|
|
| נשלח ב-28/8/2013 18:54 |
|
| |
מצטרף לבורסה עם ההימור שלי: הרבה טילים ומטוסים מעורבים (אין כניסה רגלית - ארה"ב מראה מי הבוס אבל לא מסתכנת). אסד נופל כי האיזון מול המורדים מופר. ובא לציון גואל.
מתאים לניסוח הרב. מתאים לתחזית המלחמה/תקיפה. כולם מרוצים.
קצת קשה לי לגבי ההגנה על ישראל. כיוון שנעשו כאלו מעשים חמורים נגד לומדי תורה ועוד בקנה יש הרבה כאלו כך שמתאים שהקב"ה יערבב את הדברים וישנה להם את הפוקוס. כמו שהיה במקרים שעברו שהציקו לחרדים (הדרת נשים ועוד).
על כן אני מוסיף להימור שלי טילים על ישראל. אין אבידות ליהודים רק מצב חרום ופחד מטיל כימי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 21:02 |
|
| |
קבל חזק וברוך על חשיבה ישרה ובריאה!  אהבתי. מסכים או לא זו כבר שאלה אחרת אבל הניתוח וצורת החשיבה מצאו חן בעיני מאוד. ידענו גם ידענו שכבודו איש בורסה ועסקים. יישר כח וברכה והצלחה בכל מעשי ידיך!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 21:11 |
|
| |
תכלס כמו שזה נראה עכשיו הרב ב"א יצא קטן, קטן מאוד בסיפור התקיפה בסוריה!
יחסי הכוחות בבקשה: כל העולם ואשתו, כל הסימנים ונשותיהם מצביעים על כיוון ברור מאין כמוהו. תקיפה אמריקנית בסוריה שתימשך יומיים-שלושה. אם מוסיפים לצפי הזה את המקור הבכיר מלשכת ירמיה הנביא ואת הדלפותיו של הגורם הבכיר מלשכת מדרש רשב"י אז לומר שמצבו של הרב ב"א על הפנים תהיה ביטוי עדין.
ולא תצליחו למכור לי את הוירטואוזיות הלשונית של ניסוח הודעת הרב. אני לא קונה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 22:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 22:45 |
|
| |
זה לרב.. לטעמי. אי אפשר להכריז עליו כמשיח ולאחר כמה רגעים לחלוק עליו ולמצא אי דיוקים... עשה לך רב זה ללכת אחריו אפילו אומר לך על יום שזה לילה... כך אני לפחות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 23:11 |
|
| |
דעתי, 2/3 מהנבואה של ירמיהו הנביא על דמשק כבר התקיימה ואף כבר במהלכה, על כרחינו, ה- 1/3 האחרון של הנבואה חייבת להתקיים ולהתגשם, עוד נראה,...ואני אף ארחיק לכת, גם אם לבסוף בריטניה וארה"ב יקבלו רגליים קרות וכל הכוחות שהצטברו מול חופי סוריה ישובו על עקבותיהם, יהיה איזה שהוא טריגר שיגרום לישראל לבדה לחסל בהפגזות את שלטון אסד, ואז אובמה יתחיל לשלוף את ציפורניו כלפינו, הרי ישראל שנואת נפשו...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 06:46 |
|
| |
האמת שהרב כל הזמן אומר שצהל הוא חלק מצבא שמים ולא סתם נוצר כלכך חזק , הרי ממתי היה לישראל צבא קבע ועוד אחד החזקים באיזור כולו ? לא מאמינה שהשם נתן לישראל נשק אטומי וצבא מוחץ סתם ככה , מה משעמם לקבה ?, הוא הולך להשתמש בו, אני בטוחה !
בוקר מעולה למלחמה לכולם 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 09:56 |
|
| |
מה יש לומר..בוקה ומבולקה.. קצב שינוי העניינים כ"כ מהיר שכבר מפחיד לפתוח ת'פה מה שנכון לשעה זו מתהפך בשעה הבאה. רק שימו לב שגם אם אכן לא יקרה כלום ואובמה יסוג מעמדתו ויחזיר את הצבא כלעומת שבא עדיין זה ייראה על פניו שהרב ב"א לא דייק בדבריו משום שהוא תיאר את אובמה כמי שמשחק אותה ביענו רוצה לתקוף בעוד שהכל זה פוזות בעלמא..להראות לעולם יענו הוא רציני. לא זו התמונה המתקבלת מהחדשות! מהם עולה שאובמה דווקא כן מעוניין לתת את המכה רק שמים לו מקל בגלגלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2013 08:24 |
|
| |
המסר המרכזי משיעורו של כבוד הרב הבוקר הקב"ה בעצמו עשה את כל הבלאגן הזה מול סוריה והוא עושה זאת אך ורק בגלל עם ישראל! בגלל שהם התרגלו שהוא נלחם את מלחמתם והערבים הורגים אחד את השני ועם ישראל נח וצופה מן הצד, אבל פה גם הטעות משום שה' עושה זאת כדי שישראל יהיו פנויים להתקרב אליו וירבו בתפילה בתיקון מידות ומעשים טובים אבל לצערינו עם ישראל נכנס לשאננות ולא מתעורר ולכן אין לקב"ה ברירה אלא לחולל את המהומה הזאת ולאיים על על ישראל במתקפת טילים מכיוון סוריה לבנון ואיראן והאיום אינו סרק אלא ממשי. ובשורה התחתונה: האם תהיה מתקפה אמריקנית בסוריה או לא? אם עם ישראל יבין את הרמז למה כל זה קורה ויתעורר לתשובה ותפילה אז העסק ירגע ויתבטל. ואם לא.. כנראה שתהיה מתקפה. והזמן העומד לרשותנו קצר ביותר! ימים בודדים. וגם זה הרבה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/08/2013 13:02:18
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2013 11:43 |
|
| |
אני מאמינה שזה יבחן בשבת עצמה , לא סתם זה קורה בשבת .
ושבת שלום שיהיה חחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2013 11:57 |
|
| |
מדוע בזמן האחרון מלחמות ו/או מבצעים צבאיים אפילו מוגבלים, פורצות בשבת דווקא? שמתם לב גם? דוגמא: עופרת יצוקה, וסבבי הסלמה קודמים מעזה גם אירעו בשבת וכולי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2013 13:41 |
|
| |
למה בשבת? פשוט מאוד כי כל האוכל חמין בשבת חייב מיטה.. לכן מלחמות פורצות בשבת. אי נמי - בגלל שכל האוכל חייב מיטה לכן כדי שלא נירדם אלא מיד לאחר הסעודה נשב ונעסוק בתורה מופעלת האזעקה.. הבינותוש? 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2013 21:07 |
|
| |
|
|
|
|
|