|
|
| נשלח ב-16/9/2011 00:13 |
|
| |
אוי כמה שאתה טועה. כ"כ טועה שלנסות לדבר איתך יהיה משול מבחינתי לניסיון ליישר בננה. אפשר להצטמצם ולראות 'רק' את הראייה המוטעית בהודעה הזאת אך אפשר גם לראות את הנפש העומדת מאחורי ההודעה הזאת ועוד הודעות רבות אחרות ולראות מיד ללא קושי מיוחד שלפנינו מקרה לא פשוט בכלל של אדם הטעון טיפול עשרת אלפים.
דרכי לראות תמיד את השורש. מה שבמקרה הזה אומר שאין לי כל רצון להתווכח איתך ולנסות להוכיח אותך על טעותך. זה פשוט לא יעזור ורק יבזבז את זמננו לריק.
כך שבשורה התחתונה מה נעשה איתך תגיד לי..
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/09/2011 00:16:00
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2011 21:55 |
|
| |
הוריקן קשה ואימתני מגיע לביקור ביפן
בדיוק כמו שאמר כבוד הרב לא פעם: "הקב"ה לא יעזוב את יפן, עוד מכה ועוד מכה.. עד שיגמור אותה"

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/09/2011 21:57:44
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2011 14:53 |
|
| |
הרב ניר בן ארצי על שיחררו הקרוב של גילעד שליט
* width="480" height="360">
<*
http://youtu.be/WXEjvfeurCg
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 22:46 |
|
| |
הבטחתו של הרב ששחרור המחבלים הרוצחים נעשה ע"מ לסבך אותם עם עצמם במסגרת מלחמת הכל בכל של הערבים הולכת לעמוד במבחן קשה ונוקב. לא יהיו פה הנחות.
"נחיה ונראה" במיטבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 22:07 |
|
| |
אתמול הייתי אצל כבוד הרב, באמת חוויה מיוחדת, לראות ככה בלייב את התופעה הזאת של בן אדם שמתאר את האופי והמחשבות של אנשים שהוא לא מכיר על סמך שמיעת שמם בלבד. מומלץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 14:40 |
|
| |
המסר לפר' נח. מחזק ומרגש. מומלץ
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/125.pdf

אם כבוד הרב צודק בדבריו אלה, ואני יוצא מתוך הנחה שהוא כן, התופעה הזאת ממחישה לנו את אחד היסודות הגדולים ביהדות הכתובים בתורת הקבלה על-פיו הקב"ה מנהיג את העולם אפילו מתוך הס"א עצמה!! שהרי מי אירגן את כל הפסטיבל הזה של שיחרור שליט? התשקורת הערב-רבית ההזויה ושאר הגורמים השמאלניים במדינה שעשו כל שביכולתם לשחרר את שליט ללא התחשבות במחיר שישראל תאלץ לשלם. יוצא א"כ שהשכינה הק' התלבשה (ועדיין) בתוך אותם ע"ר רשעים ודחפה את כל המהלך הזה כדי להביא לשיחרורו של שליט לשם השגת המטרות אותן הזכיר הרב.
דוגמא לחיה ליסוד הגדול של "ומלכותו בכל משלה" לאמר - שהשכינה הק' היא זו שמנהיגה את הכל גם אם לא תמיד הדבר מקובל עלינו או מובן לנו למה זה צריך להעשות בדרך כזו ולא בדרך אחרת.
ובכלל - אני, כאחד שעוקב אחרי דבריו של הרב, שם לב פעם אחר פעם כיצד הרב אומר דברים שעל פניו נראים פשוטים ורגילים לאוזן ממוצעת אך מי שיודע דבר או שניים מעולם הסוד והמאוחרי הקלעים של הקורה מול עינינו יודע שהרב אמר דבר עמוק מאוד וצריך להיות באמת בעל השגה מיוחדת כדי לעלות על הנקודה הזאת.
אשריך כבוד הרב, אני אישית כבר למדתי לאוהב אותך.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/10/2011 14:45:06
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 16:15 |
|
| |
אחד הדברים שהביאו לשחרור גלעד, לדעתי, אלה התפילות של עם ישראל. מאות ספרי תהילים נקראו, הפרשות חלה ועוד תפילות בכל מיני אירועים והזדמנויות.. עכשיו מה שנשאר זה להתפלל באותה דבקות ואמונה להתגלות מלך המשיח בקרוב ממש בהזדמנות זו אני מאחלת לכל עם ישראל חודש טוב ומבורך בשפע בשורות טובות!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 19:18 |
|
| |
שמתי לב שבן ארצי אף פעם לא מדבר על ערב רב ועל זה שבסופו של דבר הם צריכים להיעלם. תמיהה גדולה.
נ"ב לפי דבריו היה ניתן לחשוב ששליט הוא איזה קדוש עליון שסבל ייסורים למען עמ"י.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/10/2011 19:40:15
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 19:50 |
|
| |
אבקשך להוסיף את התואר "רב". הוא לא חבר שלך ולא של אביך. הזלזול המיותר הזה חמור בעיני יותר מעברות מפורשות ששום יהודי יר"ש לא יעיז לעבור. ודי לחכימא בהערה קצרה זו.
נכון, המושג ע"ר באמת לא מופיע במשנתו. זה אחד הדברים התמוהים עליו תמהתי מעודי. עניין נוסף שעד עכשיו לא הופיע במשנתו זה ניקוי ארץ ישראל מכל הגויים הממלאים אותה בין אם זה הערבים ובין אם זה שאר הגויים הארורים.
זה שאמרתי שאני אוהב אותו ומאוד מעריך אותו לא אומר שאין עליו ביקורת ודברים שמפריעים לי בו. ממש לא. אני פשוט עושה הפרדה בין דברים ויודע לגשר בין חלקים שונים, בין השאר ההבנה שלכל צדיק ולכל נשמה כללית תפקיד משלה בעולם וכל אחד בנוי אחרת בהתאם לתפקידו והציבור אליו הוא אמור לפנות מסייעת לי לקבל גם את אלה שאני לא נמנה על חצירהם. ויש להאריך עוד בעניין. הנושא עמוק יותר.
שליט לא חייב 'צדיק' ולא בטיח, פשוט שמדובר בסיפור של גלגול קדום, אולי אפילו קדום מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2011 00:57 |
|
| |
באמת המייחל את תעשה ממני כאילו אני איזה מבזה ת"ח שאין תרופה למכתו. הוא לא טען בשום מקום שהוא הוסמך לרבנות. ידוע לך שהשימוש בתואר "הרב" נעשה לפעמים בסתם דרך של כבוד כמו שאומרים על ח"כ או ר"ע חרדי "הרב" למרות שכלל לא הוסמכו לרבנות.
הרב בן ארצי כתב במסר שלשליט הייתה "שליחות למען עם ישראל", שזה נשמע לי מאוד מוזר להגיד עליו.
תוקן על ידי הראובני ב- 28/10/2011 01:11:34
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2011 08:58 |
|
| |
רב אינו רק מי שהוסמך לרבנות. מספיק עם הראייה ה'חרדית' המצומצמת הפרימטיבית הזאת.
והנה, ישר הדבקת לי סטיגמה כאילו אני מסכים עם אלו שמכנים ראש-עיר או ח"כ בתואר 'רב'. לא מיניה ולא מקצתיה.
לתואר רב ראוי מי שפועל למען עם ישראל ומקרב יהודים לעבודת ה' ומעורר את ליבם לאביהם שבשמיים.
גם מו"ר הרב מוצפי נשאל את השאלה הזאת בשנה האחרונה "מי ראוי להיקרא רב?" וענה תשובה דומה מאוד.
ומשהו בנימה אישית - אתה מאובחן אצלי כסובל מתסמונת חרדית טיפוסית, רפו"ש.
חוצמזה אמרתי לך שהוא עמוס הנביא בכבודו ובעצמו, כך שהוא שם בכיס הקטן את כל ה'רבנים הגאונים' האחרים שאתה כ"כ מחזיק מהם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/10/2011 08:59:40
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 16:43 |
|
| |
פר' לך לך - מסר חזק ביותר של כבוד הרב! אל תפספסו!
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/126.pdf
שימו לב למשפט הבא

"הרי הגעש עומדים מוכנים להתפרצות" לא מזכיר לכם משהו?! לא מדליק לכם נורה אדומה של איזה אשכול או שניים מפה?! זה הרי מתחבר בצורה נפלאה למה שאמרתי לכם עוד משנה שעברה. בקרוב התפרצות וולקנית גדולה מאוד שככל הנראה תימשך כחודשיים ובמהלכה תחל המלחמה מול איראן ולאחריה תחל להתעורר גם החזית מול צ' קוריאה.
בקיצור הכל בקרוב מאוד.
נ.ב גם במסר הזה אני נוכח לראות כיצד כבוד הרב יודע דברים נסתרים גם מבלי להכיר אותם מתוך כתובים ומקורות, ולאו דווקא בגלל הדוגמא דלעיל אלא בגלל עוד כמה דברים שלא פירטתי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/11/2011 16:43:21
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 12:26 |
|
| |
הרב ניר בן ארצי אמר מספר רב של פעמים שאומה שרק תניע מהלך, ולו קטנטנן, כנגד ישראל תפגע מיידית ובצורה קשה.
והנה ידיעה תחת ידיעה.
הטייס שב על עקבותיו, רק לאחר שמטוסי הקרב שהוזנקו לעברו ירו נורי אזהרה. "הוא טס לאט ולא ענה בקשר", אמרו ל"ידיעות אחרונות" גורמים בחיל האוויר. ישראל העבירה תלונה למצרים
מעבורת מצרית עם מאות איש עלתה באש ביםעל המעבורת בים סוף היו כ-1,230 בני אדם, רובם פועלים מצרים שעשו דרכם מירדן הביתה לרגל חג הקורבן. בנמל אילת כבר נערכו צוותי חילוץ ישראליים, אך לבסוף אנשי סיוע ירדנים החזירו את המעבורת לנמל עקבה. לא ידוע על נפגעים
"והיה טרם יקראו ואני אענה, עוד הם מדברים ואני אשמע. כי אתה ה' העונה בעת צרה, פודה ומציל בכל עת צרה וצוקה"
תוקן על ידי danmash ב- 03/11/2011 12:27:44
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|