| נשלח ב-7/8/2012 11:18 |
|
| |
שיטפונות בפיליפינים
מנילה טובעת בשיטפונות: "חייבים לחלץ אותנו"גשמי זלעפות ושיטפונות גדולים שיתקו את תנועת כלי הרכב בעיר הבירה של הפיליפינים והביאו לסגירת בנייני ממשלה ולביטול הלימודים בבתי הספר. לפחות 8 בני אדם נהרגו ומאות אלפים נאלצו לפנות את בתיהם. הסכר היחיד בעיר הוצף
תוקן על ידי yuaya ב- 07/08/2012 11:19:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2012 15:34 |
|
| |
למה להתעקש סתם?
הלא כבר אמרתי לא פעם שאנו לא לוח מודעות ושאין טעם בהבאת ידיעות חדשותיות סתמיות כאשר אין מה להוסיף או לחדש עליהן, גם כאשר הכוונה היא להוכיח את התגשות דבריו של הרב ב"א. באמת שאין טעם לעשות זאת, זאת ועוד כל מי ששומע את שיעוריו ודבריו יודע שלפעמים לוקח זמן אבל בסוף דבריו מתקיימים בצורה כזו או אחרת. אז אנא, להמנע מהעתקת חדשות סתמיות ללא תוכן אמיתי מוסף. סליחה ותודה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 17:56 |
|
| |
מסר מכב' הרב בן ארצי אתמול ברדיו.
כב' הרב דיבר אתמול בלילה (23:00-23:30) לעם ישראל ברדיו בשידור חי, וכיוון את דבריו לפי שאלותיו של מנחה התוכנית. בגדול חזר על דבריו ה'רגילים', עם זאת, אולי, חידש משהו: 1- לשאלת המנחה מתי הגאולה / האם בשנה זו ?/ שנה הבאה ? השיב כי עם ישראל במצב קשה מאוד ודרושה אחדות. 2- " " מתי המשיח מתגלה / האם מכיר אותו אישית? / האם הוא מירושלים? השיב רק כי הוא אדם יילוד אישה שרק בארץ וישראל ונולד בישראל, נשוי, עם ילדים; אמר שמשיח לא יורד מן השמים..... 3- " " מתי המשיח מתגלה - השיב כי בקרוב עם ישראל יהיו במצב הכי קשה שהיה בעולם ואמר/רמז שאז יתגלה.
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 10:00 |
|
| |
הרב ב"א אמר אתמול שהצרות לאמריקאים באים עליהם בגלל התנגדותם לישראל
והכאב ראש שהם מחוללים לנו במקום לעמוד מאחרינו ולתמוך בנו. כך כל מדינה שתצא נגדנו או תתנגד לנו הקב"ה יביא עליה סיבוכים וצרות כדי שיתעסקו עם הצרות של עצמם ולא יהיה להם פנאי בשבילנו.
נראה מה יתפתח עם סיפור השגרירות האמריקאית בלוב. האם יהיה לזה המשך או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 12:37 |
|
| |
בפסיכולוגיה קוראים לזה 'חסך'
בסד"ר...
איפה הימים ההם שהיית מעלה ציטוטים ממסרי הרב ובורר עת העיקר מהטפל? אחח...
..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 16:50 |
|
| |
לא ירדתי לסוף דעתך הפסיכולוגית
אבל אחזור על דבריי מן העבר הלא כ"כ רחוק בהסבר מיעוט הפעילות.
אני פה לא כי אני רוצה להיות פה! כי יש לי זמן פנוי, כי יש לי מחשב עם גישה לנט וכו'. ההשקעה בהכנסת הודעות ובכתיבת חידושים וכו' אינה מובנת מאליה אלא היא בעיקר פונקציה של כמות התגובות. כשיש קהל פעיל ואקטיבי אני רואה שיש בשביל מי לטרוח כשאין קהל כזה אני מאבד את החשק והמוטיבציה להשקיע. ישנם זמנים שאין זמן פנוי להשקיע כמו ערבי חגים וכדומה. אבל מה שאותך ואת שאר החברים צריך לעניין זה הפסיביות בה אתם בוחרים שנענית מצידי באותה מטבע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 16:45 |
|
| |
האפשר להסיק מכאן שלא תהיה תקיפה באיראן?
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/a170.pdf

מתוך המסר לפרשת וילך מסר חזק ומעורר. חזק וברוך לכבוד הרב! משמע מסגנון הדברים שאנו צועדים לקראת מהלך גאולה שונה ממה שאני מציג בפניכם, משמע שלא נצטרך את ההשתדלות הטבעית ונראה ניסים גדולים בקרוב אולי אפילו בשנה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 21:48 |
|
| |
תראו כמה מדוייקים דבריו של כבוד הרב הי"ו!!!
אני יודע שזה לא נשמע הכי אובייקטיבי אבל אתם חייבים להאמין לי שאין אובייקטיבי ונטול אינטרס ממני בעולם!
לא עברו שבועות ספורים מאז התחיל כבוד הרב לדבר על הצפוי בשנה הזאת על הבלאגן הגדול שיהיה בו על המהומות הקשות והתסבוכות האין סופיות שצפויות לפרוץ בו שמה שראינו בתשע"ב הוא רק הפרומו לקראת הביג שואו האמיתי שיהיה בשנה זו וכו' וכו' והנה מוריי ורבותיי.. נראה שהגויים סביבנו חדורי אמונה בכבוד הרב ונבואותיו החליטו שגדול תלמוד המביא לידי מעשה והתחילו להעביר הילוך ושטף הידיעות והכותרות מסביב על ההתחממויות באיראן בסוריה בטורקיה ובלבנון לא מותיר לנו אפילו מקום לספק קטן מה צפוי לנו בשנה זו. כמו"כ ההגנה העצומה של השכינה הק' מסביב לארצנו מורגשת בצורה בלתי רגילה! לראות ולא להאמין! מה רבו מעשיך ונפלאותיך ה' כל מחשבותיך אלינו! ישתבח שמו.
אל תקשיבו לכל מיני ספקנים ופקפקנים המטילים דופי כזה או אחר בכבוד הרב ב"א. עיניים להם ולא ייראו דעת ולא ולא ישכילו לראות עין בעין דברי אמת אלוקיים המועברים ישירות מלמעלה דרך צדיק אמת וישר כהרב בן-ארצי הי"ו הרי הוא עמוס הנביא המתוק. מי שזכה להכירני אמור לדעת שאם נתתי את חותמת כשרותי על מאן דהו זה אומר הכל! וד"ל כדי שלא אהיה מעיד על עיסתי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2012 09:09 |
|
| |
גם אני הקטן מצרף הסכמתי. הקבה תמיד בוחר בענווים ביותר ..
שנזכה לגאולה קרובה וברחמים גדולים
חג שמח לכול עם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 12:06 |
|
| |
משיח מתגלה השנה (תשע"ג)!
כב' הרב בן ארצי, שלא כשבועות/חודשים/שנים עברו, החל מהעלון-מסר שבועי של פרשת האזינו (בדף השני ולא השער עם המסר השבועי, שחבל שהמייחל, ידידינו, לא מתייחס גם לדברים הנאמרים שם), לומר, בריש גלי, כי המשיח מתגלה בשנה הזו (תשע"ג). המסר הנ"ל, והסגנון החדש והחריף, שיש בו שינוי מגמה משמעותי ביחס לכב' הרב, מביאנו למסלול 'ברק' להתגלות ברחמים, בע"ה. ימים יגידו האם צדק ודייק בדבריו.
תופאי_בדימוס.
|
|
|
|
|