בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2011 01:46 לינק ישיר 

האשכול הזה מיצה את עצמו ולכן החלטתי על נעילתו.

גם זה לפנים משורת הדין לאחר שהתלבטתי רבות האם למחוק אותו לחלוטין.

חסידיו השוטים והשרוטים הרבים של הרב (שליבי ליבי עליו שאלו נושאי דברו)
לא ממש תורמים לחשק לעסוק בו ובמשנתו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 00:20 לינק ישיר 

מתוך המסר לפרשת ואתחנן

"אין עוד הרבה זמן" - זה אומר להבנתי אפילו פחות משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 00:50 לינק ישיר 

אני לא אוהב את התאור הזה , מתחנן !   עדיף היה לכתוב דורש !!! אבל נו מה אני כבר מבין בבאבות !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2011 08:27 לינק ישיר 

הבעיה לא בבאבות או בביטוי 'מתחנן' אלא בך ובחוסר הכרתך את הבורא ואת תורתו.

חד וחלק ידידי.

אומר לך את זה שמכיר את הקב"ה והנהגותיו וגם מבין 'קצת' בתורה גם בתחומים שרבים עדיין לא מבינים.
(לאחר הגאולה גם הם יבינו אבל בינתיים זה ההמצב)

הרב ב"א צודק הרבה יותר ממה שנדמה לאנשים, דברים מקבלים חיזוק מהרבה מקומות בתורה
ואני מדבר על דברים שאפילו לא נתתי להם ביטוי עדיין בפורום. אין לי כח לכתוב כל דבר.

תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2011 08:29:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 08:42 לינק ישיר 

מה שכן זה היה נכון לומר זאת אם לא הייתי מציין דבר על העניין !

בכל מקרה כרגע העולם פועל על דמיון , דמיין מה זה 'דרישה' ודמיין מה זאת 'התחננות' . ותעשה את החשבון שלך לבד !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2011 10:03 לינק ישיר 

המסר לשבת פר' עקב - מתקרבים להתגלות המשיח

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/118.pdf

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/08/2011 09:54:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2011 16:58 לינק ישיר 

3 קטעים נבחרים מתוך המסר השבועי של הרב על רקע מוזיקה מתאימה ההולמת את דחיפות הדברים

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/119.pdf

תוקן על ידי המיייחל ב- 31/08/2011 17:00:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 01:30 לינק ישיר 

מתוך העלון השבועי של הרב ניר בן ארצי:

יהיו הפרעות מסוריה, לבנון, עזה מצרים, ירדן וסביבות ירושלים - כדי לעורר את עם ישראל, שיהיו מאוחדים ומלוכדים, ושלא יאמינו

לאף מנהיג בעולם - רק לרבונו של עולם.

האם כבוד הרב מרמז לנו משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 08:29 לינק ישיר 

הרב לא מרמז הוא אומר במפורש.

"הפרעות" בלשון הרב משמעו אירועים. כלומר יהיו אירועים אלימים אבל מוגבלים. העיקר לא מלחמה כוללת.
זו כוונת הרב למכיר את לשונו.

כמו הסיבוב האחרון בדרום וברצועת עזה, 'הפרעות' הרב קרא לזה. ה' ירחם. משל היה מדובר בהפרעות שינה.
יורים גראדים קסאמים ופצמרי"ם, יהודים נהרגים במיתות קשות ואכזריות והוא קורא לזה 'הפרעות'..בעווה"ר.
מה לעשות כל אחד והשפה שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 09:43 לינק ישיר 

הוא מקבל את המידע שלו מצד הרחמים , כך שתמיד מה שהוא יחוש שיקרה לגויים יהיה מתון יותר בפועל מדעתו ומה שיקרה לישראל יהיה חזק יותר מדעתו לצערי הרב ...

השם ירחם על עמו ישראל , ולא נדע עוד צעד , ולא יהיו עוד אבלים בישראל ויגיע משיח צידקנו אמן ואמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2011 21:11 לינק ישיר 

צחוק צחוק אבל כבוד הרב בן-ארצי רציני מתמיד ויהודי ניו-יורק בפרט וארה"ב בכלל עומדים
לפני זעם ה' אם וימשיכו להתעלם מאזהרותיו הברורות ליהודים שם.

צפו בליקוט של 3 חלקים שעשיתי משיעורו האחרון של הרב מערב שבת פר' שופטים.
הקשיבו היטב לדברים הרב אומר דברים חשובים מאוד. לאחר החגים עומצת האסונות תגבר בהרבה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 03/09/2011 21:12:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2011 16:19 לינק ישיר 

המסר לפר' כי תצא - מסר חזק מתוק ומלא באמת אלקית פשוטה וישרה

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/120.pdf

וזה מוקדש לך gerade

[ זוכר שאמרתי על רבני חו"ל "הרבנים הדפוקים" ..  זה לא היה פליטת פה או אמירה ברגע של כעס. ממש לא.
רב שלא מבין את השפה של בורא עולם ומנהיג את קהילתו בהתאם ראוי להיקרא רב? אוי ואבוי לנו לאן הגענו.
דפוק בריבוע ייקרא אחד כזה לא דפוק רגיל. ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2011 21:38 לינק ישיר 

גם אם הייתי קונה בית חדש מקבלן מעולה ברמת גימור מטורפת , והיה בא אדם שכבר הוכיח את יכולתו לחזות נפילת בניינים לא פעם , ובמשך חודשים היה חוזר ואומר לי כל שבוע !!!! לעזוב את הבניין הוא עומד לקרוס ...

וואלה צריך להיות "דפוק" לא לעזוב את הבניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2011 22:15 לינק ישיר 

אתה צודק , הבעיה לעניות דעתי שהם לא שומעים/קוראים את דבריו.  גם הרב אמנון יצחק שביקר שם ובעוד עשרות מקומות לא הזיז אותם. הם כנראה ממתינים להכרזת אליהו ...  קשה לשפוט אותם כשאנחנו כאן והם שם.. ב"ה שאנחנו כאן ! 
הרבה מאד רבנים ואף חשובים כמו הרבי מלובביץ נשארו שם ולא הורו לנטוש .. חבל.. אבל קטונתי מלשפוט .. אני מול הרבי ...?? מי אני ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2011 02:28 לינק ישיר 

ידוע לכל שהאדמו"ר משומרי אמונים שהוא מזקני האדמורים מעל גיל 90 מכין את קהל עדתו לקראת משיח צדקינו, ומדבר גלויות על מצבינו וכו'.
ראיתי שיחה מדהימה שהאדמו"ר נתן לחסידיו במוצאי תשעה באב שלדעתי הקטנה ח ו ב ה !!! על כל אחד לעבור עליו, (באתר יהדות און ליין) אולם הוצאתי מתוכו כמה קטעים מדהימים:

...מה עשה הקב"ה, הרי הכל היה מוכן ונזומן לכך, והם היו יושבים בשלום ובשלוה, נער הייתי גם זקנתי, ולא נשמע כמוהו כל השנים שהרי המדינות הערביות שלטו בשליטה מוחלטת והיו יראים להוציא הגה מהפה, וזכורני בשנים הקודמות כשהיה מרידה במצרים, ראיתי מחלון ביתי שהיה סמוך לגבול הירדני, שעברו החיילים עם טנקים וירו לכל עבר כמו שקוצרים את התבואה, ובמשך שבוע אחד הרגו חמש אלף איש באין פוצה פה ומצפצף. וכמו כן בסוריה לפני כמה שנים ביקשו לעשות מרידה, והרגו מהם שלשים ושלש אלף איש בשבועיים באין פוצה פה ומצפצף, ונעשה שקט, ואותו משוגע עשה מה שרצה, וכל העולם סגדו לו, ועתה הפילו אותו, ונלחמים והורגים למאות ואלפים, מי עשה זאת? מה נתהווה פתאום? האומות העולם השתגעו ואין יודעים מה נעשה איתם.

בבעל הטורים כתב וזוהי תקוותנו, שכל זמן שאויביה שלו, שהיו יושבים בשלוה, לא ראו מדת הרחמים, וזה היה במשך כל אלפיים שנות הגלות, מלבד כמה שנים של מנוחה, אבל עתה בהיות שאין אויביה שלו, והם הורגים אחד את השני, לכן זוהי תקוותנו כי בעזהשי"ת יתקיימו דברי הבעל הטורים שכתב בסוף פרשת חיי שרה על פסוק על פני כל אחיו נפל, כשיפול ישמעאל באחרית הימים יצמח משיח בן דוד שהוא מזרע יצחק

..אבל כשמתבוננים רואים שהתחיל להתנוצץ אורו, וכנראה שהוא רוכב על החמור והוא מתנהל לאטו, ומשם עבר לסוריה, וכן לשאר המדינות והוא שליחו של הקב"ה ועושה שם חורבנות אשר לא יאומן כי יסופר, וכשהאדם יתבונן מה מתרחש כאן לא יוכל להבין זאת, וכולם הכנות.

..והאם אתם מדמים שבזה נשלם הכל? לא נביא אנכי ולא בן נביא אנכי, אבל לא יעבור תקופה ארוכה עד שאותם המרידות יתחילו גם באירופה, והשי"ת שאחינו בני ישראל ינצלו, ומי שיש לו שכל הנני אומר כבר שנים, שיארוז את חפציו, ולכל הפחות יכין לעצמו מקום בארץ ישראל, כדי שיהא לו לאן לברוח.

ואם מתחיל דבר זה צריך רחמים מרובים, וצריך להתנהג בשכל כדי שיוכלו להנצל מבעוד מועד, כי ברגע שיתחיל הזמן של הנקמה שיתקיים "יום נקם בלבי", וכפי הנראה זהו זה, אלא עתה הוא עת רצון שנפתחו שערי שמים, וצריך לבקש מהשי"ת שלא יגרמו העוונות שיסגר שוב, אבל באם הכל ילך לפי הדרך והעצה הזאת, אנו מקווים בעזהשי"ת שכבר קרוב קרוב קרבה ישועתנו לבוא בקרוב במהרה, אמן

בכלל שנת תשע"ב הוא שנת גאולה עצום מאד, וצריך גם ישועה בזה השנה, והא תלוי בהא, ולכן צריך להכין עצמנו, וכאשר נכין עצמנו יעזור השי"ת שיעבור הכל בחסד וברחמים עלינו ועל כל ישראל, אמן

ומדהים לראות שדבריו תואמים אחד לאחד לדברי הרב ניר בן ארצי:

האדמו"ר: רואים שהתחיל להתנוצץ אורו ועושה שם חורבונות!
הרב: אך אורו של משיח כבר מאיר ונלחם את מלחמות ישראל!

האדמו"ר: שאותם המרידות יתחילו גם באירופה
הרב: באירופה ימשיכו המהומות והסכסוכים

האדמו"ר: שיארוז את חפציו, וצריך להתנהג בשכל כדי שיוכלו להנצל מבעוד מועד!
הרב: אל תאבדו את חלון ההזדמנויות הזה,תבואו דחוף לאר"י הקדושה!!

אסיים בסיפור שאני מכיר אותו אישית מכלי ראשון, שנכנס לאדמו"ד בן של גביר אדיר שיש לו נכסים רבים באנגליה וגר באנגליה, והאדמו"ר אמר לו 'מסור לאביך בשמי שימכור מהר מהר את נכסיו ויעלה לאר"י כי בקרוב מאד מאד אנגליה תחרב/תשרף!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 ... 64 65 66 לדף הבא סך הכל 66 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.