן שעתיים שלוש בלילה.. כנראה זאת המנוחה שלו 
ועכשיו ברצינות.. ממליץ לראות את ההרצאות שלו. לא הפכתי לחסיד שלו, אבל באמת ההרצאות מעניינות ומצחיקות. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 03:32 |
|
| |
המייחל
אני חושב שאתה צודק שהוא מיתכוון על עצמו , אנע כבר חושב על זה זמן מה ,אבל לא רציתי לדבר על זה היות וזה לא רלוונטי מבחינתי כרגע. ברור שכל מה שהוא אומר על המשיח גם אני חשבתי כך עוד לפני דבריו , וגם אני טוען כל הזמן משיח יהיה מישהוא שלא נראה על מעשיו שהוא המשיח אלא האמת שלו היא תוכיח זאת , ולכן אני לא אתפלא אם הוא יתגלה כמשיח , המשיח לא יראה כמו שרובם חושבים , הוא יראה כמו אחד דומה להרב וגם זה שהוא עם כיפה סרוגה מחזק אצלי את הענין שהוא המשיח , היות ולדעתי את משיח יצטרכו לקבל בגלל האמת שבו בלי שום הצגות. ולכן כל זמן שאין הכרזה על אדם שהוא משיח הדבר לא ניתן לבדיקה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 08:38 |
|
| |
פירסום ב- 29.10.05 באתר NFC – דברי הרב כדורי משעורו בשבת 29.10.05 הרב כדורי: "פגשתי את המשיח"! כאשר נשאל הרב על ידי הנוכחים בשעור במי המדובר השיב: "סודו (זהותו של המשיח) הינה סוד חצי מדינה…" "…יכולת הנהגתו של המשיח נובעת מכושר דיבורו … אמירותיו תתגשמנה מעצם דיבורו. המציאות תיברא מעצמה אחר דיבורו. המשיח כמנהיג לא יישב בשום לישכה, אלא רק יאמר את דבריו בכלים שונים, שביניהם גם כלי התקשורת. ועל מי ששואלים ותמהים כיצד אפשר לומר על אדם כלשהו בזמננו שהוא משיח אמר הרב "לא מדעת הם מדברים". "המשיח איננו מביט על אדם מישראל כ"חילוני" או "דתי", וייתכן אף שלמי שאינם שומרי תורה ומצוות יהיה קל יותר לקבלו", "בהתגלותו לכלל יהיה הדבר בהיסח הדעת, וכשיתגלה יתמהו רבים: מה, זה הוא?! שכן רבים מכירים אותו והוא מכיר רבים, אך עד כה לא ידעו שזהו המשיח!"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 09:08 |
|
| |
דורש..בבקשה ממך. לא לפרסם את השטויות האלה שכבר אז התגלו כשקרים שאין להם לא שורש ולא ענף! רשעים מסריחים ואינטרסנטים הם שעמדו אז מאחורי הפירסומים השונים "בשמו" של הרב כדורי כביכול. עשו הון על גבו של הצדיק שהיה רחוק מכל הדברים האלה.
אז אנא ממך, חוס על עצמך ותשאיר את התמימות מחוץ לאינטרנט.
הודעה זו והקודמת יימחקו.
|
|