|
|
| נשלח ב-15/3/2013 16:13 |
|
| |
במחילה מכבודו ממתי שואלים בני אדם על הנהגת הקבה בעולם. וכי מה אנחנו מבינים ויודעים מה באמת טוב וצודק.
הרב ב"א בודאי התכוון שעל כל אדם להרבות בתפילה לפני הקב"ה. כי ידוע שגם אם נגזר על אדם לקבל מתנה כל שהיא אם לא יתפלל ויבקש עליה תמתין לו עד שיבין ויתפלל שהכל מאיתו יתברך. והכול דין אמת וצדק לפניו..
שבת שלום
| המיייחל כתב: |  | '
אם הרב ב"א כל הזמן חוזר על זה ואומר לדבר עם הקב"ה לבקש ממנו מבקשות והוא שומע הכל ורק מחכה שעם ישראל יבקשו ממנו וכל מי שיבקש מכל הלב באמת ה' ימלא את מבוקשו וכו' וכו'..
אז למה הרב וכל החבורה שמסביב לא ביקשו או לא קיבלו את סמוכי הכסף הדרושים להחזיק את שידורי האתר עד שנאלצו לפנות לציבור ולגבות על כך תשלום? אה? שאלה יפה לא..הרי הקב"ה נותן לכל אשר יקראוהו באמת .. אז מה בעצם קרה פה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2013 16:23 |
|
| |
שוב לא הכנת שיעורי בית??
קודם כל איפה ראית ששאלתי על הקב"ה? שאלתי על דבריו של כבוד הרב. זה אחד. שתיים, הרב אומר כל הזמן "לבקש לבקש! הקב"ה שומע ואף ממלא את הבקשות" אז אני עושה אחד ועוד אחד: אם אין לעמותה מספיק תקציב לממן את הפעילות עד שנזקקים לעזרת יהודים אחרים אז או שהם לא ביקשו מספיק חזק או שדבריו לא נכונים/ מדוקיים.
איפה בדיוק החור בלוגיקה שלי? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2013 16:33 |
|
| |
אהה.. עכשיו קלטתי אותך
בטח התכוונת לומר שיש לקב"ה חשבון מיוחד למה הוא לא נותן להם כל צרכם כדי שאדרבה דווקא יזדקקו לבקש מהציבור בגלל כל מיני חשבונות של זכות הרבים וכו'. הבנתי אותך חי. צודק, בהחלט יכול להיות שזה ההסבר. כי ידוע שיש הבדל בין אדם פרטי למשהו כללי-ציבורי שנוגע לכלל עם ישראל. יישר כח.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/03/2013 16:34:09
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 23:43 |
|
| |
התמונה לא עולה אז אצטט - מהמסר השבועי של הרב
הפסח הזה, יהיה פסח מיוחד שלא היה כמותו מיום שיצאו בני ישראל ממצרים, והמשך שנה מיוחדת. פסח של חירות, שמחה בלב היהודים ובשמיים, פסח שכל היהודים יעלו ברוחניות. פסח שירגישו בו את הקב"ה. לא רק יחושו את הקב"ה, *ירגישו* אותו חזק. יהודים יראו בעיניים ניסים ונפלאות שלא ראו מימיהם. ניסים גדולים יותר מאשר היו במצרים! גאולת מצרים היתה "בקטן", הגאולה האחרונה, גאולה לעולמי עולמים - תהיה בגדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 14:55 |
|
| |
מדהים להיווכח כל פעם מחדש כמה אינטרסנטיות ושנאת אמת יש באנשים
לוס אנג'לס: בשר טרף נמכר ככשר למהדרין

הרי אזהרותיו של כבוד הרב ב"א בדיוק על העניין הזה של ניסיונות להחדיר בשר לא כשר לתוך אזורים יהודיים ניתנו בחודש האחרון בכתב ובע"פ והרב הזהיר וחזר והזהיר שוב ושוב לפקוח עיניים היטב מפני רשעים שמנסים לעשות קופה על גב היהודים. והנה כעת התפוצצה הפרשה הזאת בדיוק כמו שהרב הזהיר מראש. ואנשים עדיין לא שמים לב עדיין סתומי עיניים מלראות את היכולות המיוחדות של הרב לזהות דברים נסתרים הרבה לפני שהם קורים. אנשים עם קצת אמת ואוביקטיביות צריכים ישר להביא את הידיעות האלה ולהצביע על הקשר ביניהן ובכל זאת הם לא עושים זאת! מה זה אם לא אינטרס ושנאת אמת באשר היא אמת כל זמן שהיא לא מסתדרת עם האג'נדה שלהם..גועל נפש של ממש. תסלחו לי על ההתבטאות אבל אותי זה פשוט מגעיל. אין לי מילים אחרות. זה לא שאני חותם על כל מה שהרב אומר כי האמינו לי שיש לי מלא ביקורת עליו ואפילו רשימה של דברים שאמר והבטיח ולא קרו אבל ראבק יש גבול כמה אדם יכול להיות עיוור ולהתעלם מהאמת הכ"כ שקופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 15:51 |
|
| |
אין ספק שהרב ארצי רואה דברים שאנו לא רואים, והוא כן רואה ואומר לציבור, ואז מתברר שהוא צודק, אולי נבואה סוף סוף חזרה לישראל, אבל מכאן ועד להכתירו כמלך המשיח הדרך די רחוקה לדעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 15:58 |
|
| |
מי דיבר על משיח???
מתי תפסיקו לראות את המילים שלכם בתוך המילים של אחרים ותתחילו לראות מה כתוב באמת. יאללה אתכם.
מידת ההגינות והיושר אומרת שעל דבר כזה צריך להתייחס ולהביא את הבטחותיו של הרב שנאמרו שבועות לפני ואת כותרות החדשות בהווה ולעשות לו לייק גדול!! אבל לאאא.. אנשים בוחרים להתעלם.. בטח להתעלם..הכי נח להתעלם כשזה לא מתאים לך. אשרי הדור שהשקר אלהיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 22:49 |
|
| |
בל לי שהמסר של הרב בן ארצי של חול המעוד פסח היה מתון יותר בקשר להרגשת המשיח לעומת המסר מלפני פסח. הייתי בטוח שבפסח יהיה אירוע שקשור במשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 23:54 |
|
| |
ערב טוב לכל החברים בפורום !
לאחר פגרת חול המועד ותזכורת מהבולשוי אני מושב לפורום.
מכיוון שאין מה לבשר - בשורה של ממש - בקשר לגאולה בבחינת '"השיבנו ה' אליך ונשובה" אז החלטתי אני לנקוט בצעד משלי בבחינת "שובו אלי ואשובה אליכם נאום ה' " ומתום ימי הפסח חזרתי לקדמא דנא להיות צמחוני, כפי שעתיד להיות בע"ה בקרוב כשיצר הרע יתבטל.
תכל'ס, אפשר להנות גם ממרור (חסה) מתובל...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2013 12:54 |
|
| |
רציני? לאחר בוא המשיח כולם יהיו צמחונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2013 15:13 |
|
| |
בטח אלא מה.. מה לא שמעת שאפילו החזיר יתהפך להיות כשר?
ולמה נקרא שמו חזיר שעתיד לחזור להיות כשר (אור-החיים הק' על התורה בשם חז"ל)
מכאן תשובה לשאלתך. 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2013 01:35 |
|
| |
גם קורבנות לא בטלים בבית המקדש השלישי. אם כולם צמחונים מי יאכל מהם (פרט לעולות)?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 20:02 |
|
| |
הרב תמיד הבטיח שמי שירצה לעבוד ימצא עבודה."פישר: קרה נס לא מובן - יש יותר עובדים"
|
|
|
|
|