|
|
| נשלח ב-14/9/2011 18:40 |
|
| |
אנני יודע אם הנאמר בכתבה אמת
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=32115
בקשר לרעידה נחיה ונראה
בקשר לאניות , האם כונת הרב למשט הבא , או הנושא של קפריסין ? והאם התכון שישראל יכולה להשמיד או למעשה ישמיד ?
המיייחל : גם הרב אומר שיש צדיקים וקדושים בחו"ל !....
בקשר לאומן: אנני חסיד ברסלב ואנני נוסע לאומן , אבל בכל זאת למלאות רצון צדיק מגדולי ישראל זי"ע ועוד שתלמידיו הגדולים בארץ ישראל ז"ל ושליט"א מורים לכל המקושר לרבי נחמן לנסוע לאומן בר"ה
האם כל הנאמר בכתבה אמת ?
אם חסידי הרב יכולים לאשר , או להכחיש ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 21:20 |
|
| |
הרב דיבר על כך בשיעור השבועי ביום שישי , הוא אמר אם תורכיה תשלח אוניות או מטוסים אז הם יכשלו באופן מוחץ , הוא לא אמר שהם ישלחו פיזית , לגבי רעידת אדמה בתורכיה זה באמת לא מוכר לי כלל , הוא ציין מרד עממי ולא רעידת אדמה.
אם זה יקרה או לא , אני משאיר את זה למייחל לאתר זאת בכתובים !
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 23:24 |
|
| |
תודה לשניכם חברים.
גם אני מיד כשראיתי את הכותרת הזאת על צפי לרעידת אדמה גדולה בממלכת ארדואן תמהתי מאוד.
בהחלט לא מסתדר לי שהעונש לטורקים על מעלליהם יהיה באסון טבע. כפי שהראיתי לדעת הפסוקים בירמיה מדברים ברורות על אירועי מלחמה וטרור וכאלה ולא על אסון טבע. כך שלא, לי תחזית כזאת לא מסתדרת.
גריידי צדיקים בחו"ל? ודאי שיש. הקב"ה בחו"ל? לא כ"כ. אם אתה עובד את הצדיקים ולא את השי"ת אז תשאר שם. רק אל תשכח אחרי 120 לבקש את שכרך מהם ולא מהקב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 23:42 |
|
| |
באחד התגובות על הכתבה בבחדרי כתב אחד שחברו עיתונאי, היה במסע התפילות עם הרב בן ארצי והוא פשוט התגלגל
מצחוק לאיך שהדברים הוצאו מהקשרם! כלומר לא בטוח שאלו דברי הרב.
נמתין יום יומים נקבל עידכונים ברורים, נראה מה כבוד הרב כותב השבוע בעלונו ואז נסיק מסקנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 11:35 |
|
| |
מלוא כל הארץ כבודו ולית אתר פנוי מיניה
לא מדברים על חו"ל ?
אם על השראת השכינה/נבואה אתר מדבר , נו לכאורה אתה צודק וחולקין בזה אם לא שייך נבואה כלל בחו"ל עיין יחזקאל הנביא אם זה חד פעמי או התחלה באר"י או לפי הזוהר וכו'
אבל אין הקב"ה בחו"ל ?!?
אנו לא עובדים את הצדיקים ובוודאי לא כל כך כמו שעושים בארץ ממש אלילים מצדיקים ( לא אליך המיייחל כונתי !)
בכל אופן תודה לחסידי הרב על ההברות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 14:45 |
|
| |
גרדי !!,
מה יוצא לך לההשוואות האלו מי יותר פושע בעיניי השם , היהודים כאן או שם , חחחח כולנו יהודים ! ואל תשכח שגם על הכופרים ביותר הרי אנחנו נשלם כאילו ואנו בעצמנו עשינו , אז מה זה באמת משנה..
ברור שאין דבר כזה שהקדוש ברוח הוא לא נימצא בעולם , הרי אורו בכל היקום , הרקיעים , הכל הוא ! ואם יצא חס ושלום ממקום , המקום מתבטל כאילו לא היה לעולם , כי אין זמן בלי הקדוש ברוך הוא !
הכוונה של הרב היא למשוואה בן כוחות הס"א לכוחות השכינה ! השכינה נסוגה לישראל וכך גם רמת ההשגחה הכללית על ישראל ישתנתה ביחס לעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 15:15 |
|
| |
חזק וברוך אדם. מסכים עם כל מילה. (חוץ מהשגיאות כתיב/קליד כמובן...)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 16:01 |
|
| |
מתוך המסר לפר' כי תבוא
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/121.pdf

הרב אמנם לא אומר במפורש שרעידת אדמה קשה בדרך לטורקיה אבל ברור שזו כוונתו. כך שמבחינתי אלה שפירסמו זאת בשמו לא ממש טעו. ואם בכל זאת היתה טעות אז להערכתי זה רק בקשר לעוצמת הרעש שהיא לא תהיה כזו שתהרוס את המדינה אלא סתם רעידה חזקה ממוצעת עם נזקים ונפגעים רבים אבל לא משהו קיצוני מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 18:44 |
|
| |
איני יודע מהיכן אתה רואה שאכן זו כוונת הרב. ההיפך, מהמילים הנ"ל משמע שתורכיה תחטוף, ואז ממשיך הרב כדרכו
בכל פעם שבכל העולם יהיו אסונות טבע. לענ"ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 19:55 |
|
| |
אני לא מבין למה חושבים שצה"ל הוא לא כלי הענשה בידי הקדוש ברוך הוא לשכינות שלנו...
אני חושב ומרגיש , שטורקיה תיהיה ברשימת המפורקים על ידי הכלי הכי חזק באיזור המזרח התיכון כרגע בלי כוחות הטבע והוא צה"ל !!!
היתרון של צה"ל שהוא מרומם ומחבר את עם ישראל ! .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 20:18 |
|
| |
| הלוואי10 כתב: |  | איני יודע מהיכן אתה רואה שאכן זו כוונת הרב. ההיפך, מהמילים הנ"ל משמע שתורכיה תחטוף, ואז ממשיך הרב כדרכו
בכל פעם שבכל העולם יהיו אסונות טבע. לענ"ד. |
|
אם בקטע כ"כ פשוט אתה לא מצליח לראות את מה שאמרתי אז באמת שלא אתווכח איתך.
וסימנך - אפילו למאן דלא דריש סמוכים ה"מ בעלמא אבל בנשימה אחת לכולי עלמא דרשינן סמוכים. סמוכים לעד לעולם עשויים באמת וישר.
אדם זה לא כ"כ פשוט ידידי, כרגע ה"כלי" הכ"כ אהוב הזה שלך נמצא בידיי הע"ר. בעתיד בע"ה הוא יעבור לידיי הקדושה אבל נכון להיום זה המצב והמצב עגום. כשזה המצב ויהודים מאמינים בכוחי ועוצם ידי אזי אין ברירה אלא להרוס את הכלי כדי לגרום ליהודים להפסיק לעבוד ע"ז ולהתחיל להאמין בה' וברוצה ה' את יראיו ואת המיחלים לחסדו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 20:36 |
|
| |
| adamdror כתב: |  | אני לא מבין למה חושבים שצה"ל הוא לא כלי הענשה בידי הקדוש ברוך הוא לשכינות שלנו...
אני חושב ומרגיש , שטורקיה תיהיה ברשימת המפורקים על ידי הכלי הכי חזק באיזור המזרח התיכון כרגע בלי כוחות הטבע והוא צה"ל !!!
היתרון של צה"ל שהוא מרומם ומחבר את עם ישראל ! . |
|
אם כך מה דעתך לקחת על עצמך לומר בכל יום מזמור קכ"ה (גימטריה צה"ל) לשמירה והצלחה של חיילינו הגיבורים?
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת, הַבֹּטְחִים בַּיְיָ, כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב: ב יְרוּשָׁלַם הָרִים סָבִיב לָהּ, וַיְיָ סָבִיב לְעַמּוֹ, מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים, לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם: ד הֵיטִיבָה יְיָ לַטּוֹבִים, וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם: ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם, יוֹלִיכֵם יְיָ אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן, שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: עוד מישהו מצטרף?
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 21:20 |
|
| |
אם הסיפור הוא ענין הסמוכים, יהיה מאד קשה להסביר קטע זה שהוא רק משבוע שעבר!
הקטע של שבוע שעבר:
הקב"ה מדבר אל עם ישראל וליהודים בארץ ובעולם, בגובה העיניים. הזמן הזה קשה, נהרגים אנשים בתאונות, מתרחשים
אסונות טבע, אסונות תעופה ושייט. ושוב הקטע של השבוע:
המנהיג של תורכיה, אמר מה שאמר - תורכיה בתור, לקבל מהלומה קשה מרבונו של עולם! כל איתני הטבע, ימשיכו לפגוע בעולם כולו, חוץ מארץ ישראל הקדושה.
שוב פעם, מי שרגיל לשמוע את הדרשה השבועית של הרב, וסגנון דיבורו, יודע שכך הרב מדבר. ושוב לענ"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 21:48 |
|
| |
האמת שלא הבנתי את הסתירה, איפה ראית סתירה בין הדברים שציטטת?
בכל אופן על דבר אחד גמני מודה שיש אי בהירות ואפילו סתירה מסויימת בדברי הרב.
בוידאו הקצר משיעורו של הרב שהעליתי (נמצא באשכול על טורקיה) שם הרב אומר מפורשות שהעונש לטורקיה יהיה ע"י ש"הקב"ה יסכסך אותם אחד עם השני בדיוק כמו בסוריה" ועל זה הגבתי ואמרתי שזה מסתדר טוב מאוד עם פסוקי הנבואה עליה.
ואילו השבוע הרב שינה את הסגנון וכבר לא מדבר על-כך שיקרה להם כמו בסוריה אלא עבר לסגנון כללי מדי ש"טורקיה תחטוף מכה קשה", בקיצור רואים שינוי ברור וניכר בין הסגנון משבוע שעבר לשבוע זה.
אבל האמת..לא ממש מטריד אותי ואפילו לא מעסיק אותי, נמתין כמו כולם ונראה מה השף הראשי מבשל להם..
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/09/2011 21:50:07
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 23:45 |
|
| |
טוב , צריך גם לא לשכוח שהרב נותן שיעור פעם בשבוע לפחות , לפעמים אין חידושים אז הוא חוזר על הדברים , ולפעמים בשינוי מילולי מסויים כזה או אחר , כיוון שלדעתי אין באמת תשובה ברורה למה שיקרה במדיוק ! והרי מעט דוגמאות לדברי !
מה מתכוון הרב בדבריו שהקדוש ברוך הוא מסבך מצריים במצריים , סוריה בסוריה , לוב בלוב אני לא מבין !
מצריים מאז הפרעות הוטב לה , אין לה מנהיג אכזר והעם קובע פחות או יותר את הנעשה במדינה , בנוסף מצריים מקבלת תמיכה כמעט טוטאלית מכלל מדינות האום.
לוב , עוד יותר משמעותי מבחינת העם השינוי שנעשה , כנ"ל למצריים , עוד מדינה עשירה בנפט שהשינוי רק זיכה אותה לעזרת מדינות העולם ולתמיכתם ! שוב גם כאן השינוי לטובת העם !
סביר להניח שבסוריה לא יצלח הדבר ואם כן שוב יחזור אותו תחזית של שינוי לטובה !!
מה ישתנה לרעה בדיוק לאותם מדינות אני לא מבין???? בדיוק ההפך מדברי הרב , כי לפני המהפך או הסיכסוך שהרב טוען לו , היה שקט יציב וברור ורווח כלכלי לישראל. וכעת אותם מדינות למשכות לדרך האיסלם ושינאת ישראל !
כך שעד כה יש טעות ענקית לרב , ואפשר אולי אפילו להגיד שאין הוא מתרגם נכון את המסרים שהוא מקבל !
גם אם שוב תבחנו טוב טוב , את אותו שיעור שבו הרב צפה את הצונמי ליפן ! , הוא לא ממש ידע שמדובר ביפן , הוא פשוט דיבר על רעידת אדמה באותו בוקר של המקרה בלי לציין את המדינה עצמה , אבל מיד כולם האמינו שהרב ידע בדיוק על איזה מדינה מדובר כיוון שהיה זה באותו יום , יום שישי 7 בבוקר כמו כל שבוע , בנוסף סיבת רעידת האדמה הולבשה על ידי הרב כיוון שאין לו בעצם עוד הסבר לאותו פגיעה במדינה זו ?
אולי תחשבו שאני כופר בדברי הרב , אני לא ! אני פשוט יודע שאין הוא יודע לפרש נכון את המראות שאותם הוא חוזה !
אם תבחנו טוב טוב את התוצאות עד כה של רוב הסיכסוכים במדינות השכינות שלנו , הם אותם מדינות שהחזיקו בהסכם שלום עם ישראל , או בשקט מתוח לא ברור כמו מצרים , סוריה , לוב , סודן , ירדן , תורכיה , וכנראה שיהיו מדינות נוספות , וכנראה המצב הוא לרעת ישראל בלי שום צל של ספק !!
למה אנשים לא רואים זאת , כנראה בורות או פחד להתעסק עם צדיקי מעשה אדם כאלה ואחרים ,
מה שבטוח שאנשים לא באמת רוצים לדעת את האמת ומדוע נעשה כל המצב הזה בעולם ולאיזה דרך בעצם מוביל אותנו כרגע הקדוש ברוך הוא !
מה שבטוח האוטיסטים או אותם האנשים שמדברים בשם האוטיסטים , תיבחרו אתם במה אתם מאמינים , צודקים לחלוטין !! ורואים את האמת הנכונה , אפילו מזעזע כמה שהם צודקים !
אני מציע לכולם , לקחת את התחזית של הרב ניר בן ארצי בלי בעצם המוסר השכל של התחזית , רק את התחזית ולחבר אותה עם מוסר ההשכל של דברי האוטסטים תניחו יחד על ציר הזמנים שנותן לנו המייחל , ותקבלו את האמת השחורה
מה שכן תיהיו צריכים לדעת ממי לקחת יותר ומתי לקחת פחות ! הכל בהתאם לגודל החלקים בפאזל !
תוקן על ידי adamdror ב- 15/09/2011 23:57:18
 |
|
|
|
|
|