|
|
| נשלח ב-22/7/2013 14:16 |
|
| |
שאלה פילוסופית [בגרוש].
מספר שאלות נוקבות על שלטון המשיח.
שלטון המשיח הינו שלטון המתאים ביותר לשלטון: 1. טוטליטרי. 2. דיקטטורי. 3. פאשיסטי. 4. דמוקרטיה ייצוגית.
אילו מן הביטויים הבאים שנלקחו מגן ציפורה היה מתאים יותר לשלטון המשיח, לשיטתך? 1. הכל חוזר אליך ודמקה בידך. 2. תפוס אותי וקוט אותי. 3. משלושה יוצא אחד - אחת שתיים שלוש. 4. המריח הוא המשיח.
מה פירוש המושג משיח, בפשט, להבנתך? 1. נמשח בשמן המשחה. 2. מדובב את דברי האלוקים בשפתיו. 3. מדובב את דברי המייחל, בשפתו. 4. כל התשובות נכונות.
כמה עולמות עוד ייחרבו עד שיתגלה המשיח? 1. כל הרע כבר מאחורינו. 2. כל הרע, ח"ו, עוד לפנינו. 3. הפורום הוא המעכב האחרון, כשהוא יימחק האור יתגלה. 4. תופאי מעכב את האור, כשהוא ייחסם הפורום יתפרסם ברחבי חוצות. 5. המייחל מעכב, כשהוא ימנה מנהל חדש העסק יפרוץ את הנילוס וכל הנבואות תתחלנה להתגלגל.
עוד כמה מסרים יפיצו תאיר נרי עד שיתגלה המשיח? 1. הרב הבטיח שעוד השנה, אממ... אז כמה נשאר משהו כמו 5-6? 2. עוד שני מסרים ותו[פאי] לא [ישלח עוד שאלונים]. 3. המייחל בטח יודע. 4. רק הרב יודע. 5. רק תופאי יודע.
עד כאן חמש השאלות, העילה: חודש אב, ממעטים בשמחה.
תופאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 16:50 |
|
| |
הרב ב"א אמר בשיעור האחרון מערב שבת שבשבוע הזה תגבר עוצמת האירועים
הרבה יותר ממה שהיתה בשבוע החולף. נחיה ונראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 18:01 |
|
| |
טון הדיבור של הרב נשמע תקיף יותר מתמיד- בעצומה ובאינטונציה.
זה נשמע מפחיד אפילו ליהודי הנמצא בארץ ולא צריך לעזוב הכל ולעלות ארצה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 20:45 |
|
| |
אמת אמרת חזק וברוך!
יפה שהבחנת בכך. לא רק שהרב האריך בדיבור על יהודי חו"ל אלא אף דיבר כמעט בכעס ובריתחא שלא נראה כמותה על כמה הם מכעיסים את הקב"ה בסירובם לעלות ארצה והדגיש שהם חורים בדיוק על חטא המרגלים שמאסו בארץ הקדושה. ה' ירחם על נשמתם. עכשיו אולי תבינו מה שאמרתי פה פעם.. שאין לי בעיה עם זה שיהודי חו"ל יעלו ארצה אבל שלא יבואו לגור באזור, לא רוצה אותם לידי. שילכו לצפון לנגב ולשומרון כמו שהרב אומר. ממש לא מרגיש בנח לידם, לא רואה בהם את התכונות היהודיות שאני כה מכיר ורגיל אליהם. אני לא אומר שכולם כאלה, חלילה, אבל הרוב הרוב..
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/07/2013 20:49:31
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2013 07:54 |
|
| |
הרב צפה ריבוי אסונות בתחום התחבורה: לפני מספר ימים התהפכה רכבת וכעת אוטובוס ובכל אחד מהם עשרות הרוגים
איטליה: 37 הרוגים בתאונת אוטובוס פחות משבוע לאחר אסון הרכבת בספרד תאונה קשה נוספת פוקדת את אירופה. אוטובוס שהוביל כ-50 צליינים איטלקים צנח לתהום ליד העיר אבלינו שבדרום המדינה. כוחות ההצלה חילצו 11 פצועים מזירת התאונה ספרד: נהג הרכבת חשוד בהריגת 78 הנוסעים הוחמרו החשדות נגד הנהג, שסירב עד כה לענות לשאלות השוטרים. נשיא חברת הרכבות: השילוט ברור, אין באזור מערכת בלימה אוטומטית, הוא היה אמור לבלום ארבעה ק"מ לפני הסיבוב המסוכן. "הקופסה השחורה" של הרכבת נמצאה בין ההריסות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 17:21 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | הרב ב"א אמר בשיעור האחרון מערב שבת שבשבוע הזה תגבר עוצמת האירועים הרבה יותר ממה שהיתה בשבוע החולף. נחיה ונראה. |
|
הנה, בבקשה לכם, רוב השבוע מאחורינו ולא זאת בלבד שכמות האירועים ועוצמתם לא עלתה אלא אף המעט שכן קרה שבוע שעבר ג"כ מצא לו איזה חבילת נופש אטרקטיבית וברח לו כל עוד נפשו בו.
אז בבקשה, עיניכם הרואות בשידור חי ממש כיצד מתפזרים להם באוויר צ'קים ללא כיסוי ללמדנו שבזמננו אין להאמין לשום דבר אבל לשום דבר ממש אמונה עיוורת ולדעת שכל עוד השקר שולט בעולם תמשיך המציאות המתעתעת הזאת של שקר ואמת המעורבים יחדיו להתקיים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/07/2013 17:22:31
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 21:30 |
|
| |
ראשית טרם הסתיים השבוע כולה אמצע יום ד'... שנית בידוע שדברים רעים יכולים להתבטל וטוב שכך !....
בשורות טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 22:24 |
|
| |
אם היית העו"ד שלי הייתי מפטר אותך לאלתר על קו הגנה שכזה. אני מתלבט האם לנסות להאיר את עיניך בטעותך או שמא להניח לרוצים לטעות לטעות שהרי ברור מדבריך שאתה רוצה לראות משהו מסויים ולא את האמת האובייקטיבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 23:58 |
|
| |
ברור שאני רואה דברים לפי מה שאני רוצה/ מאמין בהם. לטעמי רק להקבה יש היכולת לראות את האמת האמיתת .. שאר הברואים רואים לפי המשקפיים שהם מלבישים לעצמם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 01:09 |
|
| |
אולי הרב אמר שתחול התגברות של האירועים מהשבת, ולא ציין שבוע זה ספציפי לתחילה פיזית של האירועים ממש, ונראה את הדברים בזמן הקרוב . וגם אף אחד לא הצליח לפגוע ממש בתאריכים לאירועים עד כה , חוץ ממשה ואליהו ועוד כמה חברה. אז אולי אפשר לסלוח לו על כך 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 08:39 |
|
| |
גם את מפוטרת! רגע.. מי שכר אותך בכלל? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 09:49 |
|
| |
האמת שאני שכרתי אותה... אבל אני מודיע בזאת שההתקשרות בינינו בטלה ומבוטלת עד להודעה חדשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2013 10:32 |
|
| |
ישתבח שמו איזה מתוקים אתם בלי עין הרע. אוהב אתכם אחד אחד.. אוקיי אני מרים ידיים בסדר ניצחתם.. עכשיו חיזרו לעבודה כולכם..

|
|
|
|
|