|
|
| נשלח ב-4/1/2012 23:24 |
|
| |
אופטימיות חסרת שחר לענ"ד, אבל אם זה עושה לכם טוב המסרים האלה, אז הנח להם לישראל...לעשות נחת רוח ליהודי זה בבחינת: ואהבת לרעך כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2012 16:35 |
|
| |
הרב בן-ארצי: אנטישמיות קשה תפרוץ בארה"ב כבר בשבועות/חודשים הבאים

הרב בשיעורו האחרון בערב שבת ויחי אמר וחזר והדגיש את האזהרה ליהודים בעולם ובעיקר בארה"ב ואירופה מפני התפרצות שנאה קשה ביותר כלפי היהודים בגלל שהקב"ה סילק את שמירתו מהם והם חשופים כעת לשיניהם הטורפות של הגויים האכזרים. הקריאה לעלות ארצה הופכת לקריטית מתמיד. זה הזמן לעלות ארצה רגע לפני שדם יהודים הופך להיות הפקר.
הערה: אם מלחמת ערב שבועות עליה אני כל הזמן מדבר צפויה בשנה זו אני נותן את הסכמתי לאזהרה משום שהדבר מתואר בזוהר באותו קטע של המלחמה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/01/2012 16:36:26
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2012 16:50 |
|
| |
כל אחד והרב שהוא הולך בדרכו אני עם הרב אמנון יצחק שליט"א הוא אמנם לא אומר נבואות כלומר הוא מדבר על נבואות שכתובות אבל ברור לי וצריך שיהיה ברור לכולם שכבר כל הרבנים אומרים פחות או יותר אותו דבר אז עם ישראל תעלו כולם לארץ לפני שיהיה מאוחר מדיי והשם תושיע את עמך ישראל מפני האוייבים אמןן!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 18:26 |
|
| |
כל הכבוד לכבוד הרב על עוד בול פגיעה!
כמי שעוקב אחר דבריו של הרב אני יכול להעיד שבתקופה האחרונה הוא הזכיר והדגיש שיהיו תאונות של ספינות בעולם "וספינות ייטבעו" כלשונו. כמו"כ הזכיר גם התרסקות מטוסים.
"כמו בטיטניק". הספינה שוקעת במי הים התיכון
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 18:50 |
|
| |
פעמיים לחזור על אותו משפט 'בשבוע הבא ירגישו זעזועים ושנאה ליהודים בחו"ל',
הפעם זה רציני ביותר, או איך שאומרים 'מבעבע'...
נ.ב. מי שיכול לנחש מה תהיה הסיבה לשנאה העזה על יהודי חו"ל, מוזמן לשתף.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 15:48 |
|
| |
בעניין זה אני מסכים עם הרב בן ארצי...משיח אדם פשוט,
ולא דמות רבנית מוכרת.
בקיצור אחי:
אני לא סבור כמוך בעניין תרין משיחין,
אבל מקבל הרבה מדבריך.
בברכה.
תוקן על ידי סחלה ב- 01/02/2012 15:48:38
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 15:59 |
|
| |
לגיטימי לחלוטין.
ימים לא רבים יעידו ויגידו הצדק עם מי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 18:31 |
|
| |
מאוד מעניין מה שהרב בן ארצי פרסם השבוע. יש שם הערה שהיהודים נמצאים כאן כי רצונם להיות על אדמת הקודש. סיפור קטן: כשעליתי לארץ עם הורי לפני מעל ל-50 שנה - אחותו של אבי שהתגוררה אז בארה,ב (מאוחר יותר היא עלתה לארץ) התחננה שנבוא לארה"ב כדי שיהיה מישהו מהמשפחה שם. אבי סרב בכל תוקף ואמר שיגיע רק לארץ ישראל, כי זה היה בקשת היהודים בגולה במשך דורות רבים בכל זמן הגלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 21:53 |
|
| |
השבוע בשיעור השבועי אמר הרב מפורשות "במצרים יהיה עוד מעט מהפיכה מחודשת". אולי הסיבה למהפכה הוא מה שאנו רואים כעת? עשרות הרוגים במשחק כדורגל במצרים: אש חיה על אוהדיםבמוקד משחקי המחזור ה-17 בליגה המצרית בכדורגל עמד המפגש בין קבוצות "אל-מסרי" ל"אל-אהלי", שהסתיים בתוצאה 3:1 ל"אל-מסרי". אבל אוהדי הקבוצה לא הסתפקו בחגיגות, ירדו בהמוניהם למגרש - ורדפו את שחקני "אל-אהלי" שנמלטו על נפשותיהם. המשטרה הגיבה בירי אש חיה, 73 בני אדם נהרגו ומאות נפצעו. כך זה נראהתום שרון | חדשות 2 | פורסם 01/02/12 20:35 תמונות קשות מהמגרש במצרים, הערב |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 22:14 |
|
| |
תודה על הידיעה יעקב.
אכן כן, הרב באמת התייחס בהרחבה ובדגש מיוחד על מה שצפוי בקרוב במצרים ואמר שהמהפכה הנוספת שתפרוץ שם תהיה קשה יותר מהקודמת ושימים קשים מאוד עומדים לפני המצריים. 73 הרוגים במגרש כדורגל?? אמאל'ה אני לא רוצה לתאר איך נראה אצלם שדה קרב אם כך..
|
|
|
|
|