| נשלח ב-2/8/2013 16:55 |
|
| |
תגובה אנושית לתגובה בלתי אנושית בעליל!
המייחל,
מה זאת אומרת שתתייחס לדברי הרב בהזדמנות בלי נדר?!!
איפה אתה חושב שאתה חי? בגלות בבל? מדי? יוון? חביבי יא חביבי אנחנו בגלות אדום שכבר נגמרה (בשמיים) בשעה טובה ! ואנחנו מחכים ומצפים שתיגמר גם בארץ בשעה-שנה טובה ומוצלחת!
לפיכך, לא מקובל על תופאי באם המייחל לא ימיר 'בהזמנות בל"נ' לכאן ועכשיו, כי אחרית הימים!!! רוצים התייחסות לגופו של עניין !!! יש עוד שעתיים (+) עד לכניסת שבת. קדימה לעבודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 18:21 |
|
| |
אתם חושבים שהמשיח ימציא מכונת זמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 18:31 |
|
| |
מה קרה מה הלחץ מה כבר אמרתי?  ממתי ערב שבת זה זמן מתאים לדון לעומק במשהו? אפשר לחשוב שאם נאמר משהו או לא נאמר המצב ישתנה.
ואת מה הקטע שלך עם מכונת זמן? תפסיקי לחלום.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/08/2013 18:29:09
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2013 20:56 |
|
| |
אם בינגו היה ענף אולימפי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2013 21:32 |
|
| |
לא מצליח לראות את הכתבה אין לי פייסבוק. (האמת בקושי יודע מה זה.. )
את הכותרת דווקא כן קלטתי - בבונים תוקפים אנשים בבתים בקייפטאון. אוקיי אז בדיוק כמו שהרב ב"א אומר, בעה"ח משתגעים בכל העולם וסכנה להימצא בקירבתם.
לא יודע אם תאמינו לי או לא אבל אני יכול להעיד לפני בורא עולם שזה אמת לאמיתה אני את המציאות הזאת זיהיתי הרבה לפני שהרב ב"א התחיל לדבר עליה. לא יודע איך זה אבל אני פשוט מרגיש את המציאות חש בטומאה שבאוויר וברוע הרב שממלא את העולם, הרוע שבני האדם מייצרים ופשוט מסתכל על החיות השונות ורואה שהם עצבניות. חוץ מהעובדה שהם הולכות ומתרבות ופולשות יותר ויותר לחיינו. רואים את זה בעולם זה מאוד בולט. אבל הרגשותיו של כבוד הרב הרבה יותר חדות מוחשיות וברורות. הוא גם יודע מה יהיה מה שאצלי לא ממש קיים. לא בכל נושא ועניין בכל אופן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/08/2013 21:34:01
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:00 |
|
| |
הרב מבטיח שלא תהיה תקיפה בסוריה

תוקן על ידי המיייחל ב- 25/08/2013 14:59:47
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:07 |
|
| |
אז לפי הבנתי, הוא לא אמר שבכלל לא תהיה תקיפה, אלא הוא מסייג את זה שאם ח"ו כן, אז יהיה בלאגן גדול פי כמה....ברור, ומי שישים לב, הוא מעדיף התערבות של צה"ל על פני נאט"ו במקרה שאסד יעשה שגיאה...נו כמובן צה"ל יכריע את המערכה במהירות בזק...
|
|
|
|
|