בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2012 20:18 לינק ישיר 

יהודי שלא מבין שהקב"ה מביא את הגאולה על גבם של שלטון הע"ר והם החמור
עליו רוכבים המשיח ועם ישראל בדרך לגאולה (למרות שבינתיים הם רוכבים עלינו) יש לו דפקט רציני
בהבנת המציאות וקוצר ראייה משווע

מה לעשות וגדולי ישראל היו "דפקט" ולא ראו את זה , אלא יותר מזה ההפך. הערב רב כל החיות שהוא עוד מקבל זה רק בגלל "חכמים" שחושבים שיכולים להנות מן הערב רב, לינוק ממנו, לתת לו לשלם על לימוד תורה (ולצעוק מתוך כל זה - "מנסים להתרחק וכו'...)

הגאולה לא תבוא על גבם והם לא החמור , הם ה ע-ר-ב ר-ב

מרשעים יצא רשע , והיא לא תצלח.

אגב לא נדמה לי שאי פעם עיינת בספרים ויואל משה, על הגאולה ועל התמורה, דברי יואל. תעיין ותמצא נחת

(רבינו דיבר על כל זה כבר בשנים שח"ת ועד תשכ"ז וביאר היטב וממש רוה"ק על איך זה הולך להיראות - וגם איך הניסים והנצחונות של תשכ"ז יראו אחר כמה שנים...)

אפשר לחלוק עליו אבל לכנות אותו דפקט?

ובענין גלגולי נשמות אנני מתערב כלל וכלל אבל זאת כן קבלתי מרבותי ז"ל ושליט"א שהכלל הוא : מי שיודע אינו מדבר, ומי שמדבר אינו יודע. ודו"ק.

והוא תחילת תקופת חזרת הנבואה לעם ישראל

זה עוד איזה "ספין" של אתחלא או משהוא בסגנון הזה?

תעיין ברמב"ם ("רחמנות" עליו) איך נביא צריך להיראות , מה נביא צריך להיות מה הידיעות בכל התורה ומעשה מרכבה צריכים להיות וכו'

היו במשך 2000 שנה הרבה שאמרו על עצמם או שאמרו עליהם שהקב"ה מעביר דרכם את מסריו לעם ישראל - בסרט הזה כבר היינו ואף לא פעם אחת זה נגמר טוב. (רובם אגב במשך האלף וחמש שנים האחרונות הטיפו ל"עליה לארץ ישראל"
(אבו עיסי,דוד אלרואי, נסים בן אברהם מאוילה,אשר לעמלין רויטלינגן, יאודה חסיד וחיים מלאך , נחמיה חייא חיון, ליב פרוסטיץ, שוכרי כוחיאל, ש"צ , יסף עבד אללה , תיאודור הרצל ועוד)

אז מה הפלא שהם לא כ"כ מרגישים שייכות לא"י

אנני יודע בדיוק מה נקרא אצליך שייכות לארה"ק או אהבת ארץ ישראל , (כנראה התפעלות מ"חמורו" של משיח או בנין מדומה של ארצינו הקדושה.

אבל אצל ה"סאטמרים" כפי שאתה קורא אותם הכל הוא סביב ארץ ישראל!
תמיכה במוסדות התורה בארץ ישראל, תמיכה בעניי ארץ ישראל, כל יום דינר אחר ומדובר על ארץ ישראל.

ספרי האדמורים: ארץ ישראל, לשון הקודש, ישוב הארץ, גלות גאולה וכו'

התמצא עוד אנשים ש"שונאים" מקום , וכל השאיפה שלהם זה לבנות דוקא שם עוד ת"ת ועוד ישיבה ועוד דירות וכו'
זה שמתנגדים לערב רב בצורה שונה ממך עוד לא עושה אותם כוזרים או מפגרים ( פה יש לך את אותם "דעות קדומות" כמו החרדי הקלאסי - כולנו אוהבים לשנא את סאטמר..)

כדי לא להשאיר את הבמה ריקה מתגובה על דבריו חסרי הטעם והדעת של גריידי

את זה אקח כקומפלימנט. (ראה ערך המייחל כשמישו סובר אחרת ממנו...אני בחברה טובה )

ובאשכול אחר אתה מתאנח שאין תגובות בפורום, המייחל      מפחדים ממך ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2012 20:32 לינק ישיר 
שוב תגובה קצרה על קצה המזלג ואחרונה

טעית שוב, עיינתי בספרי רבך ועוד איך. עוד מלפני שנים.
צדיק גאון וקדוש? ועוד איך. אך דבריו ווראיית המציאות שלו עלובה ביותר.
מראה על העיוות הקיים אצל נשמות הגרים היוצאים מהקליפה כדי להיכלל בקדושה.
הדברים ארוכים ועמוקים אך בא לא נכנס לזה כי לא נצא. תאמין לי.

לא אמרתי שהוא "נביא" במובן הקלאסי והמקורי אלא גלגול של אחד כזה. 
מה כ"כ קשה להבין שיש דרגות בהתגלות האור והגילויים הרוחנים מלמעלה??
העולם עדיין לא נגאל משיח עדיין לא התגלה בפועל והקליפה עדיין שולטת
אז מאיפה שתחול נבואה מושלמת ועוד בשעה שעם ישראל נראה כמו שהוא נראה..אוי ואבוי.

ובכלל, שטחיות ורדידות מאפיינת את דבריך וראייתך. מה גם שאני יוצא מתוך הנחה שאתה חלק ממערכת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2012 09:37 לינק ישיר 
תובנה נוספת על הרצח המזעזע בצרפת

הרב ב"א כל הזמן אומר שהקב"ה "הסיר את השגחתו שמירתו מעל היהודים בחו"ל ולכן הם חשופים לאויביהם"
ומאידך הוא אומר ששמירתו של הקב"ה עלינו כאן בא"י התגברה ו"הוא שומר עלינו חזק מאוד".

עכשיו בואו נעשה חשבון
אם כך נראית תוצאה של סילוק שמירה, שזה אומר רצח ברוטלי ואכזרי של יהודים כשרים ותינוקות של בית-רבן.
אפשר לראות ממן העבר השני כיצד נראית התגברות השמירה בא"י עם תוצאה של כמעט 0 נפגעים ממאות טילים
ומן הסתם מעוד ניסיונות פיגוע וחטיפה שאויבנו מתכננים, ובימים הקרובים ישנה כוונה לצעדת גבול נוספת
של אלפי ערבים לעבר גבולות ישראל ועוד נראה מה ייצא מזה ימ"ש וזכרם.

הרי לנו זה כנגד זה, שתי תמונות - חו"ל מול ארץ ישראל. אדרבה תקנו אותי אם פספסתי משהו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/03/2012 09:38:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2012 09:38 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2012 11:46 לינק ישיר 

מסכימה עם כל מילה של המייחל בעניין השמירה בא"י. אין מקום בטוח יותר בעולם ולא צריך בכלל לנסות להוכיח זאת. זה בדוק!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2012 11:50 לינק ישיר 

צדיק גאון וקדוש? ועוד איך. אך דבריו ווראיית המציאות שלו עלובה ביותר

בנתיים כל מה שאמר וכתב אז לפני עשרות שנים התקיים במלואו , אז אנני יודע מה עלוב בזה

מראה על העיוות הקיים אצל נשמות הגרים היוצאים מהקליפה כדי להיכלל בקדושה

על מי כונתך נשמות הגרים? אם כונתך אלי, נו אני ב"ה לא נעלב (אני תמיד אומר לחברים בא נשאיר את זה לגיל 95 ומעלה..) אם ח"ו כונתך לרבי זצ"ל אם כן ח"ו , אזי בוש והכלם!

הדברים ארוכים ועמוקים אך בא לא נכנס לזה כי לא נצא. תאמין לי 

זה מן התשובות הכי אהובות עליך בפורום....

מה כ"כ קשה להבין שיש דרגות בהתגלות האור והגילויים הרוחנים מלמעלה??

מאוד קשה! יש לך סימוכין לכאן או לכאן? יהיה חידוש הנבואה במלואו ,
אך הנבואה ככלל היא דבר שהוא מעל בינתינו והשגתינו כלל , אי אפשר להבין את זה בשו"א ובוודאי אי אפשר לנסות להבין ואו לעשות השערות איך זה יתחדש

העולם עדיין לא נגאל משיח עדיין לא התגלה בפועל והקליפה עדיין שולטת

בפועל?

מה גם שאני יוצא מתוך הנחה שאתה חלק ממערכת

לא הבנתי,

הרב ב"א כל הזמן אומר שהקב"ה "הסיר את השגחתו שמירתו מעל היהודים בחו"ל ולכן הם חשופים לאויביהם"
ומאידך הוא אומר ששמירתו של הקב"ה עלינו כאן בא"י התגברה ו"הוא שומר עלינו חזק מאוד".

עכשיו בואו נעשה חשבון
אם כך נראית תוצאה של סילוק שמירה, שזה אומר רצח ברוטלי ואכזרי של יהודים כשרים ותינוקות של בית-רבן.
אפשר לראות ממן העבר השני כיצד נראית התגברות השמירה בא"י עם תוצאה של כמעט 0 נפגעים ממאות טילים
ומן הסתם מעוד ניסיונות פיגוע וחטיפה שאויבנו מתכננים, ובימים הקרובים ישנה כוונה לצעדת גבול נוספת
של אלפי ערבים לעבר גבולות ישראל ועוד נראה מה ייצא מזה ימ"ש וזכרם

תן לי להבין את זה לעומק: בזמן אוסלו שנהרגו בארה"ק עשרות ומאות יהודים הי"ד בזמן ההוא הקב"ה " הסיר " את השמירה מארה"ק והעביר אותה זמנית לשוויץ?!?

או שיכול להיות שבמקומות מסוימים בארץ, (כגון יו"ש וישיבת מרכז הרב למשל) שם אין שמירה כ"כ הדוקה ....

זה ילדותי ומטופש ו"דפקטי" לבוא אחר פיגוע כזה או אחר לבוא למדוד איפה זה יותר מסוכן...

אתה יודע מה: בוא נעשה את זה בדרך אחרת. אתמול שמעתי מהצדיק הנסתר ממנצ'סטר שהקב"ה "הסיר " את שמירתו מארץ ישראל והמקום הכי בטוח ליהודים זה בפונטרזינה בשוויץ :
בא נחכה כמה חדשים (הלוואי ואנו מתפללים על זה כל יום שח"ו שום יהודי לא ינזק בשום מקום בעולם - מנגד יש יהודים מסיוימים שמקווים שבחו"ל יהודים ינזקו ושהקב"ה יעשה להם בי"ס וכו' ) ונראה . ואני יבוא ויזכיר את דברי הרב מזמן לזמן בשעה המתאימה. ....

"סובול עביל פעיסטונג" (הונגרית למי שלא מבין-גם אני בתוכם) "נגמרה החגיגה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2012 14:33 לינק ישיר 
אמרתי לך שהפסקתי להגיב חבל שתטרח סתם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2012 14:54 לינק ישיר 
ידוע כשאין מה לענות....

בנתיים בזית צדיקי עולם וכינת אותם עלובים ודפקטים וכו'

אזכיר לך בזמן המתאים את הנסתר ממנצ'סתר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2012 15:36 לינק ישיר 

המייחל
הרי כבר נאמר כל הדר בחו"ל כמי שאין לו אלוה... מה יש להתרגש מהם ? טוב עשית .. מי שיאחר את הרכבת כשאפשר  היה לעלות בה שלא יבכה לאחר מכן "אבא תעזור לי"... המקום הבטוח לכל "ילד" הוא בבית "הוריו" כאן בארץ  ישראל שעיני ה ' בה..
אנחנו לא יודעים את החשבונות של הקב"ה. מתי ואיך כל האדם נפרד מהעולם... אבל דבר אחד ברור מי שקורא את תחינותיו של משה רבנו והמדרשים על כך ברצונו להכנס לארץ ישראל.. לא יכול להבין איך יהודי שיש לו אפשרות להגיע משתהה בארצות הטומאה !???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2012 16:24 לינק ישיר 
יפה דיברת יפה דרשת

חזק וברוך. 

הקטע הוא שאין לי שום כוונה להיכנס לוויכוחים וניסיונות שכנוע להראות לאנשים האלה כמה שהם טועים.
חבל על המאמץ חבל על האנרגיה, שאל את חברת החשמל הם כבר יגידו לך. . . 

רק דבר אחד אגיד לך יוסי ידידי, לא לו! איתו גמרתי לדבר.
מה שאותי משגע זה כמה טפשים הם יהודי חו"ל שמרמים את עצמם שהם עובדים את הקב"ה.
אני לא מדבר על מי שלא מחפש לעשות רצון ה' אלא רק על אלו שבאמת חפצים לעשות רצון אביהם שבשמים.
איך אפשר להיות כ"כ חרש שוטה וקטן ולא להבין שבורא עולם לא רוצה אותם בחו"ל אלא בארץ!
לא אשכח איך תמיד הרב אצלנו בישיבה היה אומר לבחור שהיה מתעקש על פשט עקום בסוגייא
"על מי אתה מנסה לעבוד.. עליי? לא תצליח. עליך? נו, מה החכמה לעבוד על טיפש"

על מי יהודי חו"ל מנסים לעבוד עם עגל הגלות שלהם? עלינו? לעולם לא יצליחו. על עצמם? נו, מה החכמה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2012 16:08 לינק ישיר 
המסר לפר' ויקרא - מסר חזק ונוקב

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/1(10).pdf

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2012 19:58 לינק ישיר 

מסר חזק!

(לכל הפחות נתן תאריך פחות או יותר מתי זה יקרה)

נזכה ונחיה ונראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 19:33 לינק ישיר 
כפי שהרב בן ארצי ציין

הכלכלה בארץ רק תתחזק

בנק ישראל העלה תחזית הצמיחה ל-2012 ל-3.1%

התחזית הקודמת עמדה על 2.8%. בנוסף, פורסמה תחזית ראשונה לצמיחת המשק בשנת 2013, שתסתכם בכ-3.5%. עדכון תחזית הצמיחה נובע מהאינדיקטורים החיוביים יחסית ביחס לפעילות המשק, כמו יבוא הסחורות ויצוא השירותים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4208253,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2012 19:39 לינק ישיר 

הרב בן ארצי: "אוניות עם יהודים יטבעו בים"

הרב ניר בן ארצי מזהיר מפני טביעת אוניות עם יהודים בים, לאחר חג הפסח. "הם קיבלו אזהרה אוניות התועבה". לצה"ל הוא קורא לפעול מבלי לחשוש, אך להיות עירנים.

הרב ניר בן ארצי, חוזה את טביעתן של אוניות עם יהודים לאחר חג הפסח. את הדברים אמר כמסר בשיחתו לחסידיו לקראת חג הפסח.

על פי דבריו אחרי חג הפסח, יגביר הקב"ה את הלחץ והידוק החגורה על היהודים בעולם, במימדים משמעותיים ובכל מיני דרכים, כדי לגרום להם לברוח מחו"ל ולבוא לגור בארץ ישראל! אוניות התועבה קיבלו אזהרה! בעוד לא הרבה זמן, יתחילו לטבוע בים - רק האוניות שיש בהן יהודים! פעילות איתני הטבע תתגבר ותפעל למען הריסת הטומאה והשנאה בעולם!, כתב הרב בן ארצי.

בנוסף התייחס גם למצב הצבאי ואמר כי צה"ל צריך להיות ערני. ממשלת ישראל וצה"ל צריכים לפעול! לא לחשוש! בשקט! רק לנו יש את הכוח להגן על מדינתנו! צריכים להיות ערניים מאוד לביטחון ארץ ישראל! איראן, עזה, ערביי הגדה המערבית, לבנון וסוריה, מהווים טבעת אחת, המצפה להוראות פעולה מאיראן! צה"ל צריך להיות ערני!

לגבי המצב הכלכלי אמר הרב בן ארצי כי הכלכלה באירופה תמשיך לקרוס! הכלכלה באמריקה הצפונית והדרומית תמשיך לקרוס! הכל כדי שהיהודים יבואו לארץ ישראל! לא יעזור להם כלום! בארץ ישראל - הכלכלה הטובה, היציבה והשמורה ביותר בעולם! "יהודים בחו"ל! במקום להתעקש להישאר שם - תתעקשו לבוא לארץ ישראל הקדושה לגור בה!", כתב הרב בן ארצי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2012 20:21 לינק ישיר 
חבל! עד שהחלטתי לקנות טילי יבשה - ים להטבעת הספינות.. איזה בעסה..

מצד שני זה כמובן טוב כי אם הספינות יטבעו מעצמן זה יחסוך לי כמה מיליונים טובים
בהם תכננתי לקנות כמה סטוקים מלוב.. אתמול חזרתי משם והחבר'ה מציעים אחלה מבצעים
לרגל הפסח, בפרט שבחלק מהטילים יש חשש חמץ כך שיש להם עניין להיפטר מהם כמה שיותר מהר.

"הרב כתב" - תכלס לא הבנתי איפה הרב כתב, עד לרגע זה העלון השבועי באתר לא התעדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 29 30 31 ... 64 65 66 לדף הבא סך הכל 66 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.