|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:24 |
|
| |
אמממ. מישהו שמע את השיעור , אולי הטון והנימה יכוונו יותר .
המייחל , אתה הבאת את הדברים אבל לא פירשת ? מה אתה חושב יקרה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:29 |
|
| |
וכי מה בכוחי לעשות יותר מאשר להביא את הנבואה מהמקורות ולהסביר אותי כמיטב יכולתי. ואת זאת כבר עשיתי באשכול על סוריה. לא מהיום ולא מאתמול. למעלה משנתיים שהנבואה הזאת תלויה ועומדת ומחכה למימושה. אגב הרב לא דיבר על כך בשיעור זה לקוח מהמסר השבועי שהתפרסם היום. אבל הכל מובן מה יש להסתפק בו.
אברום הרב כן אומר שלא תהיה התערבות מערבית. אלא שהוא מוסיף ומנמק זאת בטעם כזה וכזה.. אבל הקביעה היא חד-משמעית.
אגב אני לא יודע אם זה כ"כ לטובה משום שלכאורה זה אומר שהמצב הזה ממשיך והתגלות המשיח ג"כ ממשיכה וממשיכה עד ל... השד יודע מה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/08/2013 15:29:20
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:44 |
|
| |
מדהים לקרוא את האשכול - תכנית נאט"ו לתקיפה בסוריה - מי זעק משיח ולא קיבל לפני שנתיים בדיוק פתחת האשכול , ודיברתם שם כאילו וזאת השיחה מהיום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 03:26 |
|
| |
המייחל לקחת בחשבון שאולי הרב טועה ואין לו עדיין את הכוחות לדעת בדיוק מה יקרה ? למרות שהוא המשיח לשיטתך (לאבא שלי יש ראייה רוחנית והוא אומר שסיכוי קטן שהרב הוא המשיח אבל זה וויכוח אחר...)
ואולי הקב"ה החליט לשנות כמה דברים ב"קטנה" (אצלו כמובן ולא אצלנו...
:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 08:29 |
|
| |
ודאי שאני מודע לאפשרות שהוא יכול לטעות ואני אף לוקח זאת בחשבון בכל הודעה שהוא מפרסם אודות מה צפוי. כבר אמרתי לא פעם שאני יכול לערוך רשימה של דברים שהוא אמר שיקרו ולא קרו. זה שהוא המשיח - פשוט לי. זה שהוא נביא - גם פשוט לי. זה שהוא סובל לא פעם מחוסר דיוק - גם כן פשיטא. מדוע זה כך? משום שאנחנו עדיין בגלות והשקר עדיין שולט והאור והחושך מעורבבים זה בזה ואין לעם ישראל ברמתו הנוכחית לא יכולת ולא זכות לקבל דרגות גבוהות יותר של גילויי אלוקות נבואה ורוח הקודש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 15:03 |
|
| |
אני מוכן לקחת סיכון מחושב ולהמר על הרב... למרות שמרוב הזהרות בסורים פינו כל דבר שחשוב להם וגם אם יזרקו לשם משהו זה רק להראות לעולם שלארהב יש מילה... ( ששווה כלום !!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 15:13 |
|
| |
אבל הנוסח הנוסח...
מאוד פרובלמטי מבחינתי. שימו לב שהוא לא אומר: ארה"ב לא תתקוף את סוריה! אלא משתמש בלשון חמקמקה: ארה"ב לא תסכן את עצמה כמו שסיכנה בעיראק. נו באמת..זה ניסוח זה..ואם ארה"ב תסתפק בטילי שיוט וקצת הפצצות מהאוויר מסנגרי הרב יגידו "טוב מה אתם רוצים הם באמת לא נכנסו רגלי לסוריה כמו בעיראק ולכן הם לא סיכנו את עצמם, בדיוק כמו שהרב אמר". נו, לך תתווכח איתם אחרי זה. בקיצר משהו פה מסריח.
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/08/2013 15:15:34
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 15:38 |
|
| |
כבר לימדת אותנו שאין להקפיד אצל הרב על הנוסח ... אלה לשמוע את רוח הדברים... הרב גם אמר שיהיו הפרעות כשלשונו פה ושם ע"מ להחזיר את בנ"י בתשובה... אני מפרש זאת שיתכן ויפול פה ושם משהו אבל ממש לא רציני בטח לא משהו שמצדיק מהומות ליד תחנות חלוקה למסכות לפורים... מה עוד שהשנה זה שנה מעוברת... ויש עוד זמן :-)) 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 15:46 |
|
| |
מסכים איתך לחלוטין אבל כאשר מדובר על נפק"מ גדולה בין שני ניסוחים שעפ"י האחד הוא ייצא גדול מהסרטים ועפ"י השני הוא ייצא בנדורה.. אז תמיהני שלא נבחר נוסח מדוייק יותר. אבל אתה צודק.. אם הכוונה לרוח הדברים שזה אומר שלא נראה תקיפה בסוריה אז על-כך כבר הגבתי גם בהודעות אחרות.
טילים על ישראל? אוי ואובי. לא תמצא אצלי אפילו מילה אחת של חשש בנושא! כמו שלומדים ממה שאני אומר כך למדים ממה שאני לא אומר. מילה בסלע שתיקה בדינר. נקודה נוספת - אני עד עכשיו לא הבעתי כלל את דעתי האישית ולא התיימרתי לדבר בשם איזה "חוש רוחני", ממש לא. מלבד הצגת הנבואה ובכתובים השונים לא הוספתי מאומה. אין לי שום חוש בנושא הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 16:09 |
|
| |
אם הרב צודק אז גם עוד 10 שנים לא יפול אסד , משיח יכול לחזור לישון והרב יצטרך למצוא גוב חדש.
י
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 16:48 |
|
| |
חחחח 
אבל מצד שני יתכן והרב הולך לשיטתו שלא צריך את תסריט הכתובים כדי להביא להתגלות המשיח והגאולה בא תבוא גם אם אסד יתגייר יחזור בתשובה יגדל פאות ויסע לאומן אומן ראש-השנה.. זה לא קשור לגאולה עצמה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 17:00 |
|
| |
יפת ששמת לב לנוסח הפרובלמטי והחמקמק של כב' הרב, הוא לא אומר במפורש "לא" תהיה תקיפה, יכול להיות הכוונה שארה"ב תשלח כמה טומהוקים בודדים לעשות רעש וצלצולים כדי להרתיע ותו לא, וכך ארה"ב לא תסכן עצמה בעיראק כמו למשל פלישה קרקעית...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 17:03 |
|
| |
בקשר לחוש התכוונתי לרב לא לאף אחד אחר....הרב אמר עשרות פעמים את המשפט" ארץ ישראל מוגנת כמו כיפה..." וכאן זה המקום הכי בטוח .. אני מאמין שהוא צודק .. באו נראה מה ילד יום.. טוב שבוע...
תוקן על ידי yosiw150 ב- 28/08/2013 17:04:14
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 17:11 |
|
| |
תודה ר' אברהם.
יוסי בוודאי שאני מסכים עם זה שא"י היא המקום הכי מוגן והכי בטוח והכי הכי הכי.. לומר לי דבר כזה זה להתפרץ לדלת פתוחה. כבר אמרתי שברוב ככל הדברים אני מסונכרן עם הרב הפלא ופלא. המון אבל המון דברים שהוא אומר אני מחייך ביני לבין עצמי ואומר.. "יפה מאוד שהוא הגיע לזה"..
|
|
|
|
|