|
|
| נשלח ב-28/10/2013 22:11 |
|
| |
אחד לאחד. מילים כדורבנות.
כותרת DEBKA: עם שחרור האסירים דורשים הפלסטינים: גבולות 1949. נסיגה מכל מזרח ירושלים. שיבת פליטים לישראל.
מסר הרב: ממשלת ישראל, לא ליפול בפח של ארצות-הברית, כל זה הוא אינטרס שלה בלבד. אם חס ושלום יהיה הסדר עם הפלסטינאים, יִקרה בדיוק כמו שהיה בגוש קטיף - יזרקו את היהודים מבתיהם! חברי כנסת ושרים לחשוב כמה פעמים על כל צעד שעושים, נבחרתם ואתם משחקים בחיי אדם ובגורל ארץ ישראל הקדושה - ארץ היהודים! אין ליהודים לאן ללכת! לגויים סביבנו יש לאן ללכת, ליהודים אין. תחשבו על ההרס, הכאב והצער שיהיה, חס ושלום, אחרי שיבצעו את תוכנית השלום בין שני העמים -שלא יהיה ולא יתקיים! הם ימשיכו עם הפיגועים ללא הרף, פי מאה יותר גרוע ממה שהיה קודם, כי עם האוכל בא התיאבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:47 |
|
| |
בואו לא נרחיב בנושא המגעיל הזה והמושא הדוחה הזה ונסתפק בדבריו של המשיח
שאמר וחזר ואמר בתקופה האחרונה "שכל מי שיעשה תשובה ויפסיק עם המעשים המכוערים הקב"ה לא יפרסם אותו אך מי שלא יעשה כן הקב"ה יגלה אותו לעין כל, אם הוא דמות מוכרת הקב"ה יפרסם אותו מול כל העולם! די נגמרה תקופת ההסתר והיד החופשית עולם השקר והטומאה בפשיטת רגל. או שעושים תשובה עכשיו או שאוכלים אותה בגדול"
כל מי שהכיר את גולן אפילו קצת ואפילו מרחוק כמוני וכמוכם ידע שהנפילה בא תבוא.

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/11/2013 15:47:56
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 16:08 |
|
| |
אני עדיין מחכה לרעידת האדמה באיראן אתה חושב שתהיה תקיפהשל ישראל.? שתהיה כבר הרעידה והשם יחסוך מאיתנו תתקיפה ומה שיבוא אחריה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 17:04 |
|
| |
לצערינו, לא רק אומנים מתפרסמים בדברים שלא ייעשו, יש גם רב ראשי לשעבר במעצר עם חשדות חמורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 22:05 |
|
| |
אובר דרמטיות או דברי אלהים חיים?
 http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/m255.pdf

לא יודע אני מרגיש שיש שיש כאן אובר-דרמטיות במסרי החורבן בעולם. זה נכון שיש התגברות של עוצמת האסונות ומורגשת עליית מדרגה מסויימת ומי כמוני עוקב אחרי מדד הרי הגעש סופות ורעידות האדמה בעולם אבל כאשר אני מנסה לראות את התגשמות הדברים בעולם כפשוטם אני מתקשה לעשות זאת. עדיין מחכים לחורבנה של איראן שכזכור לכם הובטח כבר במסרים של לפני כמה חודשים, לפחות. אהה.. וכן, כמעט שכחתי, עדיין מחכים שהרב עובדיה יבוא בחלום לכל מיני רבנים ויעביר מסרים הקשורים לגאולה ואחדות ישראל. אין מה לעשות צ'קים צריך לפרוע. בקיצור ישנו פער לא מבוטל בין סגנון הדברים למצב בשטח. נחיה ונראה מה יעלה בגורלו של המסר הזה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2013 22:20:44
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 23:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 19:52 |
|
| |
גם למשיח יש מצבי רוח?
שמעתם את ההתבטאויות האחרונות על איראן?

כולנו זוכרים את המסרים על איראן מהשבועות/חודשים האחרונים בהם הרב הדגיש בכל ההדגשים האפשריים ש"הנה הנה! אוטוטו !!" הקב"ה הולך להתלבש על איראן ולהכות אותה שוק על ירך עם רעידות אדמה הרסניות שיקברו את כל מפעלי הגרעין עמוק עמוק מי ימצאנו. ומה קרה מאז? לא רק שלא מיניה ולא מקצתיה אלא אפילו חריפות המסרים ירדה פלאים ומעכשיו זה כבר "גם איראן תקבל את המכה שלה" בטון רפוי לא ממש מעודד. ללמדך שהלואי והיינו יכולים לקבל את כל דבריו בעיניים עצומות. הלואי. לצערנו לא כך הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 20:23 |
|
| |
הרב הבטיח כעת מכה גדולה לאיראן בחנוכה
רעידת אדמה קשה שכל העולם ישתומם מעוצמת המכה. לא מספיק ברור האם בחנוכה המכה הגדולה או מכה כלשהי והמכה הגדולה מאוחר יותר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 14:33 |
|
| |
מתי הוא אמר שהמכה תהיה בחנוכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 14:45 |
|
| |
אתמול הוא דיבר בנתניה
מתי בחנוכה? באיזה נר? לא אמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 20:36 |
|
| |
רעידת האדמה באיראן: לפחות 7 נהרגו ו-30 נפצעו
גורם איראני מסר כי הפצועים פונו לבתי חולים. רעש האדמה היה בעוצמה של 5.7 בסולם ריכטר כ-60 ק"מ צפונית לבושהר, שם ישנו כור גרעיני.
תוקן על ידי yuaya ב- 28/11/2013 20:38:04
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2013 12:20 |
|
| |
נכון, המכה הקטנטנה הזאת רק מוכיחה שוב את מה שאמרנו
שלרב שפה משלו כאשר הוא מדבר על עוצמת אסונות ומועד התרחשותן. "תורת השיעורים" אני קורא לזה. מה השיעור של כל אירוע -כזית? כביצה? לחזות אסונות זה דבר אחד אבל להצליח לקלוע לגודל שלהן לתיזמון שלהן זה כבר סיפור אחר מסתבר. חשוב לזכור את הכלל הגדול הזה זה ילווה אותנו תמיד בעתיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2013 15:13 |
|
| |
המייחל, במסר האחרון הרב מציין כי זה לא קל להמליך את המשיח ולחשוף אותו וזה תלוי בתפילות של עם ישראל לבורא עולם. מצד שני הרב נוהג לציין בסופי שיעורים שהמלכת המשיח קרובה מאוד. כפי שכבר נידון בפורום הזה בעבר, לא הרבה באמת רוצים משיח(אני מקווה שאני טועה במשפט הזה וכן יש תפילה רבה להמלכת המשיח). אז מה צריך להבין מכך, שאם יהיו יותר תפילות של עם ישראל לבורא עולם להמלכת המשיח, הגאולה תבוא יותר מהר ממה שהרב אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2013 15:28 |
|
| |
יפה מאוד גם אני חשבתי על השאלה הזאת מיד לאחר שראיתי את המסר
ממנו אפשר היה להבין שהמלכת המשיח תיקח עוד זמן מה אבל לאחר מכן בדיבורים שאחרי כולל בשיעור הבוקר הוא חזר להתבטאות כרגיל שזה קרוב מאוד. הכלל פה פשוט מאוד - ככל שעם ישראל יהיה רוחני יותר ככל שירצה יותר להיגאל ולבקש זאת התהליך יהיה מהיר יותר וקל יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 10:33 |
|
| |
לעת עתה במה שכבוד הרב כבר הוכיח את עצמו בעניין הבאלאגן הפנימי במדינות זה אוקראינה ותאילנד ששם מפגינים נגד הממשלות. בשבת האחרונה בחו"ל 3 תאונות מטוסים, בנמיביה, גלאזגו בסקוטלנד ואלסקה בארה"ב, תאונת הרכבת אתמול בברונקס בארה"ב, יש כיסוי למה שהוא חוזה אולי סוף סוף אנו עדים כבר ערב הגאולה לחזרת הנבואה לישראל, הגיע הזמן כבר, לא?
|
|
|
|
|