|
|
| נשלח ב-12/5/2011 15:13 |
|
| |
....
|
| נשלח ב-12/5/2011 16:56 |
|
| |
יפה... אז למדנו מדברייך כמה דברים, שהיית בשיעור, שיש לך מצלמה, ושלא הצלחת להגיע לרב.
האם בסופו של דבר ההודעה הזאת היתה נחוצה? לא כ"כ כנראה.
להבא נשתדל להכניס רק הודעות בעלות תוכן אמיתי. טוב מתוקה?
|
| נשלח ב-12/5/2011 22:30 |
|
| |
אתה מוזמן לערוך
ואני לא מתוקה!
|
| נשלח ב-12/5/2011 23:02 |
|
| |
לא עורך שום דבר ואת כן ! על אפך ועל חמתך!

נ.ב אגב, אם זו את שצילמת, איך זה שישבת כ"כ קרוב לרב? לא ישבת בעזרת נשים?
|
| נשלח ב-13/5/2011 04:09 |
|
| |
כנראה עזרת נשים שם קטנה מידי
הגברים ישבו מימין והנשים משמאל.
|
| נשלח ב-18/5/2011 13:20 |
|
| |
בשיעור של שבוע שעבר פרשת בהר הרב מתייחס לעניין של הזמנים, הוא אומר משהו בסגנון: "תהיה רעידת אדמה קשה באיטליה בקרוב, הכל מתועד הכל מוקלט זה יהיה, מתי זה יהיה? אהה זאת הבעיה. תנחשו." בכלל שיעור חזק מומלץ מאוד חחח כמו מופע סטנד אפ הרבה צחוקים, לדעתי זה רק תורם, קל וכיף יותר לשמוע אותו ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2011 14:40 |
|
| |

לא שוכחים את דבריו של כבוד הרב בן-ארצי מהשבועיים האחרונים בהם חזר ואמר אפילו לאחר סידרת הסופות הקודמת בארה"ב:
"אתם חושבים שזה יפסיק? זה לא יפסיק, יימשכו הרוחות הקשות, יימשכו השיטפונות הקשים, הרי-געש, הקב"ה ימשיך לפרק את ארה"ב בשביל שהיהודים ששם יבינו שצריך לעזוב מהר ולעלות ארצה"
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/05/2011 15:26:23
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2011 14:49 |
|
| |
 ההבטחה: "כל הכורים האטומים בעולם ייסגרו, כל הכורים שכוונתם לא לטובה יושבתו. הקב"ה יסגור את כולם!"
החדשות: בעקבות פוקושימה גרמניה תסגור את כל מתקניה הגרעיניים.

|
| נשלח ב-5/6/2011 12:43 |
|
| |
לזיכוי הרבים: וידאו 3 דקות הרב ניר בן ארצי:
תוקן על ידי אמתואמונה ב- 05/06/2011 12:45:02
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2011 22:04 |
|
| |
גם אני וגם הרב בן-ארצי מדברים על התגלות המשיח בטווח של חודשים ספורים ולא שנים. הרב כידוע לכם לא צמוד לכתובים ולאירועים המלווים את התגלות המשיח ולכן אין לו בעיה לדבר על התגלות המשיח מבלי להסתכל על מה שקורה בעולם.
אבל אני שלא מכיר משהו אחר מלבד מפת הדרכים שהניחו לפנינו רבותנו ז"ל בגמ' בזוהר ובמדרשים מתקשה להכניס את כל האירועים המתוארים בתוך מסגרת הזמן של החודשים הבודדים שנשארו לנו עד ספטמבר-אוקטובר הקרוב. עדיין לא רואים סימנים למגיפה עולמית, החזית הצ' קוריאנית שקטה מתמיד, אירועי מצרים מסרבים להתעורר מחדש, ועוד ועוד.. כך שאני לא יודע מה להגיד לכם. יפה שתיקה לחכמים אמרו... ק"ו לטפשים. לכן מיעוט השיחה בתקופה האחרונה.
מתוך המסר לפר' בהעלותך
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/108.pdf

|
|
|
|
|
|