|
|
| נשלח ב-17/6/2013 21:36 |
|
| |
דרך אגב, זרם המסתננים בשנים האחרונות במיוחד ריכוזם בגוש דן, אולי נועד שכשאם תהיה תגובה צבאית, חלילה, מצד איראן וגרורותיה, אז אם כבר, יהיו אלה המסתננים שיחטפו פגיעות ישירות, שיילכו ככפרה ובלבד לא ייפגעו יהודים ח"ו...אם קו מחשבה זה שגוי, אז מה הטעם שההשגחה העליונה מסובבת כך שייכנסו המסתננים מאפריקה אלינו...?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2013 21:37 |
|
| |
המייחל למי מכוון בדבריו הרב ניר בן ארצי בנוגע לרב הראשי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2013 21:49 |
|
| |
סביר מאוד להניח שהוא רומז לרב עמאר ולכל ההתנהלות של ש"ס והרב עובדיה.
קחי לך כלל אצל הרב ב"א: מבחינתו כל מי שמתנהל בכח ובכוחניות אפילו למען מטרה קדושה ונכונה פסול מכל וכל. אין אצלו מושג של "כח". הכל חייב להתנהל בשיא העדינות ויפיפיות הנפש. זה שקוף זה ברור ורואים את זה בכל דיבור ובכל הבעת דעה של הרב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/06/2013 21:53:37
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 08:30 |
|
| |
על היחס בין מזג-האוויר למצב הבטחוני
קיץ נעים: ירידה של 7% בביקוש לחשמל אם הרגשתם שעומס החום נמוך מבעבר, כנראה שאתם לא טועים: חברת החשמל מדווחת שהביקוש לחשמל ירד ב-7% בהשוואה לשנה שעברה, בעיקר בגלל הפחתה בשימוש במזגנים. חודש יולי התאפיין עד כה במזג אוויר נוח, וגם בהמשך החודש לא צפויים גלי חום. הקיץ הזה עשוי להיות הנוח ביותר בשנים האחרונות אם המגמה תימשך
;  כולנו מרגישים את הקיץ הנוח למדי ששורר עד עכשיו בלי עין הרע. אפילו פה במישור החוף המחניק בד"כ עד עכשיו לגמרי נסבל ב"ה רק שימשיך כך. לא מוגזם יהיה להשוות את זה לאש הבוערת מעבר לגבול הן הצפוני והן הדרומי וב"ה ישתבח שמו עד עכשיו זה פשוט לא זולג אלינו למעט ריקושטים קטקטנים שעפים פה ושם, ואנשים אולי התרגלו למצב הזה אבל מי שקצת מתבונן מבין שזה ממש אבל ממש לא מובן מאליו! כך שבמילים אחרות אני רואה פה את התגשמות דבריו של הרב ב"א על-כך שמדינת ישראל מוגנת "כמו כיפת השמים" (עד עכשיו אין לי מושג מה זה) והשכינה מגינה עלינו חזק מסביב, אז עד עכשיו ראינו זאת בחוש בזירה הבטחונית ועכשיו אפשר להוסיף לזה את עניין מזג האוויר המהווה תפאורה למידה השולטת מידת הדין או מידת הרחמים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2013 09:57 |
|
| |
אני מרגיש את מידת הרחמים בארץ, לנוכח המהומות אצל הערבים סביבנו, השקט כאן ב"ה, והקיץ שניתן לסבול אותו ולא לוהט כמו שנה שעברה, אין זה מקרי חלילה, אלא הכל השגחה אלוקית פרטנית, ישתבח שמו! שיימשך הקיץ הקליל והנעים הזה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2013 21:16 |
|
| |
ביבי: אני רואה בחידוש התהליך המדיני בעת הזאת אינטרס אסטרטגי חיוני של מדינת ישראל

ביבי הסורר מתעקש לא להקשיב לעצתו של המשיח הקורא בתוקף שלא לנהל שום מו"מ עם הפלסטינים בטח לא כזה שמאלץ את ישראל לשלם מחירים כואבים חסרי כל היגיון והצדקה.
אני מתקשה להאמין שביבי לא ישלם על זה מחיר כואב. נחיה ונראה את החטא ועונשו.
הנושא של התעלמות המנהיגים מעצותיו של המשיח ועשיית מה בראש שלהם הוא נושא שאני מקדיש לו לא מעט מחשבה ועיון ומנסה להשתמש בנתונים שברשותי כדי לנסות ולהבין מהלכים עתידיים. אם וכאשר יהיו בידי מסקנות ברורות לא אהסס לשתף אתכם בהם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/07/2013 21:49:32
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 21:12 |
|
| |
כל עוד ההנהגה היא לא הנהגה מאמינה אלא חופשייה ופורקת עול, דבריו יפלו על אוזניים ערלות, האם יטו אוזן לדבריו? שאלת המיליון...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2013 22:29 |
|
| |
לא ישמעו !
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 09:49 |
|
| |
לצערי, לא נראה לי שמישהו בממשלה מקשיב למסרים שלו. נותר רק לקוות שלא יעשו יותר מדי שטויות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2013 09:55 |
|
| |
אוקיי.. אז נראה שיש לנו רוב בקבינט של הפורום להפיל את הממשלה על אי ציות למשיח והתעלמות ברגל גסה מדבריו. יופי עכשיו איך ממשיכים מפה? 
|
|
|
|
|