|
|
| נשלח ב-2/2/2012 10:52 |
|
| |
כמי שעוקב שבוע אחר שבוע אחר שיעוריו של הרב שליט"א, אני עומד נפעם כל פעם
כשהאירועים בעולם והגילויים בתקשורת לוקחים צעד אחר צעד לעבר דבריו של הרב.
בתאריך 4/11/11 פרשת לך לך, בשיעור ביום שישי הפתיע הרב ואמר שלאיראן יש כבר
חומר ל-10 פצצות אטום, והם צריכים רק לחבר אותם לפצצות.
כמובן שהדברים היוו מקור לזלזול ולעג בעיני המצחקקים למיניהם.
כעת, ראש אמ"ן מתחיל לחזור בתשובה ומתקדם לאט ובטוח לעבר הקביעה
והגילוי המרעיש של דברי הרב.
השיעור פרשת לךלך:http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=7255
ראש אמ"ן: לאיראן יש אורניום מועשר ל-4 פצצות
אלוף אביב כוכבי אמר כי בידי איראן כמעט 100 ק"ג של אורניום מועשר לרמה של 20%. לדבריו, הסנקציות "נותנות את אותותיהן". בדבריו בכנס הרצליה הוא הוסיף שלאויבי ישראל יש כ-200 אלף טילים ורקטות "המגיעים לעומק המדינה"
ממשיכים בפיתוח נשק גרעיני. המתקן הגרעיני בנתנז (צילום: AP
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 02/02/2012 11:04:43
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 15:26 |
|
| |
הודעה ערוכה יפה ומסוגננת. ברכת חזק וברוך ר' יעקב ! 
לגבי התוכן לא רק שאני מסכים עם כל מילה אלא שותף מלא להתפעלותך בדיוק מהנקודה הזאת בה מי שעוקב אחרי דבריו של הרב ומתעדכן בחדשות רואה הרבה דברים שהמתגשמים בצורה מדוייקת כמו כפפה המתלבשת על כף ידו של כבוד הרב. והמקרה שציינת זו רק דוגמא אחת! מחמת עצלות אני נמנע מלעשות את מה שעשית על כל המקרים בהם נתקלתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2012 14:50 |
|
| |
נראה שהבטחתו של הרב ב"א עומדת למבחן רציני!

כולנו זוכרים את דבריו של כבוד הרב שהבטיח שמשוחררי עסקת שליט לא ישובו לטרור אלא אדרבה הקב"ה יסכסך ביניהם וחרבם תבוא בליבם וכו'.. נראה שכעת מגיע זמן פרעון הצ'ק לראות האם יעמדו דבריו במבחן המציאות או שמא יפול דבר מכל דברו ארצה.
אני כשלעצמי אינני זקוק להוכחות ומבחנים על מידת אמינות דבריו של כבוד הרב ודיוקם. יש לי את הראייה שלי את ההבנה שלי הכוללת חידושים עמוקים שלא התחלתי אפילו להעלות על הכתב פה מהם עולה מסקנה די ברורה על מגבלת הראייה של כבוד הרב את העתיד ומה הוא כן רואה ומה לא ומדוע ישנם אי דיוקים רבים בדבריו שכל מי שעוקב אחריו יכול להיווכח בעצמו. הדברים ארוכים, עמוקים, וקשים להעלאה על הכתב. מים עמוקים עצה בלב איש..
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/03/2012 14:56:59
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2012 19:26 |
|
| |
לפני פורים הרב הבטיח ניסים גדולים. עכשיו מגיע התודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2012 19:30 |
|
| |
מי הקדימני..
איזה קטע.. בדיוק העתקתי את התמונה הזאת כדי להביאה לפה והנה הקדמתני ברגע..
מ"מ הגיע הזמן שמישהו שם מהמקורבים יסביר לכבוד הרב את ההבדל בין פצמ"ר לגראד. חבל על הפאדיחות.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 11:10 |
|
| |
גם יהודי צרפת נכנסו תחת האש.
הפיגוע בבית הספר היהודי בצרפת
קצת מזכיר לנו את אשר הרב ניר
כבר חודשים רבים זועק..........
נראה מי ילמד מזה לקח.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 12:30 |
|
| |
אף אחד! אין גם כל לקח.
(כשאדמור"י סאטמר זצ"ל ולהבלחט"א צועקים שארץ ישראל הוא מקום סכנה - והנה תראו מה קורא בדרום...)
לא צריך להוציא כל דבר מהפופורציה שלה, אם בני חו"ל היו שואלים אחרי כל טיל או פיגוע בארץ - האם מישהוא לוד לקחים?...
אנו נישאר בגולה עד שנעלה ביחד אם משיח צדקינו בב"א (ולא דקה לפני)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 13:15 |
|
| |
ככה זה שלא רוצים לראות את האמת
תמיד יהיו מלא מלא מלא הסברים.......
אך הבט!!!
200 טילים - 0 הרוגים
אקדוחן 1 - 4 הרוגים.
אין צורך להגיב על דברי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 14:57 |
|
| |
גריידא אתם טועים טעות מרה ואינני מקנא באחריתכם
לא אנסה לשכנע אותך ואת שכמותך בעיוות שבהשקפתכם כי לא יעזור וחבל על המאמץ רק אומר שהמחיר שיהודי הגולה (ויהיה מי שיהיה!) ישלמו על גלות השקפתם יהיה מחיר יקר מאוד ר"ל!! בגוף ובנפש. בגשמיות וברוחניות! ואני עומד מאחורי כל מילה!
הפיגוע הזה בטלוז הוא רק ההתחלה. זה ימשיך עוד ועוד ואף יתעצם ויגיע למימדים מפחידים. זה המחיר שתשלמו "רק" בחו"ל. ועוד לא דיברתי על המחיר שישלמו אלה שבסוף יגיעו ארצה לאחר התגלויות המשיח וסוף תהליך הגאולה.. המחיר הרוחני יהיה כבד ונורא. למרוט ת'שערות ממש.
הרב בן-ארצי הבטיח בחודש האחרון עליית מדרגה באנטישמיות ובפגיעה ביהודי הגולה. הזכיר את ארה"באך גם את צרפת הזכיר במפורש! הוא הבטיח שנראה דברים שלא ראינו עד היום. הוא כל הזמן מתריע ואומר שהקב"ה לא צוחק, הוא סופר רציני!
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/03/2012 15:08:58
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 16:55 |
|
| |
נס בטולוז צרפת!!!
המחבל ניסה לפתוח באש מנשק אותומטי ולא הצליח , לאחר מכן ירה מאקדח. תארו לעצמכם מה היה יוצא באים היה מצליח מהנשק הראשון! נס נס נס. אין לנו פשוט מילים להודות להקב"ה על הנס הנפלא לצערינו הרב נהרגו בו יהודים הי"ד אך התוצאות יכולות להיות גרועים בהרבה! אם ה' לא ישמר עיר ... ולגבי הטעות: עזוב , אתה לא תשכנע אותי ואני לא אותך. מה שלא הבינו התנאים בחורבן הבית, וגאונים , והראשונים במסעי הצלב ובאיקויזיציה וכו' כל גדולי עולם שהיו לנו מאז החורבן . גם אנו לא רוצים ואננו מוכנים להבין ולעשות.
ולא. לא נקבל בשו"א ש"גאולה" הבאה מהערב רב ( כי אם אתה סובר שמדינת הערב רב השולט כרגע בארצינו הקדושה תובב"א היא היא "אתחלתא דגאולה וכו'- אך מבין אני מדבריך שאינך סובר כן כלל וכלל - תקן אותי אם אני טועה ) ואנו מחכים לגאולה ולמשיח כמו שחיכו אבותינו דור דור , ולא נקדים ח"ו וחו"ס בשניה את גאולתינו ונחכה ונמתין בסבלנות עד עת קץ הפלאות!! המייחל ידידי!: אני יודע שאתה חולק על ה"חרדי הקלאסי" ולא גורס אותו (בצדק) אבל בנושאי גאולה גלות גולה ומשיח הקב"ה ריחם על עמו ושלח להם אחר החורבן מלאך מושיע רבן של ישראל בעל הויואל משה אמת ותורתו אמת זיעועכי"א
ולאורו נלך עד ביאת ינון ואם אתה סבור שהרב ניר - (על גאונותו בתורה אתה הרי מעיד בפורום) אם כל הכוחות המופלאים שיש לו ומתנות הנדירות יזיז אותנו כמלא נימה מדעת התורה שקבלנו מאת מורינו ז"ל טעות בידך. ולגבי ההפתעות שתהיו, רבינו הויואל משה זי"ע ראה את האטישמיות שאנו חווים כרגע מזמן מזמן (הרבה לפני שהרב ניר נולד) וגם הביא סיבה ברורה לפעורניות שיבואו על יהדות הגולה אז בבקשה לבוא להגיד שמישהוא שבכל שיעור חוזר על אותם דברים נביא זעם וכל דבר שקורא בעולם - הנה - הרב דיבר על זה כבר חודשים לפני.... חכו לעונת ההוריקנים , .. הרב חזה
הר געש מתפרץ ... הרב חזה
רעידת אדמה ... הרב חזה
כל אסון ... הרב חזב נו , פתי יאמין לכל דבר , אבל לבוא להגיד שכל הגולה תסבול בגלל שלא רצח לקבל את "גאולת" הערב רב?!?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 17:45 |
|
| |
אולי אני לוקה בהבנת הנקרא, אבל לא ראיתי בשום מקום שהמייחל מקבל את "גאולת הערב רב". המייחל אומר שכאן בארץ יהיה הכי בטוח ולא רק הוא אומר זאת גם אחרים. אני אמנם אישה קטנה ולא מבינה גדולה במפרשים, אבל ברור לי שאדמת ארץ ישראל קדושה וכאן הכי בטוח ולא בשום מקום בגולה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 19:34 |
|
| |
תגובתי הקצרה לגריידי
הקמת המדינה ושלטון הע"ר על עם הקודש "אתחלתא דגאולה"? ח"ו. אם כבר אתחלתא דגלותא! שהרי אין לך גלות קשה כגלות הע"ר. א ב ל... אין לזה קשר לארץ ישראל!! יהודי עושה עלייה לא"י לא למדינת ישראל. זה שהם שולטים כאן? מה לעשות בעוה"ר, משתדלים להתרחק מהם כמה שיותר ולהרבות כמה שיותר תורה ועבודת ה'. חשוב להדגיש! יהודי שלא מבין שהקב"ה מביא את הגאולה על גבם של שלטון הע"ר והם החמור עליו רוכבים המשיח ועם ישראל בדרך לגאולה (למרות שבינתיים הם רוכבים עלינו) יש לו דפקט רציני בהבנת המציאות וקוצר ראייה משווע. רחמנות על אחד כזה. והסאטמרים? נו טוב, עליהם כבר אמרתי בעבר שהם צאצאי הגרים הכוזרים. יש להם את כל הסימנים לכך. לא נכנס לזה עכשיו. אז מה הפלא שהם לא כ"כ מרגישים שייכות לא"י.. חחח.. אדרבה זה עוד סימן למה שאמרתי.
לגבי הרב ניר ב"א - הוא גלגול עמוס הנביא והוא תחילת תקופת חזרת הנבואה לעם ישראל. הקב"ה מעביר דרכו את דבריו ומסריו לעם ישראל ורחמנות על מי שלא רואה זאת. פשוט רחמנות. אבל כנראה שלא יותר רחמנות מזה שלא קולט את תמונת המציאות מהסעיף הראשון.
זו תגובתי הקצרה ויש עוד הרבה מאוד להאריך אך לא ראיתי טעם לעשות זאת, גם זה בקושי. כדי לא להשאיר את הבמה ריקה מתגובה על דבריו חסרי הטעם והדעת של גריידי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 20:01 |
|
| |
ידוע שתלמידיו של ר' אלחנן וסרמן הי"ד הצליחו להשיג לו ויזה לכניסה לארה"ב, כלומר שישאר בחיים ולא ישרף למות על קידוש ה', ור' אלחנן עצמו סירב, ונעקד על קידוש ה', והסיבה לכך מובא ע"י תלמידו הרב אליהו לאפיאן,
וז"ל דברי הרב אליהו לאפיאן זצ"ל:"
ואני שמעתי מפי הקדוש ר' אלחנן וסרמן הי"ד [שעלה על המוקד בשואה], שאמר בשם החפץ חיים זצוק"ל, שחז"ל אומרים שמלחמת גוג ומגוג תהיה שלוש פעמים. ואז [כשאמר הדברים] היה אחרי המלחמה העולמית הראשונה. ואמר החפץ חיים שהמלחמה הזאת היתה מלחמת גוג ומגוג הראשונה, ובעוד עשרים וחמש שנה בערך תהיה עוד מלחמה עולמית שנייה שהמלחמה הראשונה תהיה כאפס נגדה, ואח"כ תהיה מלחמת גוג ומגוג שלישית - וְעֵת צָרָה הִיא לְיַעֲקֹב אבל וּמִמֶּנָּה יִוָּשֵׁעַ. וסיים הגאון ר' אלחנן ואמר, כי חבלי משיח מוכרחים כל נשמות ישראל לעבור, רק הם נתחלקו בחלקים, חלק במלחמת העולם הראשונה, וחלק במלחמה הבאה (מלחמת העולם השניה), והשאר לפני ביאת המשיח, ומה לי לברוח לארה"ב ששם אצטרך לעבור במאוחר יותר את חבלי משיח, רק המשכיל בעת ההיא ידום ויתכונן בהכנה רבה אולי יזכה לראות בנחמת ציון וירושלים.
ומסופר על האדמור הראשון מבאובוב זצ"ל שהיה כידוע בארה"ב שהסתכל לתוך עיניו של ילד ודמעות זלגו על לחיו בהפטירו אוי לי שאני מביט בעיניים שיצטרכו לעבור חבלי משיח של אמריקה! ולקינוח אמרתי פעם פירוש במדרש המפורסם ילקוט שמעוני ישעיהו ס' תצ"ט: "אמר ר' יצחק. שנה שמלך המשיח נגלה בו, כל מלכי אומות העולם מתגרים זה בזה, מלך פרס מתגרה במלך ערבי, והולך מלך ערבי לארם ליטול עצה מהם, וחוזר מלך פרס ומחריב את כל העולם. וכל אומות העולם מתרעשים ומתבהלים ונופלים על פניהם, ויאחוז אותם צירים כצירי יולדה. וישראל מתרעשים ומתבהלים ואומרים: "להיכן נבוא ונלך, להיכן נבוא ונלך, להיכן נבוא ונלך", וכו' להיכן נבוא ונלך??? פשיטא שלמנהטן, ניו יורק פריז ושוויץ! אהה, רק שם יהיה גרוע עשרות מונים, ולאף חכם לא יעלה על הדעת פתרון מצחיק זה.
לסיכום אין ספק שגם בארץ ישראל הולך להיות עֵת צָרָ₪ה אֲשֶׁ´ר לֹֽא־נִהְיְתָה מִֽהְיוֹת גּוֹי עַד הָעת הַהיא, אך חזקה לנו ונחמה גדולה מפי הנביא דניאל: וּבְהַר צִיּוֹן תִּהְיֶה פְלֵיטָה וְהָיָה קֹדֶשׁ!
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 19/03/2012 20:07:23
 |
|
|
|
|
|